miselon Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Δυστυχώς τα ίδια . Όντως η επιλογή 19 είναι αλλά πάλι μου άνοιξε το σελφιΣου ανοίγει η selfie αλλά έχει το στρογγυλό κυκλάκι δεξιά για εναλλαγή της κάμερας. Πάτησε το. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Σου ανοίγει η selfie αλλά έχει το στρογγυλό κυκλάκι δεξιά για εναλλαγή της κάμερας. Πάτησε το. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι αλλά δενννν.. ΕυχΡιστω παντως Πωωωω και δεν είμαι για αλλαγή τηλεφώνου τωρα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Ναι αλλά δενννν.. ΕυχΡιστω παντως Πωωωω και δεν είμαι για αλλαγή τηλεφώνου τωραΔε χρειάζεται αλλαγή όλη η συσκευή, μάλλον αλλαγή η κάμερα χρειάζεται. Στο skroutz θα τη βρεις γύρω στα 14€ για να σου έρθει και γρήγορα. Μην αλλάξεις όλη τη συσκευή. Κρίμα είναι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask7 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 'Εχει μια εβδομάδα που δεν δουλεύουν τα πλήκτρα πλοήγησης. Το δεξί που πηγαίνει πίσω δουλεύει κανονικά ενώ το αριστερό και το κεντρικό (home) όχι. Γνωρίζει κανείς αν είναι θέμα rom ή οθόνης? 8.1.3. stable ελληνική καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Θεμα πλήκτρων φαίνεται οτι ειναι. Καλυτερα να χρησιμοποιησεις virtual Sent from my Xiaomi Redmi Note 4 global version 3/32!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 (edited) 'Εχει μια εβδομάδα που δεν δουλεύουν τα πλήκτρα πλοήγησης. Το δεξί που πηγαίνει πίσω δουλεύει κανονικά ενώ το αριστερό και το κεντρικό (home) όχι. Γνωρίζει κανείς αν είναι θέμα rom ή οθόνης? 8.1.3. stable ελληνική καθαρή εγκατάσταση.Πήγαινε settings -> about phone -> πάτα συνεχώς 4-5 φορές στο kernel version -> θα σου εμφανιστεί το qc test menu -> πήγαινε στην επιλογή 15. Keys -> Πάτησε τα πλήκτρα (όχι τα εικονίδια) ώστε να πρασινίσουν. Θα σου εμφανιστεί η ένδειξη pass εάν το τεστ πέτυχε. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Edited August 14, 2017 by miselon Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask7 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 (edited) Σε ευχαριστώ! Το έκανα αλλά μόνο το δεξί πρασινίζει. Test result failed :-( Edited August 15, 2017 by kostask7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 miui 9 πότε παίρνουμε εμείς? Σεπτέμβρη? για global stable ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Σε ευχαριστώ! Το έκανα αλλά μόνο το δεξί πρασινίζει. Test result failed :-(Τότε το πρόβλημα είναι σε επίπεδο hardware. Sent from my U65GT using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- miui 9 πότε παίρνουμε εμείς? Σεπτέμβρη? για global stable ρωτάω.Έτσι είχαν πει για τις πιο παλιές συσκευές. Τώρα θα δούμε αν και δε πιστεύω να πάρουμε τόσο σύντομα. Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 miui 9 πότε παίρνουμε εμείς? Σεπτέμβρη? για global stable ρωτάω. Τι πρόβλημα έχεις με την 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 κανένα πρόβλημα αν και η τελευταία stable ελληνική δεν έκατσε πολύ καλά. απλά όπως μου άρεσε η μετάβαση από 7 στην 8, έτσι ευελπιστώ για κάτι αντίστοιχο με την 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 εγω απ οτι εχω καταλαβει, η miui 9 θα βγει σε dev πρωτα. Σε stable θ αργησει λιγο ακομα. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Εχω μια micro sd η οποια ζηταει κωδικο σε κινητο νοκια. Το note 2 δε την αναγνωρίζει καθόλου. Υπαρχει καποιο τιπ να παρω τα αρχεια και να την φορμαρω???? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Εχω μια micro sd η οποια ζηταει κωδικο σε κινητο νοκια. Το note 2 δε την αναγνωρίζει καθόλου. Υπαρχει καποιο τιπ να παρω τα αρχεια και να την φορμαρω???? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Σε pc την αναγνωρίζει; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Δε δοκιμασα. Αλλά προφανώς δε θα την Αναγνωρίζει Λες μέσω twrp να μπορεσω να τραβηξω τα αρχεία και να την φορμαρω? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Δε δοκιμασα. Αλλά προφανώς δε θα την Αναγνωρίζει Λες μέσω twrp να μπορεσω να τραβηξω τα αρχεία και να την φορμαρω? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Κοίτα στο /system πρέπει να υπάρχει ένα αρχείο mmcstore που αν το μετονομάσεις σε mmcstore.txt θα μπορείς να διαβάσεις το περιεχόμενό του, που βρίσκεται και ο κωδικός. Από εκεί και πέρα αν δοκίμαζες σε pc θα μπορούσα να βγάλω πιο ασφαλές συμπέρασμα ώστε να αποκλείσω και το ενδεχόμενο να έχει καταστραφεί η κάρτα micro sd. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
So_kriti Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Δεν νομιζω να παρουμε εμεις 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Δεν νομιζω να παρουμε εμεις 9 Θα παρουμε.Δεν υπαρχει λογος να μην παρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Δεν νομιζω να παρουμε εμεις 9θα πάρει το έχει στις συσκευές που θα αναβαθμιστουν πρός τα τελη Σεμπτέμβρη το θέμα είναι αν παραμείνει σε 5 η θα πάρει 7 Στάλθηκε από το Apollo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpap1 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Μηπως γνωριζει καποιος απο που μπορω να αγορασω γνησια touch screen-lcd; Στα μαγαζια του ali δεν εχω εμπιστοσυνη σε original official και τα σχετικα. Καπου ειχε αναφερθει και δεν μπορω να το βρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Μηπως γνωριζει καποιος απο που μπορω να αγορασω γνησια touch screen-lcd; Στα μαγαζια του ali δεν εχω εμπιστοσυνη σε original official και τα σχετικα. Καπου ειχε αναφερθει και δεν μπορω να το βρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως εννοείς το dragon tt?? εκεί έχει αναφερθεί για γνήσια ανταλλακτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 υπαρχει xiaomi-service στη θεσσαλονικη στο βαρδαρη. γκουγκλαρε το θα το βρεις. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpap1 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Μπηκα στο dragon tt. Αυτο ειχε αναφερθει και το θυμηθηκα μολις μπηκα γιατι ειχα ψαξει εκει παλαιοτερα. Σε ευχαριστω πολυ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpap1 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Αλλη μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Εβαλα official 8.5.2 και ελληνικη και στις 2 περνω antutu 37000 με 38000 χωρις εγκατεστημενες εφαρμογες. Τιμες αμεσως μετα την εγκαταστασηβτης ρομ. Με την παλια ελληνικη που ειχα (δεν θυμαμαι εκδοση, πριν κανενα χρονο) ηταν γυρω στις 53000. Δεν ειμαι fun των μετρησεων του antutu αλλα ειναι μεγαλη διαφορα. Μηπως κανω κατι λαθος; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Αλλη μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Εβαλα official 8.5.2 και ελληνικη και στις 2 περνω antutu 37000 με 38000 χωρις εγκατεστημενες εφαρμογες. Τιμες αμεσως μετα την εγκαταστασηβτης ρομ. Με την παλια ελληνικη που ειχα (δεν θυμαμαι εκδοση, πριν κανενα χρονο) ηταν γυρω στις 53000. Δεν ειμαι fun των μετρησεων του antutu αλλα ειναι μεγαλη διαφορα. Μηπως κανω κατι λαθος; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον φταίει η ζέστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts