Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φτου και απ την αρχη ολα!

Περα απο 6-7 στάνταρ που τις χρησιμοποιω καθημερινα, τις υπολοιπες τις περναω οταν (και αν) τις χρειαστω!

Περασα και το remdi tool. Τι επιλογες προτεινετε να βαλω?

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε τα recommended βάλε στο redmi tool. Το clearmotion δεν έχει επιλογή, απλα πρέπει να τσεκάρεις με το mx player άμα παίζει. Θα καταλάβεις κατευθείαν την διαφορά.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Μεταξύ μας, μήπως μιλάς γι αυτές εδώ τις ταινίες;

Μπα, έχει δύο μικρότερες μέσα η συσκευασία αλλά και οδηγίες για το πως χρησιμοποιούνται. επίσης, λόγω καιρού είχε όση υγρασία ήθελα στο δωμάτιο και έτσι δε με δυσκόλεψε καθόλου η τοποθέτηση.

Αυτά...

Πέρνα ξανά από πάνω την rom και θα εγκατασταθεί..

Αφού μπορώ να κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή από αρχείο .apk, ,ποιος ο λόγος να ξανά περάσω την rom για μια εφαρμογή που μπορείς να την κάνεις εγκατάσταση εύκολα;)

Ευχαριστώ για την εφαρμογή :)

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Αφού μπορώ να κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή από αρχείο .apk, ,ποιος ο λόγος να ξανά περάσω την rom για μια εφαρμογή που μπορείς να την κάνεις εγκατάσταση εύκολα;)

Ευχαριστώ για την εφαρμογή :)

Και που ξέρεις ποιες και πόσες εφαρμογές έχουν αφαιρέσει?

Μπα, υπαρχουν και αλλοι αλλα δε φαινονται :lol:

Διαδορες της wolf με την slim ξερουμε?

Καλημερα τι ειναι αυτες οι wolf και slim που λετε;ρομ ειναι;

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Πώς την παλευετε να ξαναστηνετε κινητο...; Τις εφαρμογες πώς τις επαναφερετε;

Εγώ παίρνω backup τα πάντα μεσα απ τις ρυθμίσεις (Settings-Additional Setting-Backup and reset-Local Backups). To backup αυτό το κρατάει στην SD. οπότε μετά την εγκατάσταση κάνεις restore και φέρνει τα πάντα στη θέση τους. Εφαρμογές, κλήσεις, SMS, ρυθμίσεις, ήχους κλήσης κλπ. Το μόνο που δε φέρνει είναι το φόντο στην οθόνη.

Εβαλα την εφαρμογη του τηλεκοντρολ απο το λινκ που δινουν πιο πισω τα παιδια αλλα οπως εχω δει στο youtube σε αλλα rn2 στα εικονιδια συσκευων γραφει κατω απο το εικονιδιο tv, dvd κτλ ενω εμενα οχι και οταν ανοιγω π.χ για να διαλεξω μαρκα συσκευης ενω φορτωνει στιγμιαια δεν μου βγαζει λιστα απο μαρκες.. Καμια ιδεα;

Πώς την παλευετε να ξαναστηνετε κινητο...; Τις εφαρμογες πώς τις επαναφερετε;

ετσι κι αλλιως σε λιγη ωρα το playstore τα φερνει ολα πισω

Εγώ παίρνω backup τα πάντα μεσα απ τις ρυθμίσεις (Settings-Additional Setting-Backup and reset-Local Backups). To backup αυτό το κρατάει στην SD. οπότε μετά την εγκατάσταση κάνεις restore και φέρνει τα πάντα στη θέση τους. Εφαρμογές, κλήσεις, SMS, ρυθμίσεις, ήχους κλήσης κλπ. Το μόνο που δε φέρνει είναι το φόντο στην οθόνη.

Αυτό σε miui. Εδώ πάνε από miui σε cm, από cm σε aosp, από aosp ξανά σε miui και απο miui σε cm.

ετσι κι αλλιως σε λιγη ωρα το playstore τα φερνει ολα πισω

Μόνο τις εφαρμογές χωρίς δεδομένα. Τι να το κάνω..;

Εγώ σώθηκα με το titanium

Δε δουλεύει πάντα σε miui (σχεδόν καθόλου πλέον)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλημερα τι ειναι αυτες οι wolf και slim που λετε;ρομ ειναι;

Ναι ειναι μιυι ρομς.

Ινφο μπορεις να δεις στους xda developers

εχω ρυθμισει το mozilla firefox και το chrome Να συχρωνιζουν αυτοματα με τον λογαριασμο

το μονο που κανω να ριχνω το backup των επαφων

Αυτό σε miui. Εδώ πάνε από miui σε cm, από cm σε aosp, από aosp ξανά σε miui και απο miui σε cm.

Δε δουλεύει πάντα σε miui (σχεδόν καθόλου πλέον)

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5617-4-2-2-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-flash-player/?postID=12901#post12901

έγινε οδηγός

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5735-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-TITANIUM-BACK-UP-%E2%80%93-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%C2%ABFull-Wipe-Data/?postID=13048#post13048

παίρνουμε μόνο τις εφαρμογές του χρήστη (τις δικές μας) όχι του συστήματος , γιατί αλλάζουμε συνέχεια roms

είναι πολυεργαλείο , κάνει πολλά ....

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Γεια σας παιδιά.

Θα χρειαστώ τη βοήθεια σας γιατί δεν βγάζω άκρη.

Λοιπόν: η συσκευή φοράει την μανίσια κινέζικη ROM όπως το έστειλαν από το minideal. Είναι η έκδοση με τα 32GB.

Κάθε βράδυ στις 23:00 μπαίνει αυτόματα σε flight mode μέχρι τις 7:00 το πρωί. Έχω ψάξει σε κάθε ρύθμιση που υπάρχει, στα ''σενάρια'' διαχείρισης ενέργειας, στη ρύθμιση ''not disturb" και σε ότι άλλο πιθανό υπάρχει αλλά αυτό συνεχίζει τα ίδια...

Υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία από κάποιον άλλον εδώ προκειμένου να μην μπαίνω στον κόπο να αλλάζω την ROM, μιας και δεν είναι δικό αλλά φίλου που το αγόρασε πρόσφατα;

(ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...)

Δοκίμασε να πας στο Security->Battery->Schedule profile switch και να το απενεργοποιήσεις εάν είναι ενεργοποιημένο.

Παιδια το κατάφερα το πέρασα τελικά το redmi tool,Edit: παιδιά το καταφερα, τελικά, πείτε μου τώρα μια καλή ρυθμηση για να κρατάει πολύ ή μπαταρία αλλα και να μη σερνετε η συσκευη Edited by giorgosmc

Παιδια επειδη εχω χασει την μπαλα....Ειναι ευκολο να δωσει καποιος ενα λινκ της 5.12.17 dev για να την κατεβασω και τι wipes να κανω για οσο πιο καθαρη εγκατασταση μεσω twrp?

Ευχαριστω!

Παιδια επειδη εχω χασει την μπαλα....Ειναι ευκολο να δωσει καποιος ενα λινκ της 5.12.17 dev για να την κατεβασω και τι wipes να κανω για οσο πιο καθαρη εγκατασταση μεσω twrp?

Ευχαριστω!

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6011-6-1-29-Xiaomi-Redmi-Note-2/#files

Κάνε ενα factory reset πριν και wipe dalvik k cache μετα.

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6011-6-1-29-Xiaomi-Redmi-Note-2/#files

Κάνε ενα factory reset πριν και wipe dalvik k cache μετα.

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Αν κανω και wipe system και internal store δεν θα καθαρισει και η εσωτερικη μνημη της συσκευης τελειως? θα εχω καποιο προβλημα αν τα κανω?

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Αν κανω και wipe system και internal store δεν θα καθαρισει και η εσωτερικη μνημη της συσκευης τελειως? θα εχω καποιο προβλημα αν τα κανω?

Καταρχήν σε ποια ρομ είσαι κ θέλεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση;

https://www.dropbox.com/s/nx316siy568rhre/Screenshot_2016-02-06-12-37-25_com.miui.home.png?dl=0

Γιατι με εμφανιζει ετσι τους φακελους???

Καταρχήν σε ποια ρομ είσαι κ θέλεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση;

Είμαι με την 5.12.17 από vickmall και θέλω να βάλω την ίδια απο xiaomi-miui.gr για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και γιατί λείπει ή εφαρμογή του τηλεκοντρόλ σίγουρα μπορεί και κάτι άλλο. Έχει το twrp από vickmall και λέω να κάνω εγκατάσταση από εκεί.

κανε wipe ολα εκτος απο Internal, sd card, usb otg. επειτα εγκατεστησε την ρομ που θες, κανε wipe caches και εισαι ετοιμος!