fufutos Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Κατανάλωση καλή, πάνω - κάτω ίδια με 8.02 stable που είχα πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Κατανάλωση καλή, πάνω - κάτω ίδια με 8.02 stable που είχα πριν Ωραια.Πιστευω μεσα στην εβδομαδα να τη βαλω.Ξερει καποιος να μας πει τι διαφορες εχουν οι διαφορετικες εκδοσεις TWRP?Η 2.8.7 που ηταν η δικη του από την 3.2.1 νομιζω που είναι τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Έφτασε και η επίσημη ενημέρωση miui 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Έφτασε και η επίσημη ενημέρωση miui 9 Που την είδες? Είμαι με 8.5.1.0 Global stable και δεν βγάζει καμία ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Εχει και η 9 θεμα με το λεντ πληρους φορτισης?Δεν αναβει το πρασινο όταν είναι στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ωραια.Πιστευω μεσα στην εβδομαδα να τη βαλω.Ξερει καποιος να μας πει τι διαφορες εχουν οι διαφορετικες εκδοσεις TWRP?Η 2.8.7 που ηταν η δικη του από την 3.2.1 νομιζω που είναι τωρα? Βάλε TWRP 3.2.1 είναι νεότερη έκδοση καλύτερη από την προηγούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Βάλε TWRP 3.2.1 είναι νεότερη έκδοση καλύτερη από την προηγούμενη. Αν διάβασα καλά και κατάλαβα καλά οι νεότερες twrp αντιστοιχούν σε νεότερες εκδόσεις android.Η δική μας που είναι 5.02 δεν ξέρω αν αποδεδειγμένα οι twrp 3.0 και μετά μας προσφέρουν η μας ζημιώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Που την είδες? Είμαι με 8.5.1.0 Global stable και δεν βγάζει καμία ενημέρωση! Μήπως δεν έχεις το εργοστασιακόrecovery? Αυτό που ψάχνω και δεν μπορώ να βρω πουθενά είναι οι συντομεύσεις πληκρων στην αρχική οθόνη όπου μπορείς να δεις ανοιχτές εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο για να τις επαναφέρεις η να ελευθερώσεις μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 @Jokey5 Επίσημη ενημέρωση MIUI 9 για Global stable δεν υπάρχει --> http://en.miui.com/download-274.html Εσύ μιλάς για την κινέζικη MIUI 9 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Σε εμένα φίλε μου έχει έρθει η 9.2.4 που το έχω με global stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Έβαλα την 9.2.2 άρωμα. Ίσως η πιο γρήγορη ρομ που έχω βάλει στο κινητο. Έχω όμως σοβαρό θέμα με τη μπαταρία. Χθες το βράδυ ήταν 100%, το έβγαλα από το φορτιστή και το πρωί με κλειστό WiFi ήταν 64% λολ. Το φορτισα ξανά πλήρως, βγήκα από το σπίτι και με 50 λεπτά οθόνης και σποτιφι μια με δεδομένα και μια με WiFi και τώρα έχω 33% και συνέχιζει να τρέχει σαν τρελό. Κανείς άλλος με το ίδιο θέμα; Να δοκιμάσω ξανά clean install αφού κάνω ένα MI backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Σε εμένα φίλε μου έχει έρθει η 9.2.4 που το έχω με global stable Συγχαρητήρια ....εδώ είναι το νήμα του Xiaomi Redmi Note 2 Hermes!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) Το γνωρίζω πολύ καλα.Και εγώ για το RN2 μιλάω. Edited February 3, 2018 by kostas_mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλησπέρα παιδια και συγνώμη που θα γινω λιγο off topic. Σκέφτομαι να μεταβώ και εγω απο redmi note 2 στο 4 και για να μη την πατησω μπορει καποιος να μου πει ποιο μαγαζι στο skroutz εχει την εκδοση που μας ταιριαζει σε θεμα μπάντας? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Έβαλα την 9.2.2 άρωμα. Ίσως η πιο γρήγορη ρομ που έχω βάλει στο κινητο. Έχω όμως σοβαρό θέμα με τη μπαταρία. Χθες το βράδυ ήταν 100%, το έβγαλα από το φορτιστή και το πρωί με κλειστό WiFi ήταν 64% λολ. Το φορτισα ξανά πλήρως, βγήκα από το σπίτι και με 50 λεπτά οθόνης και σποτιφι μια με δεδομένα και μια με WiFi και τώρα έχω 33% και συνέχιζει να τρέχει σαν τρελό. Κανείς άλλος με το ίδιο θέμα; Να δοκιμάσω ξανά clean install αφού κάνω ένα MI backup? Εκτός του ότι πρέπει να κάνεις wipes σε όλα εκτός από sd και otg άλλαξε και Ρομ κατέβασε από xiaomi.eu οποία θέλεις είτε stable είτε developer είναι καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλά και την άρωμα έτσι την εβαλα. Απλά είπα να τιμήσω την ελληνική προσπάθεια. Η πλάκα είναι ότι έκανα factory reset μέσω twrp αλλά δεν μου έσβησε τον εσωτερικό χώρο. Έχω ακόμα τα αρχεία από εκεί. Να δοκιμάσω ένα mi backup και να την ξαναπεράσω τη ρομ από την αρχή και μετά restore το backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Το γνωρίζω πολύ καλα.Και εγώ για το RN2 μιλάω. Μπορώ να έχω ένα screenshot από την καρτέλα "Σχετικά με το τηλέφωνο"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Πες μου πως το κάνω γιατί δεν το έχω ξανακάνει να ανεβάσω φωτογραφία στο forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 http://https//onedrive.live.com/?id=BCFDFCB4A60FA01D%21346&cid=BCFDFCB4A60FA01D#cid=BCFDFCB4A60FA01D&id=BCFDFCB4A60FA01D%21745&parId=BCFDFCB4A60FA01D%21346&o=OneUp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 @kostas_mp Ανέβασε την στο http://tinypic.com και μετά βάλε εδώ το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 (edited) http://oi66.tinypic.com/6i8qk1.jpg Edited February 4, 2018 by kostas_mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Ευχαριστώ kostas_mp. Είδα αυτό που ήθελα. Εμένα δεν μου έχει έρθει OTA update από την 8.5.1.0 που έχω τώρα. Βρήκα όμως αυτό http://en.miui.com/thread-873800-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Η πλάκα είναι ότι έκανα factory reset μέσω twrp αλλά δεν μου έσβησε τον εσωτερικό χώρο. Έχω ακόμα τα αρχεία από εκεί. Το factory reset από TWRP δεν πειράζει τα προσωπικά σου αρχεία παρά μόνο τις εφαρμογές που κατέβασες και υα δεδομένα και τις ρυθμίσεις τους. Σε περίπτωση που θες να διαγράψεις και τα αρχεία σου θα πρέπει να πας στο advanced wipe και να επιλέξεις το internal storage. (Το factory reset του TWRP αντιστοιχεί στα cache, Dalvik/Art cache, data) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Δηλαδή δεν χρειάζεται γενικά να καθαρίσω το internal storage για clean install? Άρα φαντάζομαι μια χαρά θα μπήκε η ρομ. Απλά καταναλώνει μπαταρία σαν τρελό. Παίζει να φταιει ο Nova launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Δηλαδή δεν χρειάζεται γενικά να καθαρίσω το internal storage για clean install? Άρα φαντάζομαι μια χαρά θα μπήκε η ρομ. Απλά καταναλώνει μπαταρία σαν τρελό. Παίζει να φταιει ο Nova launcher? Θεωρητικά το clean install θέλει και τα internal. Προσωπικά τα internal τα κάνω μόνο όταν περναω fastboot. Από TWRP δεν τα κάνω. Απλά μετά το factory reset με έναν file explorer κοιτάω αν έχει μείνει κάνας φάκελος ή αρχείο από κάποια εφαρμογή που δε θέλω και τα σβήνω. Δε νομίζω οτι παιζει τόσο μεγάλο ρόλο ωστόσο. Οσο για την μπαταρία.. δεν μπορώ να πω αν φταίει ή όχι γιατί το κινητό έχει ούτως ή άλλων θέμα με την μπαταρία :P Το μόνο που ΙΣΩΣ έχει να κάνει κάποια σχέση είναι ότι ο nova γενικά έχει κάποιες ασυμβατότητες με την MIUI. Αλλά ξανά, η μπαταρία είναι ούτως ή άλλως πρόβλημα του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts