Jump to content

kostask7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostask7

  1. Σε ευχαριστώ! Το έκανα αλλά μόνο το δεξί πρασινίζει. Test result failed :-(
  2. 'Εχει μια εβδομάδα που δεν δουλεύουν τα πλήκτρα πλοήγησης. Το δεξί που πηγαίνει πίσω δουλεύει κανονικά ενώ το αριστερό και το κεντρικό (home) όχι. Γνωρίζει κανείς αν είναι θέμα rom ή οθόνης? 8.1.3. stable ελληνική καθαρή εγκατάσταση.
  3. Παρέλαβα τη Δευτέρα το κινητό και παρατηρώ ότι καταναλώνει ταχύτατα μπαταρία. 'Εχω ανοιχτά μόνο bluetooth και δεδομένα. Δεν είναι rooted η συσκευή. Είναι φυσιολογικό αυτό?
  4. Φίλε εγώ παρήγγειλα 21-10-2015 και παρέλαβα εχθές. Δική σου επιλογή. Εγώ ποτέ ξανά
  5. Καλά Χριστούγεννα! Ελπίζω το ένα να γίνει δικό μου μιας και είμαι 2 μήνες χωρίς κινητό.Χαχαχα!
  6. kostask7

    Jiayu G4S

    'Εχω το ίδιο πρόβλημα χωρίς να αλλάξω ROM. 'Εχει μειωθεί η ισχύς του σήματος και έχει απότομες αυξομειώσεις. Πιάνει σήμα μόνο σε ανοιχτούς χώρους, ενώ στο σπίτι,εργασία που είχα σήμα τώρα δεν έχω.Το ΙΜΕΙ είναι περασμένο πάντως.
  7. kostask7

    Jiayu G4S

    Χρησιμοποιώ δύο κάρτες cosmote, q και από εχθές δεν έχω καθόλου σήμα. Για την ακρίβεια εμφανίζεται ένα κόκκινο Χ δίπλα στις γραμμές (κάποιες στιγμές εμφανίζεται ένα κλειδάκι πάνω στις γραμμές όταν το Χ εξαφανίζεται). Όταν πιάνει σήμα προσπαθώ να κάνω κλήση αλλά τερματίζεται αυτόματα και χάνεται τελείως το σήμα. Τοποθέτησα σήμερα και μία κάρτα vodafone η οποία λειτουργεί κανονικά. Γνωρίζει κανείς σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό και τι πρέπει να κάνω?
  8. kostask7

    Jiayu G4S

    'Εχω στη micro sim Qcard και όταν κάνω κλήση εμφανίζεται μήνυμα ''the sim card that you are about to use is now roaming'', πράγμα που δεν μου έκανε αντίστοιχα αυτή της vodafone. Επιπλέον όταν ενεργοποιώ το 3g με q δεν συνδέεται σε αντίθεση πάλι με αυτή της vodafone. Επιπλέον, ενεργοποιώντας το 2g με τη vodafone από τη θέση της sim δεν ενεργοποιείται. Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις?
  9. kostask7

    Jiayu G4S

    Μόλις παρέλαβα το δικό μου g4s από pantawill. Δεν μπορώ να συνδεθώ στο wifi (πρόβλημα ελέγχου ταυτότητας). Τα βλέπω όλα Κινέζικα... Μία μικρή βοήθεια
×
×
  • Create New...