Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Μάλλον θα βγούμε ολίγον... εκτός θέματος, αλλά είχα πάντα την ιδέα ότι όσο καλός και να είναι ο πωλητής (από feedback κλπ) και ακόμα και αν παραλάβεις το τηλέφωνο που παρήγγειλες κανονικά, τι γίνεται από μεταπωλητική υποστήριξη;

Αν η συσκευή πάθει κάτι και χρειαστεί επιστροφή και επισκευή, από τα διάφορα μαγαζιά (τα οποία συζητιούνται και εδώ στο forum) έχουμε μια εικόνα, για άλλον καλύτερη, για άλλον χειρότερη, για το πώς θα ανταποκριθεί σε μια τέτοια περίσταση, το τι εγγύηση (λέει ότι) δίνει κλπ.

Με έναν Ali seller τι γίνεται...; Έχω την ιδέα ότι εκεί θα είναι... ρουλέτα - και κάτι τέτοιο βεβαίως θα ήταν σοβαρός αποτρεπτικός παράγοντας για αγορά συσκευής όπως τηλέφωνο από εκεί

(αν κάνω λάθος βέβαια... ακόμα καλύτερα!)

Τι λέτε...;

Για να μη βγαίνουμε εκτός θέματος... Αγορές από Aliexpress

Modpic.gif

Ψάχνω ένα 5.5άρι, γρήγορο όσο γίνεται για χρήση κυρίως ίντερνετ, γύρω στα 200€. Μετά από ψάξιμο κατέληξα σε αυτό. Είναι για άτομο που δεν έχει τις γνώσεις και την όρεξη να ασχοληθεί με roms και λοιπά σκαλίσματα. Θα τον καλύψει αυτό; Δηλαδή είναι από τις περιπτώσεις που βάζεις την κάρτα σου, διαλέγεις ελληνικό μενού και το χρησιμοποιείς; Να υποθέσω ότι δεν έχει παραλάβει κανείς ακόμα ε;
..κάτι μαγικό!

Χμ,διαβασε λιγο τις προηγουμενες σελιδες...αμα χρειαστεις κατι λογικα(δεν το ζητησεις απο καταστημα)θα ναι η γλωσσα(ερχονται συνηθως με αγγλοκινεζικη rom,κατι που το κανεις εσυ(βαζεις morelocale2 απο το playstore ή την International...) και να περασεις play store.Συνηθως τα κανουν τα μαγαζια αλλα για να εισαι σιγουρος τι ισχυει ψαξε λιγο στα προηγουμενα ποστ,κατι θα βρεις ;)

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Χμ,διαβασε λιγο τις προηγουμενες σελιδες...αμα χρειαστεις κατι λογικα(δεν το ζητησεις απο καταστημα)θα ναι η γλωσσα(ερχονται συνηθως με αγγλοκινεζικη rom,κατι που το κανεις εσυ(βαζεις morelocale2 απο το playstore ή την International...) και να περασεις play store.Συνηθως τα κανουν τα μαγαζια αλλα για να εισαι σιγουρος τι ισχυει ψαξε λιγο στα προηγουμενα ποστ,κατι θα βρεις ;)

Σ'ευχαριστώ :) Έχω διαβάσει όλο το θέμα (κι άλλα θέματα για meizu και παρουσιάσεις κλπ) κι έχω καταλήξει ότι δεν θέλουν ιδιαίτερο πείραγμα και ότι το flyme είναι γενικώς σταθερό και απροβλημάτιστο. Ελληνικά απ'ό,τι είδα έχει και το playstore το βάζουν αυτοί. Δεν ξέρω αν κάνω κάπου λάθος, θα συνεχίσω να το ψάχνω και την Δευτέρα λέω να το παραγγείλω

..κάτι μαγικό!

Μπα, αν κρίνω απο το mx4 μου μια χαρα ελληνικά θα έχει φιλε. To ΜΟΝΟ που πρέπει να κάνεις ειναι να περάσεις με ενα apk στα μπαμ google playstore και google framework, ΠΟΛΥ ευκολη διαδικασια μιας και η meizu εχει δικο της apk που περνάει τα πάντα μονο του. google installer λέγεται. Α! και να αλλάξεις πληκτρολόγιο γιατί το στοκ ειναι άθλιο για καποιον μη-κινεζο και ready to go. Ενα 10λεπτο ;)

Σ'ευχαριστώ :) Έχω διαβάσει όλο το θέμα (κι άλλα θέματα για meizu και παρουσιάσεις κλπ) κι έχω καταλήξει ότι δεν θέλουν ιδιαίτερο πείραγμα και ότι το flyme είναι γενικώς σταθερό και απροβλημάτιστο. Ελληνικά απ'ό,τι είδα έχει και το playstore το βάζουν αυτοί. Δεν ξέρω αν κάνω κάπου λάθος, θα συνεχίσω να το ψάχνω και την Δευτέρα λέω να το παραγγείλω

http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html

εχει και ελληνικα και playstore

Από αυτούς λέω να το πάρω. Το έχει και το pandawill 3-4€ φτηνότερο αλλά νομίζω το vickmall είναι πιο αξιόπιστο

..κάτι μαγικό!

Μπα, αν κρίνω απο το mx4 μου μια χαρα ελληνικά θα έχει φιλε. To ΜΟΝΟ που πρέπει να κάνεις ειναι να περάσεις με ενα apk στα μπαμ google playstore και google framework, ΠΟΛΥ ευκολη διαδικασια μιας και η meizu εχει δικο της apk που περνάει τα πάντα μονο του. google installer λέγεται. Α! και να αλλάξεις πληκτρολόγιο γιατί το στοκ ειναι άθλιο για καποιον μη-κινεζο και ready to go. Ενα 10λεπτο ;)

Πολύ χρήσιμο φίλε, ευχαριστώ :)

..κάτι μαγικό!

Καλησπέρα μηπως ξερει κανενας ποτε θα κυκλοφορησει στην "κανονικη" του τιμη?

Ποια θεωρεις "κανονικη" του τιμη? Η τιμη διαμορφωνεται συνηθως με βαση τη ζητηση που θα εχει. Επειδη μολις κυκλοφορησε στα κινεζομαγαζα, λογικα καποιος θα περιμενει οτι θα πεσει οσο αυξανονται τα μαγαζια που το πουλανε. Αν ομως υπαρχει ζητηση και πουλαει, μην περιμενεις να μεινει σε αυτα τα επιπεδα η τιμη.

The day is my enemy, the night my friend

Ποια θεωρεις "κανονικη" του τιμη? Η τιμη διαμορφωνεται συνηθως με βαση τη ζητηση που θα εχει. Επειδη μολις κυκλοφορησε στα κινεζομαγαζα, λογικα καποιος θα περιμενει οτι θα πεσει οσο αυξανονται τα μαγαζια που το πουλανε. Αν ομως υπαρχει ζητηση και πουλαει, μην περιμενεις να μεινει σε αυτα τα επιπεδα η τιμη.

Και με το xiaomi note 3g όλοι πίστευαν οτι θα πεσει αλλά αυτό ανέβαινε ετσι κι εδω παιζει η τιμη που εχει τωρα να αρχισει να ανεβαινει.

Και με το xiaomi note 3g όλοι πίστευαν οτι θα πεσει αλλά αυτό ανέβαινε ετσι κι εδω παιζει η τιμη που εχει τωρα να αρχισει να ανεβαινει.

Αυτο πιστευω και εγω, ειναι πολυ καλο το μηχανημα και οταν αρχισει να πουλαει η τιμη θα ανεβαινει. Προσωπικα, για τα χαρακτηριστικα που εχει, η τιμη αυτη τη στιγμη θεωρω οτι ειναι "χωμα".

The day is my enemy, the night my friend

απ το στομα μου το πηρες, οταν πηρα το redmi note ειχε 150 και ενας φιλος λεει αστο θα πεσει κι αλλο, τελικα το πηρε 185 και ειπε και ενα τραγουδι, ετσι θα γινει και εδω αν εχει ζήτηση το τηλεφωνο

πιστευω πως θα εχει ζητηση αρκετη γιατι η meizu εχei συνεχομενες λυσεις σε προβληματα που βγαινουν και αυτο το θελει ο κοσμος.εκτος αυτου ειναι παρα πολυ καλο τηλ τουλαχιστον στα χαρτια γιατι ακομα δεν το εχουμε δει και η τιμη αρκετα χαμηλα.ειμαστε πολλοι που εχουμε παραγγειλει?εγω πιστευω αυτη την εβδομαδα να ερθει το δικο μου..

Εγω περιμένω να παρω την εκδοση με τα 32g .Λετε να αργησει;Να το παρω με 16g ή θα ειναι πολυ λιγο?

Φιλέ για εφαρμογές μια χαρά είναι 16 τις φωτο μπορείς να τις περνάς στο πισι.

Παιδιά το κινητό με ενδιαφέρει για αγορά. Μπορείτε να μου πείτε αν είναι εύκολο πως μπορώ να το παραγγείλω από ποιο σιτε τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ?και νομίζω πως διάβασα ότι 4g και 3g δεν δουλεύουν στην Ελλάδα.και ότι δουλεύουν μόνο στην Κίνα ισχύει ?και ποια η γνώμη σας για το κινητό ?

Εγω περιμένω να παρω την εκδοση με τα 32g .Λετε να αργησει;Να το παρω με 16g ή θα ειναι πολυ λιγο?

Φίλε κι εγώ για 32 ενδιαφέρομαι γιατί έχω μεγάλο θέμα με τη μουσική και θέλω να κουβαλάω πάντα ΠΟΛΥ μουσική στο κινητό μου αλλά πολύ αργεί και τρώγομαι για το 16αρι. Αλλά θα κάνω υπομονή και ελπίζω να μην έρθει σε εξφρενική τιμή/ ανεβούν και τα 2 γενικά λόγω μεγάλης ζήτησης.

Για Ελλάδα δεν θα χει θέμα, δες και τις συχνότητες του 3g και 4g που αναφέρουν από κάτω ότι δουλεύει. Είναι και οι συχνότητες που δουλεύουν τα δίκτυα στην Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα. Το πολύ πολύ να έχει την αμιγώς κινεζική ρομ που θα αλλάξεις πανεύκολα. Δεν βγάζει δύο μοντέλα η Meizu, ένα για κινεζικά δίκτυα και ένα για ευρωπαϊκά, ένα είναι απλά αλλάζει η έκδοση του flyme.

www.brightsideofficial.com

Φιλέ για εφαρμογές μια χαρά είναι 16 τις φωτο μπορείς να τις περνάς στο πισι.

Αν το φορτώσω και φτασει στα 10g π.χ. δε θα αρχισει να κολλάει ή κάτι τέτοιο;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε κι εγώ για 32 ενδιαφέρομαι γιατί έχω μεγάλο θέμα με τη μουσική και θέλω να κουβαλάω πάντα ΠΟΛΥ μουσική στο κινητό μου αλλά πολύ αργεί και τρώγομαι για το 16αρι. Αλλά θα κάνω υπομονή και ελπίζω να μην έρθει σε εξφρενική τιμή/ ανεβούν και τα 2 γενικά λόγω μεγάλης ζήτησης.

Για Ελλάδα δεν θα χει θέμα, δες και τις συχνότητες του 3g και 4g που αναφέρουν από κάτω ότι δουλεύει. Είναι και οι συχνότητες που δουλεύουν τα δίκτυα στην Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα. Το πολύ πολύ να έχει την αμιγώς κινεζική ρομ που θα αλλάξεις πανεύκολα. Δεν βγάζει δύο μοντέλα η Meizu, ένα για κινεζικά δίκτυα και ένα για ευρωπαϊκά, ένα είναι απλά αλλάζει η έκδοση του flyme.

Λες να κανει πανω απο μηνα φίλε;Γιατι εγω πρεπει να το εχω στα χέρια μου πριν τις 20 μαρτιου.Θα προλάβω;

Αν το φορτώσω και φτασει στα 10g π.χ. δε θα αρχισει να κολλάει ή κάτι τέτοιο;

αρχικά να σου πω πως θα έρθει με καμια 12-14GB ελέυθερο χώρο , αλλά και να το γεμίσεις όλο και να αφήσεις 1 GB ας πούμε δεν θα δείς διαφορά η meizu έβαζε πολύ καλό hardware ελπίζω να το συνεχίσει ...

Λες να κανει πανω απο μηνα φίλε;Γιατι εγω πρεπει να το εχω στα χέρια μου πριν τις 20 μαρτιου.Θα προλάβω;

Σ'αυτό δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος νομίζω. Γενικά το μαξ που θα κάνει είναι (τραβηγμένο απ'τα μαλλιά όμως) 40 μέρες. Αλλά το σύνηθες είναι κάτω από 30 μέρες. Νομίζω ότι αν βγει μέχρι τις 20 του μήνα και το παραγγείλεις λέγοντας τους να το στείλουν όσο πιο άμεσα γίνεται γιατί πρέπει να φύγεις, δεν θα χεις θέμα. 1 ολόκληρος μήνας είναι αρκετός νομίζω. Αλλά καλύτερα επί αυτού να σε διαφωτίσουν άλλοι που έχουν κάνει πολλές αγορές από Κίνα και έχουν πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τους χρόνους παράδοσης τους. Εγώ μια φορά μόνο έχω πάρει ένα ταμπλετάκι και κάτι ακουστικά απο vickmall και απ'τη στιγμή της παραγγελίας ήταν στην πόρτα μου σε 19 ημερολογιακές μέρες. Μπορείς πάντα να επιλέξεις και άλλο τρόπο αποστολής με κούριερ, αλλά πέρα απ'τα έξτρα έξοδα που έχει, ελοχεύει και ο κίνδυνος τελωνείου και φυσικά δεν αξίζει.

www.brightsideofficial.com