Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έστειλα μήνυμα εδώ στο φόρουμ στον εκπρόσωπο του geekbuying έκανα σωστά η θα πρέπει να στείλω κατευθείαν στην εταιρία;

Σε αλλα κινητα (επωνυμα, αλλα και no name) που ειχαν παρομοιο προβλημα, το μονο που μου δουλεψε καθε φορα 100% ηταν το παρακατω:

http://www.androiddevs.net/restoring-lost-imei-mtk-phone/

Δοκιμαστε το...

Σήμερα επιτέλους ήρθε και η παραγγελία για τον φίλο μου απο το Geek.

Όλα μια χαρά και ακριβώς όπως το περίμενα ( πάλι καλά γιατί ποιος τον άκουγε ) για να δούμε τι κράξιμο θα φάω τις επόμενες ημέρες.

Η συσκευή πάντως αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω,αν δεν είχα κινητό θα το έπερνα άνετα και για μένα.

Σήμερα επιτέλους ήρθε και η παραγγελία για τον φίλο μου απο το Geek.

Όλα μια χαρά και ακριβώς όπως το περίμενα ( πάλι καλά γιατί ποιος τον άκουγε ) για να δούμε τι κράξιμο θα φάω τις επόμενες ημέρες.

Η συσκευή πάντως αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω,αν δεν είχα κινητό θα το έπερνα άνετα και για μένα.

Oλα καλά με το κινητό φίλε μου γιατί λένε εδώ στο φόρουμ πως απο geekbuying τους στείλανε με invalid IMEI.

Oλα καλά με το κινητό φίλε μου γιατί λένε εδώ στο φόρουμ πως απο geekbuying τους στείλανε με invalid IMEI.

Εγώ προσωπικά δεν είχα ζητήσει τίποτα να μου κάνουν τίποτα ( ούτε δώρα,να το τσεκάρουν κτλπ )απλά έκανα την παραγγελία και ήρθε με την μαμά ρομ με τα κινέζικα.

Πέρασα την ελληνική κι όλα καλά.

Τώρα το τι κάνουν σε κάθε παραγγελία δεν μπορώ να ξέρω φίλε μου.

Εκτός απο έμενα εχει διαπιστώσει καποιος αλλος προβλήματα υπερθέρμανσης? Εχτες ταξίδευα και είχα ανοιχτό ΜΟΝΟ vlc και σε 45 λεπτά η μπαταρία ειχε πέσει -20% και το κινητό στο πισω μερος δεξιά της κάμερας εχει ζεσταθεί αρκετά Εχω την ελληνική 5.9.18.

Εκτός απο έμενα εχει διαπιστώσει καποιος αλλος προβλήματα υπερθέρμανσης? Εχτες ταξίδευα και είχα ανοιχτό ΜΟΝΟ vlc και σε 45 λεπτά η μπαταρία ειχε πέσει -20% και το κινητό στο πισω μερος δεξιά της κάμερας εχει ζεσταθεί αρκετά Εχω την ελληνική 5.9.18.

Προσωπικά όχι. Η θερμοκρασία του μου φαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Όσο για την κατανάλωση, κι εγώ πάνω-κάτω την ίδια έχω. Με 50 λεπτά επεισόδιο σειράς στον MX Player, πέφτω περίπου 20% με 22%.

Απο πού την κατέβασες την Ελληνική ROM;

Μπορεί να έχει απαντηθεί και 100 φορές μέχρι τώρα.

Δείτε το αρχικό πόστ ή 1-2 σελίδες πιο πίσω.

Απο πού την κατέβασες την Ελληνική ROM;

Δείτε το αρχικό πόστ ή 1-2 σελίδες πιο πίσω.

Επειδή ο σύνδεσμος του 1ου μηνύματος δείχνει σε προηγούμενη έκδοση, να αντικατασταθεί καλύτερα με αυτόν;

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6011-5-9-27-Xiaomi-Redmi-Note-2/#files

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

παιδια ξερει κανεις γιατι οταν μου ηρθε με την stable μου εβγαζε κατι φοβερα κινεζικα θεματα...οταν περασα την ελληνικη δεν μου τα, βγαζει αυτα που βγαζει δεν ειναι τοσο εντυπωσιακα....ειναι θεμα ποια ρομ φορασ? και πως μπορει να λυθει το θεμα αυτο?πως μπορω να περασω θεματα απο τριτες πηγες ξερει κανεις?

Καποια θέματα παλαιότερα ειχα βρει στο site της ελληνικής κοινότητας miui. Εισαγωγη μπορεις να κάνεις ανοίγοντας την εφαρμογή Themes, επιλέγεις offline (το πληκτρο με το βελάκι προς τα κάτω) και έχει επιλογή για εισαγωγή απο sd card. Δεν το εχω δοκιμάσει αλλα λογικα θα λειτουργεί

1. Επαφές -> Παρατεταμένο πάτημα αριστερού capacitive -> Προβολή προτιμήσεων -> Διαμόρφωση λίστας επαφών.

2. Παρατεταμένο πάτημα σε κάποια επαφή -> Επεξεργασία.

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα παιδιά, μετά από μια εβδομάδα με το redmi note 2 δεν έμεινα ευχαριστημένος από την μπαταρία του και σκέφτηκα να το δώσω. Το γράφω εδώ μήπως και το θέλει κανείς.

Μετά θα το βάλω στις αγγελίες.

Αν το θέλει κάποιος από Κέρκυρα θα βόλευε

Καλησπέρα παιδιά, μετά από μια εβδομάδα με το redmi note 2 δεν έμεινα ευχαριστημένος από την μπαταρία του και σκέφτηκα να το δώσω. Το γράφω εδώ μήπως και το θέλει κανείς.

Μετά θα το βάλω στις αγγελίες.

Αν το θέλει κάποιος από Κέρκυρα θα βόλευε

Νομίζω ότι όντως βιάζεσαι. Εγώ πχ με την 5.9.18 ελληνική, φορτίζω ανά δύο ημέρες και όλη μέρα είμαι με wifi.

Δεν παίζω παιχνίδια, άλλα ασχολούμαι αρκετά με το κινητό (εφημερίδες, κοινωνικά δίκτυα, viber, skype κτλ)

Εισαι πολυ μπροστα! Ειχαν τοποθετησει αυτοι την μπαταρια και δεν πηγε το μυαλο κου οτι δεν θα ειχα βγαλει τις ζελατινες! Σε ευχαριστω παρα πολυ!

Συχνό φαινόμενο. Την έχουν πατήσει πολλοί, όπως λέει και ο Roid_rage. :p

Μήπως θα έπρεπε να το βάλουμε και αυτο στην πρώτη σελίδα γιατί νομίζω οτι αρκετοί την έχουν πατήσει έτσσι...:p:p

Δεν δοκιμαζεις κ ένα καλιμπραρισμα μπαταρίας εφόσον έχεις αλλάξει Ρομ.μπορεί να το χρειάζεται από την αλλαγή που έκανες. Φαντάζομαι την πέρασες καθαρή με όλα τα wipe.

Φιλε μου αν μπορεις να μας πεις πως το κανεις αυτο, γιατι και γω δεν παιζω παιχνιδια. Το κινητο το εχω για κλήσεις και Internet και δεν μου εχει βγάλει οθονη πανω απο τρεις ώρες ποτε, μα ποτε!.. Οπως εχω ξαναγραψει καθε απογευμα κατα τις 7 ψαχνω για μπριζα. Το απολυτο χάλι....

Ποια ROM έχεις? την εγκατέστησες σωστά? (wipe cache και wipe user data)

Τη stable κινεζικη 6.7.10.0. Καθαρη εγκατάσταση παντα με wipe. Δηλαδη εσενα ποσες ώρες οθονη βγάζει; Εχεις εγκαταστησει greenify ή αλλο σχετικο πρόγραμμα;

Πάντως για να μη σε κουραζω και πολύ θα σε ενημερωσω οτι και το meizu m1 note αλλά ακόμα και το redmi note που είχα, με τα ίδια προγράμματα εγκατεστημένα και την αντίστοιχη χρήση τα πήγαιναν καλύτερα. Αυτή είναι η έκτη συσκευή που έχω αγοράσει απο κινα και μια σχετική εμπειρία την έχω.

Παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο? Φοράω την Ελληνική 5.9.27 και δεν μπορώ να βάλω να δέχεται 4G. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο?? Δηλαδή με το που το επιλέγω το αποεπιλέγει απο μόνο του...

Κάνω παράθεση στον εαυτό μου, το βρήκα τι συνέβαινε, το έφτιαξα, μάλλον είναι κάποιο bug...

Επίσης να ρωτήσω? Όταν μου έρχεται κάποιο μήνυμα στα notification μου γράφει μόνο το νούμερο και όχι το όνομα της επαφής. Επίσης και όταν ανοίγω το μήνυμα πάνω-πάνω μου γράφει μόνο το νούμερο και όχι το όνομα της επαφής... Έτσι είναι γενικά η MIUI ή μήπως είναι κάποιο bug...?

Τη stable κινεζικη 6.7.10.0. Καθαρη εγκατάσταση παντα με wipe. Δηλαδη εσενα ποσες ώρες οθονη βγάζει; Εχεις εγκαταστησει greenify ή αλλο σχετικο πρόγραμμα;

Πάντως για να μη σε κουραζω και πολύ θα σε ενημερωσω οτι και το meizu m1 note αλλά ακόμα και το redmi note που είχα, με τα ίδια προγράμματα εγκατεστημένα και την αντίστοιχη χρήση τα πήγαιναν καλύτερα. Αυτή είναι η έκτη συσκευή που έχω αγοράσει απο κινα και μια σχετική εμπειρία την έχω.

Δεν εχω μετρήσει ώρες οθόνης. Το πειράζω όμως συνέχεια. Έχω την φωτεινότητα στο αυτόματο και την χρηση επεξεργαστή στο ισορροπημένο. Είναι γεμάτο εφαρμογές, sync google και mi account. Όλη μερα wifi και συνεχή χρήση skype και viber (μηνύματα). Που και που κανα βιντεακι στο youtube, imdb κτλ

Γενικότερα δεν κάθομαι συνεχόμενα πάνω απο το κινητο αλλα το πειράζω συνέχεια. Μου αρέσει τόσο πολύ που ανοίγω την οθόνη ετσι μόνο για να δω το animation του desktop. :lol::lol::lol::lol::lol:

Κάνω παράθεση στον εαυτό μου, το βρήκα τι συνέβαινε, το έφτιαξα, μάλλον είναι κάποιο bug...

Επίσης να ρωτήσω? Όταν μου έρχεται κάποιο μήνυμα στα notification μου γράφει μόνο το νούμερο και όχι το όνομα της επαφής. Επίσης και όταν ανοίγω το μήνυμα πάνω-πάνω μου γράφει μόνο το νούμερο και όχι το όνομα της επαφής... Έτσι είναι γενικά η MIUI ή μήπως είναι κάποιο bug...?

Λύνεται, αφού βάλεις το +30 σε όλους τους αριθμούς των επαφών σου. Το κάνεις με την εφαρμογή number fixer από το play store. Παλιότερα την ενσωμάτωναν στις GTV roms.

Δεν δοκιμαζεις κ ένα καλιμπραρισμα μπαταρίας εφόσον έχεις αλλάξει Ρομ.μπορεί να το χρειάζεται από την αλλαγή που έκανες. Φαντάζομαι την πέρασες καθαρή με όλα τα wipe.

Καλιμπράρισμα μπαταρίας? πως ?απο ποιό μενου?

Δεν εχω μετρήσει ώρες οθόνης. Το πειράζω όμως συνέχεια. Έχω την φωτεινότητα στο αυτόματο και την χρηση επεξεργαστή στο ισορροπημένο. Είναι γεμάτο εφαρμογές, sync google και mi account. Όλη μερα wifi και συνεχή χρήση skype και viber (μηνύματα). Που και που κανα βιντεακι στο youtube, imdb κτλ

Γενικότερα δεν κάθομαι συνεχόμενα πάνω απο το κινητο αλλα το πειράζω συνέχεια. Μου αρέσει τόσο πολύ που ανοίγω την οθόνη ετσι μόνο για να δω το animation του desktop. :lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν αμφιβάλλω για αυτά που λες, αλλά αν μπορείς κ το θυμηθείς την επόμενη φορά πριν το φορτίσεις δες ποσες ώρες οθόνης έχει καθώς επίσης αν έχεις ανοιχτά τα data. Το λεω μπας κ βγάλουμε καμια ακρη και εμείς οι υπόλοιποι

Και σ' εμένα το κάνει αυτό. Βέβαια αν βγεις και ξαναμπείς στην εφαρμογή των μηνυμάτων, εμφανίζει κανονικά το όνομα.