Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το απενεργοποίησα και τίποτα. Τι να πω, όπως κάτσει είναι μου φαίνεται..

το talkback τι κάνει; είναι αυτό για τον απο πισω ήχο που ακούγεται στον συνομιλητή; Ρωτάω γιατί απενεργοποιώ ότι δε μου χρειάζεται.

Απλος στο 3 οταν τραβαγες screenshot σου εβγαζε κατευθειαν επιλογες,τωρα το εχει με αυτο τον τροπο..οκ θα ζησουμε και ετσι:p

Thanks @tpal:)

αν το έκανες με το s pen ήταν δεδομένο πως θα είχε επεξεργασία, μια και στο έλεγε σαν "γράψε στην οθόνη", οπότε ήταν εννοείται πως θα το επεξεργαστείς αφού πρόκειται να γράψεις. Στην περίπτωση όμως που θα έκανες ένα screenshot περνώντας το χέρι, όχι (σαν προεπιλογή όχι). Έπρεπε να μπεις στις ρυθμίσεις και να του πεις εσύ τι να κάνει όταν παίρνεις στιγμιότυπο. Και στο ΝΟΤΕ 4 όμως μπορείς να ρυθμίσεις αν θες ή δε θες επεξεργασία σε αυτή την περίπτωση της καταγραφής οθόνης

θέλω να ρωτήσω κάτι που όσο πιο πολλοί απαντήσουν, τόσο καλύτερα:

πόσες εφαρμογές τρέχουν στο κινητό σας, και σε τι κατάσταση είναι η RAM? πόσο τα % ας πούμε;

Ρωτάω γιατί είναι κάτι που έχω ξαναγράψει εδώ μέσα πολλές σελίδες πιο πίσω αλλά δε μου απάντησε κανεις και δεν ξέρω τι γίνεται στους άλλους : Με το ΝΟΤΕ 3 είχα σχεδόν μισή φορά παραπάνω σε άθροισμα απο τις εφαρμογές που έχω στο ΝΟΤΕ 4, και στο ΝΟΤΕ 3 ειχα τη RAM στα 1,7G--1,9G , ενώ στο ΝΟΤΕ 4 με πολύ λιγότερες εφαρμογές όπως είπα, φτάνει και στο 2,5G .

Έχω πει βέβαια, πως παρόλα αυτά δεν κολλάει πουθενά με τίποτα. αλλά φοβάμαι να βάλω άλλες εφαρμογές, αν και σκέφτηκα να βάλω πολλές για να δω τα όριά του.

• Εδώ να πω πως στην αρχή το ΝΟΤΕ 3 μου έφτανε επίσης σχεδόν μέχρι το τέρμα, αλλά είπα να το ψιλοεξαντλήσω και τελικά μετά αντί να ανεβαίνει, άρχισε να κατεβαίνει. Με ενδιαφέρει η κατάσταση του καθε ΝΟΤΕ 4 για να ξέρω τι να κάνω και γω. να προσπαθήσω να εξαντλήσω τη μνήμη ή όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by truckman
Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρησιμοποιεί κάνεις το Note 4 με Mac; Αν υπάρχει κάποιος φίλος ας μου στείλει ένα πμ να ρωτήσω κάτι σχετικά με μεταφορά αρχείων μουσικής γιατί δεν μπορώ το βρω. Ευχαριστώ

Χρησιμοποιεί κάνεις το Note 4 με Mac; Αν υπάρχει κάποιος φίλος ας μου στείλει ένα πμ να ρωτήσω κάτι σχετικά με μεταφορά αρχείων μουσικής γιατί δεν μπορώ το βρω. Ευχαριστώ

Φιλε καντο ασυρματα .shareit κατεβασε σε υπολογιστη και κινητο.Στελνεις πολυ γρηγορα

Δημήτρης

Βασικά με ενδιαφέρει κάτι πιο συγκεκριμένο. Έχω ένα ipod με κάποιες playlists και θελω να τις μεταφέρω στο 4άρι μέσω του Mac και δεν μπορώ να το βρω με τίποτα πως γίνεται και αν γίνεται.

πόσες εφαρμογές τρέχουν στο κινητό σας, και σε τι κατάσταση είναι η RAM? πόσο τα % ας πούμε;

Ρωτάω γιατί είναι κάτι που έχω ξαναγράψει εδώ μέσα πολλές σελίδες πιο πίσω αλλά δε μου απάντησε κανεις και δεν ξέρω τι γίνεται στους άλλους : Με το ΝΟΤΕ 3 είχα σχεδόν μισή φορά παραπάνω σε άθροισμα απο τις εφαρμογές που έχω στο ΝΟΤΕ 4, και στο ΝΟΤΕ 3 ειχα τη RAM στα 1,7G--1,9G , ενώ στο ΝΟΤΕ 4 με πολύ λιγότερες εφαρμογές όπως είπα, φτάνει και στο 2,5G .

Έχω πει βέβαια, πως παρόλα αυτά δεν κολλάει πουθενά με τίποτα. αλλά φοβάμαι να βάλω άλλες εφαρμογές, αν και σκέφτηκα να βάλω πολλές για να δω τα όριά του.

• Εδώ να πω πως στην αρχή το ΝΟΤΕ 3 μου έφτανε επίσης σχεδόν μέχρι το τέρμα, αλλά είπα να το ψιλοεξαντλήσω και τελικά μετά αντί να ανεβαίνει, άρχισε να κατεβαίνει. Με ενδιαφέρει η κατάσταση του καθε ΝΟΤΕ 4 για να ξέρω τι να κάνω και γω. να προσπαθήσω να εξαντλήσω τη μνήμη ή όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass

Ετσι είναι. Η ram βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα αλλά δεν κολλάει το τηλέφωνο. Εγώ το έχω φορτώσει με 16 εφαρμογές ταυτόχρονα και gps χάρτες και δεν κωλωσε πουθενά. Γύρω στα 600 ελεύθερο είχε μείνει

Θοδωρής

Το μονο θεμα πλεον που πειραζει τα δικα μου ματια ειναι το οτι λειπει το animation σμικρυνσης οταν εισαι σε μια εφαρμαγη και ανοιγεις recents.

Άλλο πάλι κι αυτό. Για ποιον λόγο έβγαλε το συγκεκριμένο εφέ κάτι που στον κανονικό κώδικα υπάρχει; Η διαδικασία όταν είσαι σε κάποια εφαρμογή και πατάς τις πρόσφατες εφαρμογές γίνεται βίαια κι όχι ομαλά. :O

Το κουλο ειναι οτι στο zoom in δουλευει κανονικα...

Και μενα το μυαλο μου παει σε εσκεμενες ενεργειες για προωθηση του s6 που εκει ειναι Ok.

http://oi62.tinypic.com/ehzz1f.jpg

Δε μπορω να τη φορτωσω παραπανω!

Μετα κλεινουν οι εφαρμογες αυτοματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

αξίζει να το αναβαθμίσουμε σε lolipop η καλύτερα με kitkat?

αξίζει να το αναβαθμίσουμε σε lolipop η καλύτερα με kitkat?

Εννοείται lollipop.

Ετσι είναι. Η ram βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα αλλά δεν κολλάει το τηλέφωνο. Εγώ το έχω φορτώσει με 16 εφαρμογές ταυτόχρονα και gps χάρτες και δεν κωλωσε πουθενά. Γύρω στα 600 ελεύθερο είχε μείνει

Το κουλο ειναι οτι στο zoom in δουλευει κανονικα...

Και μενα το μυαλο μου παει σε εσκεμενες ενεργειες για προωθηση του s6 που εκει ειναι Ok.

http://oi62.tinypic.com/ehzz1f.jpg

Δε μπορω να τη φορτωσω παραπανω!

Μετα κλεινουν οι εφαρμογες αυτοματα...

Μαζί με τις εφαρμογές της samsung, είναι σε σύνολο πάνω απο 100-110 οι εφαρμογές που έχετε στο κινητό, εγκατεστημένες και προεγκατεστημένες ; Γιατί στη φωτογραφία του φίλου δείχνει π.χ. ότι τρέχουν 16 εφαρμογές τη δεδομένη στιγμή, με 2,5G στη RΑΜ.

Αλλά δεν έχει σημασία μόνο πόσες τρέχουν εκείνη την ώρα. Αν σταματήσεις αυτές τις 16 π.χ., θα μηδενιζόταν;;; ¨οχι φυσικά. Τι εννοώ:

Με καμια 80αριά εφαρμογές μαζί με τις υπάρχουσες (τις προεγκατεστημένες) παρόλο που δεν είναι σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή ενεργές (σαν τη φωτογραφία του φίλου που δείχνει 16 ενεργοποιημένες), στη φωτογραφία που ανέβασα έχουμε αυτό το αποτέλεσμα παρακάτω.

Το θέμα είναι πως είναι 2,19G η μνήμη ενώ δεν τρέχει καμιά όπως λέει. Τρώνε μνήμη και οι εφαρμογές που υπάρχουν μέσα στο κινητό άσχετα με το αν δουλεύουν εκείνη την ώρα ή όχι. Το galaxy S3 που είχα κάποτε καμια 100-120 εφαρμογές, κολλούσε τόσο που καμιά φορά έκανα στη γυναίκα μου αναπάντητη επειδή δεν είχα χρόνο για να με πάρει πίσω π.χ., και κολλούσε τόσο που μόλις χτυπούσε μια φορά πατούσα να κλείσει, και έκλεινε αφού το είχε σηκώσει η γυναίκα μου μετά απο πολλά ΝΤΡΙΝ και μου είχε απαντήσει κιόλας! Το ΝΟΤΕ 3 του είχα καμία 100στη και δούλευε μια χαρά με πολύ χαμηλό ποσοστο επι της % (55% - 65% π.χ. ) ενώ στο ΝΟΤΕ 4 (που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να δώσουν 4GB RAM ενώ στην πραγματικότητα είναι 2,5G και κάτι, ούτε καν 3G) για πλάκα ανεβαίνει. Με τις εργοστασιακες του εφαρμογές περνούσε το 1,5G

Πληροφοριακα, με την τελευτεα lollipop για C ειναι στο 1.8gb idle.

Με 100 εφαρμογες εργοστασιακες κ μη στο drawer.

Edit: 2 μερες μετα, σταθεροποιηθηκε στα 2gb. Τουλαχιστον καλυτερα απ'τα 2.2.

Edited by sxizwdogwlo
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχει σημασία αν είναι τελείως δεσμευμένη ή τελείως άδεια η μνήμη RAM. Αν η σάμσουνγκ και η κάθε σάμσουνγκ έχει κάνει καλό optimization στο software και γενικώς καλή δουλειά δεν έχει σημασία. Μπορεί να δείχνει 2,6 στα 2,7 και να μην μασάει πουθενά. Αντίθετα μπορεί να δείξει 1,7 ή 2,0 και να τρώει σκαλώματα. Γενικά μιλάω, δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα σε αυτό απλά έχω παρατηρήσει ότι αυτό το memory leak είναι αισθητό κάποιες φορές γιατί όταν ξαναανοίγω κάποιες εφαρμογές κι αυτές χωρίς να ανοίξω άλλες, ξαναφορτώνουν. Απλά επειδή είναι πανίσχυρο το note 4 παίρνει 1 δευτερόλεπτο να ξανανοίξει.

Περασα και γω την τελευταια BOC5 μολις

Εγώ δεν την πέρασα ακόμα. Εντυπώσεις;

Και τι λέει ρε φιλαράκι για πες μας.....

Τώρα τελείωσα το στήσιμο γιατί έκανα πάλι Ρουτ ρικοβερι κλπ. Φαίνεται καλύτερη. Αισθητά είναι πιο γρήγορη. Μπαταρία από αύριο μεθαύριο. Η αφή μου φαίνεται λιιγο καλύτερη ακόμα. Το άνοιγμα εφαρμογών πιο γρήγορα και πιο άμεσα. Το λαγκ στα recents δυστυχώς υπάρχει ακόμα ,αντε να ειναι ένα τικ πιο γρήγορο. Πάντως το κινητό καλυτερεύει όλο και περισσότερο. Για μένα περάστε τη οποίος ξέρει .

Εγώ δεν την πέρασα ακόμα. Εντυπώσεις;
Δημήτρης

Ετσι ακριβως.

Τις ιδιες εντυπωσεις κ γω.

Δεν ειναι τρομερη βελτιωση αλλα ειναι καλυτερα απο BOC3.

Ας φτιαξουν κ τα Recent και ας μη δωσουν 5.1... να παμε ομως σε 5.2 οταν ερθει ο καιρος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα σας. Σήμερα πήρα την Lollipop 5.0.1 ξέρετε αν πρέπει να κάνω κάτι το ιδιαίτερο σε ρυθμίσεις με την καινούρια έκδοση! !! Το τηλέφωνο σεταριστικε από μόνο του. Σας ευχαριστώ πολύ Επίσης πως μπορώ να ξέρω αν το κινητό μου δουλεύει στα 64 bit τώρα με τη Lollipop! !!! Edited by LOKATZIS71

Δεν υπάρχει γιατί. Πολύ απλά δεν το ξεκλειδώνει η Samsung. Άλλωστε έρχεται και το 5 και κάτι πρέπει να κρατήσει και για αυτό.

Εχω το Nova launcher, αλλά το έχω δοκιμάσει και με Apex και άλλους launcher. Στις κινήσεις και χειρονομίες, πριν την αναβάθμιση σε lollipop, όταν έσερνες το δάχτυλο στην οθόνη πρός τα κάτω σου εμφάνιζε τις ειδοποιήσεις. Τώρα αυτό δεν λειτουργεί, όσο και αν προσπάθησα, και πρέπει το σύρσιμο να γίνει ,κλασσικά, από την κορυφή της οθόνης, που είναι λίγο άβολο.

Εχω το Nova launcher, αλλά το έχω δοκιμάσει και με Apex και άλλους launcher. Στις κινήσεις και χειρονομίες, πριν την αναβάθμιση σε lollipop, όταν έσερνες το δάχτυλο στην οθόνη πρός τα κάτω σου εμφάνιζε τις ειδοποιήσεις. Τώρα αυτό δεν λειτουργεί, όσο και αν προσπάθησα, και πρέπει το σύρσιμο να γίνει ,κλασσικά, από την κορυφή της οθόνης, που είναι λίγο άβολο.

Αυτό το πρόβλημα έχω και εγώ μετά την αναβάθμιση! Όσο και αν προσπάθησα, δεν βρήκα λύση! Κρίμα γιατί ήταν πολύ βολικό!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)