foler Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Θελω να μου πειτε μια εφαρμογη που να μπορω να κατεβασω τραγουδια σε μορφη mp3 απο youtube κατι σαν youtube downloader και ενα τροπο να μπορω να ακουω μουσικη απο youtube και να μπορω να πειηγουμε στο υπολοιπο μενου οπουδηποτε, το εχω δει στο galaxy s6 αυτο δεν ξερω αν μπορει να γινει και στη συσκευη μας, το εχετε ψαξει? Κάνω αρκετό καιρό χρήση το Ogyoutube το οποίο δεν το βρίσκεις στο play. Κάνει απροβληματιστα και τα δύο που θέλεις χωρίς κοληματα-κρασαρισματα. Είναι ακριβώς ίδιο με το original απλά προσφέρει αυτές τις 2 έξτρα δυνατότητες. Πάντως περιμένω να παραλαβω το rn2 την άλλη βδομάδα για την γυναίκα κ έχω "τρομοκρατηθεί" με αυτά που διαβάζω για την μπαταρία. Σε όλους τους άλλους τομείς είμαι σίγουρος ότι θα την καλύψει με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ερώτηση, κάποια στιγμή είχα βρει μια λειτουργεία του τηλεφώνου να ειδοποιεί ανα τακτά χρονικά διαστήματα για αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα. Μήπως θυμάται κάποιος σε ποιο μενού ηταν γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να το θυμηθώ. Φίλε είναι στις εφαρμογές συστήματος, στο μενού ρυθμίσεις κλήσεων! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Φίλε είναι στις εφαρμογές συστήματος, στο μενού ρυθμίσεις κλήσεων! Σε ευχαριστω πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ένα βίντεο μου σε slow motion Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Χαχαχα μου θυμίζει κατι βιντεο σε super slow motion που του πετανε το μπαλακι και αντι να το πιασει, το χανει και κοπαναει στο κεφαλι του... Τωρα, εγω εχω ενα ζητημα με το mikey, εχω δύο, δε θυμαμαι αν ειναι γνησια, αλλα οταν τα βαζω με ρωταει αν ειναι ακουστικά ή mikey και αν και διαλεγω "mikey", αυτο το αγνοει και τα βλεπει σαν ακουστικα. Και ξερω οτι δεν ειμαι ο πρωτος που το λεω, αλλα δεν πιανει παντα το πατημα. Ή δεν πιανει καθολου ή δεν κανει παντα την ιδια ενεργεια. Εχω διαλεξει για ενα, δύο και τρία πατήματα, μία πραξη τη φορα, αλλα δεν κανει ποτέ την τριτη (3 πατηματα) και τη δευτερη την κανει μία στις 10 φορες. Επισης δεν εχει διαφορα η επιλογη ταχυτητας πατηματος, αργη<--->γρήγορη. Επισης, εχει παρει κανεις το Xiaomi wifi amplifier? Edited January 29, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Επισης, εχει παρει κανεις το Xiaomi wifi amplifier? ναι εγω για πες Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παίδες αν πάρω ένα tdd και περάσουμε ελληνική Ρομ θα έχω 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris96 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παιδια καλησπερα! εχω την τελευταια εκδοση MιUI greek stable (7,1,1,0) και εχω σοβαρο θεμα με youtube...Δεν μου αναπαραγει τα βιντεο....ξεκινανε κανονικα φορτωνουν και μετα απο 3 δευτερα κολλαει το βιντεο..καμια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παιδια καλησπερα! εχω την τελευταια εκδοση MιUI greek stable (7,1,1,0) και εχω σοβαρο θεμα με youtube...Δεν μου αναπαραγει τα βιντεο....ξεκινανε κανονικα φορτωνουν και μετα απο 3 δευτερα κολλαει το βιντεο..καμια λυση; Το ίδιο και ο κουμπάρος μου που του το αγόρασα... Μια λύση θα ήταν καλοδεχούμενη μιας και δεν παρακολουθώ συχνά το τοπικ Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Το ίδιο και ο κουμπάρος μου που του το αγόρασα... Μια λύση θα ήταν καλοδεχούμενη μιας και δεν παρακολουθώ συχνά το τοπικ Αρχικά σκεφτόμουν να αλλάξω στην καινούργια rom 7+ αλλά τελικά μπορεί η 5.12.17 greek dev που έβαλαν οι κινεζόμαγκες του vickmall να μου κάνει..είχα θέματα με αυτονομία με ανοικτό wifi ή 4g αλλά παλέβεται..μπορώ να πω οτι και η εφαρμογή Βattery Life Repair (free από Playstore) έκανε πολύ καλή δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Βγήκε η 6.1.29. Κατεβάζω και την περνάω σε 10 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Δωσε φιντμπακ. Φοραει κανεις την μιυι wolf project που υπαρχει στους xda? Λεω να την φλασαρω αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Όλα καλά φαίνονται αρχικά. Δεν εντόπισα κάποια οπτική διάφορα σε σχέση με την προηγούμενη. Ίσως λίγο περισσότερη ελεύθερη RAM, αλλά είναι πολύ πρόχειρο αυτό που λέω. 5 λεπτά την έχω. Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά και καλό ΣΚ Έχω το εξής πρόβλημα από χθες. Ξαφνικά έπεσε πάρα πολύ η ένταση του ακουστικού μου εκεί που μίλαγα. Έχω κάνει wipe and cash,έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση, από το enginner mode ανέβασε τέρμα την επιλογή για το ακουστικό, από το μενού *#*#64663#*#* στο τεστ που είναι για την κλήση δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Ανοιχτή ακρόαση, και hand free δουλεύοουν χωρίς πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει καμιά ιδέα; Έστω αν υπάρχει κάποιο σέρβις Θεσσαλονίκη (που να στέλνεις κινητό στην κίνα για ένα ακουστικό:p) Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 μπορώ να πω οτι και η εφαρμογή Βattery Life Repair (free από Playstore) έκανε πολύ καλή δουλειά! Ναι άλλωστε και τα placebo έχουν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας:p http://bgr.com/2015/01/20/google-play-android-app-scam/ http://www.androidpolice.com/2015/01/20/facepalm-battery-life-repair-selling-placebo-effect-3-play-store/ ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά και καλό ΣΚ Έχω το εξής πρόβλημα από χθες. Ξαφνικά έπεσε πάρα πολύ η ένταση του ακουστικού μου εκεί που μίλαγα. Έχω κάνει wipe and cash,έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση, από το enginner mode ανέβασε τέρμα την επιλογή για το ακουστικό, από το μενού *#*#64663#*#* στο τεστ που είναι για την κλήση δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Ανοιχτή ακρόαση, και hand free δουλεύοουν χωρίς πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει καμιά ιδέα; Έστω αν υπάρχει κάποιο σέρβις Θεσσαλονίκη (που να στέλνεις κινητό στην κίνα για ένα ακουστικό:p) Ευχαριστώ.... πιθανόν από ιδρώτα, προσπάθησε να το στεγνώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ναι άλλωστε και τα placebo έχουν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας:p http://bgr.com/2015/01/20/google-play-android-app-scam/ http://www.androidpolice.com/2015/01/20/facepalm-battery-life-repair-selling-placebo-effect-3-play-store/ ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πιθανόν από ιδρώτα, προσπάθησε να το στεγνώσεις. Κοίτα την εφαρμογή είδα να την αναφέρει ένας συμφορουμίτης στα προηγούμενα και το τσέκαρα απο περιέργια..το κατέβασα και είδα φυσικά τα comments στο playstore (που το 99% λέει οτι δουλεύει) και το δοκίμασα..Παρατήρησα όντως διαφορά με χρήση wifi γιατί είχα θέμα προηγουμένως..τώρα άμα όντως είμαι υπό την επήρεια placebo effect θα το δω σε λίγες μέρες για να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά και καλό ΣΚ Έχω το εξής πρόβλημα από χθες. Ξαφνικά έπεσε πάρα πολύ η ένταση του ακουστικού μου εκεί που μίλαγα. Έχω κάνει wipe and cash,έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση, από το enginner mode ανέβασε τέρμα την επιλογή για το ακουστικό, από το μενού *#*#64663#*#* στο τεστ που είναι για την κλήση δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Ανοιχτή ακρόαση, και hand free δουλεύοουν χωρίς πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει καμιά ιδέα; Έστω αν υπάρχει κάποιο σέρβις Θεσσαλονίκη (που να στέλνεις κινητό στην κίνα για ένα ακουστικό:p) Ευχαριστώ.... Φίλε μου έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, και είναι πολλές μέρες. Δοκίμασα άλλη ρομ, με όλα τα wipe, φύσηξα το ακουστικό με σπρέι ξηρού αέρα που κάποιοι έχουν προτείνει και για την σκόνη στην μπροστά κάμερα, ανέβασα κατά πολύ την ένταση από engineer mode αλλά με το ζόρι ακούω τον συνομιλητή. Εξω σε χώρο με φυσιολογικό θόρυβο δυσκολεύομαι πολύ να ακούσω. Δεν ήξερα τον αριθμό που ανέφερες που τεσταρεις όλα τα μέρη του κινητού,και μένα μου δείχνει να λειτουργεί κανονικά όταν μιλάω. Και είχα πεισθεί ότι έχει τελειώσει το ακουστικό και είχα αποφασίσει να το στείλω vickmall, όταν περάσουν οι διακοπές τους. Πάντως εμένα δεν δείχνει να διορθώνεται μετά από μια βδομάδα. Απο περιεργεια, τι δίκτυο έχεις; Edited January 30, 2016 by Billys_RR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Παιδια καλησπερα! εχω την τελευταια εκδοση MιUI greek stable (7,1,1,0) και εχω σοβαρο θεμα με youtube...Δεν μου αναπαραγει τα βιντεο....ξεκινανε κανονικα φορτωνουν και μετα απο 3 δευτερα κολλαει το βιντεο..καμια λυση; καλημέρα είχα το ίδιο πρόβλημα, δοκίμασα τα πάντα και μόνο οταν έβαλα την 6.1.29 δούλεψε, με αυτή όλα ρολόι! https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6011-6-1-29-Xiaomi-Redmi-Note-2/ Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Κοίτα την εφαρμογή είδα να την αναφέρει ένας συμφορουμίτης στα προηγούμενα και το τσέκαρα απο περιέργια..το κατέβασα και είδα φυσικά τα comments στο playstore (που το 99% λέει οτι δουλεύει) και το δοκίμασα..Παρατήρησα όντως διαφορά με χρήση wifi γιατί είχα θέμα προηγουμένως..τώρα άμα όντως είμαι υπό την επήρεια placebo effect θα το δω σε λίγες μέρες για να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω ! :lol: Βασικά battery calibration ήθελα να κάνω μόνο που πιστεύω ότι χρειάζεται ο mediatek μετά από αλλαγή rom. Αλλά από τον ίδιο developer είχε και το repair battery health σε pro version τσάμπα και είπα να το δοκιμάσω. Διαφορά στην μπαταρία είδα πάντως αλλά μπορεί να οφείλεται μόνο στο calibration ή/και στη χρήση 2g κυρίως. Με χαλαρή χρήση είμαι στο 40% έχοντας κλείσει 48 ωρες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 ακολουθωντας τον οδηγο της 1ης σελιδας σβηνονται τα περιεχομενα της sd card? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Ένα βίντεο μου σε slow motion Σιγά μην σου δώσει το μπαλάκι...:lol: Με την στοκ κάμερα Τράβας slow? Έχει ρυθμίσεις γι αυτό? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 παιδιά παράγγειλα απο vickmall το 16ρι δλδ αυτό http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html Η ρομ που βάζει το μαγαζί είναι οκ? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Μια χαρα ειναι. Λογικα θα σε βαλουν την ελληνική ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Έχω βάλει δεύτερη κάρτα Q για ίντερνετ, αλλά δεν μου συνδέεται. Βγάζει οτι έχει χαθεί η σύνδεση δεδομένων. Τι πρέπει να κάνω? Ενεργοποιησε την περιαγωγη δεδομενων απο τις ρυθμισεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Παιδιά.....κάποιος να με ξεστραβώσει.....να με ξεμπερδέψει.....να τα ξεδιαλύνει κάπως και να είναι σίγουρος αυτός που θα το κάνει....ότι δεν απαντά μόνο σε μένα....αλλά σε πολλά μπερδεμένα άτομα εδώ μέσα που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.(εγώ μόνο γνωρίζω 6 ομοιοπαθείς-φίλους μου ή παιδιά που μιλάω εδώ μέσα). Nα πω εξ αρχής ότι έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες και αυτού του φόρουμ και του άλλου (αδελφού forum). Η δουλειά που γίνεται εδώ δεν το συζητώ....είναι θαυμάσια-κατοτοπιστική....με οδηγούς-φώτο-βίντεο κτλ.....αλλά στην πράξη ισχύουν άλλα.(εννοώ είναι πιο δύσκολα). Εξηγούμαι.....παρέλαβα προχθές από vickmall το prime.....έχει μέσα την MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17/ Developer......Η ΙΔΙΑ ΡΟΜ ΑΚΡΙΒΩΣ είχε έρθει και σε άλλο ένα prime κάπου στα τέλη Νοεμβρίου ή τελοσπάντων όταν είχε βγει η 5.12.17(Και το έστελναν με αυτή την έκδοση)......ο φίλος που το παρέλαβε τότε δεν πείραξε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα στο κινητό...είναι άσχετος με αυτά...... Μόλις το ανοίξαμε μας έβγαλε ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση-αναβάθμιση......(την βρήκε κατευθείαν) και την κάναμε.....και είχε πάει από την 5.12.17 στην 5.12.24......από τότε κάνει την ίδια διαδικασία και σήμερα έχει φτάσει στην τελευταία GTV-6.1.21....ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ?????........αφού η Ελληνική ρομ η GTV Developer ΔΕΝ κάνει αυτόματη ανανέωση.....έτσι δεν είναι?......άλλη διαδικασία δεν είναι που θα πρέπει να ακολουθήσουμε?...εννοώ να την κατεβάσουμε-να την ρίξουμε στην sd- να πάμε από τις τελίτσες πάνω δεξιά να επιλέξουμε το αρχείο και να του πούμε "κάνε την αναβάθμιση"......αυτή δεν είναι η διαδικασία ? στο δικό μου prime λοιπόν που ήρθε επίσης με την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ ρομ όπως και του φίλου μου δηλαδή την 5.12.17....... γιατί δεν βρίσκει τις επόμενες έτσι ώστε να προχωρήσω και να φτάσω και εγώ μέχρι την σημερινή.....την 6.1.21 ???..........μήπως επειδή έχουν βγει ενδιάμεσα και άλλες ?.....εννοώ μήπως αυτό γίνεται ΜΟΝΟ για την αμέσως επόμενη εκδοση ?......δηλαδή αν βάλω τώρα την 6.1.21 και μεθαύριο βγει η νέα-μια πιο καινούργια-από εδώ και πέρα θα την βλέπει ?......μήπως δεν μπορεί να "πηδήξει" με λίγα λόγια 2-3-4-5 εκδόσεις για να φτάσει στην τελευταία ? Με 2 ερωτήσεις χωρίς τα μπλα-μπλα που είπα παραπάνω (για να εξηγήσω όμως )..... 1)"Βλέπει" το τηλέφωνο μέσα από το μενού "εργαλεία" την αναβάθμιση όταν φοράει ένα τηλέφωνο την Ελληνική GTV Developer ρομ ?.....ή αυτό ισχύει ΜΟΝΟ για τις stable? 2)Καλύτερα Ελληνική stable ή Developer ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts