Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά παρέλαβα χθες αυτό το tempered glass αλλά το κενό που έχει καλύπτει την μπροστινή κάμερα.Το κουτί είχε έξω ένα αυτοκόλλητο που έγραφε "For Note 2".Έχει κανένα άλλο παιδί αυτο το τζάμι που να μην καλύπτει την μπροστινή κάμερα ή ο Κινέζος μου πούλησε τζάμι για Galaxy Note 2?

http://www.ebay.com/itm/151787986081?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Εγω ειχα παρει αυτο(το ιδιο βλεπω ειναι) το οποιο καλυπτει την camera.εχει κενο μονο για το ηχειο και για οτι εχει διπλα στο ηχειο!

Ανεβασε μια φωτο να του δουμε λιγο!

http://www.ebay.com/itm/371483219733?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

παιδιά συγνώμη που επανέρχομαι στο θέμα μου.πήρα το τηλ και έκανα καθαρή εγκατάσταση με miflash.Έβαλα και την ελληνική κ όλα καλά.Όταν άνοιξε το τηλ δεν με άφηνε να προχωρήσω στην οθόνη που σετάρουμε το τηλ(wifi κτλ) γιατί μου έβγαζε στο τελευταίο βήμα " η εφαρμογή mi cloud έχει σταματήσει".Το έλυσα τελικά αυτό αλλάζοντας την γλώσσα σε αγγλικά.Μέχρι να βρω αυτή την λύση δοκίμασα να ξαναπεράσω με miflash την fastboot rom και μου έβγαζε σφάλμα το miflash "dissmatxhing image and devive error".Η ερώτησή μου είναι : αν το τηλ κάποια στιγμή πάθει κάτι και χρειαστεί να ξαναπεράσω την fastboot rom δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το miflash?Επειδή μου βγάζει αυτό το error

Εγω ειχα παρει αυτο(το ιδιο βλεπω ειναι) το οποιο καλυπτει την camera.εχει κενο μονο για το ηχειο και για οτι εχει διπλα στο ηχειο!

Ανεβασε μια φωτο να του δουμε λιγο!

http://www.ebay.com/itm/371483219733?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Nαι το ίδιο είναι και τώρα που ξανακοίταξα την αγγελία στο ebay,υπάρχει φωτό που δείχνει ότι το τζάμι καλύπτει την μπροστινή κάμερα...

Σχετικά με το καλώδιο φόρτισης με το μαγνητικό ανταπτοράκι,το είχα στο Νοte 3 και το έβγαλα αφού ακόμα και αυτό το λίγο που εξέχει,είχε αρχίσει να στραβώνει μπαίνοντας και βγαίνοντας στην τσέπη με κίνδυνο να καταστρέψει την usb του τηλεφώνου.

Edited by autokinitakias

παιδιά συγνώμη που επανέρχομαι στο θέμα μου.πήρα το τηλ και έκανα καθαρή εγκατάσταση με miflash.Έβαλα και την ελληνική κ όλα καλά.Όταν άνοιξε το τηλ δεν με άφηνε να προχωρήσω στην οθόνη που σετάρουμε το τηλ(wifi κτλ) γιατί μου έβγαζε στο τελευταίο βήμα " η εφαρμογή mi cloud έχει σταματήσει".Το έλυσα τελικά αυτό αλλάζοντας την γλώσσα σε αγγλικά.Μέχρι να βρω αυτή την λύση δοκίμασα να ξαναπεράσω με miflash την fastboot rom και μου έβγαζε σφάλμα το miflash "dissmatxhing image and devive error".Η ερώτησή μου είναι : αν το τηλ κάποια στιγμή πάθει κάτι και χρειαστεί να ξαναπεράσω την fastboot rom δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το miflash?Επειδή μου βγάζει αυτό το error

Δες εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11045-Xiaomi-MiFlash-Missmatching-Image-and-Device-error-0x80004005/

Σε ευχαριστώ φίλε.οπότε λογικά το πρόβλημα είναι οτι δεν περνιέται η fastboot πάνω από την ελληνική?Η 7.0.12 global που λέει ο φίλος εκεί είναι η επίσημη από miui?

Eπίσημη είναι η Global από το miui.com, την κατεβάζεις απευθείας από εδώ αν θέλεις http://bigota.d.miui.com/V7.0.12.0.LHMMICI/miui_HMNote2Global_V7.0.12.0.LHMMICI_184f32e3b7_5.0.zip

Eπίσημη είναι η Global από το miui.com, την κατεβάζεις απευθείας από εδώ αν θέλεις http://bigota.d.miui.com/V7.0.12.0.LHMMICI/miui_HMNote2Global_V7.0.12.0.LHMMICI_184f32e3b7_5.0.zip

Με έχει φάει να δοκιμάσω τώρα.Αν την περάσω με twrp και τελικά πάλι δεν δουλέψει το miflash ,μπορώ να ξαναπεράσω μετά την ελληνική από twrp?Θα το έχει κρατήσει?Ή αλλάζει και recovery?

Το κινητό έχει micro usb και όχι usb type c.

Βασικά, αν υποστηρίζει ρώτησα αλλά, ευχαριστώ για τον κόπο σου...

'Αλλο θεμα:

Γνωρίζει τις εξ υμών τι είναι αυτή η στρογγυλή χαζομάρα στη φωτο με φλας;

http://i63.tinypic.com/2wr46s4.jpg

http://i66.tinypic.com/2s8ojnn.jpg

Κι εδω χωρίς φλας με HDR

http://i68.tinypic.com/24f0l1u.jpg

Edited by kolkoskylo

Παιδια το εχω ψαξει πολυ αλλα οσο και να εψαξα εχω προβληματιστει και δεν ξερω τι να αποφασιω, ψαχνω ενα πολυ γρηγορο κινητο 100-135 maximum που να μπορω να κανω πολλα πραγματα μαζι γρηγορα με μεγαλη RAM, μετα απο πολυ ωρες ψαξιματος ειμαι αναμεσα σε redmi note helio x10 2ghz-64-bit 2gb ram και ECOO E04, ποιο απο τα δυο να επιλεξω πιο ειναι πιο γρηγορο, το ecoo μπορει να ειναι ακομα πιο γρηγορο λογω οτι εχει μεγαλυτερη ram (3gb) απο οτι το ειδα βγαζει score 40.000 και καποιες φορες και παραπανω αλλα για το redmi note 2 εχουν γραφτει παρα πολλα καλα που ομως λογω δουλειαςε ο χρονος μου ειανι περιορισμενςο για να κατσω να διαβασω τοσες σελιδες και να βγαλω ενα γενικο συμπερασμα γι αυτο θα παρακαλουσα καποιον να με βοηθησει πια απο τις δυο συσκευες να επιλεξω τελικα? και πια απο τις δυο εχει καλυτερη αυτονομια?

Απο που μπορω να το αγορασω πιο φθηνα το prime?

Tι διαφορα εχει το prime με το απλο redmi note 2?

Edited by giorgosmc

Καλύτερη κάρτα γραφικών, 32γβ μνήμη, υπερχρονισμενος επεξεργαστής.

Προτείνω βικμολ. Τώρα για φθηνότερα, θα σε γελασω

Παιδια το εχω ψαξει πολυ αλλα οσο και να εψαξα εχω προβληματιστει και δεν ξερω τι να αποφασιω, ψαχνω ενα πολυ γρηγορο κινητο 100-135 maximum που να μπορω να κανω πολλα πραγματα μαζι γρηγορα με μεγαλη RAM, μετα απο πολυ ωρες ψαξιματος ειμαι αναμεσα σε redmi note helio x10 2ghz-64-bit 2gb ram και ECOO E04, ποιο απο τα δυο να επιλεξω πιο ειναι πιο γρηγορο, το ecoo μπορει να ειναι ακομα πιο γρηγορο λογω οτι εχει μεγαλυτερη ram (3gb) απο οτι το ειδα βγαζει score 40.000 και καποιες φορες και παραπανω αλλα για το redmi note 2 εχουν γραφτει παρα πολλα καλα που ομως λογω δουλειαςε ο χρονος μου ειανι περιορισμενςο για να κατσω να διαβασω τοσες σελιδες και να βγαλω ενα γενικο συμπερασμα γι αυτο θα παρακαλουσα καποιον να με βοηθησει πια απο τις δυο συσκευες να επιλεξω τελικα? και πια απο τις δυο εχει καλυτερη αυτονομια?

το ότι εδώ είμαστε στην 340 σελίδα και για το ECOO E04 στην 24,σου λέει τίποτα?:)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλύτερη κάρτα γραφικών, 32γβ μνήμη, υπερχρονισμενος επεξεργαστής.

Προτείνω βικμολ. Τώρα για φθηνότερα, θα σε γελασω

ίδια κάρτα γραφικών έχουν

Παιδια ειναι οντως κινηταρα και ανωτερα specs φυσικα, στο μονο που κολαω και ειναι το μοναδικο κομματι που με βαζει σε σκεψεις ειναι η ram αυτο το 1gb παραπανω που σου δινει το ecoo, και αυτο μονο και μονο επειδη εγω δεν ασχολουεμ με games για να θελω τα τελεια γραφικα ουτε με πολυ βαριες εφαρμογες επισης (πρωιν χρηστης windows phone) αλλα με πολλες normal εφαρμογες ταυτοχρονα, το μονο που θελω ειναι να κανω πολλα πραματα μαζι και να ανοιγω πολλα tabs μαζι οταν σερφαρω κτλπ, με λιγα λογια η ταχυτητα και το Multitasking για μενα ειναι ο πιο σημαντικος παραγοντας και γι αυτο κολλαω στη ram, πια η γνωμη σας γι αυτο? Πιστευετε πως με το ecoo θα περιηγουεμ πιο γρηγορα στα παραπανω λογω των 3gb?

Με λιγα λογια θα καταλαβω τη διαφορα του 1gb παραπανω στο ecoo?

Edited by giorgosmc

Δεν ειναι το σωστό θέμα εδώ πέρα για αυτό, συγκρίσεις κλπ. Εκ πρώτης θα σου έλεγα "ποια ecoo???". Με το τερατακι μας εδώ, θα κάνεις ότι θέλεις και θα το κάνεις καλά και γρήγορα, δε θα βρεις πολλά κινητά το ίδιο γρήγορα. Αλλά αν εναλλασσεις εφαρμογές, τότε αυτές μπορεί να κλείνουν. Υπάρχουν και κινητά με 3gb ram που το κάνουν αυτό, οπότε θα πρέπει ξέρεις για το καθένα πώς είναι στημένο και πώς λειτουργεί. Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

το ότι εδώ είμαστε στην 340 σελίδα και για το ECOO E04 στην 24,σου λέει τίποτα?:)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ίδια κάρτα γραφικών έχουν

Υπερχρονισμενα δεν είναι τα γραφικά?

Παντως για το ecoo δε νομιζω να ισχυει αυτο ενοω το να κλεινουν εφαρμογες γιατι μπορει να εχω ακουσει λιγα αλλα καλα πραματα και σε review που εχω δει γενικα και εδω στο φορουμ, τεσπα το κλεινω εδω σχετικα με συγκρισεις, ευχαριστω για τη βοηθεια παντως.

890d8deabcdc80b93b887a92ecac06a6.jpg

Xiaomi redmi note 2 prime

Εγω 51 βγάζω με prime eu 5.12.24. Δε το έχω πηραξει καθόλου. Εσύ τι έχεις κάνει;

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Παιδια εχω παθει πλακα, μεσα σε λιγη ωρα που εκατσα και το χιλιοεψαξα και διαβασα ποσα πραματα το κινητο ειναι πραγματικα απιστευτο για τα λεφτα του και δε πιστευω να υπαρχει αλλο στα λεφτα του και για αγορα απο κινα με τοση μεγαλη υποστηριξη στην Ελλαδα, νομιζω πως ειναι το καλυτερο της αγορας για τη κατηγορια τιμης του μολης 115 ευρω! Και φυσικα μιλαω για αγορα εξω και οχι ελληνικη αγορα που πλεον σταματαω να στηριζω μετα απο τις εξωφρενικες τιμες που υπαρχουν εδω, τωρα, επειδη ειμαι πριν την αγορα θελω τη βοηθεια σας, εχω βρει αυτο http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html αυτο http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html και αυτο http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-2.html μπορω να το παραγγειλω με ασφαλεια ειναι το original xiaomi γιατι μου κανει εντυπωση που βρισκω το ιδιο κινητο στο ιδιο site 2-3 ευρω κατω και δε καταλαβαινω το λογο.

Επισης μια τελευταια ερωτηση, η τιμη λεει πως ειναι 123 ευρω, ποσα συνολικα θα οπληρωσω παραπανω αν επιλεξω να μου ερθει σε 1 εβδομαδα με 10 μερες? Επισης θελω να μου πειτε αν παιζει καπου κανα κουπονακι να το παρω ακομα πιο φθηνα και τελος λογω οτι δεν παιζει να περιμενω 20 μερες με 1 μηνα γιατι εχω μεινει κυριολεκτικα χωρις κινητο και το χρειαζομε αμεσα, ευχαριστω εκ των προτερων.

Edited by giorgosmc

Παρήγγειλα κι εγώ προχθές το redmi note 2(16gb) από vickmall στα 140€ με nilkin tempered glass + τα free δωράκια που δίνουν. έβαλα NL Post μιας κι έχω μείνει πολύ ικανοποιημενος τις 2 προηγούμενες φορές που την επέλεξα. να το περιμένω μέχρι 15 Γενάρη ή θα αργήσει λέτε κι άλλο?ξέχασα να σημειώσω ότι χθες έγινε shipped η παραγγελία!!

Εγω επελεξα τις 7-10 μερες .Εφυγε 21 του μηνος απο Σιγκαπουρη και ηρθε στις 26 του μηνα Αθηνα.Τωρα ειναι στο τελωνειο στη Θεσσαλονικη και με πηρανε χθες τηλεφωνο για να μου πουν οτι πρεπει να πληρωσω +52 ευρω φορους,φπα κτλ.Εσεις τι λετε;Να το παρω;

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Εγω επελεξα τις 7-10 μερες .Εφυγε 21 του μηνος απο Σιγκαπουρη και ηρθε στις 26 του μηνα Αθηνα.Τωρα ειναι στο τελωνειο στη Θεσσαλονικη και με πηρανε χθες τηλεφωνο για να μου πουν οτι πρεπει να πληρωσω +52 ευρω φορους,φπα κτλ.Εσεις τι λετε;Να το παρω;

αυτο ειναι κανονας, οταν ερχονται τα δεματα με DHL παντα περνανε τελωνειο οπου θα πληρωσεις το κοστος. για αυτο επιλεγουμε την αργη αποστολη. Σε φιλο ετυχε να παραγγειλει οθονη των 10 δολλαριων και του ζητουσαν 60 ευρω τελωνειο η DHL. δεν την πηρε και ξαναπαραγγειλε την οθονη με την αργη αποστολη χωρις να πληρωσει τιποτα.

Στο χερι σου ειναι φιλε. η τα σκας τα 52, η το κινητο παει πισω στο site που το παραγγειλες. αλλα πρεπει να μιλησεις με τo site για το τι θα κανεις.

Καλη χρονια σε ολους με υγεια.

• Administrators

Αυτό θα το κρίνεις εσύ. Δες αν στην τελική του τιμή σε συμφέρει αλλά και αν σου κάνουν refund σε περίπτωση που ζητήσεις να το επιστρέψουν πίσω.

Modpic.gif