Jump to content

Jimisballjohn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    139
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Jimisballjohn

  1. Φτάσαμε 20 Μάρτη για να το δούμε.... Update: Pixel 6a χωρίς root, με αναβάθμιση Μαρτίου, Cosmote και μόλις έκανα τη διαδικασία να ενεργοποιήσω το VoWiFi μέσω Pixel IMS. Φαίνεται κανονικά στις ρυθμίσεις, όπως και πριν, ωστόσο, δεν λειτουργεί.
  2. Όσοι δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κλήση μέσω WiFi, δοκιμάστε να φτιάξετε 1 apn με όνομα "ims" και προτιμώμενο τύπο "ims" και προσπαθήστε πάλι.
  3. Προσωπικά, πριν ενεργοποιήσω το VoLTE, είχα πρόβλημα φοβερό με τις κλήσεις γύρω από το σπίτι μου. Όταν έμπαινα, ή όταν έβγαινα από την πολυκατοικία που μένω, εφόσον μίλαγα στο τηλέφωνο, η κλήση θα κοβόταν και μετά θα πάλευα αρκετά λεπτά αφού είχα απομακρυνθεί από το σπίτι και αφού είχα καλέσει εκ νέου αρκετές φορές το άτομο που μιλούσα για να καταφέρω να κάνω μία κλήση που δεν θα κοβόταν η φωνή μου στο άλλο τηλέφωνο 10 δευτερόλεπτα μετά την κάθε κλήση. Το ίδιο συνέβαινε και με τηλέφωνα που ήθελα να πάρω, θα έπρεπε δηλαδή να περιμένω αρκετά λεπτά αφού έχω φύγει από το σπίτι, ή αρκετά λεπτά αφότου έχω μπει στο σπίτι για να μπορέσω να κάνω μία κλήση στην οποία το άλλο μέρος θα με άκουγε κανονικά και δεν θα κοβόταν η φωνή μου μετά τα 10-20 δευτερόλεπτα. Όλα αυτά φτιάχτηκαν με την ενεργοποίηση του VoLTE.
  4. Ρυθμίσεις -> Δίκτυο και Διαδίκτυο -> Κάρτες SIM -> Επιλέγεις την κάρτα σου -> Κάτω από το Προειδοπ. και όριο δεδομένων έχει τον διακόπτη VoLTE. Επανεκκίνηση κάνουμε 2 φορές μετά την ενεργοποίηση στο Pixel IMS.
  5. Λοιπόν, ευκαιρία να μοιραστώ την εμπειρία μου και 'γω: Χρησιμοποιώ φυσική SIM της Vodafone με την οποία έχω πρόγραμμα απλό Vodafone Mobile Broadband (παλιό στικάκι που το έχω στο κινητό, μήπως και δεν πιάνει η Cosmote σε κάποιο σημείο που βρίσκομαι) και μόλις αγόρασα το κινητό, καταχώρισα και eSIM της Cosmote η οποία είναι η βασική μου SIM για κλήσεις, μηνύματα και ίντερνετ. Πριν λίγες ημέρες έπεσα και 'γω πάνω τυχαία πάνω στο mod με το Pixel IMS, ενεργοποίησα τόσο το VoLTE όσο και το VoWiFi και λειτουργούν και τα 2 με επιτυχία. Ευτυχώς, γιατί ήταν πραγματικά τραγικό να δουλεύουν σε Motorola One Action 3 ετών και αξίας €190 όταν το είχα αγοράσει και όχι στο κινητό αυτό. Όσο για το 5G, παρότι επικοινώνησα με την Cosmote, δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει.
  6. Για τις φωτογραφίες δεν μπορώ να σου πω κάτι, εμένα με καλύπτει αλλά είναι το τελευταίο που κοιτάω σε ένα κινητό. Για τις αναβαθμίσεις μπορώ να πω ότι σε λίγες μέρες θα βγει το patch του Μαρτίου και αργότερα μέσα στο χρόνο θα βγει η αναβάθμιση σε Android 8.0
  7. 1) Όχι και όχι 2) Όχι 3) Δύσκολο έως αδύνατο. Μπορεί από αυτόν που το έβαλε το κινητό στο κουτί κατά την πρώτη συσκευασία να έμεινε. Μπορεί να το έκανες κατά λάθος και να μην το πρόσεξες. 4) Ο, τι είπα για το 3.
  8. Να σημειώσω ότι το τηλέφωνο που αναφέρεις φίλε δεν είναι το G5 Plus που συζητούμε σε αυτό το θέμα, αλλά η αναβαθμισμένη έκδοση του G5. Είναι άλλο τηλέφωνο δηλαδή. Πέραν αυτού όμως, είναι αλήθεια ότι φέτος τα low to mid range και mid range της Motorola πάνε πολύ καλά.
  9. Το ευρωπαϊκό που παίρνουμε εμείς, το XT1685 δηλαδή έχει κανονικά NFC. Εάν φέρνουν στο you άλλη έκδοση, τότε δεν θα έχει. Φρόντισε αυτό που θα αγοράσεις να είναι το XT1685.
  10. Από υποστήριξη αναβαθμίσεων θα περιμένουμε μέσα στο Φεβρουάριο λογικά την 8.1 του Android και ίσως πάρει και το επόμενο λογισμικό από αυτό. Δυστυχώς φίλε εδώ έχεις να κάνεις με lenovo που είναι ακόμα πιο δυσκοίλια στο θέμα αυτό και από την ίδια τη Motorola. Ωστόσο εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος από όλα τα υπόλοιπα θέματα του κινητού. Μπαταρία που κρατάει 2 ημέρες και φορτίζει πολύ γρήγορα, κάμερα πολύ καλή, οθόνη επίσης, δυνατός επεξεργαστής και τα παιχνίδια παίζονται στο μάξιμουμ των γραφικών (Need for Speed No limits, Eternium παίζω προσωπικά), σε αντίθεση με το Huawei P9 Lite που παρατήρησα ότι το οδόστρωμα το δείχνει πιο πιξελιασμένο.
  11. Η μπαταρία με χαλαρή χρήση μου κρατάει 2 μέρες. Με παιχνίδι, σειρές, spotify, πλοήγηση και κάποιες κλήσεις, messenger, viber θα μου κρατήσει 1 μέρα. Έχω εντυπωσιαστεί η αλήθεια είναι με την μπαταρία του.
  12. Το G5S Plus θα έχει ίδιο επεξεργαστή, ίδια ram, ίδιο εσωτερικό χώρο, κάμερα ΔΙΠΛΗ 13 MP και η μπροστινή κάμερα επίσης θα είναι καλύτερη. Τέλος, θα είναι 5.5 ιντσών και όχι 5.2. Αν θες τη γνώμη μου, εγώ θα προτιμούσα το G5 Plus και όχι το S. Είναι αρκετά μεγάλο το 5.5 και μου είναι αδιάφορη η διπλή κάμερα. Τίποτε άλλο δεν έχει να προσφέρει.
  13. Ναι, μου το έχει κάνει ελάχιστες φορές. Πρέπει να φταίει η κάλυψη και όχι το τηλέφωνο.
  14. Μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι μιλούσε για αγορά G5 Plus. Προφανώς και το Plus είναι ανώτερο.
  15. Κανένα μειονέκτημα. Το κινητό πετάει, πάει σφαίρα. Εάν όμως δεν ενδιαφέρεσαι για το δίκαρτο, να το ψωνίσεις από amazon, εκεί το μονόκαρτο είναι πολύ πιο φτηνό. Βέβαια, δεν ξέρω τι παίζει με εγγύηση, αν χαλάσει δηλαδή θα πρέπει να το στείλεις στο άμαζον...
  16. Digitech4all, από Γερμανία σε 4 εργάσιμες ήρθε. Ήμουν επιφυλακτικός λόγω των ελαχίστων κριτικών αλλά όλα πήγαν καλά και το κινητό είναι μια χαρά. Τώρα βλέπω ότι το έβαλαν και με 233 ευρώ, ενώ στο e-shop παίζει με 259. Η επιλογή δική σου.
  17. 1) Θέλω να μας πεις αν όντως θα λάβεις μέιλ με έκπτωση από τους λαδιάρηδες 2) Χρησιμοποιώ τον Launcher3, παρά το γεγονός ότι για σχεδόν 3 χρόνια είχα τον Nova στο Moto G 2014. Δεν ξέρω, επειδή το κινητό πάει σφαίρα είπα αυτή τη φορά να συγκρατηθώ και να κρατήσω όσο πιο stock γίνεται. Και δεν με πειράζει που δεν φαίνονται οι αριθμοί (Κρατήσου και εσύ σε stock, με κούρασε το συνεχές σπάσιμο που έκανα στο Moto G 2014 :lol:). Βέβαια, o Launcher3 δεν είναι άγιος. Έχω πρόβλημα με το γεγονός ότι έχω διαμορφώσει την κάρτα SD ως εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και όσες εφαρμογές μεταφέρονται στην κάρτα πολλές φορές δεν εμφανίζεται το εικονίδιό τους στην home screen μετά από reboot. Οι λύσεις σε αυτό είναι 2: είτε θα μεταφέρεις την εφαρμογή στην μνήμη της συσκευής είτε θα βάλεις άλλον Launcher (με τον Nova δεν είχα το πρόβλημα αυτό στο άλλο κινητό). 3) Δεν ξέρω, εγώ ακούω πεντακάθαρο ήχο, πιο σιγανό βέβαια συγκριτικά με το Moto G 2014 που σε κούφαινε.... Κατέβασε κάποιο άλλο dialer app και δοκίμασε. Εάν έχεις και πάλι πρόβλημα, μπορεί να έχει πρόβλημα το ηχείο. 4) Με την μπαταρία εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Επειδή όμως το διάβασα το θέμα αυτό, τσέκαρε το λινκ https://forum.xda-developers.com/g5-plus/how-to/fix-standby-battery-drain-issue-moto-g5-t3615856 Εάν τώρα θες εξοικονόμηση μπαταρίας, εγώ είχα φτιάξει δυνατή ομάδα με apps στο Moto G 2014. Θέλεις root για να περάσεις Greenify + Servicely και έπειτα θα πρέπει να περάσεις Xposed για να εγκαταστήσεις το Amplify και να μπορέσει το Greenify να κάνει δουλειές που μόνο μέσω Xposed ξεκλειδώνονται. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει Xposed για Android 7, επομένως το μόνο που προτείνω είναι root Και μετά Greenify + Servicely.
  18. Δεν υπάρχει ο μαγνήτης μάλλον για να πιάσει το καπάκι που κλείνει. Οι θήκες όμως αυτές είναι άβολες για φωτογραφίες. Δεν προτιμάς κάποια TPU θήκη; Εγώ περιμένω αυτή https://urbanarmorgear.com/collections/all/products/motorola-moto-g5-plus-case?variant=38988084367 και έχει κόλπο για να την πάρεις 20 και όχι 25 δολάρια. βάλε να κάνεις αγορά, μην την ολοκληρώσεις ποτέ και σε λίγες ώρες θα δεις ένα mail που θα σου λέει ότι έλα να την αγοράσεις και 5 δολάρια έκπτωση. Τιποτένιοι αμερικάνοι. Πέραν την προστασίας πάντως, το συγκεκριμένο κινητό θέλει θήκη οπωσδήποτε γιατί γλιστράει στο χέρι και τα βράδια που ξαπλώνω και βλέπω 9gag, όταν με παίρνει ο ύπνος και ακόμα το έχω στα χέρια μου, αρχίζει να γλιστράει και δεν μπορώ να το πιάσω καλά για να το βάλω στο κομοδίνο και με ξυπνάει η όλη κατάσταση :lol::lol::lol:
  19. Είχα περάσει στο κινητό αυτό root + xposed στην τελευταία έκδοση marshmallow που είχε και όλα δούλευαν ρολόι. Δοκίμασε adaway, greenify, amplify, youtube adaway. Είναι ο μόνος τρόπος για να παίζει το κινητό αξιοπρεπώς στην σημερινή εποχή. Οδηγοί όμως υπάρχουν στο xda-developers που είναι μεν στα αγγλικά, αλλά είναι άκρως αναλυτικοί. Εγώ αυτούς ακολουθούσα και όλα γίνονταν πάντα σωστά.
  20. Διαπίστωσα το εξής πρόβλημα στο οποίο πρέπει να φταίει κάτι με την διαμόρφωση της microSD ως εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου: Ορισμένες εφαρμογές (Beat, Camscanner, Quizdom, 9GAG, Facebook, Messenger, Trials Frontier) που εγκαθίστανται εργοστασιακά στην κάρτα μνήμης και βάζω συντομεύσεις τους στην αρχική οθόνη, μετά από επανεκκίνηση του κινητού εξαφανίζονται από την αρχική οθόνη. ΤΟ πρόβλημα το έλυσα μπακάλικα μεταφέροντας τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη, αλλά δεν είναι η σωστή λύση αυτή. Κάποιος που να παρατήρησε το θέμα αυτό; Κατά τα άλλα το κινητό πετάει. Έκανα και τη δοκιμή Spotify + Google Maps στο Android Auto και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν κολλάει τίποτα.
×
×
  • Create New...