venejo Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Τελικά δεν παλευόταν άλλο η κατάσταση (αγορασμένο 2/5/15) και το πήγα ΝΟΚΙΑ για αλλαγή οθόνης, είχα κι 'γω το HW v3.0. Εν αναμονή βέβαια, γιατί με ρωτάγανε τα γνωστά "τι σας κάνει" λες και είναι τόσο διαφορετικά στο καθένα τα τι κάνει και πως. Ελπίζω να την αλλάξουν γιατί θα το χτυπήσω στο τοίχο. Έβγαλα απ' το συρτάρι το 520 και δουλεύω μια χαρά και σε οθόνη 4'' που πληκτρολόγιο και εφαρμογές πιο "μικρές" και μαζεμένες και πατιούνται μια χαρά! Ξέρει κανείς πέραν του προφανούς ότι θα δουλεύει καλύτερα, πως μπορώ να σιγουρευτώ για την αλλαγή; (έχουν αναφερθεί νομίζω και αλλαγές σε firmware κ.λ.π) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλησπερα.και εμενα μου κανει προβλημα η οθονη και λεω να το παω στην nokia για αλλαγη αλλλα εγω εχω ενα θεματακι. Το πηρα μεταχειρησμενο και σφραγησμενο γιατι ηταν εταιρικο και την αποδειξη την εχει κρατησει η εταιρια που το αγορασε,αρα δεν εχω αποδειξη. Θα δεχτουνε στο service να κα ουν την αντικατασταση η θα εχω προβλημα. Εντομεταξη εχει και η γυναικα μου ενα 535 και κανοντας απλα μια συγκριση με την εφαρμογη multitouchφενεται η διαφορα. Στο δικο μου διχνει 3 δαχτυλα και η οθονη τρεμει ,και στο αλλο διχ ει 5 και πιο πολλα αν βαλω τα το αλλο χερι. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Στο δικό μου από Amazon που το έστειλα σε Nokia care δεν χρειάστηκαν καν την απόδειξη αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Στο δικό μου από Amazon που το έστειλα σε Nokia care δεν χρειάστηκαν καν την απόδειξη αγοράς. Τι εννοεις το εστειλες??Με ταχυδρομειο?? Εσενα τι ακριβως σου εκανε η οθονη??? Σε ποιο nokia care το εστειλες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλησπερα.και εμενα μου κανει προβλημα η οθονη και λεω να το παω στην nokia για αλλαγη αλλλα εγω εχω ενα θεματακι. Το πηρα μεταχειρησμενο και σφραγησμενο γιατι ηταν εταιρικο και την αποδειξη την εχει κρατησει η εταιρια που το αγορασε,αρα δεν εχω αποδειξη. Θα δεχτουνε στο service να κα ουν την αντικατασταση η θα εχω προβλημα. Εντομεταξη εχει και η γυναικα μου ενα 535 και κανοντας απλα μια συγκριση με την εφαρμογη multitouchφενεται η διαφορα. Στο δικο μου διχνει 3 δαχτυλα και η οθονη τρεμει ,και στο αλλο διχ ει 5 και πιο πολλα αν βαλω τα το αλλο χερι. Ευχαριστω Για τα Nokia Care, δε χρειάζεσαι απόδειξη. Μόνο το IMEI της συσκευής, που θα το δει ο υπάλληλος μόλις συνδέσει τη συσκευή στον υπολογιστή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Για τα Nokia Care, δε χρειάζεσαι απόδειξη. Μόνο το IMEI της συσκευής, που θα το δει ο υπάλληλος μόλις συνδέσει τη συσκευή στον υπολογιστή. Οκ ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Σε συνέχεια λοιπόν, τη Παρασκευή έγραψα ότι το πήγα στην NOKIA (Κηφισιάς). Με πήραν το απόγευμα 5 η ώρα ότι ήταν έτοιμο και τελικά το παρέλαβα εγώ την επομένη. Εκεί μου είπαν ότι άλλαξαν "την αφή" φαντάζομαι ότι εννοούν το digitizer. Φαίνεται μεταξύ άλλων από τη ζελατίνα και το καθαρό ηχείο. Όλα καλά στην αφή επιτέλους, που πατιούνται αυτά που πρέπει και όχι τα διπλανά ή μετά από μεγάλη πίεση! Για μένα όσοι έχετε το HW v3.0 αξίζει να το πάτε για αλλαγή είτε έχετε μικρό ή μεγάλο θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Για μένα όσοι έχετε το HW v3.0 αξίζει να το πάτε για αλλαγή είτε έχετε μικρό ή μεγάλο θέμα! Αυτό που το βλέπουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Αυτό που το βλέπουμε? Στο Ρυθμίσεις > Πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Έχω πάει Ρυθμίσεις > Πληροφορίες Που το βλέπω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Έχω πάει Ρυθμίσεις > Πληροφορίες Που το βλέπω αυτό? Εκεί πατάς το "Περισσότερες πληροφορίες" και μέσα σε όλα που θα εμφανίσει το αναφέρει σαν "Αριθμός αναθεώρησης υλικού" στα Ελληνικά ή HW (hardware) αν το έχεις σεταρισμένο στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Οκ ευχαριστώ. Λέει... 3.0.0.0 Δεν έχω θέμα όμως...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Οκ ευχαριστώ. Λέει... 3.0.0.0 Δεν έχω θέμα όμως...:worry: Αν δεν υπάρχει πρόβλημα λενε, μη το πειράζεις. Εμένα δεν πατιόντουσαν τα πλήκτρα (στο εικονικό πληκτρολόγιο) καλά ή αντί του C πατιόταν το V. Στην κεντρική οθόνη έπρεπε να πατήσω 2 και 3 φορές πολλές φορές για να ανοίξει εφαρμογή ή κολλούσε το scroll πάνω κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Αν δεν υπάρχει πρόβλημα λενε, μη το πειράζεις. Εμένα δεν πατιόντουσαν τα πλήκτρα (στο εικονικό πληκτρολόγιο) καλά ή αντί του C πατιόταν το V. Στην κεντρική οθόνη έπρεπε να πατήσω 2 και 3 φορές πολλές φορές για να ανοίξει εφαρμογή ή κολλούσε το scroll πάνω κάτω. Εμενα δεν μπορει να δει πολλα δαχτυλα ταυτοχρονα και καμια φορα πατιεται οτι να ναι.Αλλα εφοσον εβαλα temmpered glass ολα οκ.Αμα χαλασει το tempered θα το παω,να αλλαξω και κανα καπακι(ραγισε).Μια και καλη με το service. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Οταν λες στην μπάρα θα δείχνει το σωστό νούμερο εννοείς το live tile ή πάνω μπάρα πάνω δεξιά ;; Αλλά αν φταίει ο αισθητήρας θα έπρεπε και η μπαρα και το live tile να δειχνουν λαθος. **Δεν είχα ποτέ Live tile, τα 10ράκια δεν έχουν, ενω θυμάμε τα 8.1 είχαν live tile αμα καρφίτσωνες στο batery saver Σε χρωσταω φωτο. Μετα απο καμια ωρα στη μπριζα απο χαμηλα ποσοστα. Κλαη μαην βρε συ... https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/8ab5a918f9270539decebd8d2aeafca8.png Edited November 23, 2015 by alex_gate_7 Αφαίρεση μεγάλων εικόνων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Επίσης, στο 55% της μπαταρίας, το tile εμφανίζει 48. Μόλις πέσει στο 54% η μπαταρία, το tile πάει στο 55. Γενικά το tile δεν είναι βράχος σταθερότητας. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Σε χρωσταω φωτο. Μετα απο καμια ωρα στη μπριζα απο χαμηλα ποσοστα. Κλαη μαην βρε συ... https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/8ab5a918f9270539decebd8d2aeafca8.png 42% με 50% στο tile!!!! Μεγάλη διαφορά θα έλεγα! Edited November 23, 2015 by alex_gate_7 Αφαίρεση μεγάλων εικόνων στο Quote Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Δεν θυμαμαι σε τι ποσοστο το αφησα χθες και το βρηκα στο 42-50%. Σηκωθηκα 9 παρα και το δουλεψα. Μετα απο μιση ωρα δεν ειχε πεσει ουτε 1%!!!! Το εκανα restart να δω αν θα ερθει στα ισια το αλλα ματαια. Bonus κουλο στην δευτερη φωτο :P Τωρα που ξανακοιταξε ισοροπησε :D https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/f83246aa30a62d3d9cfd00023cb8197c.png https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/4202ccb6157d39888a306ed723b90453.png https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/e9cd6c3dd343a449b5ec99b955701b09.png Edited November 23, 2015 by alex_gate_7 Αφαίρεση μεγάλων εικόνων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 @mario27 Οι εικόνες που έβαλες είναι πολύ μεγάλες και τις τροποποίησα σε link. Αν θες να τις βάλεις πάλι κάνε resize για να μην ξεχειλώνουν τη σελίδα και να μην παιδεύουμε αυτούς που μπαίνουν από κινητό/tablet. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εκεί πατάς το "Περισσότερες πληροφορίες" και μέσα σε όλα που θα εμφανίσει το αναφέρει σαν "Αριθμός αναθεώρησης υλικού" στα Ελληνικά ή HW (hardware) αν το έχεις σεταρισμένο στα αγγλικά. Και εμενα 3.0.0 γραφει...αρα το στελνω στο service. Αλλα επειδη ειμαι σε νησι καμια βδομαδα βλςπω να παρει ολη αυτη η ιστορια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Παιδιά καινούριος σε WP εδώ. Υπάρχει τρόπς η απάντηση σε μία κλήση να γίνεται με μία κίνηση? Δηλαδή να μη χρειάζεται πρώτα slide up και μετά απάντηση, αλλά σκέτη η απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Παιδιά καινούριος σε WP εδώ. Υπάρχει τρόπς η απάντηση σε μία κλήση να γίνεται με μία κίνηση? Δηλαδή να μη χρειάζεται πρώτα slide up και μετά απάντηση, αλλά σκέτη η απάντηση. Οχι,δεν υπαρχει απ οσο γνωριζω απο την οθονη κλειδωματος.Στα Windows 10 μαλλον θα δεις καποια αλλαγη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Το δικό μου έχει κολλήσει στην TP και δεν γυρνάει στην 8.1 μετά απο 2 hard reset δεν κάνει update δεν κατεβάζει εφαρμογές τίποτα δεν δουλεύει σχεδόν αν το πάω στο Nokia care θα μπορούν να το γυρίσουν στην 8 ?? γιατί δεν έφτανε που δεν δουλεύει τίποτα σχεδόν η μπαταριά εξαφανίζεται σε χρόνο μηδέν Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 με το recovery tool προσπαθησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Το δικό μου έχει κολλήσει στην TP και δεν γυρνάει στην 8.1 μετά απο 2 hard reset δεν κάνει update δεν κατεβάζει εφαρμογές τίποτα δεν δουλεύει σχεδόν αν το πάω στο Nokia care θα μπορούν να το γυρίσουν στην 8 ?? γιατί δεν έφτανε που δεν δουλεύει τίποτα σχεδόν η μπαταριά εξαφανίζεται σε χρόνο μηδέν με hard reset δεν πας στα 8.1 Μόνο με τε recovery tool. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts