Roid_rage Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Με καποιες ρομ καποιοι ειχαν πρόβλημα, δε μπορουσαν να γραψουν στην καρτα (η Zaf) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Με καποιες ρομ καποιοι ειχαν πρόβλημα, δε μπορουσαν να γραψουν στην καρτα (η Zaf) Ναι, το είχα ξεχάσει... Έτσι νόμιζα και εγώ τουλάχιστον αλλά κατέληξα τελικά να συνειδητοποιήσω ότι η κάρτα είχε παραδώσει πνεύμα! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Α, ακυρο φιλε, πετα τη την καρτα :lol: (αλλαγη) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μπορείς να μου πεις που τις αποθηκεύει; Κι εγώ αυτό ψάχνω. Τις βλέπω όλες στις ρυθμίσεις της lock screen, αλλά δεν ξέρω αν αποθηκεύονται κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παίδες έχω βρει το μοντέλο tdd και ενδιαφερομαι για αγορά.επειδή είναι το κινεζικό μοντέλο και ο φίλος από τον οποίο θέλω να το αγοράσω δεν έχει δοκιμάσει το 4g λέτε να έχω θεμα:;μου είπε ότι είναι με πολυγλωσσική rom και έχει ελληνικά κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Με καποιες ρομ καποιοι ειχαν πρόβλημα, δε μπορουσαν να γραψουν στην καρτα (η Zaf) Μα το θέμα είναι ότι την αγόρασα πριν κανένα 2μηνο και πήρα για αυτό ακριβώς τον λόγο 32αρα που υποστηρίζεται σίγουρα! Υπάρχουν συμβατες και μη συμβατες δηλαδή; Ποιες να προτιμώ; Να πάρω άλλη αν είναι αλλά να είμαι σίγουρος ότι δουλεύει.. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφόρηση Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Και οι 64άρες υποστηρίζονται. Οι καρτες είναι και λίγο ρίσκο, μπορεί καμιά φορά να έχει πρόβλημα και απο την αρχη. Μιας και λες ότι τη φορμαρισες και μέσα από το κινητό, θα έπρεπε να είναι Οκ. Δοκίμασε σε άλλο κινητό Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μα το θέμα είναι ότι την αγόρασα πριν κανένα 2μηνο και πήρα για αυτό ακριβώς τον λόγο 32αρα που υποστηρίζεται σίγουρα! Υπάρχουν συμβατες και μη συμβατες δηλαδή; Ποιες να προτιμώ; Να πάρω άλλη αν είναι αλλά να είμαι σίγουρος ότι δουλεύει.. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφόρηση Εχει εγγύηση μια ζωή.Βγαλε την βάλτε στο πισι και γεμισε την με έργα.Να την γεμίσεις.Μετά δοκιμασε να παίξεις ολα τα έργα πρώτα στις πιει.Εάν ανοίγουν δοκιμασε το ίδιο στο κινητο.Εαν παίζουν τότε η κάρτα είναι μια χαρά.Αντέγραψε τα χρήσιμα και φορμαρισμα από το κινητο.Κατα διαστήματα κάποιες εκδόσεις κλείδωσαν την κάρτα και δε μπορούσες να την χρησιμοποιησεις από άλλη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παίδες έχω βρει το μοντέλο tdd και ενδιαφερομαι για αγορά.επειδή είναι το κινεζικό μοντέλο και ο φίλος από τον οποίο θέλω να το αγοράσω δεν έχει δοκιμάσει το 4g λέτε να έχω θεμα:;μου είπε ότι είναι με πολυγλωσσική rom και έχει ελληνικά κανονικά. Καμία γνώμη παιδιά;;πρέπει να το κλείσω σημερα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 αυτή είναι μια custom rom του καταστήματος που δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί ποτέ,έχει πιθανόν bloatware και bugs που θα ανακαλύψεις στην πορεία και η μόνη ερώτηση είναι γιατί να θέλεις να την κρατήσεις. είναι λοιπόν το 2ο που γράφεις Σ΄ευχαριστώ πολύ ξανά για τον κόπο που κάνεις να μου απαντάς. Να απαντήσω και στο ερώτημά σου γιατί θέλω να την κρατήσω. 1.Γιατί το τηλέφωνο δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.(φοβερό σήμα WiFi,αστραπιαίο στην κυριολεξία GPS κ.α.). 2.Γιατί φοβάμαι ότι αν περάσω οποιαδήποτε άλλη ρομ,πιθανόν να μην δουλεύει το 4G αφού τα τηλέφωνα της προσφοράς από banggood υποτίθεται ότι δεν υποστήριζαν 4G. 3.Γιατί διαβάζοντας τα σχόλια πολλών παιδιών εδώ μέσα που έχουν περάσει την Ελληνική,αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα που εγώ δεν έχω. 4.Γιατί είμαι άσχετος και γι αυτό το λόγο το μόνο που θέλω είναι να ρουτάρω το τηλέφωνο για να καταργήσω κάποιες άχρηστες εφαρμογές. Και να τολμήσω να ξαναρωτήσω.Μπορώ να ρουτάρω το τηλέφωνο ή επειδή η ρομ που έχει είναι του Κινεζομάγαζου,πρέπει να περάσω κάποια official και μετά να προσπαθήσω να το ρουτάρω; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Καμία γνώμη παιδιά;;πρέπει να το κλείσω σημερα .. Εάν είναι όπως τα λέει το παιδί και είχε κάνει τον οδηγό φλασαρισματος για να έχεις 4G τότε οκ. Αν όχι, καντο εσύ -> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10056-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-2/?postID=61139#post61139 Αν συμφέρει η αγορά παρτο. Γιατί είναι ήδη χαμηλή η τιμή του κάπου στα 120 δολάρια; Edited January 27, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εάν είναι όπως τα λέει το παιδί και είχε κάνει τον οδηγό φλασαρισματος για να έχεις 4G τότε οκ. Αν όχι, καντο εσύ. Αν συμφέρει η αγορά παρτο. Γιατί είναι ήδη χαμηλή η τιμή του κάπου στα 120 δολάρια; Εγώ να το κάνω λίγο δύσκολο..είμαι ψιλοασχετος..αλλά βλέπω είμαστε κοντοχωριανοι επομένως αν χρειαστω βοήθεια θα σε επισκεφτω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εγώ να το κάνω λίγο δύσκολο..είμαι ψιλοασχετος..αλλά βλέπω είμαστε κοντοχωριανοι επομένως αν χρειαστω βοήθεια θα σε επισκεφτω!!! Έβαλα τώρα τον οδηγό στο ποστ μου. Όλα είναι απλά και εύκολα. Αν και εγώ έχω το prime και δεν χρειάστηκε να το κάνω. Αν δεν βγάλεις άκρη κάτι θα κάνουμε, γιατί από roms έχω μια άλφα εμπειρία. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos0b Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εχω το εξης θεμα , εχω βρει την επιλογη για να αναβοσβηνει το led ειδοποιησης οταν εχω εισερχομενη κληση , το θεμα ειναι οτι οταν το ενεργοποιω , αναβοσβηνει και το flash απο πισω. Οταν κλεισω την επιλογη δεν αναβοσβηνει ουτε το flash ουτε το led που θελω να αναβοσβηνει , εχω την 5.12.17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εχει εγγύηση μια ζωή.Βγαλε την βάλτε στο πισι και γεμισε την με έργα.Να την γεμίσεις.Μετά δοκιμασε να παίξεις ολα τα έργα πρώτα στις πιει.Εάν ανοίγουν δοκιμασε το ίδιο στο κινητο.Εαν παίζουν τότε η κάρτα είναι μια χαρά.Αντέγραψε τα χρήσιμα και φορμαρισμα από το κινητο.Κατα διαστήματα κάποιες εκδόσεις κλείδωσαν την κάρτα και δε μπορούσες να την χρησιμοποιησεις από άλλη έκδοση. Φορμάρισμα από το κινητό εννοείς από το αποθηκευτικός χώρος έτσι; ή κάποιο πρόγραμμα; παίζει γενικά βίντεο, μεταφέρει από κινητό σε SD, νέα εγγραφή δεν κάνει.. Θα το δοκιμάσω, σε ευχαριστώ! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εχει εγγύηση μια ζωή.Βγαλε την βάλτε στο πισι και γεμισε την με έργα.Να την γεμίσεις.Μετά δοκιμασε να παίξεις ολα τα έργα πρώτα στις πιει.Εάν ανοίγουν δοκιμασε το ίδιο στο κινητο.Εαν παίζουν τότε η κάρτα είναι μια χαρά.Αντέγραψε τα χρήσιμα και φορμαρισμα από το κινητο.Κατα διαστήματα κάποιες εκδόσεις κλείδωσαν την κάρτα και δε μπορούσες να την χρησιμοποιησεις από άλλη έκδοση. Για SD κάρτες και USB flash υπάρχει το H2testw το οποίο κάνει write+verify την χωρητικότητα και επίσης μετράει την και την ταχύτητα του μέσου. Οπότε καλό είναι όταν αγοράζουμε SD card να την περνάμε ένα χεράκι για να δούμε αν είναι γνήσια, γιατί στο ebay κυκλοφορούν πολλές μαιμουδιές ειδικά σε Samsung-Sandisk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAMAVE Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 παιδια καλησπερα..... ερωτηση ....ξερει κανενας πως τραβας μπακ απ τις επαφες?δεν μπορεσα να το βρω ,δεν ειναι οπως σε καθαρο ανδροιντ... και 2ον καπου ειχα δει πως βαζεις απεριοριστα τα data για το play store αλλα δεν μπορω να το ξαναβρωκαι πρεπει να κατεβαζω μονο οταν ειμαι με wi-fi πολυ σπαστικο..... Παράθεση XIAOMI MI8 LITE/ XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εχω το εξης θεμα , εχω βρει την επιλογη για να αναβοσβηνει το led ειδοποιησης οταν εχω εισερχομενη κληση , το θεμα ειναι οτι οταν το ενεργοποιω , αναβοσβηνει και το flash απο πισω. Οταν κλεισω την επιλογη δεν αναβοσβηνει ουτε το flash ουτε το led που θελω να αναβοσβηνει , εχω την 5.12.17 Τηλέφωνο -> Κρατας πατημένο το αριστερό soft key με τις τρεις παύλες Ξ -> Ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων -> Να αναβοσβήνει όταν κουδουνίζει (απενεργοποίηση) Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παιδιά έχω την 6.1.14 και την ώρα που μιλούσαν στο τηλ έγινε κάτι κουλο επανεκινηθηκε ή συσκευή και όταν άνοιξε δεν υπήρχε καν ή κλήση ο αριθμός που με πήρε :( έτσι αναγκάστηκαν έκανα ξανά wipe & dalvik και πέρασαν άλλη μια τη rom, ελπίζω να μου το ξανακάνει γιατί λόγω δουλειάς θα μου δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα κάτι τέτοιο, γιατί λέτε να έγινε αυτό, μήπως φταίει το ότι πέρασα τη "συλογγη mod" απ το φόρουμ miui hellas και έκανα underlocking? Επίσης πείτε μου σας παρακαλω επειδή τώρα έκανα τσεκ τις δύο επιλογές πριν το update και το md5 είναι φυσιολογικό που μου έγραψε: Skipping md5 check: no md5 file found & Verifying zip signature Zip signature verified successfully - Script succeeded: resilt was (/system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα, μία ερώτηση. Μόλις πρόσθεσα μία νέα επαφή στην κάρτα SIM και έπειτα πήγα να κάνω συγχρονισμό ώστε να αποθηκευτεί και στο Mi λογαριασμό και στον Google λογαριασμό, αλλά δεν κάνει τίποτα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά έχω την 6.1.14 και την ώρα που μιλούσαν στο τηλ έγινε κάτι κουλο επανεκινηθηκε ή συσκευή και όταν άνοιξε δεν υπήρχε καν ή κλήση ο αριθμός που με πήρε :( έτσι αναγκάστηκαν έκανα ξανά wipe & dalvik και πέρασαν άλλη μια τη rom, ελπίζω να μου το ξανακάνει γιατί λόγω δουλειάς θα μου δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα κάτι τέτοιο, γιατί λέτε να έγινε αυτό, μήπως φταίει το ότι πέρασα τη "συλογγη mod" απ το φόρουμ miui hellas και έκανα underlocking? Επίσης πείτε μου σας παρακαλω επειδή τώρα έκανα τσεκ τις δύο επιλογές πριν το update και το md5 είναι φυσιολογικό που μου έγραψε: Skipping md5 check: no md5 file found & Verifying zip signature Zip signature verified successfully - Script succeeded: resilt was (/system Φυσιολογικό είναι αλλά δεν χρειάζεται να τα τσεκαρεις Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThNt_5 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 HELP! Για κάποιον λόγο, χρεώνομαι καθημερινά χρήση data από την wind, χωρίς να έχει χρειασθεί να κάνω κάτι εκτός σύνδεσης wifi. Στη οθόνη ειδοποιήσεων, το εικονίδιο δεδομένων είναι απενεργοποιημένο. Τι δεν κάνω σωστά?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 HELP! Για κάποιον λόγο, χρεώνομαι καθημερινά χρήση data από την wind, χωρίς να έχει χρειασθεί να κάνω κάτι εκτός σύνδεσης wifi. Στη οθόνη ειδοποιήσεων, το εικονίδιο δεδομένων είναι απενεργοποιημένο. Τι δεν κάνω σωστά?:( Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις με τη Wind να δεις που φαίνεται σε αυτούς ότι τραβάς δεδομένα και μετά βλέπεις! Σκέψου αν εγκατέστησες κάτι στο κινητό τώρα τελευταία που μπορεί να τραβάει κάτι! Απλά είναι περίεργο με απενεργοποιημένα data να τραβάει κάτι!!!Προσπάθησε να δεις επίσης αν ανοίγει κάπως μόνο του το data κλπ. Υπάρχουν εφαρμογές που παρόλο που είσαι σε wifi να δίνουν εντολή να χρησιμοποιείται το data! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 HELP! Για κάποιον λόγο, χρεώνομαι καθημερινά χρήση data από την wind, χωρίς να έχει χρειασθεί να κάνω κάτι εκτός σύνδεσης wifi. Στη οθόνη ειδοποιήσεων, το εικονίδιο δεδομένων είναι απενεργοποιημένο. Τι δεν κάνω σωστά?:( έλεγξε την ρύθμιση του location. Αν έχεις ενεργοποιημένο να βρίσκει τη θέση και μέσω δυκτύου κάνει χρήση data άσχετα με το αν έχεις ενεργοποιημένα τα data ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvou Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 παιδια καλησπερα..... ερωτηση ....ξερει κανενας πως τραβας μπακ απ τις επαφες?δεν μπορεσα να το βρω ,δεν ειναι οπως σε καθαρο ανδροιντ... Για τις επαφες..πηγαινεις επαφες --> πατας συνεχομενα το κατω αριστερα κουμπι με τις 3 οριζοντιες γραμμες --> εισαγωγη/εξαγωγη επαφων. Ελπιζω να εννοουσες αυτο και να βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts