sotmike Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλησπέρα . Για να περάσω την v19 χωρίς να χρειαστεί να το ξαναστηνω , ποιες επιλογές πρέπει να κάνω στο flashtool ; Την έχει δοκιμάσει κανεις; Το touch ειναι εντάξει ; Εγώ την πέρασα αφήνοντας επιλεγμένα μόνο τα BOOTIMG, RECOVERY και ANDROID χωρίς να χαθεί τίποτα από προσωπικά δεδομένα και ρυθμίσεις (μόνο το root εξαφανίστηκε). Το πρόβλημα με το touch πάντως που είχα με την V18 δεν διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Εγώ την πέρασα αφήνοντας επιλεγμένα μόνο τα BOOTIMG, RECOVERY και ANDROID χωρίς να χαθεί τίποτα από προσωπικά δεδομένα και ρυθμίσεις (μόνο το root εξαφανίστηκε). Το πρόβλημα με το touch πάντως που είχα με την V18 δεν διορθώθηκε. Περίεργο . Στο needrom βλέπω οτι γράφουν τα καλυτερα ... Δηλαδή το touch έχει την ίδια συμπεριφορά με την 18 ; Π.χ κρατάς πατημένο το εικονίδιο μιας εφαρμογής και αυτο κινείται σαν να κουνάς το δάχτυλο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmike Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Περίεργο . Στο needrom βλέπω οτι γράφουν τα καλυτερα ... Δηλαδή το touch έχει την ίδια συμπεριφορά με την 18 ; Π.χ κρατάς πατημένο το εικονίδιο μιας εφαρμογής και αυτο κινείται σαν να κουνάς το δάχτυλο σου; Ακριβώς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ακριβώς!!! Οκ. Ευχαριστώ . Αν ειναι έτσι , μένω στην 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά.θα τηλεφωνήσω στο service στην Πάτρα και στο service του minideal ( από αυτό το site έχω πάρει το τηλέφωνο ) και θα δω τι θα κάνω.ελπίζω να φτιάχνετε γιατί είναι πολύ καλό τηλέφωνο για τα λεφτά που έδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Για την ώρα δεν θα χρειαστώ το service γιατί είχα το τηλέφωνο σβηστό για 2 ημέρες και σήμερα που το άνοιξα ο ήχος έπαιξε κανονικά και ένοιωσα χαρούμενος.Μήπως ξέρει κάποιος τι αλλαγές φέρνει το ν 19 update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmike Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Οκ. Ευχαριστώ . Αν ειναι έτσι , μένω στην 11. Με την 11 έχεις προβλήματα στο touch? Να προσπαθήσω να την περάσω και γω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Με την 11 έχεις προβλήματα στο touch? Να προσπαθήσω να την περάσω και γω? Η 11 είναι η τελευταία έκδοση χωρίς πρόβλημα στο touch. Την 19 δεν την έχω δοκιμάσει αλλά βασίζομαι σ'αυτό πού μού λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chiris3511 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 (edited) Για οποιον φιλο θελει για v19 root και recovery recovery +root.7z - 32.6 MB περιεχει και flash tools πρωτα recovery με flash tools και αντιγραφη το ροοτ στη μνημη του τηλεφωνου και εγκατασταση με τη recovery..... Edited September 19, 2015 by chiris3511 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Για οποιον φιλο θελει για v19 root και recovery recovery +root.7z - 32.6 MB περιεχει και flash tools πρωτα recovery με flash tools και αντιγραφη το ροοτ στη μνημη του τηλεφωνου και εγκατασταση με τη recovery..... Εσύ έχεις θέμα με το touch στην 19; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chiris3511 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 δεν ειναι δικο μου το κινητο σε ενα φιλο το ρουταρα απο οτι ξερω δεν εχει θεμα με touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostasvr21 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω το cubot x9 για τη φίλη μου. Γενικά από όσα έχω διαβάσει είναι ένα καλό κινητό που δε βγάζει προβλήματα αλλά με κρατάει πίσω το γεγονός ότι υπάρχουν στο thread άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια θέματα, που ευτυχώς διορθώνονται με την κατάλληλη ρομ. Εγω έχω εμπειρία από φλασαρισμα αλλά ή κοπέλα άμα οι ενημερώσεις έρχονται αυτόματα θα πρέπει να πηγαίνω σε προηγούμενη ρομ. Οπότε θέλω να μου πειτε αν θα ήταν καλύτερο με το που το πάρω να φλασαρω μια σταθερή χωρίς προβλήματα ρομ, ή μήπως να προτίμησε στα ίδια λεφτά το πιο καινούργιο xiaomi redmi 2 pro να έχω το κεφάλι μου ήσυχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Στη θέση σου θα φλασαρα μια σταθερή ρομ (v11) και θα απενεργοποιουσα την αυτόματη ενημέρωση στις ρυθμίσεις. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το λειτουργικό του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω το cubot x9 για τη φίλη μου. Γενικά από όσα έχω διαβάσει είναι ένα καλό κινητό που δε βγάζει προβλήματα αλλά με κρατάει πίσω το γεγονός ότι υπάρχουν στο thread άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια θέματα, που ευτυχώς διορθώνονται με την κατάλληλη ρομ. Εγω έχω εμπειρία από φλασαρισμα αλλά ή κοπέλα άμα οι ενημερώσεις έρχονται αυτόματα θα πρέπει να πηγαίνω σε προηγούμενη ρομ. Οπότε θέλω να μου πειτε αν θα ήταν καλύτερο με το που το πάρω να φλασαρω μια σταθερή χωρίς προβλήματα ρομ, ή μήπως να προτίμησε στα ίδια λεφτά το πιο καινούργιο xiaomi redmi 2 pro να έχω το κεφάλι μου ήσυχο? Κι εγώ στην γυναίκα μου το έχω πάρει και είναι μία χαρά με την v11. Με v16, v18 είχε θέμα το touch. Την τελευταία Rom v19 δεν την έχω δοκιμάσει. Άλλοι λένε ότι είναι εντάξει και άλλοι ότι έχει θέμα... Για το redmi δεν έχω άποψη αλλά το x9 είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostasvr21 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Και από μπαταρία πως πάει? Θέλω να μου πει κάποιος που το έχει αρκετούς μήνες γιατί έχουν αναφερθεί θέματα με τη διάρκεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το έχω περίπου δύο μήνες. Επάγγελματικη χρήση. Σε ομιλία είναι πολύ καλή η μπαταρία. Αν το ζορισεις με εμαιλ και όλα τα άλλα ίντερνετικα μπορεί να βγάλει τη μέρα. Εγώ το φορτίζω πάντα το βράδυ ώστε να είναι έτοιμο πόλεμο την ημέρα. Γενικά δε θα δεις ούτε κάτι πολύ κακό αλλά ούτε και τριημερη διάρκεια. Ανάλογα πάντα τη χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostasvr21 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Ευχαριστώ! Ελπίζω με root και greenify να βελτιώνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vatos_locos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Kostasvr21 και εγώ που το έχω και το δουλεύω φουλ λόγο δουλειάς teamviewer τηλέφωνα tethering βγάζει μια μέρα βαριά μετά από κάνα 6μηνο που το έχω την v19 που την βρήκατε γιατί από update μόνο του εμένα δεν κάνει λέει οτι δεν υπάρχει άλλη έκδοση και είμαι στην V18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Kostasvr21 και εγώ που το έχω και το δουλεύω φουλ λόγο δουλειάς teamviewer τηλέφωνα tethering βγάζει μια μέρα βαριά μετά από κάνα 6μηνο που το έχω την v19 που την βρήκατε γιατί από update μόνο του εμένα δεν κάνει λέει οτι δεν υπάρχει άλλη έκδοση και είμαι στην V18 http://www.needrom.com/download/cubot-x9/ Έχω μια απορία... Το πρόβλημα στο touch με v16 και v18 δεν υπάρχει σε όλους; Γιατί εγώ λίγο που τις δοκίμασα,ήταν απαράδεκτο το touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikoka Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 http://www.needrom.com/download/cubot-x9/ Έχω μια απορία... Το πρόβλημα στο touch με v16 και v18 δεν υπάρχει σε όλους; Γιατί εγώ λίγο που τις δοκίμασα,ήταν απαράδεκτο το touch. Έφθασε στα χέρια μου με την v16, αν θυμάμαι καλά, μετά από 4-5 ημέρες έβαλα την v18. Με καμία απο τις δύο δεν είχα πρόβλημα. Σαν τηλέφωνο μόνο, η μπαταρία του μου βγάζει άνετα το 3ημερο. Το τηλέφωνο το έχω κλειστό συνήθως, 23:00 με 07:00. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stokes Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Το μάτιασα το τηλέφωνο.μετά από τόσο καιρό ήρθε και το πρώτο πρόβλημα.ξαφνικά σταμάτησε να παίζει ήχο.ούτε ήχος κλήσης ακούγεται ούτε μουσική και γενικά ο ήχος μας χαιρέτησε.μου το είχε κάνει και όταν το πρωτοπήρα και τότε είχε φτιάξει όταν έβαλα τα ακουστικά και μετά τα ξανά έβγαλα.τώρα θα ξαναδοκιμάσω και θα δούμε τι θα γίνει.ελπίζω να φτιάξει γιατί το έχω βολευτεί πολύ το τηλέφωνο.και αν δεν φτιάξει αντί να βρεις σέρβις στην Ελλάδα. Ακούμπησέ το σε ένα τραπεζάκι, να πατάει ομοιόμορφα και πίεσε τις πλαϊνές επιφάνειες. Θα δεις δια μαγείας θα φτιάξει ο ήχος. Εμένα μου το έκανε από την αρχή αυτό. Μία έπαιζε, μία δεν έπαιζε, τελικά σταμάτησε εντελώς. Αλλά με την πίεση φτιάχνει και δεν έχει πρόβλημα μετά. Κάτι θέμα έχει με το ηχείο του. Κάτι αντίστοιχο είχα διαβάσει που είχε άλλος ένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ισχύει, είχα θέμα με ένα Πριν από μήνες, άλλαξα μικρόφωνο, ξανά πρόβλημα και με λίγη πίεση στις άκρες ήρθε στα ίσια του! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Απίστευτο.φτιάχνει με την πίεση.αν το ξανακάνει θα το δοκιμάσω.τελικά άβυσσος η ψυχή του Κινέζου.κατά τα άλλα το τηλέφωνο μου έχει βγει διαμάντι και με το touch δεν έχω κανένα πρόβλημα.όταν το πήρα είχε την ν 11 και το αναβάθμισα στην ν 16 και μετά είχα θέμα με το τρέμουλο στο touch.μόλις το αναβάθμισα στην ν18 το τρέμουλο έφυγε και από αυτή τη μέρα δουλεύουν όλα ρολόι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά υπάρχει κάποια custom rom για το cubot? Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλησπέρα παιδιά υπάρχει κάποια custom rom για το cubot? http://www.needrom.com/download/custom-rom-mod-cubot-x9-basada-en-v07/ (Δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά και δεν έχω άποψη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts