Jump to content

damianos_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    138
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by damianos_

  1. ειμαι ετοιμος για αγορα! ψαρωσα λιγο με αυτα που γραφετε εδω μεσα ομως.. ραδιοφωνο εχει τελικα δεν καταλαβα να σας πω την αληθεια. υπαρχουν καποια σοβαρα προβληματα που θα πρεπει να λαβω υποψη μου?
  2. ειναι ανοιχτο το gps ή απλα λεει οτι οι υπηρεσιες θεσεις καταναλωνουν μπαταρια?
  3. Τι messenger θελεις δηλαδη? Το whatsapp σου κανει?
  4. κατι εγινε προχθες και απο εκει που επαιζε παντα στο backround το youtube, τωρα με το που παω σε αλλη εφαρμογη ή σελιδα στον browser, σταματαει να παιζει! Εκανα ενα update το amazon store, μονο με αυτο μπορω να το συνδιασω..
  5. Αντιμετωπίζω τελευταια τεχνικα προβληματα. Ανεβαζει θερμοκρασια εύκολα και αναιτια. Επισης το πιο βασικο, βαραει επανεκινησεις χωρις λογο! Υποψιαζομαι οτι ειναι μπαταρια, αλλα ξερουμε πως μπορω να σιγουρευτω? Υπαρχει στη Θεσσαλονικη καπου που μπορω να το παω να το δουν? Ευχαριστω
  6. ενταξει ενταξει, ετσι εγινε, οπως τα λες. σ'ευχαριστω πολυ!
  7. thief σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου, για το 1) παω το αλλαζω σε απενεργοποιημενο, αλλα η "αποθηκευση" κατω ειναι απενεργοποιημενη, δεν μπορω να αποθηκευσω την αλλαγη :mad::(
  8. 1) Υπάρχει κάποια ρύθμιση για τα SMS ? Γιατί έχω μόλις 70 για κάθε μήνυμα και μετά με πάει σε 2ο.. 2) Πρόσβαση στα email μου, έχω μόνο από το hub? και έχω πρόβλημα να βάλω ενα hotmail που έχω..δεν μπορώ να το προσθέσω 3) Πρέπει να κάνω κάτι για να έχω ΜΜS?
  9. Πρεπει καποια στιγμη να κερδισω κι εγω..ελπιζω να ηρθε η ωρα! Καλη μου τυχη!
  10. Για το πρωτο που αναφερεις, ξεκινησα να χρησιμοποιώ κι εγω αυτην την εφαρμογη, αλλα γενικα ετρωγε κολληματα κατα καιρους που στη συνεχεια τα λυνανε καποια στιγμη. Τελευταια το εχω σβησει και δουλευω το inst10. Εχει τα θεματα του κι αυτο, αλλα πιστευω οτι overall ειναι καπως καλυτερη.
  11. εχω καποια προβληματα τις τελευταιες μερες με το WhatsApp..οταν στελνω μνματα και τυχαινει να ειμαι εκτος συνδεσης, οταν ειμαι παλι online δεν τα στελνει πλεον..ενω πριν το εκανε. Τωρα δεν μου τα στελνει καν! εχουμε κανα θεμα? ξερετε?
  12. για πειτε μου λιγο πως θα κανω format το τηλεφωνο μου?
×
×
  • Create New...