patrickdrd Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 πρεπει να φτιαχτηκαν ολα τα θεματα και μαλιστα πλεον βρισκουμε το myphone και στην οθονη με ολες τις ενημερωσεις του tapatalk, τελειο, ευχαριστουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 24, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 Ωπ, μπήκα από περιέργεια και είδα πως δουλεύει, ευχάριστη έκπληξη μπράβο σας!Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε κι εμείς οι περίεργοι που πραγματικά χωρίς Tapatalk πιστεύω θα αραιώναμε...Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2021 Καλησπέρα, για ποιον λόγο δεν βλέπω τις φωτό που ανεβάζει κάποιο μέλος; Μου βγάζει ένα τετράγωνο σαν κεραυνό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2021 (edited) 42 minutes ago, dimtz said: Καλησπέρα, για ποιον λόγο δεν βλέπω τις φωτό που ανεβάζει κάποιο μέλος; Μου βγάζει ένα τετράγωνο σαν κεραυνό Ίσως το μέλος, να μην τις ανεβάζει σωστά, με τις απαιτήσεις του φόρουμ. Οι φώτο φαίνονται κανονικά Την παρακάτω φώτο την βλέπεις? ----------- Tapa Edited October 7, 2021 by coulis 2 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2021 στις στήλες subscribed και participated δεν δείχνει όλα τα thread που είχα συμμετάσχει (η είχα εγγραφεί). θα φτιαχτεί; ειδικά τα subscribed έχουν μείνει στις 3 οκτωβριου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2021 Εγώ πάλι ψάχνω να βρω κάποια θέματα στα οποία είχα εγγραφή αλλά δεν τα βρίσκω καν!Πιθανόν κάποια θέματα να έχουν διαγραφεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2021 Ίσως το μέλος, να μην τις ανεβάζει σωστά, με τις απαιτήσεις του φόρουμ. Οι φώτο φαίνονται κανονικά Την παρακάτω φώτο την βλέπεις? ----------- Tapa Ναι ,την βλέπω, δεν το διευκρινησα σωστά, εδώ τις βλέπω σε άλλο φόρουμ όχι, μάλλον είναι θέμα φόρουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. October 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2021 Έχεις κάνει login στο forum εκείνο για να μπορείς να βλέπεις τις φωτογραφίες;Κι αν ναι έχεις κάνει login μόνος σου ή έχεις αφήσει το tapatalk να σου κάνει αυτό;Αποσυνδέσου από το φόρουμ αυτό και μετά ξανακάνει login, αλλά μην αφήσει το tapatalk να το κάνει για σένα, επέλεξε να το κάνεις χειροκίνηταΣτάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2021 Είσαι ωραίος φίλε, αυτό ήταν τελικά το πρόβλημα, ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 Υπαρχει καποιος τροπος στα subscribed να τα ταξινομει βαση πιο προσφατου post?Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 Υπαρχει καποιος τροπος στα subscribed να τα ταξινομει βαση πιο προσφατου post?Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν νομίζω να μπορούμε εμείς. Είναι θέμα φόρουμ.Όλα τ αλλα φόρουμ που παρακολουθώ το κάνουν. (αρκεί στις ρυθμίσεις να έχεις κλικαρει "τα πιο πρόσφατα") ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 Υπαρχει καποιος τροπος στα subscribed να τα ταξινομει βαση πιο προσφατου post?Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι από web να μπει κάποιος στα subscribed έτσι πάλι ταξινομούνται τα μηνύματα.Το tapatalk διαβάζει τη σειρά όπως είναι εκεί.Βρες το νήμα "νέο myphone" και εκεί εξηγούν πως χρησιμοποιώντας φίλτρα φτιάχνει (στο περίπου από ότι κατάλαβα) η χρονική σειρά.Αν μπεις από web και φτιάξεις αυτό, τότε υποθέτω και το tapatalk και θα στα εμφανίζει έτσι.Δεν έχω βρει Το χρόνο να μπω να το κάνω, οπότε δεν ξέρω κι αν θα λειτουργήσει έτσιΣτάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 μπα, εμένα από browser μια χαρά τα δείχνει, στο tapatalk άνω κάτω, οπότε δεν είναι το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Από τότε που ξαναμπήκε το Tapatalk στο forum μου στέλνει mail για ειδοποιήσεις. Επειδή δεν θέλω να μου έρχεται τίποτα, ακολούθησα το σύνδεσμο που έχει σε ένα από τα email και ξετσέκαρα όλα όσα έχει σαν επιλογή για να στέλνει email. Η απορία μου είναι, δεν υπάρχει μέσα στην εφαρμογή κάποια τέτοια επιλογή; Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να το διαχειριστεί κανείς;Sent from my TCL 20 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Από τότε που ξαναμπήκε το Tapatalk στο forum μου στέλνει mail για ειδοποιήσεις. Επειδή δεν θέλω να μου έρχεται τίποτα, ακολούθησα το σύνδεσμο που έχει σε ένα από τα email και ξετσέκαρα όλα όσα έχει σαν επιλογή για να στέλνει email. Η απορία μου είναι, δεν υπάρχει μέσα στην εφαρμογή κάποια τέτοια επιλογή; Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να το διαχειριστεί κανείς;Sent from my TCL 20 5GΑπό το site πρέπει να το αλλάξεις αυτό. Γενικά μετά την αλλαγή δεν φαίνεται να βρίσκουν τον βηματισμό τους... Το Tapatalk υπολειτουργεί και δεν φαίνεται να ασχολείται κανείς. Μηνύματα δεν υπάρχουν. Μέλη που ακολουθείς (και σε ακολουθούν) δεν υπάρχουν κ.τ.λ.Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Το θέμα είναι πως η ρύθμιση αυτή είναι θέμα Tapatalk. Αυτό δηλαδή που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι πως το email στο οποίο μου έρχονται οι ειδοποιήσεις του Tapatalk είναι διαφορετικό από αυτό που έχω δηλώσει στο my phone. Οποιοδήποτε ρύθμιση δηλαδή έχει να κάνει με το site περιμένω να έχει επίδραση στο κανονικό μου mail (Hotmail). Ότι έρχεται από το Tapatalk είναι στο Gmail που έχω δηλωμένο στην εφαρμογή (όχι αποκλειστικά για το my phone δηλαδή). Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως υπάρχει επιλογή στην οποία έχεις πρόσβαση από το link που βάζει στα mail με τις ειδοποιήσεις, αλλά δεν έχει τίποτα αντίστοιχο στην εφαρμογή του Tapatalk.Sent from my TCL 20 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 20, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Γνωρίζει κάποιος τα βήματα για να βλέπουμε όλα τα subscribed με νορμάλ σειρά;Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 8 minutes ago, Sofos_5 said: Γνωρίζει κάποιος τα βήματα για να βλέπουμε όλα τα subscribed με νορμάλ σειρά; Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μετά το update του forum, δεν υπάρχει ακόμα κάτι τέτοιο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ----------- Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2022 Βρε παιδιά έλεος και ημαρτον μαζί. Τόσο δύσκολο είναι μετά από τόσους μήνες να λειτουργήσει σωστά το subscribe στο my phone?Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 (edited) Αν και δεν είναι εδώ o χώρος, έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό όταν πάω να κάνω like? (μου συμβαίνει στο site με chrome browser...) Edited January 19, 2022 by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 Έχεις τίποτα που εμποδίζει cookies; Adblock, Incognito, ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 19 ώρες πριν, minast said: Έχεις τίποτα που εμποδίζει cookies; Adblock, Incognito, ... Δεν ξέρω τι γίνεται... σήμερα είναι όλα ΟΚ χωρίς να πειράξω τίποτε.... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 Βρε παιδιά έλεος και ημαρτον μαζί. Τόσο δύσκολο είναι μετά από τόσους μήνες να λειτουργήσει σωστά το subscribe στο my phone?Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπ ότι φαίνεται δυσκολο μπορεί να μην είναι αλλά ούτε και εύκολο είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 Βρε παιδιά έλεος και ημαρτον μαζί. Τόσο δύσκολο είναι μετά από τόσους μήνες να λειτουργήσει σωστά το subscribe στο my phone?Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάποιος από την διαχείριση μπορεί να απαντήσει στο παραπάνω; Θα ασχοληθείτε με αυτό το θέμα; Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 On 2/2/2022 at 11:41 ΠΜ, SERS1612 said: Κάποιος από την διαχείριση μπορεί να απαντήσει στο παραπάνω; Θα ασχοληθείτε με αυτό το θέμα; Έχει ενημερωθεί η ομάδα των developers. Γενικώς, όλα τα θέματα και προβλήματα που έχουν προκύψει από τη μετάβαση στο νέο φόρουμ, δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων των μελών της ομάδας διαχείρισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts