coulis Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Και εγω με tapatalk id Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Και κάτι άλλο γιατί όταν δεν είναι εγγεγραμμένος σε άλλα forum μου κάνει αυτόματη εγγραφή, υπάρχει ρύθμιση να μπαίνω σαν gueast?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Είμαι στην 4.11.2 είστε συνδεδεμένοι με tapatalk id, με facebook η Google+?? ρωτάω άμα δεν συνδεθώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή. Με τίποτα από όλα αυτά. Και τη χρησιμοποιώ μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Ντρέπεστε να βγάλετε Tapatalk Id; :-P Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Google+ για login και βγάζει αμέσως σε όποια συσκευή συνδεθώ όλα τα διαθέσιμα φόρουμ μου. Edited February 14, 2015 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ντρέπεστε να βγάλετε Tapatalk Id; :-P Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Google+ για login και βγάζει αμέσως σε όποια συσκευή συνδεθώ όλα τα διαθέσιμα φόρουμ μου. Έλα ντε εγώ που έχω 2 κινητά από όποιο και να μπώ είναι όλα συνχρονισμένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Τελικά αποφάσισα να δεχθω το αναπόφευκτο και εγκατέλειψα την 4.9.5 μετά από 2-3 μήνες. Μπορώ να πω ότι κάπως πιο ανεκτη έγινε η τραγελαφικη 4.10, αλλά και πάλι είναι εντελώς ανορθόδοξη η λογική της εταιρίας... Τέλος πάντων, υπομονή μια βδομάδα και γυρνάω πίσω αν δεν το συνηθίσω. Συνάντησα πολύ Λαγκ οπότε καθάρισα τον cache ( 800mb :X) αλλά βελτιώθηκε πολύ λίγο. Επίσης είναι η χαρά της πρεσβυοπιας. Τα γράμματα στους τίτλους είναι τεράστια. Edited February 15, 2015 by teotsi Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ρε παιδιά ενώ έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις απο ταπατοκ, απο ενα συγκεκριμενο φορουμ συνεχιζει να μου εμφανιζει, υπαρχει τροπος να τις κοψω εντελως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Τελικά αποφάσισα να δεχθω το αναπόφευκτο και εγκατέλειψα την 4.9.5 μετά από 2-3 μήνες. Μπορώ να πω ότι κάπως πιο ανεκτη έγινε η τραγελαφικη 4.10, αλλά και πάλι είναι εντελώς ανορθόδοξη η λογική της εταιρίας... Τέλος πάντων, υπομονή μια βδομάδα και γυρνάω πίσω αν δεν το συνηθίσω. Συνάντησα πολύ Λαγκ οπότε καθάρισα τον cache ( 800mb :X) αλλά βελτιώθηκε πολύ λίγο. Επίσης είναι η χαρά της πρεσβυοπιας. Τα γράμματα στους τίτλους είναι τεράστια. Εγώ δεν κατάφερα να μείνω πάνω από δυο μέρες και πάλι πίσω στην κατά την άποψή μου κορυφαία 4.9.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δεν το κουναω απο την 4.9.5 με τιποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δεν το κουναω απο την 4.9.5 με τιποτα!!! Μια απο τα ιδια. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Μια απο τα ιδια. Κι εδω το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Τελικά μαντέψτε τι έκανα. Γύρισα στην 4.9.5. Σίγουρα η 4.11.2 παλεύεται αλλά η 4.9.5 είναι σχεδόν τέλεια. Σε κάνα δίμηνο θα δοκιμάσω την επόμενη να δω... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Και η 4.10.0 Είναι καλη!!!! Μετά χαλάει το tapa. Λίγο άσχετο αλλά σε ένα παράλληλο σύμπαν θα βόλευε πολύ καλύτερα αν υπήρχε κάτω από κάθε εφαρμογή στο play Μια λίστα με τις εκδόσεις των εφαρμογών και να μπορούσαμε να κατεβάσαμε οποια version της εφαρμογης θέλαμε! Όχι ότι δεν υπάρχουν τρόποι αλλά..... μιλάω για κάτι νομιμο!! Edited February 15, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Και η 4.10.0 Είναι καλη!!!! Μετά χαλάει το tapa. Λίγο άσχετο αλλά σε ένα παράλληλο σύμπαν θα βόλευε πολύ καλύτερα αν υπήρχε κάτω από κάθε εφαρμογή στο play Μια λίστα με τις εκδόσεις των εφαρμογών και να μπορούσαμε να κατεβάσαμε οποια version της εφαρμογης θέλαμε! Όχι ότι δεν υπάρχουν τρόποι αλλά..... μιλάω για κάτι νομιμο!! Να λες πάλι καλά που έχουμε android και μπορούμε να κατεβάσουμε όποιο apk θέλουμε. (στο λέω και σα χρήστης iOS/wph) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Τελικά μαντέψτε τι έκανα. Γύρισα στην 4.9.5. Σίγουρα η 4.11.2 παλεύεται αλλά η 4.9.5 είναι σχεδόν τέλεια. Σε κάνα δίμηνο θα δοκιμάσω την επόμενη να δω... Θα μπορούσες να ανεβάσεις κάπου την 4.9.5? Δεν το αντέχω καθόλου το τελευταίο tapatalk. Μέχρι πρόσφατα συνέχιζα και χρησιμοποιουσα το PRO που είχα αγορασμένο από την αρχή αλλά σταμάτησε να κάνει add fora. Κάτι άλλαξαν μάλλον στην αναζήτηση και δεν μπορώ να προσθέσω fora σε νέα εγκατάσταση. Edited February 16, 2015 by lordelesar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Θα μπορούσες να ανεβάσεις κάπου την 4.9.5? Δεν το αντέχω καθόλου το τελευταίο tapatalk. Μέχρι πρόσφατα συνέχιζα και χρησιμοποιουσα το PRO που είχα αγορασμένο από την αρχή αλλά σταμάτησε να κάνει add fora. Κάτι άλλαξαν μάλλον στην αναζήτηση και δεν μπορώ να προσθέσω fora σε νέα εγκατάσταση. Το πρώτο post το κοιτάξεις καθόλου; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Το πρώτο post το κοιτάξεις καθόλου; Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είχα δει ότι υπάρχει σύνδεσμος στο πρώτο ποστ. Με συγχωρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Πάντως εγώ με την τελευταία βολεύομαι απίστευτα την έχω καλύτερη όλων και το δουλεύω πολύ έχω 17 φόρουμ και όλα δουλεύουνε τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Eβαλα την 4,11,2 και οταν συνδέομαι με mobile internet, δεν μου έρχονται ειδοποιησεις. Με wifi μου ερχονται κανονικα. Ο συγχρονισμός στο samsung μου ειναι ενεργοποιημενος. Τι μπορει να φταει? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Να λες πάλι καλά που έχουμε android και μπορούμε να κατεβάσουμε όποιο apk θέλουμε. (στο λέω και σα χρήστης iOS/wph) Ισχύει!!!! Έχω κ ένα ταμπλετακι ios Και δεν βλέπω.... προκοπή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μια χαρά η τελευταία έκδοση. Ταχύτατη και σταθερή χωρίς ίχνος lag. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μια χαρά η τελευταία έκδοση. Ταχύτατη και σταθερή χωρίς ίχνος lag. Η 11.2? Μου λαγκαρε απίστευτα, καμία σχέση με 9.5... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μια χαρά και για μένα σε ταμπλετ και κινητό η τελευταία έκδοση. Κανένα λογο δεν βρίσκω να πάω σε προηγούμενη Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Η 11.2? Μου λαγκαρε απίστευτα, καμία σχέση με 9.5... Ναι. Μήπως να δοκίμαζες μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής; Από την 4.9.5 και μέχρι την προηγούμενη, είχα σε όλες απίστευτο lag. Τώρα πλέον είναι πιο γρήγορη και από την 4.9.5 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 με την 4.9.5 γίνεται.με την τελευταία το έχει καταφέρει κανείς; να είναι συνδεδεμένος με ένα φόρουμ ταυτόχρονα με δύο usernames? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts