Jump to content

sansarion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sansarion

  1. Σήμερα παρέλαβα από SG , στάλθηκε 9/12 παλί καλά χωρίς εκπλήξεις .
  2. Καλησπέρα, περιμένω από singapore post ένα δέμα 18/12 έφτασε στην Ελλάδα ο σάκος αλλά δεν είχε ανοιχτεί ακόμα . Ξαναμπήκα στον tracker και αφαιρέθηκε η τελευταία ενημέρωση . Δηλαδή τώρα δείχνει μόνο πότε έφυγε απο Σιγκαπούρη (11/12 ) . Σας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ?
  3. Καλησπέρα , αυτό το πράγμα συμβαίνει εδώ και 5 μέρες σε όλο τον κόσμο , είναι πρόβλημα software και όχι της συσκευής σου . Η google απάντησε ότι προσπαθεί να το λύσει . Ένα fix που σε μερικούς λειτούργησε είναι να κάνεις το εξής :settings -> more ->cellular networks ->access point names ->πάτα στο επιλεγμένο που έχεις και APN protocol IPv4 / IPv6 .
  4. Έχει κανείς πρόβλημα με το σήμα κατά τη διάρκεια των κλήσεων ? Πάντα το είχα αλλά τώρα τελευταίος έχει παραγίνει , δηλαδή 2/5 κλήσεις θα πέσει το σήμα την ώρα που μιλάω
  5. ναι ισχύει ! ευχαριστώ
  6. έτοιμο το κινητό ! Δευτέρα πρωί το πήγα , Τρίτη μεσημέρι ήταν έτοιμο . Τελικά αλλάχτηκε οθόνη , μπαταρία , μπρος και πίσω όψη και η γέφυρα στο κύκλωμα φόρτισης ) .
  7. οκ , τη Δευτέρα θα το πάω στο σέρβις , ευχαριστώ !
  8. ΟΚ το έκανα και τον κλείδωσα.. τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι το πηγαίνω στη wind (από εκεί είχε αγοραστεί ) ή κατευθείαν στο σέρβις .
  9. καλησπέρα , όχι μόλις έριξα φως στην οθόνη αλλά δεν βλέπω τίποτα .
  10. Καλησπέρα ενώ φόρτιζε το κινητό μου , το ανοίγω να δω κάτι και ξαφνικά άρχισε να πεθαίνει η οθόνη . Πλέον είναι νεκρή .. το κινητό είναι ανοιχτό αλλά δεν βλέπω τίποτα.. ξέρετε αν η εγγύση είναι για 2 χρόνια ή 1 ? το κινητό το έχω ένα χρόνο και ένα μήνα και δεν έχει ούτε γρατζουνία .. Επίσης άμα το στείλω στο σερβις λέτε να μου πουν τίποτα που είναι rooted ? ευχαριστώ
  11. Οκ κατάλαβα,άρα καλά είμαι και εγώ. Σε ευχαριστώ !
  12. bill_viper άμα δεν σου είναι κόπος μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με τα δικά σου στατιστικά ? (αν και δεν ξέρω τι Kernel /rom έχεις)
  13. Καλησπέρα , μετά την ενημέρωση μου φαίνεται ότι μειώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας ... ή είναι η ιδέα μου δεν ξέρω (βλ φωτό από χαλαρή χρήση ) http://prntscr.com/7crqrg
×
×
  • Create New...