Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενω έλεγα πως με την 6.11.17 dev.eu.βρηκα ησυχία,Εδώ και 2 μέρες τρώει κάτι κολλήματα όταν κάνω κλήση. Εχθες έκανε κάτι σαν reset 1 φορά μετά ξανακολλησε σε κλήση με αποτέλεσμα να βγάλω την μπαταρία και σημερα κόλλησε εντελως μετα απο κλήση και έβγαλα την παλι την μπαταρία. Άρχισαν τα προβλήματα μου φαίνεται!!!!

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενω έλεγα πως με την 6.11.17 dev.eu.βρηκα ησυχία,Εδώ και 2 μέρες τρώει κάτι κολλήματα όταν κάνω κλήση. Εχθες έκανε κάτι σαν reset 1 φορά μετά ξανακολλησε σε κλήση με αποτέλεσμα να βγάλω την μπαταρία και σημερα κόλλησε εντελως μετα απο κλήση και έβγαλα την παλι την μπαταρία. Άρχισαν τα προβλήματα μου φαίνεται!!!!

κανε wipe εμενα δεν ειχε προβλημα κανενα

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

απο που και ποσο;

τελικα με cm εχω αλλες φορες ιδια σοτ(κατω απο 2 ωρες) με μιυι και αλλες σχεδον διπλασια(4+)

περιεργα πραματα.

Η nohon είναι εφάμιλλη με την original που συνόδευε την συσκευή, την θεωρώ καλύτερη επιλογή από τις "original" που έχουν πλημυρήσει το ebay και το ali...

Από ebay.προτιμησα αγορά με μεταφορικά ώστε να έχω και αριθμό αποστολής.το όλο συνολο γυρω στα 12,50€.ο λόγος που την προτιμησα είναι οι πολλές μαϊμούδες "αυθεντικες"που κυκλοφορούν.

Όχι. δες τις ρυθμίσεις μπαταρίας

Xiaomi redmi note 2 XTRV

τι ακριβως να δω στις ρυθμισεις της μπαταριας;

τι ακριβως να δω στις ρυθμισεις της μπαταριας;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161130/0411f8575a810f99e68111391034c180.jpg

Μήπως έχεις πειράξει αυτό;;; χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας

Xiaomi redmi note 2 XTRV

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Έχει 2 μέρες τώρα που τρώει τρελό battery leak.Τον τελευταίο καιρό έβλεπα μειωμένη διάρκεια στο sot με περίπου την ίδια χρήση.Αλλά σήμερα το παράκανε. Εχθές το βράδυ έκλεισε απο μπαταρία και το αφησα κλειστό να φορτίσει. Το ανοίγω σήμερα το πρωί και απλά το έχω αφήσει.Δεν έχω πάρει κανένα τηλ μόνο μπήκα στην εφαρμογή της whats'up να βάλω πρόγραμμα και και μέσα σε περίπου 3 ώρες έχει φτάσει 64% και πέφτει.

Aναγκαστικά πάω για αλλαγή rom με wipe data,cache και δεν θα κάνω επαναφορά από miui αλλά θα περάσω τις εφαρμογές μία μία.Τώρα είμαι σε stable 8.0.2 από miui.gr και λέω ή να περάσω την τελευταία xtrv dev ή την global dev (6.11.24)

Ποια λέτε εσείς?

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

δοκιμασε την xtrv

αν θες ριξε μια ματια στις cm

Δεν θέλω να αλλάξω την miui. Με βολεύει. Το θέμα μου είναι xtrv ή global dev...Τις κατεβάζω και τις 2 τώρα και θα περάσω πρώτα την xtrv να δω

Δεν θέλω να αλλάξω την miui. Με βολεύει. Το θέμα μου είναι xtrv ή global dev...Τις κατεβάζω και τις 2 τώρα και θα περάσω πρώτα την xtrv να δω

Ποια η διαφορά τους?

Η μία είναι η γκλομπαλ, η αλλη η ελληνική

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Την διαφορά xtrv με gtv ήθελα να μάθω...

Απο αυτονομία ξέρει κανέις ποια είναι η καλύτερη?

Την διαφορά xtrv με gtv ήθελα να μάθω...

Η gtv είναι σχεδόν ίδια με την eu. Η xtrv είναι πιο (πειραγμενη) προσπαθούν να την βελτίωσουν ακόμα περισσότερο, είναι ελληνική προσπάθεια και αξίζει μια δοκιμή πιστεύω.

Xiaomi redmi note 2 XTRV

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Απο αυτονομία ξέρει κανέις ποια είναι η καλύτερη?

Αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις :)

Αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις :)

True

Ξεκίνησα και φλασαρω ΧTRV. Απο wipes εκανα τα παντα εκτός απο external sd card

Μπήκα σήμερα στο θέμα μετά απο πολύ καιρό. Διαβαζω για battery drain κλπ. Το πρωί με πηρε φίλος τηλέφωνο που έχει τη συσκευή και μου είπε ότι εδω κ 2 μερες αδειάζει η μπαταρία σε μιση ωρα. Του χω φλασαρει ελληνική gtv εδω και περίπου 10 μηνες χωρίς να την πειράξω πάλι. Αρα παίζει το ενδεχόμενο να εχουν κάποιο θέμα οι μπαταρίες της συσκευής....

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπήκα σήμερα στο θέμα μετά απο πολύ καιρό. Διαβαζω για battery drain κλπ. Το πρωί με πηρε φίλος τηλέφωνο που έχει τη συσκευή και μου είπε ότι εδω κ 2 μερες αδειάζει η μπαταρία σε μιση ωρα. Του χω φλασαρει ελληνική gtv εδω και περίπου 10 μηνες χωρίς να την πειράξω πάλι. Αρα παίζει το ενδεχόμενο να εχουν κάποιο θέμα οι μπαταρίες της συσκευής....

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κ εγω μετα από πολύ ψαξιμο κσταληγω στο ίδιο συμπέρασμα

Η gtv είναι σχεδόν ίδια με την eu. Η xtrv είναι πιο (πειραγμενη) προσπαθούν να την βελτίωσουν ακόμα περισσότερο, είναι ελληνική προσπάθεια και αξίζει μια δοκιμή πιστεύω.

Xiaomi redmi note 2 XTRV

Για να πας από την gtv στην xtrv θέλει όλα τα wipes ή γίνεται και με dirty flash? Έχει δοκιμάσει κανένας;

Παιδιά κι εμένα η μπαταρία τα έχει παίξει, τρελό drain, κατεβένει σε μισή ώρα 50%. Δεν ξερω τι μπορεί να φταίει, θα του κάνω ενά full wipe και clean εγκατασταση καποιας rom.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161130/0411f8575a810f99e68111391034c180.jpg

Μήπως έχεις πειράξει αυτό;;; χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας

Xiaomi redmi note 2 XTRV

δε παιζει κατι τετοιο γιατι γινετε οταν ειναι στη μπριζα για φορτιση. οποιαδηποτε ωρα της μερας , ειτε πρωι , μεσημερι η βραδυ.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να πας από την gtv στην xtrv θέλει όλα τα wipes ή γίνεται και με dirty flash? Έχει δοκιμάσει κανένας;

κανονικο φλασ χωρις wipes. αλλωστε ειναι η συνεχεια της gtv. το ιδιο ισχειει και αν εισαι με gkalen

Εάν έγινε ξαφνικά τις δύο τελευταίες ημέρες, χλωμό μου φαίνεται να χάλασε η μπαταρία απότομα, συνήθως χαλάνε σταδιακά με τον καιρό. Το ότι δεν το πείραξες για 10 μήνες δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι, για παράδειγμα τα Google services και το Playstore αναβαθμίζονται αυτόματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οπότε θα μπορούσε να είναι και αυτό μια πιθανή αιτία.

Εσείς που έχετε μεγάλο πρόβλημα με την αυτονομία, έχετε δοκιμάσει κάποια επίσημη απείραχτη rom, για παράδειγμα Global Stable;