Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιος μπορεί να ανοίξει ένα λεπτό την ασύρματη οθόνη και να απαντήσει? Ευχαριστώ.

Εγω σημερα που δοκιμασα ανοιξα απο ρυθμισεις - more - wireless display.Απο την TV με το κουμπι input η source επελεξα display mirroring.Μου εβγαλε να επιλεξω στο κινητο την TV μου για να κανει pair και δουλεψε κανονικα

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με την τελευταία ελληνική ΡΟΜ 5.12.31, δεν είναι καλή η αυτονομία της μπαταρίας....

Με 6ω30' μετά την φόρτιση και χρήση οθόνης 2ω40' (90% σερφάρω με Wi-Fi), η μπαταρία είναι στο 35% κιόλας....

Και με την 5.12.24 εβγαζα 4 ώρες εκεί που πριν εβγαζα 5. Εγω θα τη δοκιμάσω ακόμα 1-2 μέρες και βλέπω να γυρίζω στην 5.12.10

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Για παραγγελία απο Vickmall προτιμούμε SG post ή NL post; Το ζητούμενο ειναι να αποφύγω πρόσθετες χρεώσεις και να έχω το κινητ'ο όσο γίνεται πιο γρήγορα στα χέρια μου.

http://tinypic.com/r/34xg6z8/9

Όλα αυτά με Stable ελληνική root greenify και root booster.Ή χρήση είναι μόνο wifi πολύ web browsing και youtube

Aν κατάλαβα καλά απο την διαδικασία, δεν μας ενδιαφέρει να την έχω κάπου στην αρχή, καθώς μετά την αντιγράφεις μέσα στο κινητό για να την κάνεις απευθείας εγκτάσταση, χωρίς recovery. δεν έχω καταλάβει λάθος, έτσι δεν είναι?

Ναι σωστα..εγω τα εγραψα λιγο λαθος.εφοσον περασεις την fastboot μετα μπορεις να περασεις την ρομ η στο κινητο η στην καρτα..και μετα περνας την κααινουργια ρομ οπως θες..η μεσω του updater του κινητου η μεσω ρεκοβερυ.

Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος που έχει θέμα με την μπαταρία, αλλιώς θα το έστελνα πίσω!

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρώτον: με αρκεί ο Google λογαριασμος

Δε χρησιμοποιώ τον mi

Δεύτερων: σημαντικα αρχεία τα έχω σε κάρτα μνήμης ή cloud. Ένας λογος που απέρριψα το Νότε 3 είναι η απουσία SD.

Πάντως πήρα το prime για να το γεμισω ταινίες, σειρές, κλπ. Που και να χαθούν, δε με νοιαζει

Με τον google λογαριασμό πως αποθηκεύεις μυνήματα στο cloud;

Είναι το πρώτο μου android και δεν γνωρίζω.

Μονο τις επαφές και τις εφαρμογές συγχρονιζω :)

Παλιότερα τα σμσ τα κρατούσα μπακ απ με εφαρμογή. Όταν κατάλαβα οτι δεν εχει κανένα νόημα, σταμάτησα να τα μπακ απαρω :p

Edit:

Υπολοιπο μπαταρίας 35%

4 ώρες οθόνης με πλοήγηση στο νετ (WiFi+4g) και λιγο παιχνιδι.

Πάω για 6ωρο άνετα ;)

Παλιότερα τα σμσ τα κρατούσα μπακ απ με εφαρμογή. Όταν κατάλαβα οτι δεν εχει κανένα νόημα, σταμάτησα να τα μπακ απαρω :p

Edit:

Υπολοιπο μπαταρίας 35%

Πάω για 6ωρο άνετα ;)

Καλη χρονια να εχουμε!! :) με την χθεσινη developer?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Edit:

Υπολοιπο μπαταρίας 35%

Πάω για 6ωρο άνετα ;)

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μαχαίρι στην καρδιά η απόδοση της μπαταρίας σου φίλε μου!

Θα το απενεργοποισω το mi συγχρονισμό εγώ γιατί μου κάνει νερά. Ενώ απενεργοποιώ τον συγχρονισμό του άλμπουμ, αυτό εκεί επιμένει καθε φορά να το ενεργοποιεί. Θέλει τις φωτογραφίες μου πάση θυσία φαίνεται!

Περιμένοντας να το πάρω σε λιγες μέρες να ρωτήσω: double tap δουλεύει για άνοιγμα κλείσιμο με κάποιο τροπο ή μόνο άνοιγμα;

Σε περιπτωση που δε βλέπεται την υπογραφή μου, φοραω cm12.1 :)

Επίσης να αναφέρω οτι χρησιμοποιώ greenify :)

Edit: δεν υποστηρίζει double tap

Edited by mol

Επίσης να αναφέρω οτι χρησιμοποιώ greenify :)

Edit: δεν υποστηρίζει double tap

Για κάποιον αυθεραιτο λόγο είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι ήσουν με miui!

Υ.Γ. σε tapatalk δεν βλέπω την υπογραφή σου

:lol: δηλώνω μιυι hater :lol:

Πάντως θα ήθελα 5.7" οθόνη τελικά :D

εγω που ειχα το z ultra με κακοφανηκε λιγο αλλα το συνηθισα ευκολα!!miui hater??:lol:

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Μία ερώτηση και από εμένα, όντας καινούργιος στην κινέζικη αγορά, μόλις παραλάβω το κινητό προτείνεται να εγκαταστήσω την stable rom ή την developer rom? Ποια η διαφορά τους και ποια προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία?

Συγγνωμη αν είναι χαζή η ερώτησή μου και ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μία ερώτηση και από εμένα, όντας καινούργιος στην κινέζικη αγορά, μόλις παραλάβω το κινητό προτείνεται να εγκαταστήσω την stable rom ή την developer rom? Ποια η διαφορά τους και ποια προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία?

Συγγνωμη αν είναι χαζή η ερώτησή μου και ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εδώ είσαι:

https://xiaomi-miui.gr/community/lexicon/index.php/Lexicon/

Μπαίνει μόνο με την "Lastest Cyanogen Recovery" απο τα links της ROM στο XDA, ή φλασάρεται και με TWRP;

Δοκίμασες Xposed Framework; Αν ναι όλα ΟΚ;

Ρε παιδιά.... πείτε μου αν ξέρετε.....

Το κινητό ενώ υποστηρίζει κανονικά ράδιο, δεν μου το δίνει σαν εφαρμογή διαθέσιμο.

Αν μπω όμως στης εφαρμογές, βρίσκω κανονικά εφαρμογή Fm Ράδιο μέσα.

Υπόψην, μετά την απογευματινή γκέλα, είμαι και πάλι "μαμά" με την ευρωπαική Rom που μου ήερθε το κινητό.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να "βγάλω" την εφαρμογή στην οθόνη του κινητού, προς χρήση?

Καλή χρόνια. Έχω από Κίνα ένα redmi note 2 και δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθω με bluetooth σε καμία συσκευή. Βασικά στην αναζήτηση δεν βρίσκει καμία συσκευή. Τι μπορώ να κάνω