equi Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Απαπαπαπαπα!!!!! Μην το κανεις ξανά ΠΟΤΕ σου. Δεν είναι water proof, είναι water resistant , για την ακρίβεια light rain drops resistant. Σε τέτοιες περιπτώσεις το πλενεις με καθαρό οινόπνευμα. Ειδικά το δικό μας που δεν βγαίνει η μπαταρία Δεν έχεις άδικο.. Το κακό είναι ότι το κινητό το πήρα στα πόδια μου για να μην κινδυνέψει και η τύπισα έριξε τον καφέ συστημένο και ξεκινώντας από το κινητό με έκανε μπάνιο ολόκληρο. Το μόνο που την ρώτησα ήταν αν έχει ζάχαρη, μου είπε ναι και αναγκαστικά το ξέπλυνα για να μην κολλήσει παντού (πέρασαν μπροστά από τα μάτια μου 2-3 βίντεο που το τέσταραν σε νερό με απόλυτη επιτυχία). Το πέρασα μετά όσο μπορούσα με πιστολάκι. Προς το παρόν δουλεύει άψογα και δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί (ούτε ήχος, ούτε οθόνη κτλ). Τώρα θα δείξει.. Η πιο εύκολη λύση ήταν να απαιτήσω εκείνη την στιγμή να μου το πληρώσουν αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά να κάνω θέμα γιατί η κοπέλα κόντευε να κάνει χαρακίρι. Υ.Γ. Τελικά δεν μου κέρασαν ούτε τον καφέ.. :blink: Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Δεν έχεις άδικο.. Το κακό είναι ότι το κινητό το πήρα στα πόδια μου για να μην κινδυνέψει και η τύπισα έριξε τον καφέ συστημένο και ξεκινώντας από το κινητό με έκανε μπάνιο ολόκληρο. Το μόνο που την ρώτησα ήταν αν έχει ζάχαρη, μου είπε ναι και αναγκαστικά το ξέπλυνα για να μην κολλήσει παντού (πέρασαν μπροστά από τα μάτια μου 2-3 βίντεο που το τέσταραν σε νερό με απόλυτη επιτυχία). Το πέρασα μετά όσο μπορούσα με πιστολάκι. Προς το παρόν δουλεύει άψογα και δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί (ούτε ήχος, ούτε οθόνη κτλ). Τώρα θα δείξει.. Η πιο εύκολη λύση ήταν να απαιτήσω εκείνη την στιγμή να μου το πληρώσουν αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά να κάνω θέμα γιατί η κοπέλα κόντευε να κάνει χαρακίρι. Υ.Γ. Τελικά δεν μου κέρασαν ούτε τον καφέ.. :blink: απαράδεκτο! εγω και καφε και την κοπελα θα σου εστελνα για να ξεχαστεις! (ποτε πιστολακι, σπρωχνεις το νερο πιο μεσα. Αλλοι μεθοδοι για να βγει το νερο [εφοσον παντα δεν πας προς το ξεκοιλιασμα]) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Μόλις έφτασε και η 5.1.1 ota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Επειδή ήρθε και σε εμένα η 5.1.1, όσοι την έχετε περάσει έχετε δει καμία διαφορά στη μπαταρία, ή είναι στα ίδια επίπεδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Σε λιγες ημερες θα ξέρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Σε εμενα παντως η 5.1.1 ακομα να ρθει αρνειται...δε ξερω τι γινεται...σε ολους σας εχει ερθει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 εμένα πάντως που την έβαλα είχα εχτες 3 και σήμερα 1 τυχαία reboot Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Εχω δει μεγαλη διαφορα στο sot. Φτανει 5.30-6 ωρες. Με 5.1 επαιζα στο 4- 4.30. Στην αναμονη ιδια συμπεριφορα με πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Σε εμενα παντως η 5.1.1 ακομα να ρθει αρνειται...δε ξερω τι γινεται...σε ολους σας εχει ερθει? Ούτε σε εμένα έχει έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εχω δει μεγαλη διαφορα στο sot. Φτανει 5.30-6 ωρες. Με 5.1 επαιζα στο 4- 4.30. Στην αναμονη ιδια συμπεριφορα με πριν. Αυτούς τούς χρόνους δεν τους πιάνω ποτέ .3: 30 ώρες βγάζω συνήθως και το θέμα είναι οτι δεν συμβαίνει μονο με αυτή την συσκευή και το note 4 έβλεπα κάτι 6:30 ώρες και το ανώτερο πουωειχα δει σέ μένα 6 ώρες με πολύ κόπο συνήθως 4:30 και στο one plus το ίδιο έβλεπα 3και κάτι και άλλοι έβγαζαν 5 και .. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω και τρώω έτσι την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Αυτούς τούς χρόνους δεν τους πιάνω ποτέ .3: 30 ώρες βγάζω συνήθως και το θέμα είναι οτι δεν συμβαίνει μονο με αυτή την συσκευή και το note 4 έβλεπα κάτι 6:30 ώρες και το ανώτερο πουωειχα δει σέ μένα 6 ώρες με πολύ κόπο συνήθως 4:30 και στο one plus το ίδιο έβλεπα 3και κάτι και άλλοι έβγαζαν 5 και .. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω και τρώω έτσι την μπαταρία. συνήθως αυτοί που χτυπάνε πολλές ώρες sot είναι αυτοί που κλείνουν gps, data και το λειτουργούν με wifi. στο opo όταν ήμουν όλη μέρα σπίτι είχα χτυπήσει 6,30 ώρες sot. ενώ όταν πήγαινα στη σχολή και ήμουν έξω με 4g είχα γύρω στις 5 ώρες. το ίδιο και με το nexus 6, το καλύτερο που έχω πιάσει είναι 4 ώρες με euphoria. Τις περισσότερες φορές είμαι στις 3μιση ώρες (να προσθέσω ότι δεν αφήνω το κινητό να πέσει κάτω από 20%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Αυτούς τούς χρόνους δεν τους πιάνω ποτέ .3: 30 ώρες βγάζω συνήθως και το θέμα είναι οτι δεν συμβαίνει μονο με αυτή την συσκευή και το note 4 έβλεπα κάτι 6:30 ώρες και το ανώτερο πουωειχα δει σέ μένα 6 ώρες με πολύ κόπο συνήθως 4:30 και στο one plus το ίδιο έβλεπα 3και κάτι και άλλοι έβγαζαν 5 και .. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω και τρώω έτσι την μπαταρία. Τίποτα δεν κάνεις λάθος, λειτουργεις το κινητό όπως προορίζεται, σαν smartphone δηλαδή. Τι να της κάνω τις 6 ώρες SOT αν τα έχω όλα κλειστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Και εγω με την 5.1.1 εχω την ιδια αυτονομια με την 5.1 (μια ημερα το εχω δουλεψει με την 5.1.1 οποτε με επιφύλαξη). Με μικτή χρήση (4g/wifi) εχω πάντα 4.30 ωρες sot κάθε ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopsis Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Nexus 6 OTA [Cosmote] 5.1.1 [LMY47Z] 100.6 MB Παράθεση Truth is in your mind.Find it.Plzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Nexus 6 OTA [Cosmote] 5.1.1 [LMY47Z] 100.6 MBΑκριβως το ιδιο και εγω :D vodafone ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ενημερωτικα το κινητο το λειτουργω στα κοκκινα. Δε χρησιμοποιω μονο gps γτ δεν το χρειαζομαι. Ακριβως η ιδια χρηση σε 5.1 και 5.1.1. Κ ανεβηκε τουλαχιστον 1 με 1.30 ωρα το sot. Δε ρωτησα. Απλως το ανεφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Μου ηρθε και εμενα η 5.1.1 απο cosmote 100 mb την Δευτερα απογευμα!Προφανως ερχεται σταδιακα σε ολους!Υπαρχει αισθητη βελτιωση σε μπαταρια αλλα παρατηρω ενα λαγκ μετα απο επανεκινηση αλλα μετα φευγει τελειως!Το κινητο μετά γινεται πιο smooth και γενικα ειναι πιο smooth απο 5.1 αν εξεραισεις το lag απο επανεκινηση Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 την εβαλα και εγω με OTA, καμια αλλαγη δυστυχως στο bug του ηχου....μα καλα το αγνοουν εντελως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 την εβαλα και εγω με OTA, καμια αλλαγη δυστυχως στο bug του ηχου....μα καλα το αγνοουν εντελως??? Μόνο με custom rom θα σωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Μόλις μου ήρθε και εμένα η 5.1.1 αγορά από πλαίσιο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Μήπως παρατηρείτε από εχθές την υπηρεσία google play να είναι ψηλά στην κατανάλωση της μπαταρίας? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansarion Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπέρα , μετά την ενημέρωση μου φαίνεται ότι μειώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας ... ή είναι η ιδέα μου δεν ξέρω (βλ φωτό από χαλαρή χρήση ) http://prntscr.com/7crqrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλησπέρα , μετά την ενημέρωση μου φαίνεται ότι μειώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας ... ή είναι η ιδέα μου δεν ξέρω (βλ φωτό από χαλαρή χρήση ) http://prntscr.com/7crqrg To ιδιο ακριβως και εγω. Νομιζα οτι δεν εκατσε καλά το update και εκανα factory reset και το εστησα απο την αρχή.Και πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλησπέρα , μετά την ενημέρωση μου φαίνεται ότι μειώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας ... ή είναι η ιδέα μου δεν ξέρω (βλ φωτό από χαλαρή χρήση ) http://prntscr.com/7crqrg Πάντως οι χρόνοι σου είναι πολύ καλοί. Δε νομίζω ότι πρέπει να προβληματιζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 το πηγα σημερα στη cellcom εγω για τα παρασιτα στις κλησεις... ελπιζω να γινει δουλεια γιατι δεν ειναι κατι που εμφανιζεται και ΚΑΘΕ φορα, οποτε μη "τυχει" και δε βρουν τιποτα... Η κοπελα παντως μπροστα εξυπηρετικη ηταν...και δε χρειαστηκε καν η αποδειξη για να το περασουν, αρκουσε το ΙΜΕΙ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts