Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιο ρίσκο και χαζομάρες λέτε?

εγγύηση έχεις ούτος η άλλος απλά θα περιμένεις να πηγαινοέρχεται κίνα, τουλάχιστον δεν χάνεις τα λεφτά σου η κάτι τέτοιο. Για να μην πω τα service στην ελλάδα θέλουν τον ίδιο χρόνο περίπου να σου φτιάξουν το κινητό. Τύπου γερμανός κλπ.

Όσο για το τελωνείο σταματήστε αυτήν την καραμέλα δήθεν. Tο έχουμε πει 59348 φορες ότι παίρνεις με free shiping singpost, nethelands post, china post, hongkong post δεν περνάει ποτε τελωνείο ΠΟΤΕ ειδικα οταν το δηλωνουν δωρο αξιας 20ε τα μαγαζια, ίσως περάσει 1 στα 5000 κυριολεκτικά όμως αυτό το νούμερο δεν είναι μεταφορικό.

Το meizu note και γενικά τα meizu δεν είναι τυχαία εταιρία δεν ειναι τυχαίο που το jiayu και κατι αλλες εταιριες με τα ίδια specs κάνει 30-40 και 60-70e φθηνότερο από το 32g meizu note. Η meizu έχει πολύ καλή ποιότητα συσκευής και flyme os δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμια εταιρία, μην ξεχνάμε άλλωστε το "δυνατότερο" κινητό αυτή την στιγμή στον κόσμο είναι το meizu mx4 προ.

Οσοι δεν γνωριζετε βασικα πραγματα για το πηγαινε/ελα/εγγύηση κλπ πολυ απλα μην λετε οτι νανε διαβαστε τα απειρα τοπικς που εχουμε εδω.

Edited by akatamakata

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγγύηση έχεις ούτος η άλλος απλά θα περιμένεις να πηγαινοέρχεται κίνα, τουλάχιστον δεν χάνεις τα λεφτά σου η κάτι τέτοιο. Για να μην πω τα service στην ελλάδα θέλουν τον ίδιο χρόνο περίπου να σου φτιάξουν το κινητό. Τύπου γερμανός κλπ.

Όσο για το τελωνείο σταματήστε αυτήν την καραμέλα δήθεν. Tο έχουμε πει 59348 φορες ότι παίρνεις με free shiping singpost, nethelands post, china post, hongkong post δεν περνάει ποτε τελωνείο ΠΟΤΕ ειδικα οταν το δηλωνουν δωρο αξιας 20ε τα μαγαζια, ίσως περάσει 1 στα 5000 κυριολεκτικά όμως αυτό το νούμερο δεν είναι μεταφορικό.

Το meizu note και γενικά τα meizu δεν είναι τυχαία εταιρία δεν ειναι τυχαίο που το jiayu και κατι αλλες εταιριες με τα ίδια specs κάνει 30-40 και 60-70e φθηνότερο από το 32g meizu note. Η meizu έχει πολύ καλή ποιότητα συσκευής και flyme os δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμια εταιρία, μην ξεχνάμε άλλωστε το "δυνατότερο" κινητό αυτή την στιγμή στον κόσμο είναι το meizu mx4 προ.

Οσοι δεν γνωριζετε βασικα πραγματα για το πηγαινε/ελα/εγγύηση κλπ πολυ απλα μην λετε οτι νανε διαβαστε τα απειρα τοπικς που εχουμε εδω.

Αυτό με την εγγύηση, καλυτερα να μην τυχεί σε κανένα με κινέζικο... Κακα τα ψέμματα δεν ειναι καθόλου το ιδιο με τις ευρωπαικές εγγυησεις.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Αυτό με την εγγύηση, καλυτερα να μην τυχεί σε κανένα με κινέζικο... Κακα τα ψέμματα δεν ειναι καθόλου το ιδιο με τις ευρωπαικές εγγυησεις.

μου ετυχε προσωπικα με ενα xiaomi κιολας...δοξα τον θεο πραγμα το οποιο δεν το περιμενα εφτασε σε 11 μερες απο ελλαδα κινα και ηρθε σε 15 συνολο 26 μερες..παλι καλα

μου ετυχε προσωπικα με ενα xiaomi κιολας...δοξα τον θεο πραγμα το οποιο δεν το περιμενα εφτασε σε 11 μερες απο ελλαδα κινα και ηρθε σε 15 συνολο 26 μερες..παλι καλα

Και απο ποιο μαγαζι το πηρες το xiaomi φιλε αν επιτρεπετε?

Καλά είναι σοβαροι; δεν έχει Fm radio;;;

Αυτοί υπολογίζουν στο οτι εν ετη 2015 θα εχεις data και tunein radio και οτι ο ραδιοσταθμος σου εκπεμπει και στο ιντερνετ... Οποτε ναι ειναι αρκετα σοβαροι. Και γω προσωπικά ακουω πολυ ραδιοφωνο, αλλα πλέον δεν ανοιγω καν το κλασσικο ραδιο, οταν υπάρχει το tunein. Ακουω και σταθμούς τους οποιους απλα δεν πιανω καν στην περιοχη μου.

Παντως σε καθε περιπτωση την υπαρξη η μη ραδιοφωνου δεν την εχω καν κριτηριο για ενα κινητο. Σαν να κρινω ενα PC γιατι δεν εχει vga και serial connections.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Καλά είναι σοβαροι; δεν έχει Fm radio;;;

Πλάκα μας κάνεις;

Εδώ δεν έχουν άλλα και άλλα καραδυνατα κινητά και σε πείραξε που δεν έχει το Μ1;

Κάτι άλλο παίδες. Επειδή βλέπω ότι εδώ μόνο ένα άτομο το πήρε που δεν μπαίνει και συχνά, έχετε δει κάποιο ξένο site με review που να αναφέρεται ακριβώς πόσες ώρες οθόνης πιάνει η μπαταρία και αν έχει τίποτα θέματα με την φόρτιση όπως το S3?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εδω που τα λεμε η ελειψη ραδιοφωνου ειναι κατι σημαντικο και για μενα ,και μην μου λετε για χρηση data για να ακουμε ραδιοφωνο,σιγα μην ξοδεψω τα πανακριβα μου mb για το ραδιο!

Εγω προσωπικα δεν ακουω πολυ αλλα που και που λεω κατσε να ακουσω το ταδε ματς η οπως χθες κατσε να ακουσω ειδησεις να μαθουμε τι εγινε στο eurogroup!

εγω το φορτιζω ανοιχτο θελει περιπου 3 ωρες να φορτισει,το μονο κακο ειναι οτι δεν σε προειδοποιει οτι τελειωσε η φορτισει.με λιγη χρηση του κινητου λογο πολυς δουλειας εχω με μια φορτισει τρισημιση ημερες

εγω το φορτιζω ανοιχτο θελει περιπου 3 ωρες να φορτισει,το μονο κακο ειναι οτι δεν σε προειδοποιει οτι τελειωσε η φορτισει.με λιγη χρηση του κινητου λογο πολυς δουλειας εχω με μια φορτισει τρισημιση ημερες

:lol: 3μιση μερες, το πιστεύω!! ορίστε τι εχω δει εγω http://meizufans.eu/forum/thread-first-battery-stats-of-the-meizu-m1-note κατω κατω εχει ενα τυπο με 9 ώρες οθονη.... :lol:

Από 11 του μηνός παραγγελία, στις 13 πήγε στο αεροδρόμια της Σιγκαπούρης και κόλλησε εκεί 10 μέρες τώρα. :mad:

Να δούμε πότε θα ξεκολλήσει από κει...

Από 11 του μηνός παραγγελία, στις 13 πήγε στο αεροδρόμια της Σιγκαπούρης και κόλλησε εκεί 10 μέρες τώρα. :mad:

Να δούμε πότε θα ξεκολλήσει από κει...

χαλαρωσε φιλε, εμενα ειναι απο τις 2 του μηνος despatched to overseas, υπομονη

χαλαρωσε φιλε, εμενα ειναι απο τις 2 του μηνος despatched to overseas, υπομονη

Τι σημαίνει αυτό? (despatched to overseas)

Αυτό φτιάχνεται με εφαρμογή (να ειδοποιεί στο 100%).

Ανεβαίνει ομαλά η φόρτιση; Δηλαδή από 30% σε 40% κλπ. Ή μπορεί να φάει κανένα σκαλωμα και από το 50% μέρα ξαφνικά να δείξει πχ 100%

Το ίδιο και στην χρήση. Κατεβαίνει ομαλά το ποσοστό;

Amazon Fire stick 4k max

..........................................

Ηρεμησε λιγο φιλε μου, μην κανεις χαρακτηρισμους και κυριως μην εισαι απολυτος. Ολα μπορουν να συμβουν σε ολους και σε κανεναν. Αρα ασε τα ΠΟΤΕ και τα ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ, να εισαι λιγο πιο συγκρατημενος και ασε και τους αλλους να εχουν τους ενδοιασμους και τους προβληματισμους τους ...

Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Τι σημαίνει αυτό? (despatched to overseas)

σημαινει οτι ειναι στο αεροδρομια της σιγκαπουρης και θα αναχωρησει με την επομενη πτηση

το πσοστο ανεβαινει και κατεβαινει πολυ ομαλα.το βραδυ χανει περιπου με ολα κλειστα δηλαδη wifi και τετοια περιπου 1 με 2 τις 100.για πες μου ενα μου δειχνει ποτε φτανει στο 100 τις 100 η μπαταρια?και για οσους εχουν απορια για πιο λογο εχω το κινητο τοσες ημερες μονο εγω.λεω απλα οτι ο αδελφος μου εχει μαγαζι στην αθηνα με κινητα κινεζικα,οποτε συνεργαζεται με κινεζο και το βρηκα πιο γρηγορα.

Καλησπέρα fatsionas, ειδα σε κάποιο βίντεο ότι τα χρώματα (ειδικά το κόκκινο) είναι κάπως ξεπλυμενα. Ισχύει κάτι τέτοιο; και γενικά επειδή με ενδιαφέρει το θέμα της οθόνης, έχεις κάνει σύγκριση με κάποιο γνωστό κινητό με ips σε χρώματα, γωνίες θέασης και λεπτομέρεια γενικά; ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited by radicalx

τα χρωματα ειναι για μενα παντα πολυ απιθανα και καθολου ξεπλυμενα.πραγαμτικα για μενα ειναι πολυ ομορφη οθονη.ερχομενος απο thl t11

το πσοστο ανεβαινει και κατεβαινει πολυ ομαλα.το βραδυ χανει περιπου με ολα κλειστα δηλαδη wifi και τετοια περιπου 1 με 2 τις 100.για πες μου ενα μου δειχνει ποτε φτανει στο 100 τις 100 η μπαταρια?και για οσους εχουν απορια για πιο λογο εχω το κινητο τοσες ημερες μονο εγω.λεω απλα οτι ο αδελφος μου εχει μαγαζι στην αθηνα με κινητα κινεζικα,οποτε συνεργαζεται με κινεζο και το βρηκα πιο γρηγορα.

Το deep sleep battery saver έχει τέτοια ειδοποίηση και νομίζω και το Power toggles.

Amazon Fire stick 4k max

Ηρεμησε λιγο φιλε μου, μην κανεις χαρακτηρισμους και κυριως μην εισαι απολυτος. Ολα μπορουν να συμβουν σε ολους και σε κανεναν. Αρα ασε τα ΠΟΤΕ και τα ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ, να εισαι λιγο πιο συγκρατημενος και ασε και τους αλλους να εχουν τους ενδοιασμους και τους προβληματισμους τους ...

Ειμαι απολυτος για κατι που γνωριζω..Οι αλλοι που τα λενε αυτα δεν γνωριζουν γιαυτο και λενε ΑΝ περασει τελωνειο ΑΝ το ενα ΑΝ το αλλο.

Ειναι τεχνικα αδυνατο να περασει τελωνείο κατι που δηλώνετε χαμηλής αξιας δεν το λεω εγω ετσι λενε οι υπάρχων νομοί.

Δοξα το θεο τα μαγαζια που αγοραζουμε τα κινεζικα κινητα μας ξερουν εξαιρετικα καλα τους νομους και το πως να τους ξεγελάνε, αν δεν ξερανε τοτε δεν θαχανε ολους αυτους τους πελατες.(γιατι κανεις δεν θα ηθελε να πληρωνει τελωνεια κακα τα ψεματα.) Τα τελωνεια δεν μπορουν να ξερουν αν το κινητο που πηρες το αγορασες οντως 200ε η 20ε...

Και επειδη οπως ειπα ειμαι απολυτος σου δινω και 1 αντικείμενο στις 3000 να περασει τελωνειο! Παντα με τα παραπανω post office που ειπα οχι EMS DHL κλπ..

Γιαυτο τα λεω αυτα και πολλοι αλλοι πως ειναι πολυ σπανιο να περασει τελωνειο με τα free shipping για να μην εχουν τέτοιους ενδοιασμους οι φίλοι μας.

Εδω που τα λεμε η ελειψη ραδιοφωνου ειναι κατι σημαντικο και για μενα ,και μην μου λετε για χρηση data για να ακουμε ραδιοφωνο,σιγα μην ξοδεψω τα πανακριβα μου mb για το ραδιο!

Εγω προσωπικα δεν ακουω πολυ αλλα που και που λεω κατσε να ακουσω το ταδε ματς η οπως χθες κατσε να ακουσω ειδησεις να μαθουμε τι εγινε στο eurogroup!

Υπαρχουν αρκετοι οντως που ακουνε πολυ ραδιοφωνο απο το κινητο αλλα νταξει δεν πιστευω νανε και τοοοοοοσο τοοσο πολυ σοβαρος λογος να μην παρεις το κινητο, νομιζω..[Για το xiaomi που ρωτησες απο που το πηρα: vickmall..εξαιρετικα φερθήκανε στο θεμα εγγυήσεις μπορω να πω.]

Edited by akatamakata

Ειμαι απολυτος για κατι που γνωριζω..Οι αλλοι που τα λενε αυτα δεν γνωριζουν γιαυτο και λενε ΑΝ περασει τελωνειο ΑΝ το ενα ΑΝ το αλλο.

Ειναι τεχνικα αδυνατο να περασει τελωνείο κατι που δηλώνετε χαμηλής αξιας δεν το λεω εγω ετσι λενε οι υπάρχων νομοί.

Δοξα το θεο τα μαγαζια που αγοραζουμε τα κινεζικα κινητα μας ξερουν εξαιρετικα καλα τους νομους και το πως να τους ξεγελάνε, αν δεν ξερανε τοτε δεν θαχανε ολους αυτους τους πελατες.(γιατι κανεις δεν θα ηθελε να πληρωνει τελωνεια κακα τα ψεματα.) Τα τελωνεια δεν μπορουν να ξερουν αν το κινητο που πηρες το αγορασες οντως 200ε η 20ε...

Και επειδη οπως ειπα ειμαι απολυτος σου δινω και 1 αντικείμενο στις 3000 να περασει τελωνειο! Παντα με τα παραπανω post office που ειπα οχι EMS DHL κλπ..

Γιαυτο τα λεω αυτα και πολλοι αλλοι πως ειναι πολυ σπανιο να περασει τελωνειο με τα free shipping για να μην εχουν τέτοιους ενδοιασμους οι φίλοι μας.

Υπαρχουν αρκετοι οντως που ακουνε πολυ ραδιοφωνο απο το κινητο αλλα νταξει δεν πιστευω νανε και τοοοοοοσο τοοσο πολυ σοβαρος λογος να μην παρεις το κινητο, νομιζω..[Για το xiaomi που ρωτησες απο που το πηρα: vickmall..εξαιρετικα φερθήκανε στο θεμα εγγυήσεις μπορω να πω.]

Και απόλυτος είσαι, αλλά και λάθος.

Το τελωνείο πάντα είχε και έχει το δικαίωμα αν θέλει να ανοίξει ένα πακέτο.

Κι αν δει να μη συμφωνεί το περιεχόμενο με το τι είναι δηλωμένο να σου ζητήσει τα καθέκαστα.

Τα θέματα τελωνείου όμως καλύπτονται από άλλο θέμα.

Έχουν καταντήσει όλα θα θέματα κινέζικων συσκευών να είναι για απορίες σχετικά με τις αγορές και τα τελωνεία.

Έλεος πια.

Κι αν δει να μη συμφωνεί το περιεχόμενο με το τι είναι δηλωμένο να σου ζητήσει τα καθέκαστα.

Έχουν καταντήσει όλα θα θέματα κινέζικων συσκευών να είναι για απορίες σχετικά με τις αγορές και τα τελωνεία.

Έλεος πια.

Σεολα τα θεματα αυτο γινεται,ανουσιες συζητησεις για το ποτε εφυγε και ποτε θα φτασει,θεμα δασμων που απαγορευεται να συζητιεται εδω και απορω γιατι δεν το επισημαινετε...ειναι παρανομονα γινονται συζητησεις αποφυγης φορων,και μετα ακομα πιο ανουσιες συζητησεις για το αν αρεσει στον εναν η στον αλλον,καμια συζητηση για βελτιωση του καθε κινητου και της λειτουργιας του,δειτε τα ξενα φορουμ να παραδειγματιστειτε.

Έλεος πια.

:lol:

με λιγα λογια? 1 στα 3000 κινητα να περασει τελωνειο...ειπα κατι λαθος σε αυτο? μην κανεις τα στραβα ματια ξερεις και σαν moderator που βλεπεις τα ποστς καθε λιγο απο τα ποσα χιλιαδες κινητα που αγοραζοντε μονο αυτοι με EMS DHL πληρωνουν τελωνεια.

Δεν μπορει το singapore post που εχει 985348598 πακετα για αποστολη σε 1 μερα να τα ελενξει και να τα ανοιξει οπως λες. Απλη λογικη ειναι καταλαβετετο

Σεολα τα θεματα αυτο γινεται,ανουσιες συζητησεις για το ποτε εφυγε και ποτε θα φτασει,θεμα δασμων που απαγορευεται να συζητιεται εδω και απορω γιατι δεν το επισημαινετε...ειναι παρανομονα γινονται συζητησεις αποφυγης φορων,και μετα ακομα πιο ανουσιες συζητησεις για το αν αρεσει στον εναν η στον αλλον,καμια συζητηση για βελτιωση του καθε κινητου και της λειτουργιας του,δειτε τα ξενα φορουμ να παραδειγματιστειτε.

δεν συζητησαμε κατι παρανομο εμεις αυτο το φροντιζουν τα μαγαζια που αγοραζουμε εγω εσυ και γενικα ολοι οσοι ασχολουμαστε με τα κινεζικα εδω περα..

και εγω δεν ανοιξα αυτο το θεμα εδω για τελωνεια μερικα ατομα προειπαν αν περασει τελωνειο κλπ κλπ και απαντησα σε αυτους.

Edited by akatamakata

Πόσες φορές πρέπει να το πούμε για να γίνει κατανοητό; Οποιεσδήποτε συζητήσεις με αναφορές για τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου απαγορεύονται αυστηρά. Δεν υπάρχει καμία επιείκεια επί αυτού από την Ομάδα Διαχείρισης και οποιαδήποτε ανάλογη αναφορά στο μέλλον θα επιφέρει κυρώσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.