Jump to content

Βοήθεια σε εργασίες

paularas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτοιμος. Πράγματι πολύ γρήγορη, δεν θέλει παρά λίγο χρόνο

Καλή επιτυχία

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

• Απαντήσεις 919
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω την εκανα μολις και δεν μου πηρε ουτε λεπτο.Kαλη επιτυχια στην εργασια σου

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Live and let die!:ninja:

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Παρακαλώ, αλλά στην 3η ερώτηση απάντησα με ψέμα. Επέλεξα το 2012, ενώ το αγόρασα το 2010.

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Παρακαλώ, αλλά στην 3η ερώτηση απάντησα με ψέμα. Επέλεξα το 2012, ενώ το αγόρασα το 2010.

Ιιι το καταστρεψες το παιδί :p

Το συμπλήρωσα και εγώ

Ιιι το καταστρεψες το παιδί :p

Ε ναι, ας έβαζε: 2012 και νωρίτερα. Τι, επειδή εσείς αλλάζετε κάθε χρόνο κινητό, πρέπει να αλλάζω κι εγώ;

Καλά να πάθει τώρα. :p

Edited by siciliano

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Ε ναι, ας έβαζε: 2012 και νωρίτερα. Τι, επειδή εσείς αλλάζετε κάθε χρόνο κινητό, πρέπει να αλλάζω κι εγώ;

Καλά να πάθει τώρα. :p

Όπως και να έχει, με έχετε ήδη βοηθήσει αφάνταστα!! Και όλοι όσοι έχουν απαντήσει στο ερωτηματολόγιο μέσα από το site! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Live and let die!:ninja:

Αγαπητοί φίλοι,

Θα σας ζητούσα πολλά αν μπορούσατε να με βοηθήσετε σε μια εργασία που κάνω, συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο 10 ερωτήσεων, που δε θα σας πάρει περισσότερο από 3 λεπτά να το απαντήσετε, και έχει σχέση με την αγορά των συσκευών κινητής τηλεφωνίας και tablets;

Μπορείτε να το βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο!

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Κ

Μόλις το συμπλήρωσα και εγώ σε λιγότερο από ένα λεπτό. Αν δεν σου κάνει κόπο δημοσίευσε τα αποτελέσματα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• 1 month later...

Καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum,

Ειμαι φοιτητης και προσπαθω να κανω την πτυχιακη εργασια μου και χρειαζομαι 3 λεπτα απο το χρονο σας να συμπληρωσετε το ερωτηματολογιο αν δε σας κανει κοπο!

Το θεμα ειναι το Κινητο Εμποριο-(Mobile Commerce) Mελετη περιπτωσης στο Νομο Αττικης.

https://el.wikipedia...τρονικό_εμπόριο

Στο λινκ απο πανω λεει στο τι αναφερεται το κινητο εμποριο και παρακατω παραθετω το λινκ του ερωτηματο λογιου:

https://docs.google....m?usp=send_form

Σας Ευχαριστω Πολυ!

Είναι λάθος το λινκ φίλε μου. Διόρθωσέ το και ευχαρίστως να το συμπληρώσουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Και εγώ θα το συμπληρώσω όταν διορθώσεις το λινκ. Αν δεν είναι κόπος δημοσίευσε και τα αποτελέσματα.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• 3 months later...

https://docs.google.com/forms/d/1QF9hquW8YBZpr3_vgDpnQZ_2hz6Z0Y4m2yfQl9cFUQ8/viewform

χρειαζομαι περιπου 30 απαντησεις ακομα παιδια θελει λιγοτερο απο λεπτο ευχαριστω!! ειναι για κινητα οποτε στο θεμα μας!

https://docs.google.com/forms/d/1QF9hquW8YBZpr3_vgDpnQZ_2hz6Z0Y4m2yfQl9cFUQ8/viewform

χρειαζομαι περιπου 30 απαντησεις ακομα παιδια θελει λιγοτερο απο λεπτο ευχαριστω!! ειναι για κινητα οποτε στο θεμα μας!

Τη συμπλήρωσα μόλις. Κάνε τον κόπο να δημοσιοποιήσεις τα αποτελέσματα.

φιλε μου τη συμπληρωσα και εγω απλα μια παρατηρηση. Περα απο οθονη, λειτουργικο ή κατασκευη υπαρχουν πολλοι ακομα λογοι για την επιλογη ενος κινητου, οπως η μπαταρια, οι επιδοσεις, το σερβις κλπ.

Τωρα βεβαια αν το διορθωσεις θα χαλασεις τα αποτελεσματα της ερευνας μεχρι στιγμης.

Καλη επιτυχια οπως και να εχει :cool:

• 2 weeks later...

Γεια σας! Είμαστε μία ομάδα φοιτητών του τμήματος μηχανικών σχεδίασης προϊόντων και συστημάτων, και στα πλαίσια μιας εργασίας ερευνούμε την υπηρεσία του ΟΤΕ, ΟΤΕ My Wi-Fi. Θα εκτιμούσαμε πολύ αν απαντούσατε στις παρακάτω ερωτήσεις ή έστω παραθέτατε τη γνώμη σας.

Γιατί το δημόσιο ίντερνετ είναι εως 2Mbps;

Γιατί συνδέονται ταυτόχρονα έως 2 χρήστες;

Γιατί να το προτιμήσω ή να μην το προτιμήσω;

Γιατί να είναι αυξημένη η τιμή του προγράμματος;

Γιατί το δημόσιο ίντερνετ να έχει μικρή εμβέλεια;

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Το δημοσιο imternet ειναι δημοσιο(με περιορισμους,οι οποιοι ειναι φυσιολογικοι(οχι κατεβασμα torrents,σελιδες με πορνογραφικο περιεχομενο).Αλλα τα 2mbps τα εβαλαν ισα ισα για να μπαινει καποιος στο ιντερνετ αξιοπρεπως και για να αντεξει τον φορτο το δικτυο ωστε να καταρρευσει.Εχει μικρη εμβελεια γιατι κοιτανε να καλυψουν μονο τους χωρους και οχι τα σπιτια γυρω απο ενα παρκο ή ενα πεζοδρομο.2ον το my wifi ειναι ενα προγραμμα ωστε να εχεις ιντερνετ παντου(δηλαδη να συνδεεσαι σε οσους εχουν ρουτερ ote my wifi fon).Δηλαδη με ενα username και ενα password μπορεις να εχεις ιντερνετ σε πολλα σημεια σε ολη την ελλαδα και να μην ψαχνεις wifi ή να σπας ρουτερ(που πολλοι πιτσιρικαδες το κανουν).Η τιμη του ειναι αυξυμενη γιατι ο ΟΤΕ δυστυχως εχει το 50% στην κινητη(με την Cosmote) και στη σταθερη(ειδικα σε σημεια στην επαρχια και απο ορισμενες επιχειρησεις που εχουν μαζι και OTE TV μαζι με internet απο τον ΟΤΕ).Ο ΟΤΕ θα συνεχισει αυτες τις υψηλες τιμες οι οποιες ειναι υπερβολικες.Λεω την αποψη μου καθαρα και δεν θελω να θιχτει κανεις.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

1. Γιατί το δημόσιο ίντερνετ είναι εως 2Mbps;

2. Γιατί συνδέονται ταυτόχρονα έως 2 χρήστες;

3. Γιατί να το προτιμήσω ή να μην το προτιμήσω;

4. Γιατί να είναι αυξημένη η τιμή του προγράμματος;

5. Γιατί το δημόσιο ίντερνετ να έχει μικρή εμβέλεια;

1, 2, 5. Το Fon δημιουργεί ένα "εικονικό" δίκτυο από τα ρούτερ των οικιακών πελατών. Οι οικιακοί πελάτες μοιράζουν το wi-fi της γραμμής τους. Όπως καταλαβαίνεις αν έμπαιναν πάνω από 2 χρήστες και κατέβαζαν με φουλ ταχύτητα, ο κανονικός χρήστης, αυτός που πληρώνει για την σύνδεση δηλαδή, δεν θα μπορούσε να σερφάρει. Το ρούτερ πρέπει να εξυπηρετεί σωστά αυτόν που πληρώνει για την γραμμή.

4. Για τους πελάτες του ΟΤΕ είναι δωρεάν, δεν αλλάζει κάτι στο πάγιο της σύνδεσης. Για τους υπόλοιπους, ε λοιπόν, ελεύθερη αγορά έχουμε μπορούν να χρεώνουν όσο θέλουν.

3. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ (είμαι πελάτης ΟΤΕ και πληρώνω ήδη πάγιο γραμμής, οπότε μου το παρέχουν δωρεάν), και μου έχει φανεί αρκετά χρήσιμο σε ορισμένες περιπτώσεις διότι δεν χρειάζεται να αγοράζω data στο κινητό. Αν όμως δεν ήμουν πελάτης ΟΤΕ, τότε δεν θα πλήρωνα για να το χρησιμοποιήσω λόγω κόστους.

Edited by gokuthelegend
i8vv46-6.png

• 4 weeks later...

Σας παρακαλώ βοηθήστε με την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου σχετικά με την αγορά του καφέ στον Ελλαδικό χώρο.

http://goo.gl/forms/HXoQEVjgf8

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.

Τη συμπλήρωσα, ειμαι φοιτητης και καταλαβαίνω την ανάγκη :) Ενδιαφερουσα ερευνα, θα με ενδιεφεραν τα αποτελεσματα της να τα δω εγκυκλοπαιδικα εννοειται και χωρις να τα χρησιμοποιησω πουθενά και για κανενα λογο.

Ευχαριστώ πολύ...πάμε να απαντήσουν και άλλοι. Τα αποτελέσματα θα τα αναρτήσω εδώ μόλις συμπληρωθεί ένα ικανοποιητικό δείγμα. Εννοείται ότι είναι ανώνυμο το ερωτηματολόγιο για αυτούς που ίσως φοβούνται.

Η απάντηση σας καταγράφηκε :)

Μήπως θα ηταν καλυτερα να υπήρχε δυνατότητα επιλογής παραπανω απο 1 σε καποιες ερωτήσεις? Πχ ειδος καφέ