pontokeras Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Γνωρίζει κάποιος ή έχει ανακοινωθεί κάπου για το πότε έχουν σκοπό να δώσουν την Miui 9 stable ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Γνωρίζει κάποιος ή έχει ανακοινωθεί κάπου για το πότε έχουν σκοπό να δώσουν την Miui 9 stable ? Άγνωστο.. Όταν δώσει source η xiaomi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Για την μπαταρία που λέγαμε πριν έχει επιλογή με turkey post. Έχει παραγγείλει κάποιος με αυτήν την μέθοδο? Το βλέπω και σε άλλες παραγγελίες. Μήπως είναι καινούρια κινέζια για το τελωνείο? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Για την μπαταρία που λέγαμε πριν έχει επιλογή με turkey post. Έχει παραγγείλει κάποιος με αυτήν την μέθοδο? Το βλέπω και σε άλλες παραγγελίες. Μήπως είναι καινούρια κινέζια για το τελωνείο?η μπαταρία έχει ελάχιστες πιθανότητες για τελωνείο....καθότι έχει μικρή αξια πάντως και το τουρκικό ταχυδρομείο δεν εξασφαλίζει τίποτα παραπάνω.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Μάλιστα. Οπότε την παραγγέλνω κανονικά και θα δω αν είναι πραγματικά ποιο μεγάλη από την μαμά. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Good morning team!! Έχω ένα θεματάκι με το κινητό τις τελευταίες μέρες.Όταν το βάζω το βράδυ να φορτίσει το πρωί ξυπνάω και είναι κλειστό το κινητό. Η μπαταρία κανονικά 100%(εχω την Νοhon) Koίταξα στα settings μήπως έβαλα να κλέινει για εξκοινόμηση μπαταρίας κατά λάθος αλλα δεν είδα κάτι. Τι μου προτείνεται να κάνω? Είμαι στην 8.2.1 απο miui.gr. Mήπως να δοκιμάσω την global dev 9? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλημέρα πρέπει να κάνεις calibration στην μπαταρία για αρχή κάνε καθαρισμό cache / dalvik και αν δεν τότε βάλε μια εφαρμογή όπως baterry calibration, αν πάλι δεν γίνει κάτι τότε πρέπει εσυ να διαγράψεις το αρχείο της μπαταρίας (ψάξε στο Google γιατί δεν την θυμάμαι την διαδικασία). Εγώ όταν την έβαλα έκανε και σε μένα τρελά πράγματα και μόλις εκανα πλήρως φορμάτ και πέρασα την 9 ήταν άλλο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 μπες twrp και πηγαινε /data/system και διεγραψε το αρχειο batterystats. bin Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 https://m.aliexpress.com/s/item/32829327489.html αν κάνεις εγγραφή σαν νεος χρήστης σου δίνει κουπόνι 4 δολλαρια Sent from my L200 using Tapatalk υγ.... όχι paypal δεν περνάει Πως κανεις εγγραφή σαν νεος χρήστης στο aliexpress ;; δοκιμασα με νεο mail και δεν με αφήνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Πως κανεις εγγραφή σαν νεος χρήστης στο aliexpress ;; δοκιμασα με νεο mail και δεν με αφήνειπροσπάθησε να κάνεις εγγραφή απο άλλο κινητό..... και άλλαξε την ip σου Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Μόλις παρέλαβα και εγω την NOHON απο το link του Ali... Παραγγελία 1/12 , παραλαβή σήμερα!!!Εξαιρετικός χρόνος! Η αλλαγη έγινε γιατι φούσκωσε η original μετα απο βάναυση χρήση του καλοκαιρίου... Και μέχρι να αποφασίσω τι smartphone καινουργιο θα πάρω έιπα να μην μου σκασει και να του δώσω λίγο καιρό ακόμα ζωής μέχρι να γίνει backup phone!! Οσο και να αντέχει καλύτερη θα είναι απο την παρούσα γιατι πλέον φόρτιζα όπου έβρισκα μπρίζα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 (edited) προσπάθησε να κάνεις εγγραφή απο άλλο κινητό..... και άλλαξε την ip σου Sent from my L200 using Tapatalk Ευχαριστώ φιλε μου έπιασε....... Τελικα δεν έπιασε Edited December 13, 2017 by takisdo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Ευχαριστώ φιλε μου έπιασε....... Τελικα δεν έπιασετι παίχτηκε;;;;... ... το έχω κάνει δύο φορές και τσίμπησα την έκπτωση δυο φορες και πήρα δύο nohon απο τον τύπο.... το ζήτημα είναι ότι με κάποιον τρόπο η εφαρμογή στέλνει κάποιο στοιχείο της συσκευής και βέβαια την ip.... για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 τι παίχτηκε;;;;... ... το έχω κάνει δύο φορές και τσίμπησα την έκπτωση δυο φορες και πήρα δύο nohon απο τον τύπο.... το ζήτημα είναι ότι με κάποιον τρόπο η εφαρμογή στέλνει κάποιο στοιχείο της συσκευής και βέβαια την ip.... για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός Sent from my L200 using Tapatalk Αλλαξα συσκευή..... Εκανα την παραγγελία... Εμφανίστηκε το ποσο οτι αφαιρέθηκε στην καρτα μου..... Και μετα απο λιγο εμφανιστηκε παλι πισω στην καρτα το ποσό και μου μπλοκαραν τον λογαριασμό aliexpress.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Αλλαξα συσκευή..... Εκανα την παραγγελία... Εμφανίστηκε το ποσο οτι αφαιρέθηκε στην καρτα μου..... Και μετα απο λιγο εμφανιστηκε παλι πισω στην καρτα το ποσό και μου μπλοκαραν τον λογαριασμό aliexpress....αυτό είναι, μάλλον έφαγαν πολλές πιστολιες...... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Παρέλαβα και εγώ σήμερα την nohon, παραγγελία 25/11. Για να δούμε τι ψάρια πιάνει... 5€πουλακια κόστισε, αν αντέξει 1 χρονο θα είμαστε υπερευχαριστημενοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Θρυμάτισα την οθόνη μου εχθές.Ευτυχως μόνο κατω στο back κουμπι,αλλά εχει μερικες ρωγμές που πανε ολη την οθόνη. Έχει κάνει κανένας τέτοια εγχείριση?Αξίζει να το κάνω? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Θρυμάτισα την οθόνη μου εχθές.Ευτυχως μόνο κατω στο back κουμπι,αλλά εχει μερικες ρωγμές που πανε ολη την οθόνη. Έχει κάνει κανένας τέτοια εγχείριση?Αξίζει να το κάνω? Γιατί να μην αξίζει να αλλάξεις την οθόνη αφής; Μπορείς μόνος σου να το κάνεις αφού αγοράσεις νέα οθόνη αφής ή να το δώσεις σε καποιο κατάστημα . Δεν είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις μόνος σου.:) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Αγόρασα την nohon τέλη Απρίλη. Τώρα αρχιζω να καταλαβαίνω ότι άρχισε να πέφτει η απόδοση της. Και δεν μπορώ να πω ότι το άφηνα σε ζεστά μέρη ούτε την αδειαζα τέλειος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Κακα πρώτα δείγματα από την nohon... Δεύτερη φόρτιση και μόλις έφθασε 38% έσβησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Κακα πρώτα δείγματα από την nohon... Δεύτερη φόρτιση και μόλις έφθασε 38% έσβησε. Δεν κανεις κι ενα καλιμπραρισμα μπας και βοηθησει; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12165-Manual-battery-calibration/ αν εισαι ροοτ, κανε οτι λεει στο πρωτο ποστ. Αν δεν εισαι, διαβασε το ποστ 9. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Δεν κανεις κι ενα καλιμπραρισμα μπας και βοηθησει; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12165-Manual-battery-calibration/ αν εισαι ροοτ, κανε οτι λεει στο πρωτο ποστ. Αν δεν εισαι, διαβασε το ποστ 9. Είμαι root, το έκανα και αναμένω τις επόμενες φορτίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Αλλαξα συσκευή..... Εκανα την παραγγελία... Εμφανίστηκε το ποσο οτι αφαιρέθηκε στην καρτα μου..... Και μετα απο λιγο εμφανιστηκε παλι πισω στην καρτα το ποσό και μου μπλοκαραν τον λογαριασμό aliexpress....κάτι πρέπει να κάνεις λάθος καθότι εκανα νέο λογαριασμό στο tvbox που εχω μου έδωσε μπόνους και πήρα αλλη μια nohon η οποία σήμερα έγινε shipped.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Καλύτερα να πάρεις ένα note 4. Και καλύτερη κάμερα αλλά και μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Καλύτερα να πάρεις ένα note 4. Και καλύτερη κάμερα αλλά και μπαταρία. Συμφωνώ για την μπαταρία μιας και μόλις πριν 2 μέρες πήγα από το 2 στο 4. Για την κάμερα δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερο καθώς γενικά δεν ασχολούμαι και πολύ με το "άθλημα"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts