Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για όσους έχουν πρόβλημα με την μπαταρία δοκιμάστε και την multi από το xiaomi.eu

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το autocorrect έκανε το θαύμα του πάλι!! :lol: Έβαλα το textra και δεν μου δούλεψε. Rootαρισμενη είναι η ρόμ αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω.

Νομίζω ότι ο πιο εύκολος τρόπος -χωρίς να χρειαστεί να παίζει κανείς με τα directories του συστήματος- είναι με το Titanium Backup (πιθανότατα και με άλλες εφαρμογές που παρέχουν ανάλογες επιλογές διαχείρισης συστήματος και εφαρμογών) να επιλέξει απλά τη "μετατροπή σε εφαρμογή συστήματος" - και να δει τι θα γίνει! :lol: (δεν μπορώ να σου πω εκ των προτέρων - το έχω δοκιμάσει σε Redmi Note 4G φίλου -αλλά για άλλη εφαρμογή- και δούλεψε. Τώρα τι θα κάνει με το Textra...)

Για όποιον έχει κέφια να πειραματιστεί, μπορεί να δοκιμάσει και τη διαδικασία που περιγράφω εδώ. *Δεν* το έχω δοκιμάσει σε MIUI, πάντως μιας και αυτό στο Redmi Note 2 βασίζεται (και) αυτό σε KitKat, δε βλέπω γιατί να μην παίξει.

Πολύ εύκολα επίσης επιστρέφει κανείς στην αρχική κατάσταση αν δεν παίξει, μιας και μέρος της διαδικασίας είναι η μετονομασία της παλιάς εφαρμογής (με την οποία ήρθε το τηλέφωνο), ώστε να μπορείς να την επαναφέρεις στην αρχική της θέση αν η καινούρια δεν κάνει δουλειά.

Μειονέκτημα ότι η εφαρμογή της οποίας την εγκατάσταση περιγράφω δεν υποστηρίζει dual sim, οπότε μηνύματα θα μπορεί να στέλνει μόνο από τη sim που είναι κάθε φορά επιλεγμένη ως primary...

Νομίζω ότι ο πιο εύκολος τρόπος -χωρίς να χρειαστεί να παίζει κανείς με τα directories του συστήματος- είναι με το Titanium Backup (πιθανότατα και με άλλες εφαρμογές που παρέχουν ανάλογες επιλογές διαχείρισης συστήματος και εφαρμογών) να επιλέξει απλά τη "μετατροπή σε εφαρμογή συστήματος" - και να δει τι θα γίνει! :lol: (δεν μπορώ να σου πω εκ των προτέρων - το έχω δοκιμάσει σε Redmi Note 4G φίλου -αλλά για άλλη εφαρμογή- και δούλεψε. Τώρα τι θα κάνει με το Textra...)

Για όποιον έχει κέφια να πειραματιστεί, μπορεί να δοκιμάσει και τη διαδικασία που περιγράφω εδώ. *Δεν* το έχω δοκιμάσει σε MIUI, πάντως μιας και αυτό στο Redmi Note 2 βασίζεται (και) αυτό σε KitKat, δε βλέπω γιατί να μην παίξει.

Πολύ εύκολα επίσης επιστρέφει κανείς στην αρχική κατάσταση αν δεν παίξει, μιας και μέρος της διαδικασίας είναι η μετονομασία της παλιάς εφαρμογής (με την οποία ήρθε το τηλέφωνο), ώστε να μπορείς να την επαναφέρεις στην αρχική της θέση αν η καινούρια δεν κάνει δουλειά.

Μειονέκτημα ότι η εφαρμογή της οποίας την εγκατάσταση περιγράφω δεν υποστηρίζει dual sim, οπότε μηνύματα θα μπορεί να στέλνει μόνο από τη sim που είναι κάθε φορά επιλεγμένη ως primary...

lollipop ειναι του note 2

Πέραν των κλασικών θηκών, έχει βρεί-παραγγείλει κανείς κάποια άλλη; Ψάχνω για ipaky θήκη αλλα δε βρισκω κ μαλλον δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα για το note 2.

Κατι με το ξεκλειδωμα απο black screen θα παιξει; εστω και με αλλη ρομ...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδια καλησπέρα , η ρομ που ανέβασαν εχθες στο en.miui.com και αμέσως μετα στο xiaomi.gr με της διορθώσεις εχουν κανει καλη δουλεια κ πλεων δεν κρασαρει ουτε το facebook ουτε το messenger και αρκετές άλλες εφαρμογές που σε κάποιους κρασαρανε ,θα τσεκάρω κ μπαταρία να δω αν άλλαξε κάτι .
giphy.gif

παιδια το prime δεν επρεπρ να ειχε miui 7 out of the box? απο το vickmall με ειπαν miui6...γιατι; εχει κυκλοφωρησει το miui7 γενικα η καλο 2016;

παιδια το prime δεν επρεπρ να ειχε miui 7 out of the box? απο το vickmall με ειπαν miui6...γιατι; εχει κυκλοφωρησει το miui7 γενικα η καλο 2016;

http://en.miui.com/download-274.html;)

giphy.gif

Ο αισθητήρας της κάθε κάμερας θα πρέπει να φαίνεται με το πρόγραμμα Mobileuncle MTK Tools.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Καλημερα δοκιμασατε αν μπορειτε να προσθεσεται την μπαντα 800 απο engineer menu?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Καλημερα δοκιμασατε αν μπορειτε να προσθεσεται την μπαντα 800 απο engineer menu?

Σε παλιότερα τηλέφωνα με MediaTek το είχα κάνει - τουλάχιστον είχα μπει στο Engineer Menu, τσεκάρει μια μη υποστηριζόμενη μπάντα, set, και είχε... μείνει τσεκαρισμένη.

Το ερώτημα είναι... πώς ξέρεις ότι τελικά όντως έπαιξε;

Πρέπει να βρεις σημείο που ξέρεις πως ο πάροχός σου έχει μόνο την μπάντα που σε ενδιαφέρει και καμία άλλη (και κατά προτίμηση... δεν έπιανες σήμα -4G εν προκειμένω- πριν την αλλαγή), για να δεις αν τώρα μπορείς να πιάσεις...

Λίγο τρέχα-γύρευε περίπτωση... :confused:

Τελικα η μετρια μπαταρια και καμερα που λεει στο review και η πολυ λιγη ελευθερη ραμ λυνονται με τις νεες ρομ;

Αυτα δε με ανησυχουν, καθως ξερω οτι θα βελτιωθει η μπαταρια και η καμερα δε με νοιαζει τοσο. Αν και ειχα πει οτι θα παρω κιν με 3Gb ram..

Αυτη η γωνια θεασης και η οθονη γενικα ομως τι λενε; θα ηθελα οθοναρα για το επομενο κινητο μου, πως το βλεπουν οι κατοχοι;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

To M2 δεν έχει ραδιοφωνο!! για μένα μείον.

Εγώ το πήρα εχθές και το έκανε κατάληψη η γυναικά μου. Στο καπάκι έβαλα την ελληνική ρομ.

Ωραία οθόνη φωτεινή. Lag δεν πρόσεξα... Η ρομ θέλει λιγο δουλίτσα ακόμα...

Η κάμερα μια χαρά μου άρεσε και το flash δυνατό και οι νυχτερινές πολύ καλές. slow και fast motion video. Μπαταρία πολύ νωρίς ακόμα.

Για αυτά που δίνει και το τι ζητάει είναι μια χαρά.Αν καταφέρω και διώξω το samsung Νοτε 2 που έχω έφυγα για το prime

Και μην ξεχνάμε την υποστήριξη. ότι δεν είναι καλό τώρα στην επόμενη version κάθε εβδομάδα συνήθως φτιάχνεται..

τ διαφορα έχει η Developer ROM(miui 7) από την Stable ROM(miui6)??

η developer ειναι δοκιμαστικη ακομα.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Οι developer roms βγαίνουν με σκοπό να "δοκιμάσουν" το λογισμικό και να λυθούν τα bugs. Συνήθως ναι συνοδεύονται από bugs άλλοτε ασήμαντα και άλλοτε σημαντικά που θα σε κάνουν να γυρίσεις στην προηγούμενη έκδοση.

Τώρα ανάλογα με το προφίλ του χρήστη επιλέγεις. Για μη εξοικειωμένους χρήστες ή για ανθρώπους που δεν γουστάρουν να σκαλίζουν το κινητό κλπ πας σε stable απλά φαντάσου πως θα είσαι 2-3 μήνες πίσω σε εξέλιξη. Όταν μετά από λίγο καιρό δοκιμαστούν αλλαγές και μέσα από τo feedback των χρηστών φτάσουν σε καλό επίπεδο ενσωματώνονται στην stable έκδοση. Οπότε με την developer μιλάμε για updates (άλλα καλά άλλα κακά) κάθε μια εβδομάδα ή το πολύ κάθε 2. Η stable ενημερώνεται πιο αραιά, από μια φορά τον μήνα μέχρι 1 στο τρίμηνο.

Τώρα για το redmi note 2 επειδή πρόκειται για νέα συσκευή κλπ είναι πιθανόν το πρώτο διάστημα να υπάρχουν κάποια θέματα. Σε κάθε περίπτωση όμως το θεωρώ πολύ ανώτερο του ανταγωνισμού σε αυτό το κόστος. Το πόσο γρήγορα θα λυθούν και θα πάμε σε stable εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα παραλάβει η κοινότητα και θα ασχοληθεί, που εν προκειμένω θεωρώ πως θα γίνει ταχύτατα γιατί η συσκευή "τα σπάει".

Εγώ θα το παραγγείλω για 2 φίλους αλλά περιμένω λίγο να δω αν ξεμπλοκάρει το paypal και να μην πληρώσω το extra κόστος.

Πληροφορίες για την miui7 ποτε θα πάρει το prime έχουμε?

Απ την στιγμή που δεν το εχουν ξεχωρίσει σαν μοντέλο στο Download τμήμα αρα παίρνει την ιδια Ρομ .

http://en.miui.com/download.html

giphy.gif

Κάτι που είδα στο XDA. Μπορείτε εσείς που το έχετε στα χέρια σας να το τσεκάρετε και να δώσετε ένα feedback? Φοράει τη Sharp ή τη Tianma??

Hey everybody. My 32GB Prime arrived yesterday and I'm a little underwhelmed by the screen quality. Compared to my little Jiayu G4S the colours don't look great, especially white. Thanks to lolo9393 I was able to read through the thread below and on about the second page there is info about how to discover who made your screen. Even though Xiaomi claimed the screen would be made by Sharp, it looks as though this is not the case for some of us. To test which version you have, open the dialer and enter *#*#6484#*#*. This will open a test app. Tap 'software version' then scroll down to where it says 'LCM'. It would appear mine is made by Tianma which explains a lot.

tianma εμενα αλλα 120 ευρω που το πηρα το απλο χαλαλι του

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Κάτι που είδα στο XDA. Μπορείτε εσείς που το έχετε στα χέρια σας να το τσεκάρετε και να δώσετε ένα feedback? Φοράει τη Sharp ή τη Tianma??

Εμένα στο 16αρι μου λέει Tianma. Παρόλαυτα η οθόνη για τα δικάμου γούστα, αλλά και άλλοι που το βλέπουν, λένε πολύ καλά λόγια. Δεν έχω κανένα παράπονο.

:D