Jump to content

Google Nexus 6 (by Motorola)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτη φορά ακούω το tablet να είναι το βασικό εργαλείο κατεβάσματος... Προσωπικά κατεβαζω στο pc όπως νομίζω και οι περισσότεροι για πολλούς και διάφορους λόγους όπως ότι: 1) Η ταχύτητα μέσω ethernet είναι σταθερά πάνω από το 90% της ονομαστικής (σε γραμμή 50mbit κατεβάζω με 6MB/s σταθερά) ενώ με torrent στο κινητό ήταν αρκετά χαμηλότερα και με σκαμπανεβάσματα (την μία φορά που δοκίμασα από περιέργεια περισσότερο). 2) Η ταινία πηγαίνει εξαρχής εκεί όπου θα αποθηκευτεί έτσι ώστε να μπορώ να seed-άρω αλλά και να μην χρειάζεται να κάνω ανούσιες μεταφορές από συσκευή σε συσκευή. 3) Για ευνόητους λόγους γενικότερης ταχύτητας και αποφυγής δέσμευσης μιας συσκευής που προορίζεται για browsing/επικοινωνία με μια διαδικασία που το pc ούτε καν "νιώθει" ότι εκτελεί. Αυτά με μια πρόχειρη σκέψη. Χοντρικά, είναι σαν να έχεις ένα μεγάλο ποιοτικό οικογενειακό και ένα Smart και να παίρνεις το Smart για να πας Αθήνα-Θεσσαλονίκη...

Έχουμε ξεφύγει από το αρχικό θέμα βέβαια.

Αυτό δεν το ανέφερα καν γιατί μιλάμε ακόμα για τα πολύ βασικά!

Δε συμφωνώ σε τίποτα απ οτι λες. Ξαφνικά επειδη δεν το κανει το nexus 6 σου φαίνεται ανούσιο, σοβαρα;;;;

Απ οτι αναφερεις ειναι ο πιο βολικος τρόπος. Ασυρματα, χωρις καλώδια, χωρις τεράστια κουτιά.

Κατεβαζω και πεταω στην tv. Ειτε σ αρεσει ειτε οχι ειναι ο πιο γρήγορος και αξιοπιστος τροπος

Edited by hic_et_nunc

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δε συμφωνώ σε τίποτα απ οτι λες. Ξαφνικά επειδη δεν το κανει το nexus 6 σου φαίνεται ανούσιο, σοβαρα;;;;

Απ οτι αναφερεις ειναι ο πιο βολικος τρόπος. Ασυρματα, χωρις καλώδια, χωρις τεράστια κουτιά.

Άντε μια τελευταία γιατί πιο λιανά δεν έχω... Το Nexus και κατεβάζει (και πιο γρήγορα από το tablet σου) και streamάρει (έχω Chromecast) αρά το ότι με "ενοχλεί" επειδή δεν το κάνει το Nexus απορρίπτεται, πάμε παρακάτω.

"Ανούσια" έγραψα ότι είναι η μεταφορά από το κινητό/tablet στο pc για περαιτέρω αποθήκευση εφόσον μπορείς να κατεβάσεις απευθείας στο pc, όχι συνολικά η διαδικασία που προτιμάς εσύ, διάβασε το πάλι.

Κατεβαζω και πεταω στην tv. Ειτε σ αρεσει ειτε οχι ειναι ο πιο γρήγορος και αξιοπιστος τροπος

Γράψε και κανένα λογικό επιχείρημα όμως την επόμενη φορά, όχι "έτσι είναι επειδή έτσι μ'αρέσει". Ούτε πιο γρήγορος ούτε πιο αξιόπιστος τρόπος είναι εκτός και συγκρίνεις το tablet με pc Pentium MMX 133 MHz. Όταν η ταινία θα έχει κατέβει στο pc με την ethernet σύνδεση, στο κινητό θα είσαι ακόμα στα μισά (δεδομένο). Εδώ έχεις παρωδικές αποσυνδέσεις από το wi-fi χωρίς να κάνεις καν κάποια εργασία και μου γράφεις ότι το wi-fi, και ειδικά από smartphone/tablet είναι πιο αξιόπιστο από pc με ethernet; :cry:

Εν πάσει περιπτώσει, δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι το tablet σου είναι καλύτερο και από computer cluster, ο καθένας διαβάζει και κρίνει. Ότι δε σ'αρέσει το Nexus και το tablet σου κάνει πολλά πράγματα καλύτερα, επίσης το εμπεδώσαμε. Κάτι άλλο;

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Άντε μια τελευταία γιατί πιο λιανά δεν έχω... Το Nexus και κατεβάζει (και πιο γρήγορα από το tablet σου) και streamάρει (έχω Chromecast) αρά το ότι με "ενοχλεί" επειδή δεν το κάνει το Nexus απορρίπτεται, πάμε παρακάτω.

"Ανούσια" έγραψα ότι είναι η μεταφορά από το κινητό/tablet στο pc για περαιτέρω αποθήκευση εφόσον μπορείς να κατεβάσεις απευθείας στο pc, όχι συνολικά η διαδικασία που προτιμάς εσύ, διάβασε το πάλι.

Γράψε και κανένα λογικό επιχείρημα όμως την επόμενη φορά, όχι "έτσι είναι επειδή έτσι μ'αρέσει". Ούτε πιο γρήγορος ούτε πιο αξιόπιστος τρόπος είναι εκτός και συγκρίνεις το tablet με pc Pentium MMX 133 MHz. Όταν η ταινία θα έχει κατέβει στο pc με την ethernet σύνδεση, στο κινητό θα είσαι ακόμα στα μισά (δεδομένο). Εδώ έχεις παρωδικές αποσυνδέσεις από το wi-fi χωρίς να κάνεις καν κάποια εργασία και μου γράφεις ότι το wi-fi, και ειδικά από smartphone/tablet είναι πιο αξιόπιστο από pc με ethernet; :cry:

Εν πάσει περιπτώσει, δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι το tablet σου είναι καλύτερο και από computer cluster, ο καθένας διαβάζει και κρίνει. Ότι δε σ'αρέσει το Nexus και το tablet σου κάνει πολλά πράγματα καλύτερα, επίσης το εμπεδώσαμε. Κάτι άλλο;

Βρε άνθρωπε, τι σχέση έχουν τα pc στην κουβέντα μας; ;; Κάποιος ρώτησε γιατι δε μπορεί να πεταξει απ το nexus περιεχόμενο στην tv. Αυτο ανελυσα και σ αυτο εστίασα. Γινεται με pc, με blueray player, Chromecast, AllShareCast, apple tv και με ενα σωρό αλλους τρόπους.

Εμενα και ισως κάποιους άλλους μας εχει βολεψει η λυση που αναφερω και προσωπικα χρησιμοποιώ φανατικα (άσχετα εαν υπάρχουν καλυτερες λύσεις) κυριως λογο της ευκολιας και της απλότητας της αμεσης αλληλεπιδρασης ενος smartphone/tablet με μια smart tv. Εαν στην επόμενη συσκευή μου αυτο δεν ειναι εφικτό, ειτε η συσκευή ειναι samsung ειτε lg, ειτε nexus, εμενα θα με ενοχλούσε.

Αυτο αναλύουμε τοση ωρα, οχι εαν εγω κανω καλα που χρησιμοποιώ αυτό τον τρόπο(αφου κατα την αποψη σου υπαρχει καλύτερος)

Μα ακριβώς, το αρχικό θέμα μας ήταν το screen-casting και πως γίνεται στο Ν6, και νομίζω το αναλύσαμε. Εγώ απλά πρόσθεσα ότι σαν λειτουργία δεν τη βρίσκω και τόσο απαραίτητη. Πιστεύω έχω δικαίωμα στην άποψη μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει ο καθένας να κάνει αυτό που κάνω εγώ. Μετά με ρώτησες πως βλέπω ταινίες στην tv και κάπου εκεί ξέφυγε η κουβέντα. Το είχα γράψει ήδη σε προηγούμενα μηνύματα ότι ήμασταν off-topic.
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Μα ακριβώς, το αρχικό θέμα μας ήταν το screen-casting και πως γίνεται στο Ν6, και νομίζω το αναλύσαμε. Εγώ απλά πρόσθεσα ότι σαν λειτουργία δεν τη βρίσκω και τόσο απαραίτητη. Πιστεύω έχω δικαίωμα στην άποψη μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει ο καθένας να κάνει αυτό που κάνω εγώ. Μετά με ρώτησες πως βλέπω ταινίες στην tv και κάπου εκεί ξέφυγε η κουβέντα. Το είχα γράψει ήδη σε προηγούμενα μηνύματα ότι ήμασταν off-topic.

την καλημερα μου.γαλλικο nexus 6,καλυπτεται μεσω ιμει απο την τοπικη αντιπροσωπεια?

Vamos Aris

την καλημερα μου.γαλλικο nexus 6,καλυπτεται μεσω ιμει απο την τοπικη αντιπροσωπεια?

τηλεφωνησα στην cellcom και μου ειπαν οτι ναι,για ενα χρονο ομως.γιατι?

Vamos Aris

Μάλλον μπερδέυτηκαν. Δύο θα εννοούσαν.

οχι τη ρωτησα και ειπε ενα ,επανειλημμενα.μα λεω,ευρωπαικη κατασκευη(το ειδε κιολας),οχι μου λεει 2.ισως πρεπει να πετυχω αλλον.

Vamos Aris

Παιδιά καλώς σας βρήκα στην παρέα του nexus 6 (ερχόμενος από Note 3).

To κινητό μου φαίνεται ταχύτατο, χωρίς lagging και bugs απλά η ανωριμότητα του λογισμικού (5.0.1) είναι εμφανής όπως πολλοί έχουν αναλύσει ήδη εδώ (απουσία κάποιων καλουδιών που είχαμε συνηθίσει σε kit kat). Όμως υπάρχουν και πολλές προσθήκες οι οποίες αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Προσωπικά επειδή χρησιμοποιώ και το iphone 6 plus, έχω την αίσθηση ότι η Lollipop είναι "αλλού" σε σχέση με το ios 8 και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από το γεγονός ότι το iphone το κοιτάω 3-4 λεπτά και το βαριέμαι, ενώ το nexus με παρακινεί να το "παίζω" συνέχεια και να ασχολούμαι μαζί του.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδιά καλώς σας βρήκα στην παρέα του nexus 6 (ερχόμενος από Note 3).

To κινητό μου φαίνεται ταχύτατο, χωρίς lagging και bugs απλά η ανωριμότητα του λογισμικού (5.0.1) είναι εμφανής όπως πολλοί έχουν αναλύσει ήδη εδώ (απουσία κάποιων καλουδιών που είχαμε συνηθίσει σε kit kat). Όμως υπάρχουν και πολλές προσθήκες οι οποίες αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Προσωπικά επειδή χρησιμοποιώ και το iphone 6 plus, έχω την αίσθηση ότι η Lollipop είναι "αλλού" σε σχέση με το ios 8 και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από το γεγονός ότι το iphone το κοιτάω 3-4 λεπτά και το βαριέμαι, ενώ το nexus με παρακινεί να το "παίζω" συνέχεια και να ασχολούμαι μαζί του.

Βασικά οι δύο αυτές συσκευές που αναφέρεις είναι η μέρα με τη νύχτα όσον αφορά την ελευθερία του χρήστη και την παραμετροποίηση. Ειδικά αν ασχοληθείς έστω και σε μικρό βαθμό με customization και δεδομένου ότι σε λίγο καιρό θα υπάρχουν όλες οι προηγούμενες και ίσως και καινούριες δυνατότητες που είχαμε σε προηγούμενες εκδόσεις θα γίνει χόμπυ σου το να περνάς νέες ρομ, να δοκιμάζεις νέα χαρακτηριστικά και ίσως και να εθιστείς σε κάποια από αυτά (μιλάω από προσωπική εμπειρία) ώστε να μην μπορείς να έχεις ένα τηλεφώνο χωρίς αυτά στο μέλλον. Ειδικά όσο δούλευε το Xposed οι δυνατότητες ήταν πραγματικά ατελείωτες, πρέπει να σκεφτώ πολύ για να φανταστώ κάτι που μπορεί να ήθελε κάποιος να γίνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο κ να μην ήταν δυνατό, ειδικά στο user interface. Αυτός είναι και ο λόγος νομίζω που οι περισσότεροι προτιμούν μία Nexus συσκευή έναντι μιας άλλης. Τα specs μπορείς να τα βρεις και αλλού είτε τώρα είτε σε λίγο καιρό, την ελευθερία παραμετροποίησης όμως όχι. Αναμένουμε όλοι τις εξελίξεις από τους developers.

Εντυπώσεις από την 2ωρη ενασχόληση μου με το τηλ και συγκρινόμενο με το oneplus μου.

Σημειώνω ότι το n6 είναι χωρίς εφαρμογές φορτωμένο, μόνο ότι έχει ΄΄μαμα΄΄ και το oneplus με 257 εφαρμογές, slimrom και ΑΚ kernel με default ρυθμίσεις.

Ποιότητα κατασκευής = Σούπερ, στιβαρό, ωραία πλάτη, εργονομικά τα κουμπιά με άψογη αίσθηση.

Μέγεθος= τεράστιο, το 1+1 μου φάνηκε πολύ βολικό μετά την χρήση του n6:)

Oθόνη = δεν μου άρεσε καθόλου, ξεθωριασμένα τα χρώματα και το λευκό πολύ θολό.

Συνδεσιμότητα= μία χαρά, σήμα wifi 4 στα 5 , στα ίδια και τα 2 τηλ φυσικά στην ίδια απόσταση

Κλήση = πολύ καλή, καθαρά ακούς και καθαρά σε ακούνε

3G = πολύ καλό, στα ίδια και τα 2 τηλ

Tαχύτητα = ένα κλικ, ναι ένα κλικ κάτω από το 1+1,έκανα τεστ με άνοιγμα της ίδιας σελίδας με ταυτόχρονο πάτημα και στις 2 συσκευές και το 1+1 ήταν κοντά στο 1΄΄ πιο γρήγορο, μάλιστα το n6 το δούλευα με το δεξί χέρι

Ηχος σε τραγούδια = πολύ καλός, πιο καθαρός από το 1+1

Κάμερα = Φωτογραφική βράδυ με default ρυθμίσεις και τα δύο,το oneplus υπερτερεί αρκετά, στο βίντεο πιο μικρή η διαφορά αλλά και εδώ πιο κάτω.

Για την Μπαταρία δεν μπορώ να έχω άποψη, όπως και για το GPS, μιας και sim μπήκε για λίγο ώστε να τσεκαριστεί.

Με λίγα λόγια.....εγώ με τίποτα δεν θα έδινα αυτά τα υπερβολικά χρήματα για να το πάρω, πάντα με την λογική ότι το κύριο τηλ μου είναι το 1+1.

Δεν ξέρω....ίσως να φταίει και lolipop για κάποια από τα παραπάνω

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λογικά χωρίς το encryption θα είναι πολύ καλύτερο.. Κάνεις δεν έχει ενθουσιαστεί πάντως..
Vamos Aris

Θα πω και εγώ τις απόψεις μου σε σχέση με το meizu mx4 που έχω:

1. Το mx4 είναι ταχύτερο μετα απο επανεκκίνησή. Μετα απο χρηση 1-2 ημερών χωρίς επανεκκίνησή σε κανενα απο τα δυο κινητά, το nexus είναι ταχύτερο και γενικά παραμένει ταχύτερο και δεν κολλάει και δεν χρειάζεται επανεκκίνηση για μέρες.

2. Το άσπρο της οθόνης του nexus δεν είναι άσπρο είναι κρεμ! Κατα τα αλλά δεν έχω δει burn in και ο υπερκορεσμος της amoled παντα μου άρεσε. Οσο χαμηλώνει η φωτεινότητα γίνεται μοβ η οθόνη ,όπως λένε τα reviews. Ασχημο αυτό..

3. Η αίσθηση που αφήνει το κινητό σε καθημερινή χρηση είναι όπως κάθε nexus. Smooth και χωρίς lag με πολύ όμορφα γραφικά του lollipop. Σε σχέση με note 4 που το είχα και εκείνο για λιγες μέρες είναι απόλαυση,και ας υπολείπεται σε άλλα πράγματα.

4. Την μπαταρία απο τα reviews την θεωρουσα χειρότερη απο οτι είναι .5 ώρες sot βγάζει χωρίς παιχνίδια. Ο turbo charger είναι τρομερό feature.

Εντυπώσεις από την 2ωρη ενασχόληση μου με το τηλ και συγκρινόμενο με το oneplus μου.

Σημειώνω ότι το n6 είναι χωρίς εφαρμογές φορτωμένο, μόνο ότι έχει ΄΄μαμα΄΄ και το oneplus με 257 εφαρμογές, slimrom και ΑΚ kernel με default ρυθμίσεις.

Ποιότητα κατασκευής = Σούπερ, στιβαρό, ωραία πλάτη, εργονομικά τα κουμπιά με άψογη αίσθηση.

Μέγεθος= τεράστιο, το 1+1 μου φάνηκε πολύ βολικό μετά την χρήση του n6:)

Oθόνη = δεν μου άρεσε καθόλου, ξεθωριασμένα τα χρώματα και το λευκό πολύ θολό.

Συνδεσιμότητα= μία χαρά, σήμα wifi 4 στα 5 , στα ίδια και τα 2 τηλ φυσικά στην ίδια απόσταση

Κλήση = πολύ καλή, καθαρά ακούς και καθαρά σε ακούνε

3G = πολύ καλό, στα ίδια και τα 2 τηλ

Tαχύτητα = ένα κλικ, ναι ένα κλικ κάτω από το 1+1,έκανα τεστ με άνοιγμα της ίδιας σελίδας με ταυτόχρονο πάτημα και στις 2 συσκευές και το 1+1 ήταν κοντά στο 1΄΄ πιο γρήγορο, μάλιστα το n6 το δούλευα με το δεξί χέρι

Ηχος σε τραγούδια = πολύ καλός, πιο καθαρός από το 1+1

Κάμερα = Φωτογραφική βράδυ με default ρυθμίσεις και τα δύο,το oneplus υπερτερεί αρκετά, στο βίντεο πιο μικρή η διαφορά αλλά και εδώ πιο κάτω.

Για την Μπαταρία δεν μπορώ να έχω άποψη, όπως και για το GPS, μιας και sim μπήκε για λίγο ώστε να τσεκαριστεί.

Με λίγα λόγια.....εγώ με τίποτα δεν θα έδινα αυτά τα υπερβολικά χρήματα για να το πάρω, πάντα με την λογική ότι το κύριο τηλ μου είναι το 1+1.

Δεν ξέρω....ίσως να φταίει και lolipop για κάποια από τα παραπάνω

Το Ν6 ειναι μακραν πιο γρηγορο απο το 1+1....εδω το N5 ειναι πιο γρηγορο!!!:!::!::!:

Edited by souliar

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Το Ν6 ειναι μακραν πιο γρηγορο απο το 1+1....εδω το N5 ειναι πιο γρηγορο!!!:!::!::!:

Φίλε Διάβασε καλύτερα τι γράφω και τι συγκρίνω

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Φίλε Διάβασε καλύτερα τι γράφω και τι συγκρίνω

Ξέρω πολύ καλά τι διαβάζω...και τι συγκρινεις......απλα δεν έχουν σχέσει..το n6 ειναι σαφως πιο γρήγορο,πιο ποιοτικό με καλυτερο ήχο και καλύτερη οθόνη, και ναι....αξίζει τα λεφτά του!!!

Nexus 5 red 16GB

Αναρωτιέμαι, εφόσον το encryption απαιτεί computational power, δεν υπάρχει βελτίωση στην μπαταρία δίχως το encryption?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ξέρω πολύ καλά τι διαβάζω...και τι συγκρινεις......απλα δεν έχουν σχέσει..το n6 ειναι σαφως πιο γρήγορο,πιο ποιοτικό με καλυτερο ήχο και καλύτερη οθόνη, και ναι....αξίζει τα λεφτά του!!!

Καλημέρα,

Εάν θες να πείσεις τον εαυτό σου για τα 600+ που έσκασες οκ, πάω πάσο, εμένα πάντως δεν με πείθεις....

Βέβαια ο ιδιοκτήτης του (δεν είναι δικό μου) το πήρε στα 500, μια συσκευή που δεν λειτούργησε ουσιαστικά καθόλου δύο εβδομάδων τηλ με χρήση αστεία ούτε 5 ημερών, Ναι για αυτόν μάλλον ήταν ευκαιρία.

Καλύτερος ήχος Ναι, ίσως λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής, την ταχύτητα εγώ δεν την είδα, όπως δεν είδα και την καλύτερη οθόνη σίγουρα, ίσως να φταίει το λογισμικό, ίσως και το encryption, ίσως και τα δύο μαζί.....ψάξτε το, τόσα λεφτά δώσατε :D

Φίλε taliban τα περισσότερα παιδιά δεν ξέρουν τι εστί One+ με slimkat k Ak, οπότε δεν έχουν μέτρο σύγκρισης. Ισως έχουν δει στοκ ρομ που ήταν απλά καλό. Ακόμα δεν εχω δει απο κοντα να συγκρίνω ομως, οπότε δεν εχω γνώμη!

η αληθεια ειναι οτι η συγκριση ενος πουσαρισμενου τηλεφωνου με αλλη ρομ κτλ με μαμα τηλεφωνο,εστω και αν αυτο ειναι nexus,ειναι αδικη.ωστοσο μιλαμε για αλλη κατηγορια ποιοτητας,το brand μετραει σιγουρα.ωστοσο η σχεση αξιας/τιμης του 1+1 ειναι σιγουρα καλυτερη.θα δειξει βεβαια το μελλον.

μη ξεχναμε τη διαφορα οθονης σε ιντσες και αναλυσης που δυσκολευει τη δουλεια του επεξεργαστη του nexus,νομιζω ειναι το μοναδικο τηλεφωνο με 6ρα οθονη και τετοια αναλυση χωρις lag

Vamos Aris

Νομίζω ότι ήμουν σαφής με το τι συγκρίνω.....

Ότι είναι free lag το τηλ είναι δεδομένο

Καλημέρα,

Εάν θες να πείσεις τον εαυτό σου για τα 600+ που έσκασες οκ, πάω πάσο, εμένα πάντως δεν με πείθεις....

Βέβαια ο ιδιοκτήτης του (δεν είναι δικό μου) το πήρε στα 500, μια συσκευή που δεν λειτούργησε ουσιαστικά καθόλου δύο εβδομάδων τηλ με χρήση αστεία ούτε 5 ημερών, Ναι για αυτόν μάλλον ήταν ευκαιρία.

Καλύτερος ήχος Ναι, ίσως λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής, την ταχύτητα εγώ δεν την είδα, όπως δεν είδα και την καλύτερη οθόνη σίγουρα, ίσως να φταίει το λογισμικό, ίσως και το encryption, ίσως και τα δύο μαζί.....ψάξτε το, τόσα λεφτά δώσατε :D

Εχω στην κατοχη μου 3 nexus 4-5 & 6,ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω κρατηση στα χερια μου.....και να εισαι σιγουρος οτι δεν προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου για κατι....ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την συσκευει,με custom rom το κινητο δεν πιανεται....ιχνος lag σε μια οθονη 6 ιντσες..απολυτα smooth,και αν ειναι uncrypted ειναι ακομα πιο γρηγορο!

Υ.Γ Θα ξαναεσκαγα ξανα 600.00+ ευρω για το συγκεκριμενο ανετα!:)

Nexus 5 red 16GB

Παιδιά, από περιέργεια, καθότι το maxx με το Ν6 έχουν ίδιο h/w, με εξαίρεση την κάμερα οκ, στο antutu τι πετυχαίνετε? Στο 4.4.4 maxx μου για παράδειγμα το ψιλότερο που έχω δει ήταν 54Κ..
Google Pixel 5

Εχω στην κατοχη μου 3 nexus 4-5 & 6,ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω κρατηση στα χερια μου.....και να εισαι σιγουρος οτι δεν προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου για κατι....ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την συσκευει,με custom rom το κινητο δεν πιανεται....ιχνος lag σε μια οθονη 6 ιντσες..απολυτα smooth,και αν ειναι uncrypted ειναι ακομα πιο γρηγορο!

Υ.Γ Θα ξαναεσκαγα ξανα 600.00+ ευρω για το συγκεκριμενο ανετα!:)

Απλά να επιβεβαιώσω ότι με stock rom και έχοντας κλείσει όλες τις εφαρμογές και από τις 2 συσκευές (nexus 6 vs Lg flex), με δοκιμή το άνοιγμα του opera, to Lg προς μεγάλη μου έκπληξη άνοιγε ένα κλικ πιο γρήγορα.. και η οθόνη του nexus μου όντως, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, τη βρίσκω μετριότατη...

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

• The title was changed to Google Nexus 6 (by Motorola)