nikolasusp Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Με την 6.12 eu rom και με nohon μπαταρία είδα 5 ώρες οθόνη. Μετά από ενάμιση χρόνο που τα έπαιξε η παλιά μπαταρία (ψιλό φουσκωσε) είχα πάρει μια και καλά γνήσια.....μάπα το καρπούζι. Ή nohon μακράν ή καλύτερη!!!!!ίσως καλύτερη και από την αρχικη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Με την 6.12 eu rom και με nohon μπαταρία είδα 5 ώρες οθόνη. Μετά από ενάμιση χρόνο που τα έπαιξε η παλιά μπαταρία (ψιλό φουσκωσε) είχα πάρει μια και καλά γνήσια.....μάπα το καρπούζι. Ή nohon μακράν ή καλύτερη!!!!!ίσως καλύτερη και από την αρχικη!! Λεγε μου τέτοια τώρα.την έχω παραγγείλει και είναι στον δρόμο ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Αυτή δε βγήκε μουφα? Με επανεκκινησεις συσκευης; Φωτεινότητα πως την εχετε ρυθμισει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 η μπαταρια πρεπει να φταιει ,εμενα τρεχουν 6 εφαρμογες στην αυτοματη εναρξη ,και 6 εχω κλειδωσει να τρεχουν μονιμα και να εχω ειδοποιησεις,αλλαξα και launcher εβαλα και προφυλαξη οθονης αλλη εφαρμογη και καθε μερα περναει το πενταωρο ,απο τον αυγουστο η παλια μου μπαταρια εβγαζε με το ζορι 3 ωρες ,και το ειχα παρει Σεπτεμβριο το κινητο ,ενα χρονο κρατησε με το ζορι ,παιζουν ρολο και οι rom δεν λεω ,αλλα πιο πολυ η παλαιοτητα της μπαταριας Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η μπαταρια πρεπει να φταιει ,εμενα τρεχουν 6 εφαρμογες στην αυτοματη εναρξη ,και 6 εχω κλειδωσει να τρεχουν μονιμα και να εχω ειδοποιησεις,αλλαξα και launcher εβαλα και προφυλαξη οθονης αλλη εφαρμογη και καθε μερα περναει το πενταωρο ,απο τον αυγουστο η παλια μου μπαταρια εβγαζε με το ζορι 3 ωρες ,και το ειχα παρει Σεπτεμβριο το κινητο ,ενα χρονο κρατησε με το ζορι ,παιζουν ρολο και οι rom δεν λεω ,αλλα πιο πολυ η παλαιοτητα της μπαταριας. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με την μαμα μπαταρια ποσο βγαζεις τωρα σε αυτην την ROM? EDIT : Στο SOT εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 εγω ειχα παραγγειλει μια απο ebay ποτε δεν ηρθε ,εστειλα μνμ στον πωλητη και μου εστειλε πισω τα λεφτα μετα απο 2 μηνες ,με flyt post την εστειλε μεσω ολλανδιας ,μολις εφτασε εκει ,μετα τιποτα παει χαθηκε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ολο σκέφτομαι να το δωσω και να παω στο νοτε 3 προ ή αλλη μαρκα. Απ την αλλη, με βολευει και με μια μπαταρία θα ειμαι οκ για ακομη 1 χρονο. Θελω και το χρυσό καπάκι. Δε ξερω τι να κανω. Μπέρδεμα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Έχω βολευτεί με miui και λογικά το επόμενο πάλι σε xiaomi θα πάω.Στην θέση σου άμα ήταν να το δώσω θα το έκανα και θα έπαιρνα note 3 pro σε αυτά τα λεφτά αλλιώς mi note 2/mi 5s Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ακριβα τα 2 τελευταία. Το νοτε 3 προ προσιτο για μενα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Κράτησε το εγώ προσωπικά παρόλο που έχω αλλάξει συσκευή σκέφτομαι να το δώσω. Ενημερωτικά πάντως έχω πάρει nohon μπαταρία και δεν την έχω βάλει ακόμα γιατί έστρωσε με την eu dev οπότε όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Κράτησε το.το κινητό πιστεύω ανταποκρίνεται για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο.το ίδιο θα κάνω και εγώ.μια καινούρια μπαταρία και θα είναι πάλι άκρως ανταγωνιστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Με πεισατε. Το ηχειο που τριζει τι μπορω να το κανω??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Με πεισατε. Το ηχειο που τριζει τι μπορω να το κανω??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk εχεις βαλει θηκη;εγω ειχα μια και ετριζε πολυ το ηχειο συντονιζε με την θηκη και την εβγαλα αμεσως,i packy νομιζω λεγεται απο ebay την ειχα παρει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Μια απλη σκληρη πλάτης εχω. Δε φταίει η θήκη. Και χωρίς αυτή τα ιδια κανει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Έκανα καθαρή εγκατάσταση την ρομ.....μία δυο φορες καλιμπραρισα την μπαταρία......οθόνη στο 2/5....κλείσιμο wifi -3g όταν δεν τα χρησιμοποιώ..... και έχω δει διάφορα!!!!!! Ούτε επανεκκινήσεις ούτε κάποιο πρόβλημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 3g δε το κλεινω σχεδον ποτέ. 4g δε το ανοιγω. Gps μονο οταν το χρησιμοποιώ. Θα δρομολογησω αγορα μπαταρίας. Δε παει αλλο. 5 το εβγαλα απ την πριζα. Ειναι 6μιση. Το χρησιμοποιησα το πολυ 10 λεπτά και πηγε 83% Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 3g δε το κλεινω σχεδον ποτέ. 4g δε το ανοιγω. Gps μονο οταν το χρησιμοποιώ. Θα δρομολογησω αγορα μπαταρίας. Δε παει αλλο. 5 το εβγαλα απ την πριζα. Ειναι 6μιση. Το χρησιμοποιησα το πολυ 10 λεπτά και πηγε 83% Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Η πάρε μπαταρία ή βάλε cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Όταν έρθει ή nohon(θα έρθει άραγε ηηηη)θα ενημερωσω και εγώ με την σειρά μου για την αξιοπιστία της και τις δυνατότητές της.προς το παρόν πείτε μου για την κάρτα μνήμης που ρωτησω και παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Κάρτα μνήμης έχω μια 32άρα samsung, την βλέπει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Η πάρε μπαταρία ή βάλε cm Θα πάρω μπαταρια. Τωρα γύρισα σε μιυι :p Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Εχθές έβαλα την xtrv stable beta1. Μεγάλη απογοήτευση μέχρι τώρα, είχα συνηθίσει με τις developer από το .eu και βλέπω τουλάχιστον μία μισή ώρα διάφορα σε μπαταρία. Οι καθημερινές ταπετσαρίες έχουν θέμα, καθώς μου φαίνεται και πιο αργή. Θα της δώσω ακόμη μία ευκαιρία και θα την ξανά περάσω, αλλά δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω. Εννοείται την πέρασα με όλα τα wipes. Για σένα είναι mol :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Εχθές έβαλα την xtrv stable beta1. Μεγάλη απογοήτευση μέχρι τώρα, είχα συνηθίσει με τις developer από το .eu και βλέπω τουλάχιστον μία μισή ώρα διάφορα σε μπαταρία. Οι καθημερινές ταπετσαρίες έχουν θέμα, καθώς μου φαίνεται και πιο αργή. Θα της δώσω ακόμη μία ευκαιρία και θα την ξανά περάσω, αλλά δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω. Εννοείται την πέρασα με όλα τα wipes. Για σένα είναι mol :-P Ποσο εβγαζες παλια; Εγω παντως που εχω την xtrv 6.12.1 μου φαινεται ιδια ισως και καλυτερη απο eu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/5f7149362d59e9dac1edabec3657b02a.jpg με υπολοιπο 52% μπαταρια 3 ωρες οθονη !!! κατω απο τα 40% εχει κατακορυφη πτωση αλλα παλι στο 5 ωρες συν βγαινει στο τελος.....εβαλα φωτο μονο εφαρμογες που τρεχουν να μην γεμιζω το νημα ,ξερει καποιος αν γινεται να ειναι μικροτερες οι φωτο εδω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Γύρω στις 4.30 ώρες,αλλά δεν το λυπήθηκα πουθενά εκτός τού 4g που δεν το δουλεύω έτσι κι αλλιώς. Με δυο σιμ ενεργές. Με την τελευταία stable του γκαλεν είχα και εγώ το γνωστό battery drain ΜΈΤΑ από 2 - 3 εβδομάδες χρήσης. Edited December 16, 2016 by galiatsogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Αυτο το battery drain μετά αλο λίγο καιρό που μπορεί να οφείλεται? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Όταν έρθει ή nohon(θα έρθει άραγε ηηηη)θα ενημερωσω και εγώ με την σειρά μου για την αξιοπιστία της και τις δυνατότητές της.προς το παρόν πείτε μου για την κάρτα μνήμης που ρωτησω και παραπάνω. και γω 32 sony μια χαρα ειμαι Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts