Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια απορία σχετικά με τις 64αρες κάρτες.

Το πρώτο που Note 2 που αγορασα ήταν τον Οκτωβρίο το prime,μαζί με μια 64αρα Samsung evo,αυτή από Ελλάδα. Στην ουσία δε με κούρασε να μου την διαβάσει παρά μόνο που ήθελε διαμόρφωση.

Από κεί και μετά από λίγες μέρες έλαβα και για μένα όπου μέχρι πρότινος του είχα μια 32αρα αντίστοιχη.

Χθες αποφάσισα να το βάλω ξανά μια 64αρα evo που εχα αγοράσει οταν ημουν εξωτερικό αλλά έφαγα πόρτα.

Παίζει καμία ιδιαίτερη μεταχείριση για να δουλέψει?Δεν θυμάμαι αν έκανα κάτι την πρώτη φορά στης φίλης μου και δούλεψε.

Στο Lg της γυναίκας μου με την καμία!!

Ε, ξανά διαμόρφωση μέσα από το κινητό.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε νομίζω, προς την κάρτα πάω εγώ. Για δες μεσω recovery αν τη βλέπει και αν μπορείς να τη φορμάρεις από κει. Και σιγουρέψου πρώτα από υπολογιστη οτι είναι FAT32. Οι πάνω από 32gb δεν είναι FAT32.

Μια πλήρης φόρτιση.

Δε νομίζω, προς την κάρτα πάω εγώ. Για δες μεσω recovery αν τη βλέπει και αν μπορείς να τη φορμάρεις από κει. Και σιγουρέψου πρώτα από υπολογιστη οτι είναι FAT32. Οι πάνω από 32gb δεν είναι FAT32.

Είμαι δουλειά καί θα την δοκίμασω το απόγευμα πάλι.

Κοίτα στο. Lg g4 είναι οκ,στο pc δεν έχω την επιλογή διαμόρφωσης σε fat32 λόγο ίσως όγκου αλλά σε NTFS & exFat κάπως έτσι αν θυμάμαι.

Τώρα μέσα από recovery ή αλήθεια δεν κοίταξα καν!

Υπόψην, στο πρώτο που είχα περάσει την ίδια είχε mi recovery καί rom από global.

Εμένα Ελληνική rom.

στο pc δεν έχω την επιλογή διαμόρφωσης σε fat32 λόγο ίσως όγκου αλλά σε NTFS & exFat κάπως έτσι αν θυμάμαι.

Τα windows δεν έχουν για FAT32, πρέπει να κατεβάσεις το minitool.

Μια πλήρης φόρτιση.

Πριν γραψω για την αγανακτηση μου εκανα αρκετες δοκιμες και ρυθμισεις , μαλιστα ρωτησα και αλλες 2 φορες εδω περα.

Δωσε μου σε παρακαλω την εφαρμογη που προτεινεις

δεν λεω οτι δεν ειναι καλο τηλεφωνο , το εγραψα κι ολας πιο πανω , αλλα τελικα δεν μου αρεσει καθολου η miui την βρισκω πολυ μπερδεμενη και σιγουρα η dev (κατι που το γνωριζω) εχει ατελειες. οταν βρω χρονο θα δοκιμασω την stab να δω πως θα παει σε αυτα τα προβληματα που εχω

χωρις το cyta4u και την εφαρμογη για τις καμερες μου ειναι αχριστο το κινητο.

για την πανοραμικη μιας και την χρησημοποιουσα στο asus και απο οτι βλεπω με βολευει σε πολλες περιπτωσεις , ειναι κριμα να μη την εκμεταλλεύεται σωστα η εφαρμογη της καμερας

Σου έγραψα ότι λέγεται Smart app

Ορίστε

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsmart+app+android&pcampaignid=APPU_1_a_KlVqTvKobxO5y6lpAL

Και προφανώς δεν δοκίμασες αυτό στα δικαιώματα που αναφέρω άρα δεν δοκίμασες τα παντα. Εκεί αναφερόμουν. Και το λέω καλοπροαίρετα γιατί παρεξηγούμαστε κιόλας!

Δοκίμασε αν δεν θες miui αυτή στο xda forums CM rom που είναι σχεδόν pure Android.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Τα windows δεν έχουν για FAT32, πρέπει να κατεβάσεις το minitool.

Ευχαριστώ πολύ, θα ψαξω να τω βρω ή θα κοιτάξω αφού μου έδωσες ιδέα μήπως και αυτά που έχω στο pc κάνουν την ίδια δουλειά.

Τι είναι αυτό το σύμβολο R μέσα σε κύκλο που εμφανίζεται ανάμεσα στα δύο σήματα της κινητής?

Σου έγραψα ότι λέγεται Smart app

Ορίστε

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsmart+app+android&pcampaignid=APPU_1_a_KlVqTvKobxO5y6lpAL

Και προφανώς δεν δοκίμασες αυτό στα δικαιώματα που αναφέρω άρα δεν δοκίμασες τα παντα. Εκεί αναφερόμουν. Και το λέω καλοπροαίρετα γιατί παρεξηγούμαστε κιόλας!

Δοκίμασε αν δεν θες miui αυτή στο xda forums CM rom που είναι σχεδόν pure Android.

εψαξα για smart applock και δεν εβγαλε αυτη που προτεινεις , τωρα θα την περασω και θα δω, και πριν γραψω εκανα ολες τις ρυθμισεις , εβαλα και το zenui σαν launcher που περιλαμβαει applock και εκεινο δεν δουλεψε , παλι με δικαιώματα και τα σχετικα

εψαξα για smart applock και δεν εβγαλε αυτη που προτεινεις , τωρα θα την περασω και θα δω, και πριν γραψω εκανα ολες τις ρυθμισεις , εβαλα και το zenui σαν launcher που περιλαμβαει applock και εκεινο δεν δουλεψε , παλι με δικαιώματα και τα σχετικα

Kάνε όπως σου έγραψα τότε με την συγκεκριμένη εφαρμογή. :happy:

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Για ποιο λόγο μας στέλνεις σε άλλο φόρουμ να ψάξουμε το προφίλ σου και να δούμε εκεί τι έχεις γράψει; αν δεν σου κάνει κόπος Καντα αντιγραφή και εδώ γιατί και σε αυτό το φόρουμ υπήρξαν άτομα που προσπάθησαν να σε βοηθήσουν.

Εννοείται πως δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν και ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν εδω επίσης νομίζω ότι το miui.gr είναι αδελφό φόρουμ. Ο λόγος που παραπέμπω στο miui.gr είναι επειδή γράφτηκαν πολλά (σχεδόν 3 σελίδες). Αδύνατον να κάνω αντιγραφή - επικόλληση. Ευχαριστώ ξανά για την πολύτιμη βοήθεια.

Ποια η διαφορά stable και global rom? Ποια είναι καλύτερη? Υπόψιν ότι πάντα προτιμώ τις γνήσιες ρομ.
Από επίσημες υπάρχει η αγγλοκινέζικη και η global. Η κάθε μια από αυτες βγαίνει σε stable και σε developer. Η αγγλοκινέζικη δεν έχει playstore και πρέπει να το περάσεις μόνος σου, επίσης μερικά κείμενα παραμένουν παραμένουν στα κινέζικα (πχ στην εφαρμογή themes). Η global είναι απαλλαγμένη από οτιδήποτε κινέζικο, έχει το playstore προεγκατεστημένο και έχει παραπάνω γλώσσες (όχι όμως ελληνικά)

Καλημέρα σε όλους!

Σχόλια & εντυπώσεις από όσους πέρασαν την 6.1.21? Δείχνει να πηγαίνει καλά?

Ήλθε η ώρα να αφήσουμε την 5.12.17 ή είναι νωρίς ακόμα?

Κανένας, για την 6.1.21?

Κανένας, για την 6.1.21?

Την έχω βάλει εδώ και δύο 24ωρα, όλα λειτουργούν μια χαρά. Bugs δεν είδα. Από μπαταρία είναι ακόμα νωρίς φαντάζομαι. Έχει στην οθόνη κλειδώματος επιλογή να βάζεις νέες φωτογραφίες και κάθε πότε θα αλλάζουν.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Κανένας, για την 6.1.21?

Φαντάζομαι για την μπαταρία ρωτάς περισσότερο, μέχρι τώρα φαίνεται πολύ καλή, είμαι στο 62% οθόνη, με WiFi συνέχεια ανοιχτό φωτεινότητα στο 50% αυτόματη. Όσο για τα υπόλοιπα δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Υπόψιν ότι έχω το redmi note tool στο default. Την έχω από το Σάββατο.

Από επίσημες υπάρχει η αγγλοκινέζικη και η global. Η κάθε μια από αυτες βγαίνει σε stable και σε developer. Η αγγλοκινέζικη δεν έχει playstore και πρέπει να το περάσεις μόνος σου, επίσης μερικά κείμενα παραμένουν παραμένουν στα κινέζικα (πχ στην εφαρμογή themes). Η global είναι απαλλαγμένη από οτιδήποτε κινέζικο, έχει το playstore προεγκατεστημένο και έχει παραπάνω γλώσσες (όχι όμως ελληνικά)

Σε ευχαριστώ. Θεωρητικά η αγγλοκινέζικη πρέπει να είναι πιο καλή λόγω του ότι βγαίνει απευθείας από την Κίνα και την Xiaomi και απευθύνεται στους Κινέζους κυρίως. Επίσης βλέπω ότι παίρνει γρηγορότερα updates. 7.1.2.0 global stable...... 7.1.3.0 stable chinese. OTA updates παίρνει και η global?

Την έχω βάλει εδώ και δύο 24ωρα, όλα λειτουργούν μια χαρά. Bugs δεν είδα. Από μπαταρία είναι ακόμα νωρίς φαντάζομαι. Έχει στην οθόνη κλειδώματος επιλογή να βάζεις νέες φωτογραφίες και κάθε πότε θα αλλάζουν.

Φαντάζομαι για την μπαταρία ρωτάς περισσότερο, μέχρι τώρα φαίνεται πολύ καλή, είμαι στο 62% οθόνη, με WiFi συνέχεια ανοιχτό φωτεινότητα στο 50% αυτόματη. Όσο για τα υπόλοιπα δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Υπόψιν ότι έχω το redmi note tool στο default. Την έχω από το Σάββατο.

Άρα so far so good...

Ευχαριστώ, μάλλον θα την δοκιμάσω:happy:

Φίλε galiatsogio, όταν λες redmi note tool, τι ακριβώς είναι - που το βρίσκω?

Edited by ThNt_5

Σε ευχαριστώ. Θεωρητικά η αγγλοκινέζικη πρέπει να είναι πιο καλή λόγω του ότι βγαίνει απευθείας από την Κίνα και την Xiaomi και απευθύνεται στους Κινέζους κυρίως.

Η κινέζικη στο πρώτο boot μου φάνηκε πιο γρήγορη, η stable στα πρώτα λεπτά ψιλοσερνόταν αλλά μετά από λίγα λεπτά έστρωσε και ήταν το ίδιο γρήγορη με την κινέζικη.

Επίσης βλέπω ότι παίρνει γρηγορότερα updates. 7.1.2.0 global stable...... 7.1.3.0 stable chinese. OTA updates παίρνει και η global?
Η κινέζικη 7.1.3.0 έχει το ίδιο changelog με την global 7.1.2.0, μπορεί να είναι και ίδιες, δεν ξέρω. Η κινέζικη βγαίνει συνήθως λίγες μέρες νωρίτερα.

Η global παίρνει κανονικά OTA updates

Άρα so far so good...

Ευχαριστώ, μάλλον θα την δοκιμάσω:happy:

Φίλε galiatsogio, όταν λες redmi note tool, τι ακριβώς είναι - που το βρίσκω?

Στο play store, όπως ακριβώς το έχω γράψει. Άλλοι λένε ότι δεν έχουν δει διαφορά, απλά το αναφέρω γιατί το πρόγραμμα, κάνει συνέχεια ενημερώσεις και ίσως να κάνει κάποια διαφορά.

Στο play store, όπως ακριβώς το έχω γράψει. Άλλοι λένε ότι δεν έχουν δει διαφορά, απλά το αναφέρω γιατί το πρόγραμμα, κάνει συνέχεια ενημερώσεις και ίσως να κάνει κάποια διαφορά.

Thanks, θα το ψάξω.

Άλλες 2 ερωτήσεις και από εμένα.

1. Πως αλλάζω το pin?

2. Υπάρχει λειτουργία για δίκτυο 2G/3G? Βρίσκω μονο την καθεμια ξεχωριστα. Για καλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας να το αφησω στο 3G σκέτο?

2. Αν επιλεξεις 2g, θα κλειδώσει εκει.

Αν επιλεξεις 3g θα κανει εναλλαγη σε 2g αν δεν εχει σημα.

Αν επιλεξεις 4g/lte θα γυρισει σε 3g/2g αναλογα