Bayern4 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Όσα θέματα και να έχει κατά καιρούς το Tapatalk, η ευκολία που προσφέρει για την ανάγνωση των φόρουμ δεν συγκρίνεται ούτε με Mobile sites, ούτε με τίποτα άλλο. Όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπάρχει εναλλακτική εφαρμογή. Και θεωρώ ότι τα τεχνολογικά φόρουμ τουλάχιστον θα έπρεπε να υποστηρίζουν το Tapatalk. Στην τελική ας φτιάξουν δικές τους εφαρμογές όπως έκανε το xda αν δεν τους αρέσει το Tapatalk. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk και τα φορουμ εχουν μεινει πολυ πισω στο mobile version. πχ το phpbb ειναι αθλιο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Για το xda υπάρχει το xda labs που είναι πολύ ανώτερο Ωραίο,το έβαλα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Σήμερα μου ήρθε χρέωση συνδρομής tapatalk VIP 1,09 €/μήνα αφού η δωρεάν περίοδος πρέπει να έληξε. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να την πληρώνω καθώς για την απαλλαγή από τις διαφημίσεις, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 (edited) Σήμερα μου ήρθε χρέωση συνδρομής tapatalk VIP 1,09 €/μήνα αφού η δωρεάν περίοδος πρέπει να έληξε. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να την πληρώνω καθώς για την απαλλαγή από τις διαφημίσεις, υπάρχουν πολλοί τρόποι.Κάνε εγγραφή στο android zone και θα τα βρεις εκεί τα υπόλοιπα και μετά απεγκατασταση αυτό που έχεις. Edited March 15, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Κάνε εγγραφή στο android zone και θα τα βρεις εκεί τα υπόλοιπα και μετά απεγκατασταση αυτό που έχεις. Αν κάνω εγγραφή εκεί και τσιμπήσω κανένα malware θα πάρεις κανένα referral; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Τις τελευταίες μέρες με κρασαρει το Tapatalk, δοκίμασα και πιο παλιές εκδόσεις αλλά πάλι τα ίδια, καμιά ιδέα το τι συμβαίνει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Κανένα θέμα σε ΟΡ6 με Android10 εδώ και όλο αυτό τον καιρό. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Ευχαριστώ φίλε , με το mi8 έχω θέμα , με android 10 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Ευχαριστώ φίλε , με το mi8 έχω θέμα , με android 10 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια από τα ίδια . Δεν μπορώ να καταλάβω ώρες ώρες αν έχει θέμα η εφαρμογή, αν κολλάει το κινητό,αν κάνει κανένα flickering η οθόνη.αλλα μόνο στο δικό μας κινητό ;τι φάση; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 (edited) Τι να πω φίλε δεν ξέρω, μόνο σε αυτήν την εφαρμογή υπάρχει θέμα Edit βλέπω υπάρχει θέμα και σε άλλες εφαρμογές, πως βλέπουμε αν έχει θέμα η οθόνη; Edited April 1, 2020 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με Android 10. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Δεν είχα θέμα σε τίποτα, όλα εμφανίστηκαν μετά την επαναφορά τηλεφώνου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δεν θέλω να το επαναφέρω πάλι διότι μου φαίνεται βουνό το στήσιμο πάλι από την αρχή Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Δεν είχα θέμα σε τίποτα, όλα εμφανίστηκαν μετά την επαναφορά τηλεφώνου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δεν θέλω να το επαναφέρω πάλι διότι μου φαίνεται βουνό το στήσιμο πάλι από την αρχή Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπες στο android zone και κατέβαζε παλιές εκδόσεις μέχρι να βρεθεί η σταθερή. Είναι γνωστό πρόβλημα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Προτείνεις κάποια; Η 5.7.2 που δοκίμασα δεν δουλεύει σωστά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Για δες την 5.7.5 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 δοκιμασα και αυτην φιλε χωρις αποτελεσμα, σκετη απελπισια :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Τι να πω φίλε δεν ξέρω, μόνο σε αυτήν την εφαρμογή υπάρχει θέμα Edit βλέπω υπάρχει θέμα και σε άλλες εφαρμογές, πως βλέπουμε αν έχει θέμα η οθόνη;Δεν είχα θέμα σε τίποτα, όλα εμφανίστηκαν μετά την επαναφορά τηλεφώνου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δεν θέλω να το επαναφέρω πάλι διότι μου φαίνεται βουνό το στήσιμο πάλι από την αρχή Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάλλον τότε πρέπει να ψάξεις τι συμβαίνει με το κινητό εφόσον έχεις θέμα και με άλλες εφαρμογές. Λογικά η αναβάθμιση της ρομ ήταν buggy. Δεν νομίζω να γλιτώνεις την επαναφορά. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Πηρα φιλε αναβαθμιση android 10 και επαναφορα δεν εχω κανει, αναγκαστηκα εκανα μετα απο 1 μηνα επαναφορα τηλεφωνου και απο τοτε εχω αυτα τα προβληματα , πριν δεν ειχα ,εκανα εκ νεου επαναφορα αλλα παλι τα ιδια ,το προβλημα ειναι σε δυο εφαρμογες ,tapatalk και google chrome , στο google chrome το προβλημα το ελυσα με καταργηση τελευταιας ενημερωσης ,με το tapatalk 4-5 εκδοσεις που εβαλα εχω θεμα ,τι να πω δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Πηρα φιλε αναβαθμιση android 10 και επαναφορα δεν εχω κανει, αναγκαστηκα εκανα μετα απο 1 μηνα επαναφορα τηλεφωνου και απο τοτε εχω αυτα τα προβληματα , πριν δεν ειχα ,εκανα εκ νεου επαναφορα αλλα παλι τα ιδια ,το προβλημα ειναι σε δυο εφαρμογες ,tapatalk και google chrome , στο google chrome το προβλημα το ελυσα με καταργηση τελευταιας ενημερωσης ,με το tapatalk 4-5 εκδοσεις που εβαλα εχω θεμα ,τι να πω δεν ξερωΚάνεις το εξής λάθος. Κάνεις επαναφορά σε νέο σύστημα και το τσακίζεις. Αν κρατούσες καθαρό το σύστημα και απλά περνούσες τις εφαρμογές που θες μία μια από την αρχή, λογικά θα τρέχει όπως πρέπει. Έτσι τρέχω κάθε φορά όλες τις αναβαθμίσεις. Και δεν έχω κανένα θέμα ποτέ με καμία εφαρμογή. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 ηρθε και μειλ για εκπτωση 50% στο vip+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Κάνεις το εξής λάθος. Κάνεις επαναφορά σε νέο σύστημα και το τσακίζεις. Αν κρατούσες καθαρό το σύστημα και απλά περνούσες τις εφαρμογές που θες μία μια από την αρχή, λογικά θα τρέχει όπως πρέπει. Έτσι τρέχω κάθε φορά όλες τις αναβαθμίσεις. Και δεν έχω κανένα θέμα ποτέ με καμία εφαρμογή. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Επαναφορα εκανα απο αναγκη φιλε ,δεν ειχα σκοπο να κανω, πηρα την αναβαθμιση δουλευαν ολα ρολοι και μετα απο κανα μηνα εκανα επαναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Βρήκα λύση και για το Tapatalk, το πέταξα και ηρεμισα , όλα μέσο browser με συντομεύσεις και μια χαρά , το κινητό πετάει όπως και πρώτα :) ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και χωρίς διαφημίσεις, ξέχασα να το αναφέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Πηρα φιλε αναβαθμιση android 10 και επαναφορα δεν εχω κανει, αναγκαστηκα εκανα μετα απο 1 μηνα επαναφορα τηλεφωνου και απο τοτε εχω αυτα τα προβληματα , πριν δεν ειχα ,εκανα εκ νεου επαναφορα αλλα παλι τα ιδια ,το προβλημα ειναι σε δυο εφαρμογες ,tapatalk και google chrome , στο google chrome το προβλημα το ελυσα με καταργηση τελευταιας ενημερωσης ,με το tapatalk 4-5 εκδοσεις που εβαλα εχω θεμα ,τι να πω δεν ξερωΤο ότι δεν είχες θέμα πριν την επαναφορά σημαίνει ότι το πρόβλημα οφείλεται πάσα πιθανότητα στην αναβάθμιση σε 10, κάποιο bug υπάρχει στην ρομ το οποίο εμφανίστηκε όταν έγινε καθαρή εγκατάσταση της ρομ και σβήστηκε ότι είχε σχέση με το Android 9. Με κάποιο update είτε της ρομ είτε του tapatalk θα λυθεί λογικά. By the way, μου ήρθε σήμερα ενημέρωση στην 8.8.2. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Σωστή η παρατήρηση σου φίλε, θα περιμένω ενημερώσεις, αν και ψιλό βολευτηκα προς το παρών, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Κατεβάστε αυτή την εφαρμογή και θα είστε κομπλέ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkHD Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts