hotgr Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ενω έλεγα πως με την 6.11.17 dev.eu.βρηκα ησυχία,Εδώ και 2 μέρες τρώει κάτι κολλήματα όταν κάνω κλήση. Εχθες έκανε κάτι σαν reset 1 φορά μετά ξανακολλησε σε κλήση με αποτέλεσμα να βγάλω την μπαταρία και σημερα κόλλησε εντελως μετα απο κλήση και έβγαλα την παλι την μπαταρία. Άρχισαν τα προβλήματα μου φαίνεται!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ενω έλεγα πως με την 6.11.17 dev.eu.βρηκα ησυχία,Εδώ και 2 μέρες τρώει κάτι κολλήματα όταν κάνω κλήση. Εχθες έκανε κάτι σαν reset 1 φορά μετά ξανακολλησε σε κλήση με αποτέλεσμα να βγάλω την μπαταρία και σημερα κόλλησε εντελως μετα απο κλήση και έβγαλα την παλι την μπαταρία. Άρχισαν τα προβλήματα μου φαίνεται!!!! κανε wipe εμενα δεν ειχε προβλημα κανενα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Έφυγε παραγγελία για μπαταρία.τελικα προτιμησα την nohon ας ελπίσω να με βγάλει ασπροπροσωπο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 απο που και ποσο; τελικα με cm εχω αλλες φορες ιδια σοτ(κατω απο 2 ωρες) με μιυι και αλλες σχεδον διπλασια(4+) περιεργα πραματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Η nohon είναι εφάμιλλη με την original που συνόδευε την συσκευή, την θεωρώ καλύτερη επιλογή από τις "original" που έχουν πλημυρήσει το ebay και το ali... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Από ebay.προτιμησα αγορά με μεταφορικά ώστε να έχω και αριθμό αποστολής.το όλο συνολο γυρω στα 12,50€.ο λόγος που την προτιμησα είναι οι πολλές μαϊμούδες "αυθεντικες"που κυκλοφορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Όχι. δες τις ρυθμίσεις μπαταρίας Xiaomi redmi note 2 XTRV τι ακριβως να δω στις ρυθμισεις της μπαταριας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 τι ακριβως να δω στις ρυθμισεις της μπαταριας; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161130/0411f8575a810f99e68111391034c180.jpg Μήπως έχεις πειράξει αυτό;;; χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας Xiaomi redmi note 2 XTRV Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Έχει 2 μέρες τώρα που τρώει τρελό battery leak.Τον τελευταίο καιρό έβλεπα μειωμένη διάρκεια στο sot με περίπου την ίδια χρήση.Αλλά σήμερα το παράκανε. Εχθές το βράδυ έκλεισε απο μπαταρία και το αφησα κλειστό να φορτίσει. Το ανοίγω σήμερα το πρωί και απλά το έχω αφήσει.Δεν έχω πάρει κανένα τηλ μόνο μπήκα στην εφαρμογή της whats'up να βάλω πρόγραμμα και και μέσα σε περίπου 3 ώρες έχει φτάσει 64% και πέφτει. Aναγκαστικά πάω για αλλαγή rom με wipe data,cache και δεν θα κάνω επαναφορά από miui αλλά θα περάσω τις εφαρμογές μία μία.Τώρα είμαι σε stable 8.0.2 από miui.gr και λέω ή να περάσω την τελευταία xtrv dev ή την global dev (6.11.24) Ποια λέτε εσείς? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 δοκιμασε την xtrv αν θες ριξε μια ματια στις cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 δοκιμασε την xtrv αν θες ριξε μια ματια στις cm Δεν θέλω να αλλάξω την miui. Με βολεύει. Το θέμα μου είναι xtrv ή global dev...Τις κατεβάζω και τις 2 τώρα και θα περάσω πρώτα την xtrv να δω Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Δεν θέλω να αλλάξω την miui. Με βολεύει. Το θέμα μου είναι xtrv ή global dev...Τις κατεβάζω και τις 2 τώρα και θα περάσω πρώτα την xtrv να δω Ποια η διαφορά τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η μία είναι η γκλομπαλ, η αλλη η ελληνική Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η μία είναι η γκλομπαλ, η αλλη η ελληνική Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Την διαφορά xtrv με gtv ήθελα να μάθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Απο αυτονομία ξέρει κανέις ποια είναι η καλύτερη? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Την διαφορά xtrv με gtv ήθελα να μάθω... Η gtv είναι σχεδόν ίδια με την eu. Η xtrv είναι πιο (πειραγμενη) προσπαθούν να την βελτίωσουν ακόμα περισσότερο, είναι ελληνική προσπάθεια και αξίζει μια δοκιμή πιστεύω. Xiaomi redmi note 2 XTRV Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Απο αυτονομία ξέρει κανέις ποια είναι η καλύτερη? Αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk True Ξεκίνησα και φλασαρω ΧTRV. Απο wipes εκανα τα παντα εκτός απο external sd card Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μπήκα σήμερα στο θέμα μετά απο πολύ καιρό. Διαβαζω για battery drain κλπ. Το πρωί με πηρε φίλος τηλέφωνο που έχει τη συσκευή και μου είπε ότι εδω κ 2 μερες αδειάζει η μπαταρία σε μιση ωρα. Του χω φλασαρει ελληνική gtv εδω και περίπου 10 μηνες χωρίς να την πειράξω πάλι. Αρα παίζει το ενδεχόμενο να εχουν κάποιο θέμα οι μπαταρίες της συσκευής.... Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μπήκα σήμερα στο θέμα μετά απο πολύ καιρό. Διαβαζω για battery drain κλπ. Το πρωί με πηρε φίλος τηλέφωνο που έχει τη συσκευή και μου είπε ότι εδω κ 2 μερες αδειάζει η μπαταρία σε μιση ωρα. Του χω φλασαρει ελληνική gtv εδω και περίπου 10 μηνες χωρίς να την πειράξω πάλι. Αρα παίζει το ενδεχόμενο να εχουν κάποιο θέμα οι μπαταρίες της συσκευής.... Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κ εγω μετα από πολύ ψαξιμο κσταληγω στο ίδιο συμπέρασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Παίδες θυμάται κανείς τις αρχικές τιμές που είχε το κινητό πριν τις αλλάξουμε με το Redmi Note 2 tool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η gtv είναι σχεδόν ίδια με την eu. Η xtrv είναι πιο (πειραγμενη) προσπαθούν να την βελτίωσουν ακόμα περισσότερο, είναι ελληνική προσπάθεια και αξίζει μια δοκιμή πιστεύω. Xiaomi redmi note 2 XTRV Για να πας από την gtv στην xtrv θέλει όλα τα wipes ή γίνεται και με dirty flash? Έχει δοκιμάσει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis3d Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Παιδιά κι εμένα η μπαταρία τα έχει παίξει, τρελό drain, κατεβένει σε μισή ώρα 50%. Δεν ξερω τι μπορεί να φταίει, θα του κάνω ενά full wipe και clean εγκατασταση καποιας rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161130/0411f8575a810f99e68111391034c180.jpg Μήπως έχεις πειράξει αυτό;;; χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας Xiaomi redmi note 2 XTRV δε παιζει κατι τετοιο γιατι γινετε οταν ειναι στη μπριζα για φορτιση. οποιαδηποτε ωρα της μερας , ειτε πρωι , μεσημερι η βραδυ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να πας από την gtv στην xtrv θέλει όλα τα wipes ή γίνεται και με dirty flash? Έχει δοκιμάσει κανένας; κανονικο φλασ χωρις wipes. αλλωστε ειναι η συνεχεια της gtv. το ιδιο ισχειει και αν εισαι με gkalen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μπήκα σήμερα στο θέμα μετά απο πολύ καιρό. Διαβαζω για battery drain κλπ. Το πρωί με πηρε φίλος τηλέφωνο που έχει τη συσκευή και μου είπε ότι εδω κ 2 μερες αδειάζει η μπαταρία σε μιση ωρα. Του χω φλασαρει ελληνική gtv εδω και περίπου 10 μηνες χωρίς να την πειράξω πάλι. Αρα παίζει το ενδεχόμενο να εχουν κάποιο θέμα οι μπαταρίες της συσκευής.... Εάν έγινε ξαφνικά τις δύο τελευταίες ημέρες, χλωμό μου φαίνεται να χάλασε η μπαταρία απότομα, συνήθως χαλάνε σταδιακά με τον καιρό. Το ότι δεν το πείραξες για 10 μήνες δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι, για παράδειγμα τα Google services και το Playstore αναβαθμίζονται αυτόματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οπότε θα μπορούσε να είναι και αυτό μια πιθανή αιτία. Εσείς που έχετε μεγάλο πρόβλημα με την αυτονομία, έχετε δοκιμάσει κάποια επίσημη απείραχτη rom, για παράδειγμα Global Stable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts