mario27 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Και εγω το ειδα απο κοντα στα mediamarkt και δεν με ενθουσιασε η οθονη. Περιμενα ΠΟΛΥ καλυτερα χρωματα και πρωτα απο ολα πραγματικα χρωματα. Μια γκουμουτσα που δεν πιανεται στο ενα χερι και χρωματα αθλια. Fast & smooth as hell ομως γιατι ειναι nexus :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Κανένα θέμα δεν έχει η οθόνη. Απλά όπως όλες οι οθόνες εξαρτάται πολύ από σωστή ρύθμιση και η αλήθεια είναι ότι όπως βγαίνει από το κουτί δεν εντυπωσιάζει καθόλου γιατί η Google δεν έχει κάτσει να ασχοληθεί μαζί της. Μέχρι εκεί όμως. Με αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποιημένη, ένταση γύρω στο 40-50% και χρωματικό καλιμπράρισμα με custom kernel μεταμορφώνεται και δείχνει ξεκάθαρα ανώτερη από G2 που έχω δίπλα, τόσο σε χρώματα κ πολύ περισσότερο σε ανάλυση (ούτως η άλλως). Απόλαυση πραγματική. Επίσης το ότι για μία στιγμή άνοιξε μία εφαρμογή ταχύτερα σε ένα άλλο κινητό με άλλο λειτουργικό δεν λέει τίποτα. Η ταχύτητα φαίνεται στη συνεχόμενη βαριά χρήση επί ώρα. Εκεί που κάνεις switch στις εφαρμογές σαν να μην υπάρχει τίποτα από πίσω ενω στην πραγματικότητα τρέχεις ένα σωρό βαριά πράγματα αλλά παρόλαυτα οι εντολές φεύγουν ακαριαία με το που πατάς στην οθόνη. Και όλα αυτά ενώ η εκμεταλλευση του hardware και η βελτιστοποίηση του software για Lollipop (και για την οθόνη) έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους. Το κινητό προφανώς και δεν έχει δείξει το πραγματικό δυναμικό του ακόμα, παρόλαυτα ήδη από τώρα, ορισμένες φορές το κλείσιμο των παραθύρων και η ταχύτητα των animations βγάζουν μια αίσθηση ότι είναι πιο γρήγορο και από τον εαυτό του. Όσον αφορά το μέγεθος ήταν η μεγαλύτερη φοβία μου και παραδόξως αυτή που έφυγε πιο γρήγορα. Ναι σου τη σπάει κάποιες φορές που θέλεις με τον αντίχειρα να φτάσεις στο τέρμα αριστερό σημείο της οθόνης αλλά οκ, δεν ειμαι και οδηγός να χρειάζεται να έχω το ένα χέρι μου στο τιμόνι όλη την ώρα. Επίσης, και μικρότερα τηλέφωνα στις 5" που είχα τα δούλευα με δύο χέρια για να δουλέυω ταχύτερα οπότε δεν μου κάνει διαφορά. Α, και η ιστορία με τις τσέπες... Εκτός και μιλάμε για παντελόνια για παιδιά, σε νορμαλ περιπτώσεις το κινητό χωράει πλήρως σε όλες τις μπροστινές τσέπες και στην κωλότσεπη ίσως να φαίνεται το πάνω μέρος του, κανένα πρόβλημα δηλαδή. Edited January 17, 2015 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Το 5αρι μου με θήκη που είναι ιδια με την 2η εικόνα του ποστ #40 στα αξεσουάρ του 6αριου δεν χωράει και βγαίνει πιο δυσκολα γιατι υπάρχει μεγαλυτερη τριβή. Ειδικα με λιγο πιο επίσημα παντελόνια που η σχισμη της μπροστινής τσέπης δεν είναι οριζόντια αλλά κατεβαίνει προς τα κάτω , εκεί το κινητό με την θήκη προεξέχει ελάχιστα. Και όλα αυτά με κινητό σχεδόν 14εκατοστων + θήκη που είπα. Φαντασου 16+θηκη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Το 5αρι μου με θήκη που είναι ιδια με την 2η εικόνα του ποστ #40 στα αξεσουάρ του 6αριου δεν χωράει και βγαίνει πιο δυσκολα γιατι υπάρχει μεγαλυτερη τριβή. Ειδικα με λιγο πιο επίσημα παντελόνια που η σχισμη της μπροστινής τσέπης δεν είναι οριζόντια αλλά κατεβαίνει προς τα κάτω , εκεί το κινητό με την θήκη προεξέχει ελάχιστα. Και όλα αυτά με κινητό σχεδόν 14εκατοστων + θήκη που είπα. Φαντασου 16+θηκη..... Διαφορετικά 5άρια θα έχουμε στην κατοχή μας. Και το 6 μπαίνει άνετα στην τσέπη μου (με θήκη) ενώ το 5 κολυμπάει. Είμαι 1.78, που να ήμουν και κανένα θηρίο με πιο μεγάλα παντελόνια Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Μεγάλη στεναχώρια έχει προκαλέσει το N6.......:worry:.....Απλα ειναι οτι καλυτερο έχω κρατήσει στα χέρια μου....Έχω και το N5 και το έχω παροπλισμένο,αλλη ποιότητα κατασκευής,άλλο επιπεδο,όσο για την ταχύτητα....δεν φαίνεται στο άνοιγμα εφαρμογών, αλλά στο φόρτωμα οπου αυτό συνεχίζει εκεί οπου όλα τα αλλά κολλάνε!!:) Υ.Γ περιεργο... Εμένα με θήκη χωράει ανετα στο τζιν μου... Edited January 18, 2015 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ρε παιδια μην μας τρελάνετε, 1,85 ειμαι και το note 3 δεν το βαλα ποτε σε τσέπη κι εσεις βαζετε με ανεση το nexus 6;;;; phablet κυκλοφορεις με άνεση μονο με κουστούμι και σε μπουφαν το χειμώνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ρε παιδια μην μας τρελάνετε, 1,85 ειμαι και το note 3 δεν το βαλα ποτε σε τσέπη κι εσεις βαζετε με ανεση το nexus 6;;;; phablet κυκλοφορεις με άνεση μονο με κουστούμι και σε μπουφαν το χειμώνα. μάλλον εχεις αναβαθες τσέπες Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Πρεπει οπωσδηποτε να συμφωνησετε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 μάλλον εχεις αναβαθες τσέπες Δεν ειπα πως δεν χωράει, ειπα οτι ειναι επικίνδυνο να βαλεις ενα phablet σε τσέπη. Ουτε κινεισαι ανετα , ενω αν ξεχαστεις και κάτσεις δε νομιζω να αντέξει η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Τι άνετα εννοεις φιλε μου; Οκ για γυμναστικη ή τρέξιμο ποτε δε θα παω με το τηλέφωνο κ ουτε ειναι η πιο ευχαριστη αισθηση να κουβαλας κατι τοσο μεγάλο αλλά να το πεταξω μεσα σε μια τσεπη κ να φυγω ναι γίνεται, αυτο συζητάμε. Εμενα αυτο με ενδιέφερε σε αρχική φάση γιατι διάβαζα τέρατα οτι δεν μπαινει πουθενα κτλ. κ ειδα οτι μια χαρα μπαίνει. Πλεον εχει αρχισει κ μου φαινεται οπως ενα οποιοδηποτε προηγούμενό μου τηλ. Εχω την εννοια του ανεξαρτήτως μεγέθους. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Μετά από ένα μήνα χρήσης του συγκεκριμένου τηλεφώνου ένα έχω να πω σε σχέση με το μέγεθός του. Συνηθίζεται. Μάλιστα πιάνοντας χθες ένα Nexus 5 μου φάνηκε μικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Συμφωνώ απολυτα....συνηθίζεται και δεν το καταλαβαίνεις οτι εχεις 6 ιντσών συσκευή! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Δεν ειπα πως δεν χωράει, ειπα οτι ειναι επικίνδυνο να βαλεις ενα phablet σε τσέπη. Ουτε κινεισαι ανετα , ενω αν ξεχαστεις και κάτσεις δε νομιζω να αντέξει η οθόνη. Ελάτε ρε παιδιά, μια χαρά είναι τα 6ιντσα, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.. Δεκτό, θέλει κάποια συνήθεια (στο 1520 που έχω, τον πρωτο καιρό όταν ήθελα να μπω στο αμάξι έπρεπε να το μετακινήσω λίγο στη τσέπη) αλλά οκ, συνηθίζεται εύκολα. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Όποιος έχει ανάγκη και χρειάζεται τέτοιες ίντσες οθόνη το παίρνει, το συνηθίζει και το απολαμβάνει κιόλας. Αν δε τις χρειάζεσαι δε πας απλά γιατί θα σου φανεί, γκουμούτσα τούβλο ή όπως αλλιώς τα έχουν πει τα μεγάλα κινητά κατά καιρούς. Εγώ (επειδή με βόλευαν σα μίνι τάμπλετ)είχα συνηθίσει τα 1520 και mega 6.3 που είχα ενώ τα note μου φαίνονταν παιχνίδι. Τώρα μετά καιρό με πιο μικρά όπως το S5 πήρα ένα 6άρι χθες και μου φάνηκε κάπως. Γιαυτό όπως είπα όλα είναι συνήθεια και αν χρειάζεσαι στη καθημερινότητα σου τέτοιες οθόνες παντού Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ελάτε ρε παιδιά, μια χαρά είναι τα 6ιντσα, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.. Δεκτό, θέλει κάποια συνήθεια (στο 1520 που έχω, τον πρωτο καιρό όταν ήθελα να μπω στο αμάξι έπρεπε να το μετακινήσω λίγο στη τσέπη) αλλά οκ, συνηθίζεται εύκολα. Μια χαρα συνηθίζεις το μέγεθος. Εγω όμως το καλοκαίρι με το Note3 μου τελειωναν τα μέρη που μπορούσα να το βαλω :p Ειχα πάντα τσαντάκι για τη μεταφορά του. Το χειμώνα ειναι αλλιώς τα πράγματα παιδια, εχουμε μπουφαν με τεραστιες τσεπες κι εκει χωράει και το note 8 και το tab pro 8.4 :) Αν μετα απο λίγο καιρο βαρεθω το alpha πιθανότητα θα παω σε phablet αλλα θα πρέπει ξανα να παντρευτώ κανα τσαντάκι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Μια χαρα συνηθίζεις το μέγεθος. Εγω όμως το καλοκαίρι με το Note3 μου τελειωναν τα μέρη που μπορούσα να το βαλω :p Ειχα πάντα τσαντάκι για τη μεταφορά του. Το χειμώνα ειναι αλλιώς τα πράγματα παιδια, εχουμε μπουφαν με τεραστιες τσεπες κι εκει χωράει και το note 8 και το tab pro 8.4 :) Αν μετα απο λίγο καιρο βαρεθω το alpha πιθανότητα θα παω σε phablet αλλα θα πρέπει ξανα να παντρευτώ κανα τσαντάκι :) Το καλοκαίρι, τι πιο άνετο για μεταφορά από βερμούδα; Νομίζω θα ναι η καλύτερη περίοδος από άποψη άνεσης. Πάντως σε μπροστινές τσέπες δεν έβαζα ποτέ κινητά, δε βολεύουν, είναι κ άσχημο αισθητικά. Κωλότσεπη ftw! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 καλως σας βρηκα και γω ;) εγω το συνηθισα πολυ ανετα και δε γλυστραει με τιποτα.σιγουρα καποιες φορες θα αγανακτησω,αλλα ολα καλα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ξέρετε ποτε περιμένουμε την 5.0.2 ;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Διαπίστωσα άλλο ένα "διαμάντι" που μου προσφέρει η lollipop (αλήθεια, τι έπιναν εκεί στο final OS review?) . Το έβαλα στο no interruptions και ξάπλωσα. Έβαλα να παίξω ένα παιχνίδι και σε κάθε μου tap δονούνταν. Είναι και motorola το κινητό, η δόνηση του είναι σαν σεισμική δόνηση :lol: . Ψάχνω να το απενεργοποιήσω, πουθενά.... Εν τέλει, μετά από γκρίνια για τον θόρυβο, αναγκάστηκα να το αφήσω και να κοιμηθώ. Μπορεί να μου πει κάποιος που βγάζω όλες τις δονήσεις? Απενεργοποίησα όλες τις επιλογές για δόνηση, στο παιχνίδι ότι και να έκανα αυτό δονούνταν. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Διαπίστωσα άλλο ένα "διαμάντι" που μου προσφέρει η lollipop (αλήθεια, τι έπιναν εκεί στο final OS review?) . Το έβαλα στο no interruptions και ξάπλωσα. Έβαλα να παίξω ένα παιχνίδι και σε κάθε μου tap δονούνταν. Είναι και motorola το κινητό, η δόνηση του είναι σαν σεισμική δόνηση :lol: . Ψάχνω να το απενεργοποιήσω, πουθενά.... Εν τέλει, μετά από γκρίνια για τον θόρυβο, αναγκάστηκα να το αφήσω και να κοιμηθώ. Μπορεί να μου πει κάποιος που βγάζω όλες τις δονήσεις? Απενεργοποίησα όλες τις επιλογές για δόνηση, στο παιχνίδι ότι και να έκανα αυτό δονούνταν. Ευτυχώς που μας ενθαρρυνετε βρε παιδιά :) Με βλεπω οταν έρθει η Lollipop σε μας, να την αγνοώ επιδεικτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ευτυχώς που μας ενθαρρυνετε βρε παιδιά :) Με βλεπω οταν έρθει η Lollipop σε μας, να την αγνοώ επιδεικτικά. Αυτές οι προσθήκες είναι πραγματάκια στον κώδικα που τα βάζει εύκολα ο κάθε κατασκευαστής. Οπότε μην ανησυχείς.. Η samsung μπορεί να χει τα στραβά της, αλλά στα θετικά της είναι πως οι συσκευές της έχουν 1024 features :p Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Διαπίστωσα άλλο ένα "διαμάντι" που μου προσφέρει η lollipop (αλήθεια, τι έπιναν εκεί στο final OS review?) . Το έβαλα στο no interruptions και ξάπλωσα. Έβαλα να παίξω ένα παιχνίδι και σε κάθε μου tap δονούνταν. Είναι και motorola το κινητό, η δόνηση του είναι σαν σεισμική δόνηση :lol: . Ψάχνω να το απενεργοποιήσω, πουθενά.... Εν τέλει, μετά από γκρίνια για τον θόρυβο, αναγκάστηκα να το αφήσω και να κοιμηθώ. Μπορεί να μου πει κάποιος που βγάζω όλες τις δονήσεις? Απενεργοποίησα όλες τις επιλογές για δόνηση, στο παιχνίδι ότι και να έκανα αυτό δονούνταν. και ποιος σου είπε ότι είναι θέμα του OS και όχι της εφαρμογής? μέχρι πολύ πρόσφατα κοτζάμ whatsapp δεν έπαιζε σωστά με το no interruptions...και μόλις με το τελευταίο update έστρωσε... συμβουλή λοιπόν: πριν κράξετε τους (έστω θεωρητικά) τοπ coders στην αντικειμενικά τοπ εταιρία τεχνολογίας, μετρήστε μέχρι το 10 και σκεφτείτε λίγο πιο βαθειά γιατί συμβαίνει αυτό που συμβαίνει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μιας που μιλάμε για εφαρμογές και το applicability σε Lollipop να πω ότι παρατήρησα πως το facebook messenger στη lollipop καταβριχθίζει τη μπαταρία.. όποτε κοιτάω τα στατιστικά της μπαταρίας πάντα η εν λόγω εφαρμογή είναι στην 1η θέση της κατανάλωσης χωρίς μάλιστα να την έχω χρησιμοποιήσει (απλά δουλεύοντας στο παρασκήνιο).. Όσο είχα kit kat με xposed framework την είχα greenified και όλα καλά, πλέον όμως που το xposed δεν δουλεύει, άρχισαν τα δύσκολα. Γενικά όμως και σε non rooted samsung tablet που το έχω εγκαταστήσει δε φαίνεται να καταναλώνει πολύ μπαταρία σε kit kat. Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) και ποιος σου είπε ότι είναι θέμα του OS και όχι της εφαρμογής? μέχρι πολύ πρόσφατα κοτζάμ whatsapp δεν έπαιζε σωστά με το no interruptions...και μόλις με το τελευταίο update έστρωσε... συμβουλή λοιπόν: πριν κράξετε τους (έστω θεωρητικά) τοπ coders στην αντικειμενικά τοπ εταιρία τεχνολογίας, μετρήστε μέχρι το 10 και σκεφτείτε λίγο πιο βαθειά γιατί συμβαίνει αυτό που συμβαίνει.:) Πρώτον το μήνυμα μου είχε μεγάλη δόση χιούμορ, οπότε δε βρίσκω λόγο να είσαι τόσο επιθετικός. Δεύτερον, στο no interruptions, η δόνηση δουλεύει κανονικά και στην πλοήγηση στο κινητό μέσα στο μενού του, εκτός και άαν την βγάλω χειροκίνητα. Συνεπώς το να μην υπάρχει απλός και εύκολος τρόπος με ένα κουμπί το κινητό να γίνεται πλήρως αθόρυβο, είναι κάτι άξιο σχολιασμού και δεν χρειάζεται να μετρήσω ώς το δέκα για να το αναφέρω. Το ότι είναι συσκευή μου δε σημαίνει πως τα στραβά της θα τα αγνοώ. Τα εντοπίζω και επιδιώκω την διόρθωση τους για την δική μου ευκολία. Edited January 20, 2015 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Διαπίστωσα άλλο ένα "διαμάντι" που μου προσφέρει η lollipop (αλήθεια, τι έπιναν εκεί στο final OS review?) . Το έβαλα στο no interruptions και ξάπλωσα. Έβαλα να παίξω ένα παιχνίδι και σε κάθε μου tap δονούνταν. Είναι και motorola το κινητό, η δόνηση του είναι σαν σεισμική δόνηση :lol: . Ψάχνω να το απενεργοποιήσω, πουθενά.... Εν τέλει, μετά από γκρίνια για τον θόρυβο, αναγκάστηκα να το αφήσω και να κοιμηθώ. Μπορεί να μου πει κάποιος που βγάζω όλες τις δονήσεις? Απενεργοποίησα όλες τις επιλογές για δόνηση, στο παιχνίδι ότι και να έκανα αυτό δονούνταν. Χμμ, περίεργο αυτό που λες. Ακριβώς την προηγούμενη εβδομάδα είχα μία 2ήμερη συνάντηση και δεν ήθελα να βαράνε δονήσεις ούτε από sms ούτε από email ούτε και από το ιδιαίτερα ενοχλητικό Viber (τριπλή δόνηση για μήνυμα μιας λέξης, και δώστου πάλι για την επόμενη κ.ο.κ.). Μιας και δεν υπάρχει λοιπόν ενιαία απενεργοποίηση της δόνησης, ψάχνοντας βρήκα αυτή τη νέα δυνατότητα no interruptions/Διακοπές προτεραιότητας το ίδιο είναι υποθέτω; οπου εμφανίζεται το αστεράκι στη notification bar και επιτέλους βουβάθηκαν τα πάντα. Ούτε καν το ambient display δεν δούλευε, μόνο οι κλήσεις εμφανίζονταν στο αθόρυβο. Εννοείς ότι σου έδειχνε το αστεράκι επάνω αλλά παρόλα αυτά είχες δόνηση στο παιχνίδι; Οκ, μπορεί να παίζει κάτι διαφορετικό με τη συγκεκριμένη εφαρμογή πάντως το Viber το βούλωσε κανονικά. Επίσης με leankernel μπορείς να ορίσεις την ένταση της δόνησης... :up: Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts