thepre913 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Έχει πάρει κανείς θήκη μπράτσου;; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) Έχει πάρει κανείς θήκη μπράτσου;; Εγώ έχω πάρει αυτή για "Samsung Galaxy Mega 5.8 I9150" Την έχω παραλάβει, και το κινητό χωράει μια χαρά μεσα. Edited January 26, 2016 by STOLIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Παιδιά στο gravity screen on off τι ρυθμίσεις έχεται? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλημέρα, μια ερώτηση κι από μένα, εγκατέστησα, από περιέργεια, την official global 7,1,2,0. / sim για το Mi Message, το οποίο λέει το εξής "New SIM CARD detected /provider." Βρήκατε κάποια λύση να μην έρχεται αυτή η ενοχλητική ειδοποίηση? Ευχαριστώ. Το ίδιο πρόβλημα είχα στην 5.12.17 αλλά σταμάτησε μόνο του μετά απο 3-4 επανακκινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Το ίδιο πρόβλημα είχα στην 5.12.17 αλλά σταμάτησε μόνο του μετά απο 3-4 επανακκινήσεις. Ευχαριστώ πολύ, θα το παρακολουθησω λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 παιδια η ευρωπαικη Stable V7.0.8.0 κανει ota αναβαθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 παιδια η ευρωπαικη Stable V7.0.8.0 κανει ota αναβαθμισεις? Κανει αναβάθμιση στην 7.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλημέρα, μια ερώτηση κι από μένα, εγκατέστησα, από περιέργεια, την official global 7,1,2,0. Όλα καλά κατά την εγκατάσταση, απλά από κει και πέρα κάθε φορά που κάνω restart το κινητό μου βγάζει μια ειδοποίηση να ενεργοποιήσω τις κάρτες sim για το Mi Message, το οποίο λέει το εξής "New SIM CARD detected – Looks like you've switched SIM cards. 2 activation messages will be sent to enable Cloud Messaging. You will incur additional fees from your mobile service provider." Οσο κι αν έψαξα, δεν μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή την ειδοποίηση. Εχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το θέμα? Βρήκατε κάποια λύση να μην έρχεται αυτή η ενοχλητική ειδοποίηση? Ευχαριστώ. στα μηνύματα στο μενού μήπως είναι ενεργοποιημένο το Mi Message? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλησπερα παιδια! Ειμαι ετοιμος να στειλω παραγγελια στο Minideal αλλα με δυσκολευουν οι εκδοσεις που εχει το κινητο. Ποιο απο τα παρακατω παιζει στην Ελλαδα? http://www.minideal.net/dual-sim-original-xiaomi-hongmi-redmi-note-2s-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-2-0ghz-64-bit-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-hd-ips-13-0mp-3060mah.html# http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html Για βοηθηστε λιγο, γιατι ειμαι ετοιμος να πατησω το κουμπι! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Για τη Daily Lock Screen που λέγαμε χτες, αλλάζουν τελικά οι φωτο κάθε μέρα. Σήμερα μου έχει διαφορετικές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλησπερα παιδια! Ειμαι ετοιμος να στειλω παραγγελια στο Minideal αλλα με δυσκολευουν οι εκδοσεις που εχει το κινητο. Ποιο απο τα παρακατω παιζει στην Ελλαδα? http://www.minideal.net/dual-sim-original-xiaomi-hongmi-redmi-note-2s-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-2-0ghz-64-bit-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-hd-ips-13-0mp-3060mah.html# http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html Για βοηθηστε λιγο, γιατι ειμαι ετοιμος να πατησω το κουμπι! :):):) κανονικά το πρώτο (FDD),αλλά και το δεύτερο που πήραν πολλοί εδώ αναφέρουν ότι ουσιαστικά δουλεύει το ίδιο με την σωστή rom.Βέβαια για 4 δολάρια δεν θα το σκεφτόμουν.. Πάντως το TDD το βρίσκεις αλλού και με 120$ περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Απ όσο έχω καταλάβει ψάχνοντας, δεν γίνεται πια να συνδέσουμε το κινητό μας σαν mass storage με τον υπολογιστή. Σωστά? Έχω την τελευταία ελληνική dev. Τι θελεις να πεις φιλε μου?Σ'εμενα,σε win 10 μια χαρα το "βλεπει" το λαπτοπ μου!!Οτι εκδοση και να του εχω βαλει (του note 2).Αν εννοεις βεβαια την ανταλλαγη αρχειων...;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 κανονικά το πρώτο (FDD),αλλά και το δεύτερο που πήραν πολλοί εδώ αναφέρουν ότι ουσιαστικά δουλεύει το ίδιο με την σωστή rom.Βέβαια για 4 δολάρια δεν θα το σκεφτόμουν.. Πάντως το TDD το βρίσκεις αλλού και με 120$ περίπου. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!!! Που το δινουν στα 120 ντολαρς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!!! Που το δινουν στα 120 ντολαρς? Στο Everbuying αν και οι περισσότεροι θα σου προτείνουμε Vickmall σαν το πιο αξιόπιστο. Από όπου και αν το πάρεις έχε στο νου σου ότι σε λίγο είναι η Κινεζική πρωτοχρονιά και νεκρώνουν τα πάντα για 2 εβδομάδες και θα αργήσει να σου έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Στο Everbuying αν και οι περισσότεροι θα σου προτείνουμε Vickmall σαν το πιο αξιόπιστο. Από όπου και αν το πάρεις έχε στο νου σου ότι σε λίγο είναι η Κινεζική πρωτοχρονιά και νεκρώνουν τα πάντα για 2 εβδομάδες και θα αργήσει να σου έρθει. Σκεφτομαι να το παραγγειλω απο Minideal. Συναδελφος παρελαβε σε 10 ημερες απο την μερα της παραγγελιας του!!! Εαν παραγγειλω τωρα λες να με πιασει η αργια των Κινεζων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Τι θελεις να πεις φιλε μου?Σ'εμενα,σε win 10 μια χαρα το "βλεπει" το λαπτοπ μου!!Οτι εκδοση και να του εχω βαλει (του note 2).Αν εννοεις βεβαια την ανταλλαγη αρχειων...;) μάλλον δεν κατάλαβες, εσύ συνδέεσαι με MTP. ο φίλος ρώτησε για mass storage. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!!! Που το δινουν στα 120 ντολαρς? http://www.everbuying.net/product1120444.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Για τη Daily Lock Screen που λέγαμε χτες, αλλάζουν τελικά οι φωτο κάθε μέρα. Σήμερα μου έχει διαφορετικές! Αλήθεια; σε εμένα γιατί έχει τις ίδιες; το έχω βάλει να αλλάζει κάθε ώρα. Έχεις κάνει κάτι διαφορετικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimixanovios Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 τρελή ξενέρα.. Από το 4.4 του android και μετά η google κλείδωσε το mass storage για λόγους ασφάλειας λέει... αντί να πηγαίνουμε μπροστά δλδ πάμε πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 στα μηνύματα στο μενού μήπως είναι ενεργοποιημένο το Mi Message? Αυτό ήταν τελικά, το Mi Message. Εξ αρχής, δεν είχα ολοκληρώσει την είσοδο στο Miaccount, επειδή δεν θυμόμουν τον κωδικό. Όταν όμως έβαλα τον κωδικό και συνδέθηκε στο Miaccount σταμάτησαν και οι ειδοποιήσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerikool Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) μερικές σελίδες πιο πίσω έγινε λόγος για κάποιες θήκες του κινητού μας και αν αυτές αξίζουν. εκτός από αυτές τις σιλικόνης, αυτές που τραβάνε το ενδιαφέρον ειναι η μία με την (ψευδο)δερματινη πλάτη και αυτή με τη περίμετρο αλουμινίου και την γυάλινη πλάτη.εχει κάνα μήνα λοιπόν που έχω και τις δύο. ποιά ειναι η προσωπική μου άποψη: σε καμία από τις δύο δεν παρατήρησα μείωση σήματος λόγω υλικών κατασκευής τους. καμία από τις δύο δεν μεγαλώνει ιδιαίτερα το κινητό, αν έπρεπε να διαλέξω μία που ίσως δίνει λίγο παραπάνω όγκοα(ίσως και βάρος) θα ήταν μάλλον με την γυάλινη πλάτη. δοκίμασα πρώτα με τη γυάλινη πλάτη( την έχω στο ολόμαυρο χρώμα)...σαφως έδινε εικόνα πολυτελούς κινητού(όχι βέβαια πως δεν είναι πολυτελείας το κινητό μας από μόνο του!!!) μεγάλο και έντονα ευδιάκριτο μειονέκτημα για μένα ήταν οι "απειρες" δαχτυλιές που φαίνονταν στην πλάτη, σαν το κινητό να είχε 2 οθόνες! χωρίς να είναι κάτι "κουραστικό" παρόλαυτα έμπαινα στη διαδικασία συνέχεια να το σκουπίζω, για να μπορώ να το "θαυμαζω" ανέγγιχτο. αυτό λοιπόν σε συνδυασμό με το γεγονός οτι αποχτούσε λίγο παραπάνω όγκο με αυτή τη θήκη με έκανε να την αλλάξω εντος λίγων ημερών και να δοκιμάσω αυτη με τη δερμάτινη πλάτη. την δεύτερη έχω μέχρι και σήμερα... σίγουρα η περίμετρος δεν είναι μεταλλική(όπως πολύ καλά επισήμανε ένα άλλο φίλο μέλος) αλλά το γεγονός οτι είναι "ραβδωτή" δίνει πολύ καλύτερο grip και μου επιτρέπει να σηκώνω πολύ πιο εύκολα το κινητό, με τα δυο δάχτυλα πλευρικά της οθόνης κάτι που κάποιον με χοντρά δάχτυλα θα δυσκόλευε πριν το "μαμίσιο" καπάκι. την υφή του(ψευδο)δέρματος την βρήκα καταπληκτική!ειναι πολύ "ζεστή" στο χέρι αλλά και παράλληλα προσφέρει πολύ σταθερότερο κράτημα ακόμα και όταν το κινητό τοποθετείται σε λείες επιφάνειες. αυτές ήταν προσωπικές μου απόψεις και ειδικά σε τέτοια θέματα είναι όλα μα όλα υποκειμενικά. Edited January 26, 2016 by gerikool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Ωραίος, thanks για τα reviews Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) μερικές σελίδες πιο πίσω έγινε λόγος για κάποιες θήκες του κινητού μας και αν αυτές αξίζουν. εκτός από αυτές τις σιλικόνης, αυτές που τραβάνε το ενδιαφέρον ειναι η μία με την (ψευδο)δερματινη πλάτη και αυτή με τη περίμετρο αλουμινίου και την γυάλινη πλάτη.εχει κάνα μήνα λοιπόν που έχω και τις δύο. ποιά ειναι η προσωπική μου άποψη: σε καμία από τις δύο δεν παρατήρησα μείωση σήματος λόγω υλικών κατασκευής τους. καμία από τις δύο δεν μεγαλώνει ιδιαίτερα το κινητό, αν έπρεπε να διαλέξω μία που ίσως δίνει λίγο παραπάνω όγκοα(ίσως και βάρος) θα ήταν μάλλον με την γυάλινη πλάτη. δοκίμασα πρώτα με τη γυάλινη πλάτη( την έχω στο ολόμαυρο χρώμα)...σαφως έδινε εικόνα πολυτελούς κινητού(όχι βέβαια πως δεν είναι πολυτελείας το κινητό μας από μόνο του!!!) μεγάλο και έντονα ευδιάκριτο μειονέκτημα για μένα ήταν οι "απειρες" δαχτυλιές που φαίνονταν στην πλάτη, σαν το κινητό να είχε 2 οθόνες! χωρίς να είναι κάτι "κουραστικό" παρόλαυτα έμπαινα στη διαδικασία συνέχεια να το σκουπίζω, για να μπορώ να το "θαυμαζω" ανέγγιχτο. αυτό λοιπόν σε συνδυασμό με το γεγονός οτι αποχτούσε λίγο παραπάνω όγκο με αυτή τη θήκη με έκανε να την αλλάξω εντος λίγων ημερών και να δοκιμάσω αυτη με τη δερμάτινη πλάτη. την δεύτερη έχω μέχρι και σήμερα... σίγουρα η περίμετρος δεν είναι μεταλλική(όπως πολύ καλά επισήμανε ένα άλλο φίλο μέλος) αλλά το γεγονός οτι είναι "ραβδωτή" δίνει πολύ καλύτερο grip και μου επιτρέπει να σηκώνω πολύ πιο εύκολα το κινητό, με τα δυο δάχτυλα πλευρικά της οθόνης κάτι που κάποιον με χοντρά δάχτυλα θα δυσκόλευε πριν το "μαμίσιο" καπάκι. την υφή του(ψευδο)δέρματος την βρήκα καταπληκτική!ειναι πολύ "ζεστή" στο χέρι αλλά και παράλληλα προσφέρει πολύ σταθερότερο κράτημα ακόμα και όταν το κινητό τοποθετείται σε λείες επιφάνειες. αυτές ήταν προσωπικές μου απόψεις και ειδικά σε τέτοια θέματα είναι όλα μα όλα υποκειμενικά. Ωραίος. Εδώ να συμπληρώσω κάτι για την δεύτερη θήκη : συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα ανέφερε ο φίλος από πάνω. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι το ψεύτικο μέταλλο από γύρω, έχει αρχίσει ήδη να ξεφτίζει μετά από ένα μήνα χρήσης και από κάτω φαίνεται το άσπρο πλαστικό Edited January 26, 2016 by galiatsogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Επειδή αύριο παραλαμβανω το συγκεκριμένο κινητό για φίλο πια εφαρμογή να του περάσω ώστε να έχει μηνύματα με 160 χαρακτήρες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThNt_5 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Ωραίος. Εδώ να συμπληρώσω κάτι για την δεύτερη θήκη : συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα ανέφερε ο φίλος από πάνω. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι το ψεύτικο μέταλλο από γύρω, έχει αρχίσει ήδη να ξεφτίζει μετά από ένα μήνα χρήσης και από κάτω φαίνεται το άσπρο πλαστικό Να συμπληρώσω κι εγώ, ότι πράγματι έχει πολύ ωραία αίσθηση. Το μείον, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, είναι ότι καθότι βγαίνει σχετικά δύσκολα, το αποτέλεσμα ήταν να μου κάνει ένα (μικρό) σπάσιμο στο λεπτό σημείο δίπλα στη θύρα USB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Επειδή αύριο παραλαμβανω το συγκεκριμένο κινητό για φίλο πια εφαρμογή να του περάσω ώστε να έχει μηνύματα με 160 χαρακτήρες;; Το textra ή το messenger της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts