Jump to content

razr_46

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About razr_46

  • Ημ. Γέννησης 21/01/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

razr_46's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. razr_46

    iPhone 6

    Λες ε; Με τρομάζει το νούμερο λίγο. Το 1 gb RAM εννοώ του 6. Ψυχολογικά δηλαδή δε νιώθω και πολύ καλά, αλλά αν το λες.. Μου γλυτώνεις καμιά 100αριά ευρώ, από 6 σε 6s.
  2. razr_46

    iPhone 6

    Έχει προκύψει και 6s συστημένο στα 350 που νομίζω είναι μια νορμάλ τιμή αν το κινητό είναι οκ, που θεωρώ πως θα είναι. Εκεί πάμε στα 2 ram, που πάλι λίγα τα θεωρώ αλλά ας πούμε ότι θα δυσκολευτεί αρκετά περισσότερο να ζοριστεί. Άλλο iOs, άλλο android εξάλλου. Η μπαταρία δεν είναι πολύ μικρή όμως; Αντέχει; Βίντεο δεν βλέπω και games δεν παίζω επειδή είδα ότι την επηρεάζει πολύ η χρήση της gpu. Στα προηγούμενα βάλτε και το Spotify που είναι συνέχεια ον και streamάρει συχνά πυκνά. Λάθος τόπικ βέβαια, αλλάξαμε μοντέλο..
  3. razr_46

    iPhone 6

    Καλημέρα σε όλους, μετά την απώλεια του Xiaomi (Note 4x) μου προχθές στην παραλία από καλοθελητές, το οποίο είχα αγοράσει προ 2μήνου περί τα 200 ευρώ, βρίσκομαι ξανά σε αναζήτηση κινητού. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να επιστρέψω στα μήλα μετά από 2 back2back android κινεζιές που αντικατέστησαν ένα 4s - η δεύτερη δεν έμελλε να αντέξει και πολύ απ' ότι φάνηκε.. Αλλά λεφτά παίζουν λίγα δυστυχώς, οπότε μιλάμε για μεταχειρισμένο 6 αυτή τη στιγμή. Αξίζει να δώσεις 250-300 ευρώ για μεταχειρισμένη συσκευή που έκλεισε 3 χρόνια απ'την παρουσίαση της και πλέον τα specs της είναι, όπως και να το κάνουμε, παρωχημένα; (βλ. 1 gb ram, 8 mp camera, 1800 μπαταρία που αν είναι δυνατόν μίκρυνε κι άλλο στο 6s). Κυρίως το κατά πόσο επαρκεί η ραμ εν έτει 2017. Σημείωση, data-wifi μονίμως ον και πάντα τρέχουν στο background messenger, fb, fb pages manager, safari με κάποια tabs ανοιχτά και maps λόγω δουλειάς. Παιχνίδια δεν παίζω. Αλλά θέλω οπωσδήποτε να εναλλάσσω με άνεση μεταξύ αυτών των apps. Και να βγάζει τη μέρα η μπαταρία (το Xiaomi είχε 4100mha...just saying).
  4. Το ότι όταν το ανοίγεις αντί για ενα λογοτυπο που έγραφε 4g και κάτι κινέζικα, να βλεπεις το λόγκο της Meizu και μετά του Flyme είναι ένας από μόνος του ένας λόγος για μένα. Επίσης η Α παίρνει τις τεστ αναβαθμίσεις, πολλοί το γουστάρουν να παίρνουν update κάθε βδομάδα με τεστ έκδοση. Καλύφθηκες?
  5. Play Store ήταν ήδη περασμένο εξ'αρχής. Θα το βαλαν στο vick οταν το ανοίξαν να δουν ότι δουλεύει. Τα υπόλοιπα (όσα πέρασα τεσπα) google apps τα πέρασα εγώ. Δηλαδή προτείνετε να διαγράψω ότι google έχω, να φλασάρω U, να ξαναφλασάρω Α και να τα περάσω μόνος χειροκίνητα όλα εγώ μετά? Και μετά?
  6. Παιδιά συγνώμη αλλά επειδή είμαι άσχετος και ούτε κατάλαβα από δω, ούτε βρήκα κάποια άκρη ακόμα, μπορείτε να με βοηθήσετε? Έχω θέμα και δεν μπορώ να συγχρονίσω επαφές από gmail. Τι πρέπει να κάνω ή τι να ελέγξω για να το καταφέρω επιτέλους? Το κινητό μου φοράει την A version, του την έβαλα με το που ήρθε δηλαδή (ήρθε κλασικά με U). Ευχαριστώ. :)
  7. Ρε παιδιά μην παραπληροφορείτε και παραπληροφορήστε. Απλά είναι τα πράγματα όσον αφορά τα δίκτυα, αν πιάνει 3g θα πιάνει και 4g. Αλλιώς θα είναι η κινεζική version που λειτουργεί εδώ μόνο 2g. Για να μην παραγγείλετε τη λάθος προσέξτε την τιμή. Αν είναι χαμηλή (~150$) θα είναι η κινεζική. Αν δε, υπάρχει στο κατάστημα αυτό και το ίδιο μοντέλο, στα ίδια gb με τιμή 40-50$ πάνω, τότε σίγουρα το φτηνό είναι κινεζική και θα δουλεύει 2g, ενώ το ακριβό ευρωπαική και κανονικά 3g-4g στην Ελλάδα. Αυτά. :) Τα αξιόπιστα καταστήματα δεν έχουν και τις 2 version online για να μην μπερδεύουν κόσμο αφού ξέρουν ότι πουλάνε παγκοσμίως, αλλά μόνο την international (από θέμα υποστήριξης δικτύων). Θα το καταλαβαίνετε απ'την τιμή εν πάση περιπτώση και φυσικά απ'τις μπάντες συχνοτήτων που θα αναφέρονται στα specs (αν και τα μη αξιόπιστα μερικές φορές δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι ούτε σ'αυτό νομίζω). Και ένα mini review από μένα, μετά από 2 βδομάδες χρήσης. Γενικά πολύ ευχαριστημένος απ'την συσκευή, φαίνεται καλοφτιαγμένη, είναι πολύ γρήγορο, πολύ ωραία οθόνη και πολύ μικρό για 5,5άρι. Μέτρια κάμερα, λέω να δοκιμάσω και κανά άλλο app μήπως είναι θέμα software τα κουνήματα που έχω συνεχώς όταν πατάω το click. Φοβερή μπαταρία (είμαι μεταξύ 2 και 3 ημερών με 6ωρα οθόνης), φορτίζει αργά όμως. Σήματα καμπάνα όλα, το wifi μου χει κάνει 2-3 αποσυνδέσεις-συνδέσεις αλλα δεν ξέρω αν ήταν θέμα ρουτερ ή κινητού, τεσπά τίποτα που να με ενόχλησε αρκετά για να το σκαλίσω. Η Flyme ωραία είναι, μόνο κάτι ελάχιστες ψιλομ@λακιουλες από κρασαρίσματα-κολλήματα που πιστεύω θα στρώσουν στην πορεία, ωστόσο νομίζω ότι από θέμα ρυθμίσεων του λείπουν πραγματάκια. Επίσης τρέχω τον everythingme launcher γιατί μου φαίνονται υπερβολικά μεγάλα τα stock εικονίδια και πολύ i-phonίζουσα αισθητική γενικά, ήθελα κάτι πιο ανδροειδές. Ήταν ο 4ος που δοκίμασα και μου κατσε αρκετά καλά, προς το παρόν. Έχω κάτι θεματάκια ωστόσο. Κυρίως με το sync από gmail. Δεν μπορώ να συγχρονίσω επαφές με τίποτα ρε παιδια! Φοράω την 4.2.3(νομίζω)Α. Γενικά νομίζω ότι στο accounts θα έπρεπε να μπορώ να βάλω primary το google account μου αντί του flyme αλλά δεν έχω καν κάποια επιλογή, είναι γκρι. Καμιά ιδέα? Είχαν κι άλλοι το πρόβλημα αυτό νομίζω. Γενικά το gmail είναι στο other accounts και στις επιλογές του έχει πολύ λίγες για sync και μέσα σ'αυτές δεν είναι τα contacts. Δοκίμασα και με contacts+ αλλά καμία τύχη επίσης. Επέλεγα στο άνοιγμα gmail και έτρωγα άκυρο. Θέμα ρομ στάνταρ, αλλά πως λύνεται? Επίσης πως μπορείς να κάνεις search στο music app που έχει για να περνάει εξώφυλλα? Και πως πρέπει να τα περάσεις χειροκίνητα ώστε να τα διαβάσει και να τα δείχνει?
  8. razr_46

    Meizu MX4

    Για ποια εφαρμογη λέτε εδώ?
  9. Ε τότε θα βάλω την Α :lol: Πάντως απ'ότι είδα το ανοίξανε και αφαίρεσαν τις κινέζικες εφαρμογές πλην του καιρού που δε βγαίνει και εμφανίζει κινέζικο widget που θα αντικατασταθεί. Πάντως παίδες έχω θέμα. Μου βάλανε το play store αλλά μπήκα να κάνω λογαριασμό γιατί είμαι νέος android user και κρασάρει όταν πάω να κάνω λογαριασμό. Τι κάνω? Για αρχή θα βάλω την A γιατί ψήνομαι για τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις και θα επανέλθω αν το ξαναπεράσω και συνεχίσει να κρασάρει. Για τον φίλο που ρώτησε πιο πάνω, παρήγγειλα 10/02, έφυγε απ'το κατάστημα τους (vickmall με singpost) 11/02. Απ'τις 13 περίμενε για να φύγει και τελικά μου το εμφάνισε στην Αθήνα στις 12/03 και σήμερα έφτασε.
  10. Παιδιά μια ερώτηση, δεν ξέρω αν απαντήθηκε πουθενά πιο πριν, επειδή επιτέλους ήρθε και το δικό μου και έφυγα να το παραλάβω απ'το πρακτορείο. Out of the box πριν αρχίσω να σβήνω κινεζιές και τα σχετικά, αξίζει ή μάλλον υπάρχει λόγος να πάω απ'τη U στην Α? Ή η μόνη διαφορά είναι ότι η Α απλά έχει από μόνη της σβησμένες τις περισσότερες κινεζικές εφαρμογές και κατά τ'άλλα καμία διαφορά?
  11. Εγώ περιμένω να δω αυτήν που πήρες από ali κι αν είναι καλή μας βλέπω για ομαδική παραγγελία! :lol: Εγώ παρήγγειλα την πλαστική της nillkin και το tempered glass της αλλά μάλλον δεν κάνουν και πολλά απ'ότι φαίνεται..Κρίμα για το κινητάκι ολοκαίνουργιο! Η tpu είναι αλήθεια ότι δεν με ψήνει και πολύ από θέμα αίσθησης..
  12. True story, τα screenshots κι εγώ κατάλαβα ότι είναι αφού την απεγκατέστησε. Και εν πάση περιπτώσει αφού το είπε ο άνθρωπος, το έβγαλα και υπερδιπλασίασα τους χρόνους της μπαταρίας, από 3μιση ώρες οθόνη σύνολο και τραγική κατανάλωση στο stand-by σε 4+ ώρες στο 50% με καμία αλλαγή στη χρήση και μόνη διαφορά την απεγκατάσταση του φβ. Ε, απ'ότι φαίνεται κι όμως, είναι τόσο τραγικό το app και κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στη μπαταρία. edit γιατί απάντησε στο μεταξύ: Οπότε όλα κομπλέ, πιστεύω ότι και χωρίς root και grenify τα νούμερα θα βελτιώνονταν τραγικά. Απλά μπορεί να σου δωσε και το κάτι έξτρα παραπάνω το greenify γιατί το root δεν νομίζω να άλλαξε κάτι αφού απ'ότι φαίνεται το πρόβλημα δημιουργήθηκε από ένα app και όχι το σύνολικό OS. Τώρα μ'αυτό το "official root" η εγγύηση δεν χάθηκε? Ή και πάλι χάνεται? Και επίσης γενικά και αφού περάσαν μερικές μέρες που το έχετε αρκετοί στα χέρια σας, τι μειονεκτήματα εντοπίζετε που ας πουμε, σας "χαλάσαν" αρκετά? Μην μου πείτε για τα εγγενή του μειονεκτήματα όπως η απουσία sd, ραδιοφώνου ή την τοποθέτηση του power button. Αυτά τα ξέρατε/με εξαρχής. Για άλλα, αν υπάρχουν, που εντοπίσατε σ'αυτές τις πρώτες μέρες χρήσης. Ή και ανάποδα, μετά από τις πρώτες μέρες χρήσεις πόσο ικανοποιημένους σας αφήνει η συσκευή?
  13. Ηθικό δίδαγμα: δεν βάζουμε το facebook app για κανένα λόγο, θα νομίζουμε ότι έχει ελαττωματική μπαταρία το κινητό μας! :lol: Ησύχασα λίγο που δεν οφείλεται σε αστοχία υλικού το θέμα της κατανάλωσης φίλε mitsre, γιατί ένα μικρό άγχος το είχα λόγω του ότι παραγγήλαμε ουσιαστικά με το που βγήκε και πήραμε/θα πάρουμε τις πρώτες παρτίδες της συσκευής. Ευτυχώς όλοι προς το παρόν απ'ότι φαίνεται είστε ικανοποιημένοι, οπότε η Meizu μάλλον θα επιβεβαιώσει με άλλη μία συσκευή το καλό της όνομα. Καλά οι developers του fb app είναι για απόλυση όλοι. Τι σκ@τ@ μπορεί να έκαναν και να δημιούργησαν τόσο ενεργοβόρο app? Θα το λύσουν σε επόμενο update φαντάζομαι, μέχρι τότε και απ'τον browser μια χαρά μπαίνεις. Ελπίζω να μην συμβαίνει το ίδιο και με το app του fb messenger.
  14. Έχει ναι, εννοείται πως έχει βασικά. Αυτό με τα ringtones παίζει αλλά πάντα βάζω δικό μου έτσι κι αλλιώς οπότε αν είναι εκεί το πρόβλημα κομπλε. Απλά ελπίζω να μην το χει απο default με τέτοια ρύθμιση που δεν αλλάζει κιόλας.
  15. Άρα για να καταλάβω επειδή πλησιάζει (επιτέλους!) και η δική μου ώρα (χθες επιτέλους υπήρξε ανανέωση και το βγαλε ότι έφτασε Ελλάδα και λίγο μετά στα συστημένα του αεροδρομίου, με λίγη τύχη αύριο θα το χω, αλλιώς από δευτέρα), out of the box flashάρω μια την A και την περνάω επιτόπου πριν αρχίσω να παίζω, να λιώνω καλύτερα. Χαμένοι δεν θα βγούμε από αυτό. Σωστά? Να μην κρατήσω καθόλου την U δηλαδή.. Με απασχόλησε λίγο αυτό πέρι ταξινόμησης επαφών κατ επώνυμο αλλά τελικά δεν με ενδιαφέρει. Επίσης η αυξανόμενη ένταση στις εισερχόμενες κλήσεις δεν μ'αρέσει, μια που αναφέρθηκε, αλλά φαντάζομαι αποκλείεται να μην δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιείται. Τα πρώρα γυμνασιακά μας Nokia πριν 15 σχεδόν χρόνια το χαν αυτο, δεν παίζει :lol:
×
×
  • Create New...