Jump to content

akistab

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akistab

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

akistab's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγο το διάβασα και το ανεβάζω μαζί με το λινκ. https://www.techgear.gr/huawei-i-lista-me-tis-syskeyes-poy-tha-paroyn-to-emui-12-android-11-31735?fbclid=IwAR2jiIVUhMtehpC5YVdtSK1AXTuyFmCKijs1v_z0pwD7dv3LRgGVcPvSFaM Σε ό,τι αφορά το EMUI 12, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα τις συσκευές που θα το λάβουν από το πρώτο μισό του 2022, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη λίστα που ακολουθεί: Mate 40 Pro P40 Pro+ P40 Pro P40 Mate Xs Mate 30 Pro Mate 30 P30 Pro P30 Mate 20 Pro Mate 20 RS Mate 20 X 5G Mate 20 X Mate 20 P20 Pro P20 Mate 10 Porsche Design Mate 10 Pro Mate 10 nova 7 nova 7 SE nova 7i nova 5T nova 4 nova 4e Y9 Prime 2019 Y9s Y8p
  2. akistab

    Huawei P20 Lite

    Καλησπέρα σε όλους. Πήρα το κινητό χθες, προερχόμενος από το P9 lite '16. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς αλλά το κινητό είναι άλλο πράγμα. Έχω δύο ερωτήσεις μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει: 1.Το notch σε τί χρησιμεύει; 2.Μετέφερα τα πάντα από το προηγούμενο τηλέφωνο εκτός από τα δεδομένα από το μοναδικό παιχνίδι που παίζω, το Subway Surfers. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι ασφαλές. Παρόλο που προσπάθησα να το παρακάμψω και να κάνω τη μεταφορά από την sd που έχω κρατήσει back up, δεν τα κατάφερα. Αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ!!
  3. Ωραίο δώρο μαζί με την λαμπάδα!!! Καλή επιτυχία και καλό Πάσχα σε όλους!!!
  4. Φανταστικό κινητό!!! Καλή επιτυχία σε όλους!!!
  5. Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Έκανα την αναβάθμιση το Σαββάτο και είμαι μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος. Πολύ ωραίο UI και γενικά όλες οι αλλαγές μου άρεσαν πολύ. Δύο σημεία μόνο που έχω εντοπίσει και θέλω να αναφέρω είναι ότι: 1ον. Το wifi ενεργοποιείται μόνο του και ψάχνω να βρω πού είναι η εντολή και να την απενεργοποιήσω (όπως στα 8.1) και 2ον. Σε ένα παιχνίδι (subway surfer) υπάρχει κάποιο θέμα με την οθόνη (δείχνει να έχει ¨μεγαλώσει") και κάποιες εντολές μέσα στο παιχνίδι δεν γίνεται να πατηθούν. Ελπίζω το τελευταίο να λυθεί με κάποια από τις επόμενες αναβαθμίσεις. Επίσης, ίσως είναι δική μου ιδέα, η μπαταρία μου δίνει την εντύπωση ότι κρατάει λίγο παραπάνω παρά το ξεζούμισμα. Υ.Γ.:Το νούμερο 1 λύθηκε.
  6. Πήγαινε στις ρθμίσεις και επίλεξε Ήχους κλήσεων. Πάτα εκεί πού λέει "Μάθετε πώς μπορείτε να προσθέτε περισσότερα". Θα σε βοηθήσει γιατί λέει ακριβώς τί να κάνεις!!!
  7. Καλησπέρα. Θα συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή και θα τα μεταφέρεις με copy-paste από την κάρτα στον φάκελο με τα ringtones της μνήμης του τηλεφώνου. Μετά τα επιλέγεις από τις ρυθμίσεις.
  8. Συμφωνώ απόλυτα!!! Το έχουν καταβαραθρώσει αμέτρητοι το κινητό. Κι εγώ ήμουν πολύ δύσπιστος όταν πήρε ο γιος μου το 630 αλλά μόλις το ρύθμισα και το δοκίμασα είδα με έκπληξη ότι πετούσε. Δεν κολλούσε, έτρεχε και γενικώς ήταν πολύ καλό για τα λεφτά του!!! Έτσι προχώρησα στην αγορά το 535 και μέχρι τώρα δεν το έχω μετανιώσει!!!! Δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα στην οθόνη, έχει πάρει όλες τις ενημερώσεις, δεν κολλάει πουθενά, και δεν έχει πετάξει εφαρμογή που τρέχει!!! Όσο για την κάμερα, όποιος έχει τρέλα με τις φωτό να πάρει DSLR!!! Και όπως είπε ο ανωτέρω χρήστης, μάλλον δεν θα ξαναπάρω android!!!!
  9. Μια διόρθωση σχετικά με τη rom. Είναι η Ice cream!!! :confused:
  10. Παιδιά καλησπέρα!!! Έχω ένα πρόβλημα με το tablet που το δημιούργησε ένας μικρός φίλος!!! Ο πιτσιρικάς πήγε στις ρυθμίσεις και πείραξε τον φωτισμό. Αποτέλεσμα η οθόνη να είναι μαύρη ό,τι κι αν κάνω. Πατώντας το ON/OFF, στιγμιαία φωτίζεται η οθόνη αλλά στη συνέχεια πάλι μαύρο σκοτάδι!!! Ξεκλειδώνει κανονικά, πατώντας εφαρμογές τις ανοίγει, μέχρι και μουσική παίζει (βέβαια στα τυφλά και τυχαία γίνονται όλα)!!!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κάποιο τρόπο;;;;; Ενημερωτικά το tablet είναι κινέζικο (ICOO) και φοράει την Gingerbread!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!
  11. Ok zxr. Ευχαριστώ!!!! Θα τα φυλάξω. Μπορεί να κάνουν στο επόμενο!!!!
  12. Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει να μου δώσει τα φώτα του!!! Έχω πάρει hands-free sony ericsson MH-700 επειδή ήθελα να μπορώ να αλλάξω ακουστικά. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ακούω μουσική δεν υπάρχει μπάσο κάτι που διορθώνεται όταν πατήσω το πλήκτρο απάντησης κλήσης του hands-free. Γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να συμβαίνει;;;; Το κινητό είναι με τη μία κάρτα!!! Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...