Giorgos_Z Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Παιδια το ανοιγει αλλα δεν το παιζει σωστα, κολλαει συνεχως και η εικονα και ο ηχος... Για ενα απλο 1080p απο youtube μιλαω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) εγώ δεν κάθισα να βάλω 1080p ..ήταν όλα μεγάλα αρχεία και δεν έχω βάλει ακόμα SD. Aλλά λύστε μου την απορία.... αφού η οθόνη ειναι μόλις qHD, δεν θα έχει ακριβός το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα είτε βάλουμε 720p είτε 1080p.. (ακόμα και αν το παίζει)? ----------------------------- έβαλα και 1080p .. παίζει σε slow motion... :lol: οπότε η απάντηση ειναι ότι ΔΕΝ παίζει 1080p. πάντως εμένα με καλύπτουν μια χαρά οι δυνατότητες της συσκευής. έτσι κι αλλιώς όπως έχω πει και σε παλιότερο ποστ.. αν θέλω να δω ταινία θα φροντίσω να ειναι 720p... :D Edited December 23, 2014 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλησπέρα σας Είμαι ανάμεσα σε αυτό και ένα lenovo . Από μπαταρία τι λέει ? Αντέχει με καλή χρήση δυο μέρες ? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Εγω από το πρωι που το δουλεύω καλα, ίντερνετ μουσική τηλέφωνα facebook φωτογραφίες ειναι τώρα στο 15%. Με νορμάλ χρήση βγάζει μια μερα άνετα δηλαδη. Update: Βρηκα προβλημα! Το καλωδιο του φορτιστη ειναι κοντο και δεν φτανει στο κρεβατι χαχαχα :Ο :P Edited December 23, 2014 by Giorgos_Z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Ενεργοποίησα και το άνοιγμα της οθόνης με διπλό κλικ.. Άρχοντας.. :) Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Ενεργοποίησα και το άνοιγμα της οθόνης με διπλό κλικ.. Άρχοντας.. πόσο σου κρατάει η μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Κάθε βράδυ το φορτίζω ανεξαρτήτως που θα έχει φτάσει. Χτες είχε φτάσει στο 12% . Σήμερα είναι ακόμα στο 57% που δεν το είχα συνεχώς στα χέρια μου Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 μάλλον κανένα 36ώρο για απλή χρήση, κάποια τηλεφωνα μικρής διάρκεια και λίγο ίντερνετ. εγώ ακόμα το περιμένω ,πήγα σήμερα και ρώτησα στο ταχυδρομείο αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Νομίζω ναι. Αν και έβγαλα δυο μέρες άνετα στην αρχή. Αλλά λέω ας το φορτίζω κάθε βράδυ να μην τύχει τίποτα και ξεμείνει μέσα στην μερα. Τώρα από το κινητό γράφω μπας και πέσει λίγο ακόμα η μπαταρία .. Αν δεν πέσει κάτω από το 50% ίσως να μην το βάλω. Το σκέφτομαι ακόμα.. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Νομίζω ναι. Αν και έβγαλα δυο μέρες άνετα στην αρχή. Αλλά λέω ας το φορτίζω κάθε βράδυ να μην τύχει τίποτα και ξεμείνει μέσα στην μερα. Τώρα από το κινητό γράφω μπας και πέσει λίγο ακόμα η μπαταρία .. Αν δεν πέσει κάτω από το 50% ίσως να μην το βάλω. Το σκέφτομαι ακόμα.. :) βάλτο τι ψυχή έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 η οθονη του πως ειναι; χρωματα, αντιθεση, κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 η οθονη του πως ειναι; χρωματα, αντιθεση, κλπ; θα τα χαρακτήριζα αξιοπρεπέστατο... ΟΚ δεν ειναι ούτε clear black ούτε σαν ακριβότερα μοντέλα. Αλλά ειναι αρκετά καλή. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 δείγμα φωτογραφίας με χαμηλό φωτισμό... not bad για 5αρα.. http://i1209.photobucket.com/albums/cc399/dimis164/Lumia%20535/WP_20141225_17_22_20_Pro.jpg Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 καντε ρε παιδια εσεις που το εχετε μια αναλυτικη παρουσιαση ,εστω γραπτη ποιοτητα κλησεων ,everydau use ,μειονεκτηματα κλπ Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Λετε να ρθει το "δικο μου" αύριο? 26 λεει ημερομηνια παραδοσης. Πρεπει μεχρι το πολυ 31 να το χω. Ικανοποιητικη φωτογραφια. Το φλας ειναι δυνατό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 καντε ρε παιδια εσεις που το εχετε μια αναλυτικη παρουσιαση ,εστω γραπτη ποιοτητα κλησεων ,everydau use ,μειονεκτηματα κλπ Φιλε μου γραψαμε τα βασικοτερα πραγματα, βρισκοντε στην προηγουμενη σελιδα.. -Συμπληρωνω για την αφη, τωρα που εβαλα ζελατινα προστασιας για την οθονη (την πιο φτηνη και λεπτη, ιδια με αυτην που ειχα και στο 520), μπορεις να διακρινεις ενα θεματακι καπου καπου, οχι κατι σημαντικο ή εκνευριστικο, ετσι κι αλλιως η Microsoft θα δωσει update για την αφη πολυ συντομα. -Επειδη εγινε μια συγκριση αναμεσα στον επεξεργαστη του 535 σε σχεση με το 520, εμενα παντως αυτο το εκνευριστικο "resuming" που ειχα πριν εχει μειωθει παρα πολυ, υπαρχει μεν, αλλα αποδεικνυεται οτι ο επεξεργαστης ειναι σαφως καλυτερος. -Κλησεις οπως ειπα και την πρωτη φορα, κομπλε. -Με την μπαταρια την βγαζεις την μερα και με αρκετη χρηση που το κανω εγω. Μειονεκτηματα με την εννοια οτι κατι που λεει δεν το κανει, δεν εχω βρει. Αν εξαιρεσεις την front face που δεν μοιαζει για 5αρα οπως αναφεραμε. Η μπαταρια να ηταν μεγαλυτερη πχ; Οκ θα ηταν πολυ καλυτερο, αλλα αυτο ειναι και ειναι αποδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ερώτηση για τους ήδη κατόχους του! έχετε την dual sim έκδοση ή την απλή; και αν έχετε την dual sim τότε έχουν internet μέσω 3g και οι δύο sim ή μόνο η 1η ; Ρωτάω γιατί υπάρχουν συσκευές dual sim που έχουν 3G internet μόνο από την μία σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ερώτηση για τους ήδη κατόχους του! έχετε την dual sim έκδοση ή την απλή; και αν έχετε την dual sim τότε έχουν internet μέσω 3g και οι δύο sim ή μόνο η 1η ; Ρωτάω γιατί υπάρχουν συσκευές dual sim που έχουν 3G internet μόνο από την μία σιμ. Dual sim εχω εγω, αλλα δεν εχω καταλαβει τι εννοεις ακριβως. Επιλεγεις με ποια sim απο τις 2 θελεις να μπεις στο ιντερνετ πρωτα, και μετα κανονικα εχεις 3G σε αυτην που διαλεξες. Εγω εχω sim 1 cosmote και sim 2 vodafone και εχω επιλογη για ιντερνετ την sim 1 και πιανω που και που 3G. Αν αυτο ρωτησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Dual sim εχω εγω, αλλα δεν εχω καταλαβει τι εννοεις ακριβως. Επιλεγεις με ποια sim απο τις 2 θελεις να μπεις στο ιντερνετ πρωτα, και μετα κανονικα εχεις 3G σε αυτην που διαλεξες. Εγω εχω sim 1 cosmote και sim 2 vodafone και εχω επιλογη για ιντερνετ την sim 1 και πιανω που και που 3G. Αν αυτο ρωτησες. στο samsung galaxy s duos 2 που εχω μονο η 1η σιμ ειναι 3g και η 2η ειναι gprs μονο. Ετσι αν εχω καλο πακετο ιντερνετ πχ γουιντ αναγκαστικα θα την βαλω στην 1η και αν τυχον εχω πιο "επισημη" πχ κοσμοτε , αυτη παει αναγκαστικα στην 2η ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 στο samsung galaxy s duos 2 που εχω μονο η 1η σιμ ειναι 3g και η 2η ειναι gprs μονο. Ετσι αν εχω καλο πακετο ιντερνετ πχ γουιντ αναγκαστικα θα την βαλω στην 1η και αν τυχον εχω πιο "επισημη" πχ κοσμοτε , αυτη παει αναγκαστικα στην 2η ! http://www.microsoft.com/en/mobile/lumia-dual-sim/ "Always connected, always available And unlike other dual SIM smartphones, your 3G data connection stays on - regardless of what SIM card you’re using. Stay connected with a dual SIM Lumia." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 πολυ καλο νεο αυτο! ανα πασα στιγμη 3g σε οποια καρτα θες! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Στα 129€ το κινητό http://www.microsoftstore.com/store/mseea/it_IT/pdp/Microsoft-Lumia-535/productID.310767400 στο microsoft store Ιταλίας με δωρεάν μεταφορικά και δωροεπιταγή 15€ για αγορά εφαρμογών κλπ. Υπάρχει καλύτερη τιμή από αυτή; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Στα 129€ το κινητό http://www.microsoftstore.com/store/mseea/it_IT/pdp/Microsoft-Lumia-535/productID.310767400 στο microsoft store Ιταλίας με δωρεάν μεταφορικά και δωροεπιταγή 15€ για αγορά εφαρμογών κλπ. Υπάρχει καλύτερη τιμή από αυτή; μια χαρά τιμή ειναι. εμένα βέβαια μου πήγε 116 ευρω αλλά χωρίς δωροεπιταγή. άρα μια η άλλη ερχεται Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Από που το πήρες στα 116€; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 amazon.fr πριν καμια εβδομαδα ειχε παιξει το ασπρο στα 98€, με μεταφορικα κ φπα πηγαινε 108€ Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts