Thanasismal Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Χοχοχο! Εδω και γω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Κοκκινη καρτα στο μαγαζι λογω καπνισματος..Καθαρα προσωπικη αποψη.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Θα είμαι εκεί :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Φυσικά είμαι μέσα κι εγώ ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Κι εγώ μέσα μαζί με ένα ακόμα άτομο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byron21 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Θα έρθω κ εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Τι να κανω που γουσταρω την παρεα σας Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εννοείται παρών κι εγώ μετά της συζύγου, όπως ήδη ...φαίνεται στην λίστα!:) Aelin, κι εγώ δουλεύω μέχρι τις 6 λόγω εορταστικού ωραρίου, αλλά το meeting δεν χάνεται με τίποτε! Κανόνισε την πορεία σου!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 λογικα και γω θα μπορεσω να ερθω για πρωτη φορα σε συναντηση. count me in Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ελπίζω να τα καταφέρω αυτήν την φορά, θα σας πω την Πέμπτη ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Λεω να προσπαθησω να πεταχτω μια βολτιτσα και εγω! :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μεσα και γω !!!!! Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aposmanolo Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Θα προσπαθησω να ειμαι και εγω εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx_m87 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 θα ρθω και εγω λογικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί, εκτός απροόπτου φυσικά. Θα σε περιμένω. :p :D δύσκολη η ημερομηνία, σχεδόν πρίν τα Χριστούγεννα αλλά λογικά θα είμαι και εγώ, είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε πολύ καλά και αυτή τη φορα!!!! Θα φροντίσουμε για αυτό δεσποινίς, μην ανησυχείς. :) Μέσα κι εγώ! Λες και έχεις επιλογή! :whip: Φυσικά είμαι μέσα κι εγώ ;) Λες και έχεις επιλογή! :whip: Μεσα και γω !!!!! Αγόρι, θα τσακίσουμε καμιά σούβλα αυτή την φορά ή θα μου αρχίσεις πάλι τις ιστορίες για αγρίους; :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTERIOS11416 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Πρώτα ο Θεος λεω και εγω μέσα. ..αντε με το καλό να βρεθούμε και απο κοντά Παράθεση ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ... ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΟΧΙ !!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 @impreza Πέστα ρε Γιώργο, oι μεγάλες συγκεντρώσεις θέλουν κοψίδια και μπύρες, όχι καφέδες και παξιμαδάκια :p Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μεζεδάκια καλά έχει και το μαγαζί πάντως, να ξέρετε ;) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Αυτή την φορά ελπίζω να τα καταφέρω και να σας γνωρίσω από κοντα Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 @impreza Πέστα ρε Γιώργο, oι μεγάλες συγκεντρώσεις θέλουν κοψίδια και μπύρες, όχι καφέδες και παξιμαδάκια :p Chief μαζί σου. Μόνο που εδώ μιλάμε για after καταστάσεις. Αν και εφόσον προκύψουν γιατί κάτι μου λέει ότι το συγκεκριμένο παιδί πάλι δίαιτα κάνει. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Count me in :) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos_ Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 βαλε κι εμενα στην guest list για καλο και για κακο, θα ειμαι μαλλον ;) Παράθεση Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Και εγώ μέσα. Xiaomi και τα μυαλά στα κάγκελα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplos12 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 μαλλον θα σκασω μυτη και γω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 θα προσπαθησω να ειμαι εκει Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts