Alex_tz Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Εγώ πηραντο update μέσω windows insider αλλά έχει αλλάξει η έκδοση του λειτουργικού μόνο και όχι το firmware. Όλα τα αλλα είναι ίδια σαν το δικό σου... ξέρει κάνεις τι μπορώ να κάνω; Το πιο πρόσφατο firmware εξακολουθεί να είναι η Denim, μόνο η έκδοση λειτουργικού θα αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το Windows Phone 8.1 Update 2 στο Lumia 535 Dual; Έχει καθόλου bugs; Edited April 13, 2015 by Cris4524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeraphimVii Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 και με το που βλεπω ενα κινητο μου μου αρεσει και αρεσει και στη τσεπη μου, βλεπω αυτο το topic...τι να πω...τελικα τι εγινε λυθηκε το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Το τηλέφωνο έχει θέμα και όλο προβλήματα βγάζει. Άστο και πάρε το lumia 730 που έχει πέσει η τιμή του. Μπορεί να είναι λίγο ακριβότερο από το 535 αλλά είναι μέρα με την νύχτα. Οθόνη απίστευτη απόλυτο μαύρο και γενικά παντού είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtosios Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 παιδια εγω ημουν ετοιμος να στειλω το δικο μου πισω γιατι δεν την παλευε ακομα και μετα το update αλλα του κανα καμια 3-4 hard reset και κανενα soft reset και τωρα εστρωσε δουλευει μια χαρα ενω μεχρι προτεινος εκανε οτι νανε!!Εφοσον εστρωσε το δικο μου που ηταν αρκετα προβληματικο νομιζω πως εχουν στρωσει ολα.Κατα τα αλλα χωρις προβληματα ειναι πολυ τιμια συσκευη για τα λεφτα της!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Το τελευταίο update που βγήκε πριν μια εβδομάδα ακόμα να εμφανιστεί αλλά ουτε και το προτελευταίο πριν ενα μήνα. Μήπως σκαλοσε κατι? Πως γίνεται και αν γίνεται να το βάλουμε αλλιώς αυτό που βγήκε πριν μια εβδομάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Το τηλέφωνο έχει θέμα και όλο προβλήματα βγάζει. Άστο και πάρε το lumia 730 που έχει πέσει η τιμή του. Μπορεί να είναι λίγο ακριβότερο από το 535 αλλά είναι μέρα με την νύχτα. Οθόνη απίστευτη απόλυτο μαύρο και γενικά παντού είναι καλύτερο. Και διπλάσια τιμή βέβαια... Mario , ποια έκδοση firmware έχεις; Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimisballjohn Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Από πού είναι προτιμότερο να το αγοράσω; Κατάστημα Nokia Care ή από αλυσίδα τύπου Πλαίσιο-Public-Eshop κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Και διπλάσια τιμή βέβαια... Mario , ποια έκδοση firmware έχεις; 02060 στην αρχη και στο τελος 24003 :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Από πού είναι προτιμότερο να το αγοράσω; Κατάστημα Nokia Care ή από αλυσίδα τύπου Πλαίσιο-Public-Eshop κλπ; απ οπου σε συμφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimisballjohn Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Το ρωτάω από άποψη κάλυψης εγγύησης και ποιότητας. Οικονομικά με συμφέρει το nokia care, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν κάποια ντράβαλα σε θέματα εγγύησης να το πω κομψά με nokia care. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Το ρωτάω από άποψη κάλυψης εγγύησης και ποιότητας. Οικονομικά με συμφέρει το nokia care, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν κάποια ντράβαλα σε θέματα εγγύησης να το πω κομψά με nokia care. Δεν έχεις κανένα θέμα με την εγγύηση. Ακόμα και παραεισαγωγή να ειναι αρκεί να έχει έρθει από ευρωπαϊκή χώρα.. Έχω πάρει το lumia 820 απο Ιταλία και το 535 απο Γαλλία.. το 820 που χρειάστηκε επισκευή μια χαρά πέρασε η εγγύηση του στα nokia care. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doublep Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Πάντως δεν αξίζει κανείς να δοκιμάσει ακόμα το technical preview των windows 10. Έχει πολλά προβλήματα. Το έχω βάλει από εχθές και δεν είναι συνεργάσιμο. Μετά από κάποιες ώρες δοκιμής έχει αρχίσει και τα παγώματα που λύνονται μόνο με αφαίρεση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_540_dual_sim-7196.php Για όσους μετάνιωσανε που πήρανε 535 μπορούνε να περιμένουνε το 540 :p Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimisballjohn Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Δεν έχεις κανένα θέμα με την εγγύηση. Ακόμα και παραεισαγωγή να ειναι αρκεί να έχει έρθει από ευρωπαϊκή χώρα.. Έχω πάρει το lumia 820 απο Ιταλία και το 535 απο Γαλλία.. το 820 που χρειάστηκε επισκευή μια χαρά πέρασε η εγγύηση του στα nokia care. Είχα πάρει το lumia 610 από Nokia care και είχε πρόβλημα με την εφαρμογή του Bluetooth share, ενώ δεν πήρε την τελευταία αναβάθμιση που βγήκε λόγω του ότι προερχόταν από κάποιο τριτοκοσμικό region για την Nokia. Για αυτό κολλάω κάπως με το Nokia Care. Άμα όμως μου λες ότι όλα καλά, πάω πάσο, ειδικά το 610 είναι μπελάς, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν οδηγό για προϊόντα και υπηρεσίες Nokia - πλέον Microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Και διπλάσια τιμή βέβαια... Mario , ποια έκδοση firmware έχεις; Διπλασια τιμη ???? 169 ευρω κανει στα skroutzo-μαγαζα και 179 στα γνωστα.... Απο εκει και περα εχεις 1) παρα μα παρα πολυ καλυτερη οθονη. Μονο για την οθονη αξιζει να δωσεις τα παραπανω λεφτα ( OLED ) 2)Επεξεργαστη με 2πλασια ταχυτητα. 3)παρα πολυ καλυτερη πισω καμερα ( carl zeis) . 4)Καλυτερη μπαταρια. 5) Nfc. 6)πυξιδα (ναι ουτε αυτο δεν εχει το 535 - απαραδεκτο σε θεμα gps). 7)Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. και το σημαντικοτερο ; ενα τηλεφωνο που δεν εχει κανενα προβλημα. Η επιλογη βεβαια ανηκει στον καθενα ξεχωριστα. Εγω δεν θα εδινα ουτε cent για ενα τηλεφωνο που εχει τοοοοσα προβληματα. p.s με το post μου απλα θελω να προφυλαξω υποψηφια θυματα του lumia 535 και οχι καποιον αλλο λογο. Edited April 15, 2015 by goregr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos1973 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Χθες παρέλαβα το εν λόγω κινητό. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, η αφή δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Όσον αφορά την μπαταρία, να την αφήσω να εξαντληθεί και μετά να το βάλω για φόρτιση, ή να περιμένω να πάει π.χ στο 10% και τότε να το βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimisballjohn Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Προτείνεται να κάνουμε 2 πλήρεις αποφορτίσεις-φορτίσεις και μετά όταν φτάνει στο 30-25% να το φορτίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 δεν μπορω να καταλαβω μερικους που λενε μακρυα απο 535. ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕς ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ. ημουν απο τους πρωτους που πηραν το 535 ds ,αν και διαβασα για καποια προβληματα με την οθονη,δεν αντιμετοπησα κανενα. πηρα ολεσ τις ενημερωσεις και τωρα τρεχει, να φανταστηται οτι το 8πυρηνο κινητο της γυναικα μου μου φαινεται οτι σερνεται. ακομη και το gps ειναι πολυ καλο,η καμερα ,μπορει να ακουγονται λογα τα 5mp αλλα βγαζει φοβερες φωτο. ετσι για αυτους που λενε να μην προχωρησετε στην αγορα του κινητου, και να διευκρινησω οτι ηρθα σε wp απο android και πλεον δεν θα παρω ποτε μου ξανα android. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akistab Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) δεν μπορω να καταλαβω μερικους που λενε μακρυα απο 535. ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕς ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ. ημουν απο τους πρωτους που πηραν το 535 ds ,αν και διαβασα για καποια προβληματα με την οθονη,δεν αντιμετοπησα κανενα. πηρα ολεσ τις ενημερωσεις και τωρα τρεχει, να φανταστηται οτι το 8πυρηνο κινητο της γυναικα μου μου φαινεται οτι σερνεται. ακομη και το gps ειναι πολυ καλο,η καμερα ,μπορει να ακουγονται λογα τα 5mp αλλα βγαζει φοβερες φωτο. ετσι για αυτους που λενε να μην προχωρησετε στην αγορα του κινητου, και να διευκρινησω οτι ηρθα σε wp απο android και πλεον δεν θα παρω ποτε μου ξανα android. Συμφωνώ απόλυτα!!! Το έχουν καταβαραθρώσει αμέτρητοι το κινητό. Κι εγώ ήμουν πολύ δύσπιστος όταν πήρε ο γιος μου το 630 αλλά μόλις το ρύθμισα και το δοκίμασα είδα με έκπληξη ότι πετούσε. Δεν κολλούσε, έτρεχε και γενικώς ήταν πολύ καλό για τα λεφτά του!!! Έτσι προχώρησα στην αγορά το 535 και μέχρι τώρα δεν το έχω μετανιώσει!!!! Δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα στην οθόνη, έχει πάρει όλες τις ενημερώσεις, δεν κολλάει πουθενά, και δεν έχει πετάξει εφαρμογή που τρέχει!!! Όσο για την κάμερα, όποιος έχει τρέλα με τις φωτό να πάρει DSLR!!! Και όπως είπε ο ανωτέρω χρήστης, μάλλον δεν θα ξαναπάρω android!!!! Edited April 17, 2015 by akistab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το GPS και here maps offline ειναι ολα τα λεφτα μεσα σε 10-20δευ. βρισκει τη θεση σου... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopG Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπέρα,Χριστός Ανέστη !! Τρίτος που συμφωνεί με τους ανωτέρω. Το έχει ο γιός μου και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μια μικρή λεπτομέρεια.... Το χρησιμοποιεί νορμάλ και δεν κάνει "περίεργα" με ROM , W 10 κλπ, ούτε έχει απαιτήσεις από τηλ. 120 €. Τα ίδια ισχύουν και για μένα με το 625, αν και ψήνομαι για τα 10αρια πού τα έχω στο λαπτοπ και φαίνονται καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimisballjohn Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι. Όσοι το αγοράζουν νομίζοντας ότι πήραν τον απόγονο του iPhone 6 και του s6, λογικό να απογοητεύονται. Όσοι το παίρνουν όχι για να παίξουν παιχνίδια, να βγάλουν φωτογραφίες εφάμιλλες μιας κανονικής φωτογραφικής και να έχουν 5 εφαρμογές ταυτόχρονα στο multitasking, αλλά για να κάνουν 5 πράγματα που πρέπει ένα smartphone να προσφέρει, θα είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Εγώ το παρήγγειλα στα €110 από Nokia care για τη μάνα μου που τώρα έχει το Asha 305. Ε, δε νομίζω να απογοητευτεί επειδή έχει snapdragon 200 και όχι 805, όπως το Droid Turbo της Motorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzaxedin Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπέρα, σήμερα το πήρα και γω το κινητό για μένα και την κοπέλα μου. Η πρώτη εικόνα είναι θετικότατη κ η μετάβαση έχει γίνει από iPhone. Ελπίζω να μην εμφανιστούν προβλήματα, οχι τίποτα άλλο είμαι στην Ολλανδία και άντε να βγάλεις άκρη μ'αυτούς εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Να επιβεβαιωσω και εγω οτι το κινητο είναι φοβερο και μη ακουτε κανεναν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts