black16 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Απ τα καλά και αξιόπιστα μαγαζιά!!! . 189.99$ :rolleyes: και ακομα δεν μπορουμε να παραγγειλουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Εχεις ξανακανει αγορες απο ΜΜ? Ειναι οντως αξιοπιστο μαγαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Τελικά sd έχουν μόνο οι κινεζικές version;Θα το χτυπησω σήμερα από meri αλλά ρωταω προς γνώση να τσιμπισω και έναν ανταπτορα otg να βρίσκεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Καλημέρα σε όλους, μάλλον θα χτυπήσω το prime από το merillmobiles. Μήπως μπορεί κανείς να ανεβάσει κάποιο link για το PayPal που αναφέρθηκε παραπάνω; Γιατί δεν μπορώ να το βρω στο forum. Άκουσα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για αγορές κάτω των 500 ευρώ, τελικά υπάρχει; Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις Όσο για την ερώτηση σου για τις αγορές κάτω των 500 ευρώ δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα εώς τα 350 μπορείς ( έγινε παραγγελία από γνωστό μου ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Τελικά sd έχουν μόνο οι κινεζικές version;Θα το χτυπησω σήμερα από meri αλλά ρωταω προς γνώση να τσιμπισω και έναν ανταπτορα otg να βρίσκεται. είσαι σίγουρος ότι το τηλέφωνο έχει otg;;;..... διότι κάπου πήρε το μάτι εχθές ότι δεν έχει..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις Όσο για την ερώτηση σου για τις αγορές κάτω των 500 ευρώ δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα εώς τα 350 μπορείς ( έγινε παραγγελία από γνωστό μου ) Σε ευχαριστώ. Φαντάζομαι αυτό το πόσο είναι ανά μήνα. Αν είναι έτσι με καλύπτει. Θα δοκιμάσω από βδομάδα και θα ενημερώσω το φόρουμ. Όσο για την κάρτα sd , στην prime έκδοση σε κάποιο ξένο φόρουμ διάβασα ότι όλες οι εκδόσεις redmi έχουν υποδοχή κάρτας sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaros Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-2.html με αυτό εδώ τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Δε νομιζω οτι εχει το prime σε στοκ το merimobiles. Πολλα αλλα μαγαζια το δινουν presale. Η σελιαδα της Xiaomi λεει "sale soon". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Δε νομιζω οτι εχει το prime σε στοκ το merimobiles. Πολλα αλλα μαγαζια το δινουν presale. Η σελιαδα της Xiaomi λεει "sale soon". Επίσης αλήθεια... :-*:-* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-2.html με αυτό εδώ τι παιζει? Αυτο που εβαλες με τα 145$ ειναι το gsm-lte για το 4g ζηταει αλλα 22 ακομη. Ετσι και αλλιως εχω παρει απο προχθες tr.number και σημερα εγινε dispatch οποτε συντομα θα το εχω στα χερια μου:) Μην το φοβασαι αν μπορεις κανε παραγγελια ανετα λεμε.... Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 190$ το 32άρι... νομίζω εξαιρετικά. http://merimobiles.com/xiaomi-redmi-note-2-prime.htm Μέχρι και που εγώ το σκέφτομαι που συχαίνομαι τις παντόφλες... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 ΤΟ ειχαμε πει και πιο πανω αν δεις. Δεν (μπορει να) εχει στοκ. Για τελη Σεπτεμβριου το βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis3 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Ετσι και αλλιως εχω παρει απο προχθες tr.number και σημερα εγινε dispatch οποτε συντομα θα το εχω στα χερια μου:) Μην το φοβασαι αν μπορεις κανε παραγγελια ανετα λεμε.... Από που το αγόρασες; Δασμούς και φπα θα πληρώσεις ή έρχεται στην πόρτα σου χωρίς παραπάνω κόστος; Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε vickmall και to2c, στα 179 $ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε vickmall και to2c, στα 179 $ Όχι το prime όμως..η απλή έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Αυτο που εβαλες με τα 145$ ειναι το gsm-lte για το 4g ζηταει αλλα 22 ακομη. Ετσι και αλλιως εχω παρει απο προχθες tr.number και σημερα εγινε dispatch οποτε συντομα θα το εχω στα χερια μου:) Μην το φοβασαι αν μπορεις κανε παραγγελια ανετα λεμε.... Το lte συμβολίζει το 4g από τι ξερω.. Ποια ή διάφορα με τα 22 ευρώ παραπάνω που λες; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Το lte συμβολίζει το 4g από τι ξερω.. Ποια ή διάφορα με τα 22 ευρώ παραπάνω που λες; Γραψε λαθος TDE ειναι και οχι LTE:) Κανει μονο για Κινα αυτο. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Στο merimobiles πάντως λέει ότι έχει το prime, με 16gb rom... Μου φαίνεται ότι γουστάρει λέει ο καθένας...Ποιον να πιστέψεις...!:lol: http://merimobiles.com/xiaomi-redmi-note-2-prime.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Στο merimobiles πάντως λέει ότι έχει το prime, με 16gb rom... Μου φαίνεται ότι γουστάρει λέει ο καθένας...Ποιον να πιστέψεις...!:lol: http://merimobiles.com/xiaomi-redmi-note-2-prime.htm Το Merimobiles είναι για τα πανηγύρια. Πάντως εγώ το παρήγγειλα από το Vickmall που είναι εγγύηση!! Με δώρο, tempered glass, silicone case και flip leather case!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited August 24, 2015 by geono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 όχι το prime όμως... Το prime θα είναι διαθέσιμο σε λίγες εβδομάδες μου είπε η selina και σε τιμή μάλλον 209$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Και εγώ παρήγγειλα απο vickmall Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) προσοχη στο merimobile, γραφει αλλα νταλλων και στην καμερα λεει dual led που δεν υπαρχει. μην βιάζεστε και προτιμειστε πιο αξιοπιστα μαγαζια. Οφειλω να πω οτι εχω ψωνισει στο παρελθον απο merimob ωρις προβλημα. Edited August 24, 2015 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 2 ερωτησουλες, α) Ειναι σιδερενιος ο σκελετος; β)Εχει Gorilla Glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 τσιμπησα το note 2 αλλα ειναι η εκδοση με την μπαντα της κινας μονο gsm παιζει αλλα και παλι δεν με ενδιαφεριε ποτε δεν χρησιμοποιω τα data του κινητου Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 τσιμπησα το note 2 αλλα ειναι η εκδοση με την μπαντα της κινας μονο gsm παιζει αλλα και παλι δεν με ενδιαφεριε ποτε δεν χρησιμοποιω τα data του κινητου Απο που το πήρες; αν δεν κάνω λάθος του vickmall είναι η έκδοση με 4G και για Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts