Jump to content

Jimisballjohn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    139
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Jimisballjohn

  • Ημ. Γέννησης 22/08/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Jimisballjohn's Achievements

  1. Φτάσαμε 20 Μάρτη για να το δούμε.... Update: Pixel 6a χωρίς root, με αναβάθμιση Μαρτίου, Cosmote και μόλις έκανα τη διαδικασία να ενεργοποιήσω το VoWiFi μέσω Pixel IMS. Φαίνεται κανονικά στις ρυθμίσεις, όπως και πριν, ωστόσο, δεν λειτουργεί.
  2. Όσοι δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κλήση μέσω WiFi, δοκιμάστε να φτιάξετε 1 apn με όνομα "ims" και προτιμώμενο τύπο "ims" και προσπαθήστε πάλι.
  3. Προσωπικά, πριν ενεργοποιήσω το VoLTE, είχα πρόβλημα φοβερό με τις κλήσεις γύρω από το σπίτι μου. Όταν έμπαινα, ή όταν έβγαινα από την πολυκατοικία που μένω, εφόσον μίλαγα στο τηλέφωνο, η κλήση θα κοβόταν και μετά θα πάλευα αρκετά λεπτά αφού είχα απομακρυνθεί από το σπίτι και αφού είχα καλέσει εκ νέου αρκετές φορές το άτομο που μιλούσα για να καταφέρω να κάνω μία κλήση που δεν θα κοβόταν η φωνή μου στο άλλο τηλέφωνο 10 δευτερόλεπτα μετά την κάθε κλήση. Το ίδιο συνέβαινε και με τηλέφωνα που ήθελα να πάρω, θα έπρεπε δηλαδή να περιμένω αρκετά λεπτά αφού έχω φύγει από το σπίτι, ή αρκετά λεπτά αφότου έχω μπει στο σπίτι για να μπορέσω να κάνω μία κλήση στην οποία το άλλο μέρος θα με άκουγε κανονικά και δεν θα κοβόταν η φωνή μου μετά τα 10-20 δευτερόλεπτα. Όλα αυτά φτιάχτηκαν με την ενεργοποίηση του VoLTE.
  4. Ρυθμίσεις -> Δίκτυο και Διαδίκτυο -> Κάρτες SIM -> Επιλέγεις την κάρτα σου -> Κάτω από το Προειδοπ. και όριο δεδομένων έχει τον διακόπτη VoLTE. Επανεκκίνηση κάνουμε 2 φορές μετά την ενεργοποίηση στο Pixel IMS.
  5. Λοιπόν, ευκαιρία να μοιραστώ την εμπειρία μου και 'γω: Χρησιμοποιώ φυσική SIM της Vodafone με την οποία έχω πρόγραμμα απλό Vodafone Mobile Broadband (παλιό στικάκι που το έχω στο κινητό, μήπως και δεν πιάνει η Cosmote σε κάποιο σημείο που βρίσκομαι) και μόλις αγόρασα το κινητό, καταχώρισα και eSIM της Cosmote η οποία είναι η βασική μου SIM για κλήσεις, μηνύματα και ίντερνετ. Πριν λίγες ημέρες έπεσα και 'γω πάνω τυχαία πάνω στο mod με το Pixel IMS, ενεργοποίησα τόσο το VoLTE όσο και το VoWiFi και λειτουργούν και τα 2 με επιτυχία. Ευτυχώς, γιατί ήταν πραγματικά τραγικό να δουλεύουν σε Motorola One Action 3 ετών και αξίας €190 όταν το είχα αγοράσει και όχι στο κινητό αυτό. Όσο για το 5G, παρότι επικοινώνησα με την Cosmote, δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει.
  6. Για τις φωτογραφίες δεν μπορώ να σου πω κάτι, εμένα με καλύπτει αλλά είναι το τελευταίο που κοιτάω σε ένα κινητό. Για τις αναβαθμίσεις μπορώ να πω ότι σε λίγες μέρες θα βγει το patch του Μαρτίου και αργότερα μέσα στο χρόνο θα βγει η αναβάθμιση σε Android 8.0
  7. 1) Όχι και όχι 2) Όχι 3) Δύσκολο έως αδύνατο. Μπορεί από αυτόν που το έβαλε το κινητό στο κουτί κατά την πρώτη συσκευασία να έμεινε. Μπορεί να το έκανες κατά λάθος και να μην το πρόσεξες. 4) Ο, τι είπα για το 3.
  8. Να σημειώσω ότι το τηλέφωνο που αναφέρεις φίλε δεν είναι το G5 Plus που συζητούμε σε αυτό το θέμα, αλλά η αναβαθμισμένη έκδοση του G5. Είναι άλλο τηλέφωνο δηλαδή. Πέραν αυτού όμως, είναι αλήθεια ότι φέτος τα low to mid range και mid range της Motorola πάνε πολύ καλά.
  9. Το ευρωπαϊκό που παίρνουμε εμείς, το XT1685 δηλαδή έχει κανονικά NFC. Εάν φέρνουν στο you άλλη έκδοση, τότε δεν θα έχει. Φρόντισε αυτό που θα αγοράσεις να είναι το XT1685.
  10. Από υποστήριξη αναβαθμίσεων θα περιμένουμε μέσα στο Φεβρουάριο λογικά την 8.1 του Android και ίσως πάρει και το επόμενο λογισμικό από αυτό. Δυστυχώς φίλε εδώ έχεις να κάνεις με lenovo που είναι ακόμα πιο δυσκοίλια στο θέμα αυτό και από την ίδια τη Motorola. Ωστόσο εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος από όλα τα υπόλοιπα θέματα του κινητού. Μπαταρία που κρατάει 2 ημέρες και φορτίζει πολύ γρήγορα, κάμερα πολύ καλή, οθόνη επίσης, δυνατός επεξεργαστής και τα παιχνίδια παίζονται στο μάξιμουμ των γραφικών (Need for Speed No limits, Eternium παίζω προσωπικά), σε αντίθεση με το Huawei P9 Lite που παρατήρησα ότι το οδόστρωμα το δείχνει πιο πιξελιασμένο.
×
×
  • Create New...