Jump to content

Microsoft Lumia 535

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά δεν παλευόταν άλλο η κατάσταση (αγορασμένο 2/5/15) και το πήγα ΝΟΚΙΑ για αλλαγή οθόνης, είχα κι 'γω το HW v3.0.

Εν αναμονή βέβαια, γιατί με ρωτάγανε τα γνωστά "τι σας κάνει" λες και είναι τόσο διαφορετικά στο καθένα τα τι κάνει και πως.

Ελπίζω να την αλλάξουν γιατί θα το χτυπήσω στο τοίχο. Έβγαλα απ' το συρτάρι το 520 και δουλεύω μια χαρά

και σε οθόνη 4'' που πληκτρολόγιο και εφαρμογές πιο "μικρές" και μαζεμένες και πατιούνται μια χαρά!

Ξέρει κανείς πέραν του προφανούς ότι θα δουλεύει καλύτερα, πως μπορώ να σιγουρευτώ για την αλλαγή;

(έχουν αναφερθεί νομίζω και αλλαγές σε firmware κ.λ.π)

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.και εμενα μου κανει προβλημα η οθονη και λεω να το παω στην nokia για αλλαγη αλλλα εγω εχω ενα θεματακι.

Το πηρα μεταχειρησμενο και σφραγησμενο γιατι ηταν εταιρικο και την αποδειξη την εχει κρατησει η εταιρια που το αγορασε,αρα δεν εχω αποδειξη.

Θα δεχτουνε στο service να κα ουν την αντικατασταση η θα εχω προβλημα.

Εντομεταξη εχει και η γυναικα μου ενα 535 και κανοντας απλα μια συγκριση με την εφαρμογη multitouchφενεται η διαφορα.

Στο δικο μου διχνει 3 δαχτυλα και η οθονη τρεμει ,και στο αλλο διχ ει 5 και πιο πολλα αν βαλω τα το αλλο χερι.

Ευχαριστω

Στο δικό μου από Amazon που το έστειλα σε Nokia care δεν χρειάστηκαν καν την απόδειξη αγοράς.

Τι εννοεις το εστειλες??Με ταχυδρομειο??

Εσενα τι ακριβως σου εκανε η οθονη???

Σε ποιο nokia care το εστειλες???

Καλησπερα.και εμενα μου κανει προβλημα η οθονη και λεω να το παω στην nokia για αλλαγη αλλλα εγω εχω ενα θεματακι.

Το πηρα μεταχειρησμενο και σφραγησμενο γιατι ηταν εταιρικο και την αποδειξη την εχει κρατησει η εταιρια που το αγορασε,αρα δεν εχω αποδειξη.

Θα δεχτουνε στο service να κα ουν την αντικατασταση η θα εχω προβλημα.

Εντομεταξη εχει και η γυναικα μου ενα 535 και κανοντας απλα μια συγκριση με την εφαρμογη multitouchφενεται η διαφορα.

Στο δικο μου διχνει 3 δαχτυλα και η οθονη τρεμει ,και στο αλλο διχ ει 5 και πιο πολλα αν βαλω τα το αλλο χερι.

Ευχαριστω

Για τα Nokia Care, δε χρειάζεσαι απόδειξη. Μόνο το IMEI της συσκευής, που θα το δει ο υπάλληλος μόλις συνδέσει τη συσκευή στον υπολογιστή.

Huawei Nova 5T

Για τα Nokia Care, δε χρειάζεσαι απόδειξη. Μόνο το IMEI της συσκευής, που θα το δει ο υπάλληλος μόλις συνδέσει τη συσκευή στον υπολογιστή.

Οκ ευχαριστω.....

Σε συνέχεια λοιπόν, τη Παρασκευή έγραψα ότι το πήγα στην NOKIA (Κηφισιάς).

Με πήραν το απόγευμα 5 η ώρα ότι ήταν έτοιμο και τελικά το παρέλαβα εγώ την

επομένη. Εκεί μου είπαν ότι άλλαξαν "την αφή" φαντάζομαι ότι εννοούν το digitizer.

Φαίνεται μεταξύ άλλων από τη ζελατίνα και το καθαρό ηχείο.

Όλα καλά στην αφή επιτέλους, που πατιούνται αυτά που πρέπει και όχι τα διπλανά ή μετά από μεγάλη πίεση!

Για μένα όσοι έχετε το HW v3.0 αξίζει να το πάτε για αλλαγή είτε έχετε μικρό ή μεγάλο θέμα!

Για μένα όσοι έχετε το HW v3.0 αξίζει να το πάτε για αλλαγή είτε έχετε μικρό ή μεγάλο θέμα!

Αυτό που το βλέπουμε?

Έχω πάει Ρυθμίσεις > Πληροφορίες

Που το βλέπω αυτό?

Εκεί πατάς το "Περισσότερες πληροφορίες" και μέσα σε όλα που θα εμφανίσει το αναφέρει σαν "Αριθμός αναθεώρησης υλικού" στα Ελληνικά ή HW (hardware) αν το έχεις σεταρισμένο στα αγγλικά.

Οκ ευχαριστώ.

Λέει... 3.0.0.0

Δεν έχω θέμα όμως...:worry:

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα λενε, μη το πειράζεις.

Εμένα δεν πατιόντουσαν τα πλήκτρα (στο εικονικό πληκτρολόγιο) καλά ή αντί του C πατιόταν το V.

Στην κεντρική οθόνη έπρεπε να πατήσω 2 και 3 φορές πολλές φορές για να ανοίξει εφαρμογή ή κολλούσε το scroll πάνω κάτω.

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα λενε, μη το πειράζεις.

Εμένα δεν πατιόντουσαν τα πλήκτρα (στο εικονικό πληκτρολόγιο) καλά ή αντί του C πατιόταν το V.

Στην κεντρική οθόνη έπρεπε να πατήσω 2 και 3 φορές πολλές φορές για να ανοίξει εφαρμογή ή κολλούσε το scroll πάνω κάτω.

Εμενα δεν μπορει να δει πολλα δαχτυλα ταυτοχρονα και καμια φορα πατιεται οτι να ναι.Αλλα εφοσον εβαλα temmpered glass ολα οκ.Αμα χαλασει το tempered θα το παω,να αλλαξω και κανα καπακι(ραγισε).Μια και καλη με το service.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Οταν λες στην μπάρα θα δείχνει το σωστό νούμερο εννοείς το live tile ή πάνω μπάρα πάνω δεξιά ;; Αλλά αν φταίει ο αισθητήρας θα έπρεπε και η μπαρα και το live tile να δειχνουν λαθος.

**Δεν είχα ποτέ Live tile, τα 10ράκια δεν έχουν, ενω θυμάμε τα 8.1 είχαν live tile αμα καρφίτσωνες στο batery saver

Σε χρωσταω φωτο. Μετα απο καμια ωρα στη μπριζα απο χαμηλα ποσοστα. Κλαη μαην βρε συ...

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/8ab5a918f9270539decebd8d2aeafca8.png

Edited by alex_gate_7
Αφαίρεση μεγάλων εικόνων

Επίσης, στο 55% της μπαταρίας, το tile εμφανίζει 48. Μόλις πέσει στο 54% η μπαταρία, το tile πάει στο 55.

Γενικά το tile δεν είναι βράχος σταθερότητας.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Σε χρωσταω φωτο. Μετα απο καμια ωρα στη μπριζα απο χαμηλα ποσοστα. Κλαη μαην βρε συ...

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/8ab5a918f9270539decebd8d2aeafca8.png

42% με 50% στο tile!!!! Μεγάλη διαφορά θα έλεγα!

Edited by alex_gate_7
Αφαίρεση μεγάλων εικόνων στο Quote

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δεν θυμαμαι σε τι ποσοστο το αφησα χθες και το βρηκα στο 42-50%. Σηκωθηκα 9 παρα και το δουλεψα. Μετα απο μιση ωρα δεν ειχε πεσει ουτε 1%!!!! Το εκανα restart να δω αν θα ερθει στα ισια το αλλα ματαια.

Bonus κουλο στην δευτερη φωτο :P

Τωρα που ξανακοιταξε ισοροπησε :D

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/f83246aa30a62d3d9cfd00023cb8197c.png

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/4202ccb6157d39888a306ed723b90453.png

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/e9cd6c3dd343a449b5ec99b955701b09.png

Edited by alex_gate_7
Αφαίρεση μεγάλων εικόνων

@mario27

Οι εικόνες που έβαλες είναι πολύ μεγάλες και τις τροποποίησα σε link. Αν θες να τις βάλεις πάλι κάνε resize για να μην ξεχειλώνουν τη σελίδα και να μην παιδεύουμε αυτούς που μπαίνουν από κινητό/tablet.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Εκεί πατάς το "Περισσότερες πληροφορίες" και μέσα σε όλα που θα εμφανίσει το αναφέρει σαν "Αριθμός αναθεώρησης υλικού" στα Ελληνικά ή HW (hardware) αν το έχεις σεταρισμένο στα αγγλικά.

Και εμενα 3.0.0 γραφει...αρα το στελνω στο service.

Αλλα επειδη ειμαι σε νησι καμια βδομαδα βλςπω να παρει ολη αυτη η ιστορια...

Παιδιά καινούριος σε WP εδώ.

Υπάρχει τρόπς η απάντηση σε μία κλήση να γίνεται με μία κίνηση?

Δηλαδή να μη χρειάζεται πρώτα slide up και μετά απάντηση, αλλά σκέτη η απάντηση.

Παιδιά καινούριος σε WP εδώ.

Υπάρχει τρόπς η απάντηση σε μία κλήση να γίνεται με μία κίνηση?

Δηλαδή να μη χρειάζεται πρώτα slide up και μετά απάντηση, αλλά σκέτη η απάντηση.

Οχι,δεν υπαρχει απ οσο γνωριζω απο την οθονη κλειδωματος.Στα Windows 10 μαλλον θα δεις καποια αλλαγη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Το δικό μου έχει κολλήσει στην TP και δεν γυρνάει στην 8.1 μετά απο 2 hard reset δεν κάνει update δεν κατεβάζει εφαρμογές τίποτα δεν δουλεύει σχεδόν αν το πάω στο Nokia care θα μπορούν να το γυρίσουν στην 8 ?? γιατί δεν έφτανε που δεν δουλεύει τίποτα σχεδόν η μπαταριά εξαφανίζεται σε χρόνο μηδέν
:ninja:

Το δικό μου έχει κολλήσει στην TP και δεν γυρνάει στην 8.1 μετά απο 2 hard reset δεν κάνει update δεν κατεβάζει εφαρμογές τίποτα δεν δουλεύει σχεδόν αν το πάω στο Nokia care θα μπορούν να το γυρίσουν στην 8 ?? γιατί δεν έφτανε που δεν δουλεύει τίποτα σχεδόν η μπαταριά εξαφανίζεται σε χρόνο μηδέν

με hard reset δεν πας στα 8.1

Μόνο με τε recovery tool.

Xiaomi 12 Pro

• The title was changed to Microsoft Lumia 535