Jump to content

Kostasvr21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kostasvr21

  1. Παιδια για Cubot x9 (αν και λιγο παλιο) τι λέτε;; Από επεξεργαστη πως παει (MTK6592);; Από μπαταρία;; Εχει βγαλει καποιο σοβαρό προβλημα;;
  2. Kostasvr21

    Cubot X9

    Ευχαριστώ! Ελπίζω με root και greenify να βελτιώνεται!
  3. Kostasvr21

    Cubot X9

    Και από μπαταρία πως πάει? Θέλω να μου πει κάποιος που το έχει αρκετούς μήνες γιατί έχουν αναφερθεί θέματα με τη διάρκεια.
  4. Kostasvr21

    Cubot X9

    Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω το cubot x9 για τη φίλη μου. Γενικά από όσα έχω διαβάσει είναι ένα καλό κινητό που δε βγάζει προβλήματα αλλά με κρατάει πίσω το γεγονός ότι υπάρχουν στο thread άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια θέματα, που ευτυχώς διορθώνονται με την κατάλληλη ρομ. Εγω έχω εμπειρία από φλασαρισμα αλλά ή κοπέλα άμα οι ενημερώσεις έρχονται αυτόματα θα πρέπει να πηγαίνω σε προηγούμενη ρομ. Οπότε θέλω να μου πειτε αν θα ήταν καλύτερο με το που το πάρω να φλασαρω μια σταθερή χωρίς προβλήματα ρομ, ή μήπως να προτίμησε στα ίδια λεφτά το πιο καινούργιο xiaomi redmi 2 pro να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?
  5. Καλησπερα! Θα ηθελα την βοήθεια σας οσον αφορα την αγορά κινητού απο Κινα. Ειναι για γυναικα, την οποια ενδιαφερει να αντεξει το κινητο για τουλαχιστον 2 χρονια, να μην κολλαει, χρηση κυριως για σερφαρισμα και μουσικη (οχι βαρια παιχνιδια), καλη σχετικα μπαταρία και οσο το δυνατον καλό design, με 5" οθόνη ΤΟ ΠΟΛΥ. Το ευρος τιμων ειναι 100-150 €. Στις τιμές αυτες εχω καταλληξει στα εξης τηλεφωνα: XIAOMI Redmi 2 Enhaced Edition (2GB) MEIZU m2 5" DOOGEE Y100 Pro ELEPHONE P6000 PRO KINGZONE N5 CUBOT X9C Ποιο πιστευετε οτι ανταποκρινεται καλυτερα στα παραπανω? Καποιο αλλο αξιοπιστο που εχετε να προτεινετε? Θα ηθελα επισης βασει της εμπειριας σας να μου πειτε πιο κινεζο-καταστημα ειναι το πιο αξιοπιστο (Vickmall, Coolicool, Pandawill κλπ). Ο πατερας μου ειχε παρει απο το minideal και αποδειχτηκε αξιοπιστο καταστημα, αλλα με μια φορα ποτε δε ξερεις!
  6. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    Ευχαριστώ :up:
  7. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    Καλησπερα! Γνωριζει κανεις αν γλινεται να αλλαξω το πλαίσιο της οθονης απο το xperia p? Εχει γεμισει σπασιματα! Εχω βρει ανταλλακτικα στο ebay αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να γινει αλλαγη. Σ'ενα σημειο σερβις θα μπορουσαν να μου το κανουν??
  8. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    Καλησπέρα σε όλους όσοι έχετε Ενιγμα και Νεμεσις κερνελ τι governors προτείνετε για καλύτερη απόδοση της μπαταρίας?
  9. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    Χρόνια πολλά σε όλους! Έχει μήπως κάποιος το λινκ για download του Nemesis Kernel v 6. 2 ;;;
  10. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    Οχι, θα ηθελα να το κανω αν γινοταν :)
  11. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    @nicolasdr Με την Ενιγμα 6.1 ειχα ενα θεμα... οταν εγραφα κειμενο δεν μου εμφανιζε ολες τις προτεινομενες λεξεις οπως με την stock rom. Δηλαδη δεν ειχε βελακια αριστερα δεξια για να επιλεξω μια αλλη απο τις 2 μονο που εβγαζε. Ειναι bug? Θα μπορουσε να διορθωθει? https://www.dropbox.com/s/9sa8hnl4sf1tw5v/enigmaprob.jpg
  12. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    Παιδια βοηθεια Αφου εβαλα την Enigma 6.1 δεν ανοιγει το wifi. Δεν βγαζει τα διαθεσιμα δικτυα και μετα απο λιγο απενεργοποιειται. Καποιοι απο εδω που ειχατε το ιδιο προβλημα τι κανατε?? UPDATE: Ακυρο... εβαλα το update του nicolas κ ολα οκ
  13. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    Αφου αλλαξω rom θα μπορω να επαναφερω ενα backup με το Sony PC Companion;
  14. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    Καλησπέρα σε όλους! Αποφάσισα τελικά μετά απο 6 μήνες που έχω το κινητό να του περάσω custom rom και kernel, γιατί τα εργοστασιακά είναι επιοικως χάλια. Εχω 6.2.Α.1.100 και kernel 3.0.8+. Δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader αλλά του εχω κανει root. Θα ήθελα να μου προτείνετε την καλύτερη rom που ξέρετε (βασικό να μην εχει το θεμα με τις κλησεις και να περνιούνται με κλειδωμένο bootloader αν γινεται), όπως και να μου δώσετε κανένα link :rolleyes: Ευχαριστώ!
  15. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    κι εμένα ακριβως το ιδιο επαθε... απο υψος οχι μεγαλυτερο απο 20 εκατοστα... μου φαινεται πως την επομενη φορα που θα μου πεσει θα ψαχνω για ανταλλακτικο καπακι... :(:confused:
  16. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    καλησπερα παιδια θελω να σας ρωτησω καποιες φορές που σερφαρω απο opera (αλλα κ καμια φορα στην αρχικη οθονη) κανω μια κινηση με το δαχτυλο στο δεξιο κουμπι του κινητου κ εμφανίζετε στα δεξια της οθονης μια μπαρα με (ανοιχτες?) εφαρμογες. Μετα ομως παω να ξανακανω την ιδια κινηση και δεν γίνεται τιποτα! Σας συμβαινει κ εσας αυτο και ποια ειναι τελοσπαντων αυτη η κινηση?
  17. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    Μια ερωτηση ρε παιδια. Θελω οταν ανοιγω τα δεδομενα να εχει προσβαση στο δικτυο μονο ο browser του κινητου. Υπαρχει καποιος τροπος να το πετυχω αυτο? Γιατι εχασα ολα τα ΜΒ μου και πηγαινοντας να δω τη χρηση δεδομενων ειδα οτι ειχαν προσβαση παρα πολλες εφαρμογες και ακυρες...
  18. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    Εσεις που αναβαθμισατε σε jb ποση ωρα σας πηρε η αναβαθμιση?
  19. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    καλησπερα! Μου ηρθε και εμενα μεσω pc companion η jb! Το θεμα ομως ειναι οτι δεν ξερω τι θα πει clean install (νεος στο android)... Τωρα εχω την 4.0.4 με αριθμο εκδοσης 6.1.1.b.1.54 με kernel 3.0.8+ και δεν το εχω κανει root. Να εγκαταστησω ελευθερα? Επισης χρειαζεται να κανω backup?
  20. Kostasvr21

    Sony Xperia P

    Πριν απο λιγες μερες πηρα το xperia P, που ειναι και το πρωτο μου Android κινητο. Ολα τελεια αλλα μολις το πηρα δεν προσεξα καθολου με τις πρωτες φορτισεις, δηλαδη απλα το φορτισα μιση ωρα οπως ελεγε και η συσκευασια, και μετα το φορτιζα μεχρι το 100% οταν η μπαταρια επεφτε στο 20-30%. Μονο μια φορα το φορτισα 6 ωρες κλειστο το βραδι. Πιστευετε οτι θα εχω καποιο προβλημα αργοτερα με την μπαταρια; Και αν ναι τι θα λεγατε να κανω;
×
×
  • Create New...