Jump to content

apollon18

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apollon18

  1. Νομίζω ότι καταλήγω στο Xiaomi Mi 8. Αν και προηγούμενου έτους έχει δυνατό επεξεργαστή, led κανονικό που φαίνεται και λογική τιμή. Τι λέτε?
  2. 1) 300€ 2) κανένα πρόβλημα 3) Ελλάδα 4) Αδιάφορο 5) Dual, NFC 6) Αδιάφορο 7) Αδιάφορο 8) ταχύτητα, αυτονομία, βαρύ gaming, κάμερα. 9) Xiaomi 5 Note Pro
  3. Βλέπω ότι αυτά φαίνονται καλά στο budget μου... https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=15487154,20216171,19896259,17046746
  4. Καλημέρα σας "συνδαιτυμόνες". Μου έκλεψαν το κινητό (Xiaomi Note 5 Pro). Μετά από πολύ διάβασμα και για αγορά έως 300 ευρώ νομίζω ότι τα προαναφερθέντα σαν VFM είναι αξιόλογα (εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω δει κανένα από κοντά και με ενδιαφέρει το led σαν ειδοποιήσεις (μπροστινή οθόνη) αλλά ταυτόχρονα δεν ξέρω αν υπάρχει εφαρμογή που μπορεί να το αντικαταστήσει σαν led εικονικό ποιο θα προτείνατε?
  5. όταν ξεκινάει το twrp. Μισό να κάνω αυτό που μου είπες ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ποιο partition να το κάνω Install?
  6. Πως το περνάω αυτό? ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επίσης στο TRWP μου λέει decrypt και ζητάει κωδικό?
  7. μέσα από το TWRP (3.2.1-1) με cache system data cashe & davlik Αυτό έκανα ....
  8. Καλησπέρα σας, πέρασα την AOSip αλλά δεν δουλεύουν τα navigation buttons (μόνο το back) και δεν έχει καμία εφαρμογή για την φωτογραφική μέσα κτλ. Ποια είναι η πιο stable version να την περάσω? Γενικά...απλά την πιο σταθερή.
  9. Επειδή είμαι άσχετος το link για την πρώτη? Καλύτερη ποια είναι?
  10. MIUI9-Nougat-Stable-9.5.1.0 - Αυτή υποθέτω....
  11. Καλησπέρα σε όλες και όλους, ποια version είναι η πιο σταθερή από όλες που να δουλεύουν όλα σωστά? και αν μπορείτε και link να την κατεβάσω και με ποια TWRP μπορώ να την εγκαταστήσω.
  12. Ρε παιδια προσπαθώ να εγκαταστήσω την MTP Device (win10x64). Μπαίνω κανονικά σε mode για unsigned drivers αλλά η συσκευή έχει πάντα θαυμαστικό...
  13. Καλησπέρα παιδιά. ΔΙάβασα όλο το forum αλλά ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με αυτές τις διαδικασίες και είμαι περισσότερο μπερδεμένος από ποτέ. Έχω το Χ820. Ήρθε προχθές....42 ευρώ τελωνείο. Έχει την έκδοση 6 πάνω. Μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να κάνω για να βάλω την τελευταία έκδοση με Ελληνικά...γιατί ....φοβάμαι και δεν βγάζω άκρη....Σας ευχαριστώ πολύ.....προκαταβολικά....συγγνώμη αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει όλες αυτές οι πληροφορίες μπερδεύουν. έχω win10x64.
  14. Σε ευχαριστώ, είσαι ο πρώτος που βοηθάει.
  15. takaros31. Θα ήταν τέλειο :). Σε ευχαριστώ πάρα πολύ....
  16. Σε ευχαριστώ Βασίλη για τα σχόλια. Τα έχω ήδη μεταφέρει. Παρόλα αυτά συνεχίστε και τα άλλα μέλη να δίνετε απαντήσεις για να μαζευτεί το δείγμα. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν μετά για όλους.
  17. Σας ευχαριστώ....ακόμα το δείγμα είνια μικρό....αφιεερώστε λιγότερο από ένα λεπτό για να μαζευτεί μεγαλύτερο δείγμα.
  18. Το σκεφτήκαμε αυτό αλλά θέλαμε την πρώτη προτεραιότητα.
  19. Ευχαριστώ πολύ...πάμε να απαντήσουν και άλλοι. Τα αποτελέσματα θα τα αναρτήσω εδώ μόλις συμπληρωθεί ένα ικανοποιητικό δείγμα. Εννοείται ότι είναι ανώνυμο το ερωτηματολόγιο για αυτούς που ίσως φοβούνται.
  20. Καλημέρα πάλι.... Θα σας πάρει μόνο 1 λεπτό...
  21. Σας παρακαλώ βοηθήστε με την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου σχετικά με την αγορά του καφέ στον Ελλαδικό χώρο. http://goo.gl/forms/HXoQEVjgf8 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.
  22. Αν δεν τον ενδιαφέρει η συσκευή θα κάνει αυτό. 24 Ευρώ. Δεν αξίζει αν θέλει να μιλάει καρτοκινητό και δεν έχει και δεσμευση με συμβόλαιο. Απλά όταν είναι να φύγει θα ειδοποιήσει 3 μήνες πριν. https://www.drei.at/portal/de/privat/tarife/handytarife/hallosim/. Τα sms και τα 600 λεπτα είναι και roaming από όλη την ευρωπαική ενωση. Hallo SIM XXL
×
×
  • Create New...