Jump to content

eloy4s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eloy4s

  1. Δοκίμασα και έβγαλα αρχικά το αυτόματο σε κανάλι 4 που για λίγο έπιανε καλύτερα. Για λίγο όμως. Μετά επανήλθε όπως ήταν πριν, δλδ δίπλα σχεδόν στο ρούτερ και ενώ φαινόταν να έχει σήμα, ήταν εικονικό. Παρεμπιπτόντως το Galaxy S3 που έπαιζε η κόρη μου παιχνίδι είχε σήμα φουλ. και αυτό το έκανα καθώς και επανεκκίνηση. Άλλωστε μόνο που άλλαξα για λίγο κανάλι, έγινε restart στο router Επειδή το είδα και σε καφέ με ίντερνετ μου έκανε εντύπωση. Ειδικά όταν έπιαναν όλοι εκτός απο μένα. Υ.Γ. Στην πείρα που έχω και γω, το ίδιο ακριβώς θα έλεγα. Άλλωστε αυτό ήταν και το πρώτο που είπα: Πως μου έκανε εντύπωση, που εγώ που καθόμουν και έλεγα με βάση το τηλέφωνό μου σαν παράδειγμα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη νέα έκδοση, και μου ήρθε ξαφνικά το προβλημα. Είναι πολύ περίεργο. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχει ακόμα και δυσπιστία, που κακώς κατ εμένα αν υπάρχει, αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάθομαι να γράφω λες και θέλω να πείσω κάποιον για οτιδήποτε. Ούτε διαφήμιση κάνω, ούτε δυσφήμιση.
  2. Όταν βγήκε η νέα έκδοση android, παρουσιάστηκαν διάφορα άτομα εδώ μέσα που ανέφεραν πρόβλημα. Εγώ εξ αρχής όπως είχα απαντήσει, δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα. Πλέον έχω εδώ και 1-2 μέρες. Πληροφοριακά να πω πως έχω περάσει τη νέα έκδοση από την 1η μέρα που κυκλοφόρησε πιστεύοντας πως αν έχει κάποια αλλαγή, θα είναι ως προς όφελος του καταναλωτή, δηλαδή προς όφελος όλων μας. Δυστυχώς εδώ και 1-2 μέρες, δεν έχω καλό σήμα ΚΑΙ στο ίντερνετ, ακόμα και ένα μέτρο απο το ρούτερ. Εκτός αυτού είμαι σίγουρος πως δε φταίει η σύνδεση μου αφού ταυτόχρονα δουλεύει η κόρη μου η μικρή παιχνίδια με ίντερνετ με το galaxy S3 που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα με τη σύνδεση. Και φυσικά δεν είναι μόνο το σημα σύνδεσης του ίντερνετ αλλά και του 3G & 4G όπως θα έλεγα και του 2G αφού πολλές φορές για να μιλήσω βγαίνω στο μπαλκόνι. Όλα αυτά όμως δεν υπήρχαν και γι'αυτό μπορώ να εκφέρω γνώμη στη διαφορά του πως δουλεύει αφού το έχω το ΝΟΤΕ4 αυτό εδώ και 15-16 μήνες. Ξέρει κανείς τίποτα περί αυτού; Αν το γυρίσω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις μπορεί άραγε να λυθεί το πρόβλημα; Κάθε βοήθεια δεκτή. Υ.Γ. έχω διαβάσει αμέτρητες φορές για root κλπ. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ root εκτός απο το galaxy S3. Και αυτό το είχα κάνει διαβάζοντας οδηγίες ταυτόχρονα. Σε αυτό όμως δεν δοκιμάζω κάτι που δεν γνωρίζω (παραδέχομαι δεοντολογικά όντας τεχνικός σε άλλα πράγματα, πως όταν δεν ξέρεις κάτι που μπορεί να κάνεις κάτι που ΔΕΝ γυρνάει πίσω, καλύτερα να μη το κάνεις. Πόσο μάλλον να προσπαθήσεις να γυρίσεις μια έκδοση πίσω, μια ενέργεια που δεν έχω ξανακάνει ποτέ μου. Και το λέω αυτό επειδή ήταν το 1ο που σκέφτηκα να κάνω.) Αυτό το σκέφτηκα γιατι τελικά η προηγούμενη έκδοση δε με χαλούσε καθόλου. Μάλιστα πλέον με χαλάει η τωρινή. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο ανεξαιρέτως εκ των προτέρων.
  3. Μιλώντας σαν μεγάλοι άνθρωποι (πιστεύω ότι είμαστε οι περισσότεροι μεγάλοι και όχι παιδιά), "θεωρώ" ότι πολλές φορές πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον γιατί έτσι έρχονται οι γνώσεις. Συμφωνώ ότι σε ένα πρόβλημα μπορεί να έχει δοθεί η απάντηση πάνω από 30 φορές σε ένα νήμα. Αλλά: ΔΕΝ μπορεί ο καθένας να κάθεται να ψάχνει όλο το ατελείωτο νήμα για να βρει μια απάντηση με φυσικό αποτέλεσμα να ψάχνει ο καθένας την "ευκολία" του. Μπορεί να πει κάποιος,,,,, και εγώ μ@λ@κς είμαι που κάθομαι και το ψάχνω για να του δώσω απάντηση;;; Είναι λογική ερώτηση, που θα την απαντήσω λογικά. ΚΑΝΕΙΣ δεν υποχρεώνει ΚΑΝΕΝΑΝ να ψάξει για κάτι. Κάποιοι έχουν χρόνο, κάποιοι όχι. Κάποιοι θέλουν την "εύκολη λύση" κάποιοι όχι. Κάποιους τους ενδιαφέρει να μαθαίνουν, κάποιους όχι. Δε μπορούμε να βάλουμε τον εαυτό μας στο ίδιο καζάνι με τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί ο καθένας σκέφτεται και πράττει διαφορετικά. Προτείνω σαν γνώμη μου πάντα, για αυτούς που "θέλουν έτοιμη απάντηση" να δώσουν τη λέξη κλειδί στην αναζήτηση και θα την βρουν την άκρια. Από κει και πέρα, πάντα υπάρχει κόσμος που θα βοηθήσει. Αλλά το να θεωρείς τον εαυτό σου "κάπως" επειδή ψάχνεις για κάποιον άλλο πράγματα, ,,,, είναι λάθος. Το θες και το κάνεις. Αν δε θες δε το κάνεις. Αυτή είναι η γνώμη μου, και συγνώμη για το "έξω από το θεμα μας", αλλά πιστεύω ότι χρειαζόταν και χρειάζεται ενίοτε. Τα σέβη μου. Υ.Γ. Αν δε ρωτήσεις, δε μαθαίνεις. Θες να μάθεις;;;; Ρώτα, αλλά πρώτα,,, ΨΑΞΕ !
  4. Στην κάτω κάτω φωτογραφία δείχνει το ζητούμενο. Εκεί που λέει "πρωινό ξυπνητήρι", όσον αφορά την φωτογραφία που έχει. Στη δική μου περίπτωση, είναι εκεί που λέει "σχολείο" (των παιδιών μου)
  5. έμπα στις ρυθμίσεις. Πιστεύω ξέρεις ποιο εικονίδιο είναι των ρυθμίσεων, στη φωτογραφία που μου δείχνεις. Στην κάτω σειρά το μεσαίο. Αυτό θα σε βγάλει σε περαιτέρω επιλογές, που μπορεί να είναι απενεργοποιημένη η γραφή μέσω φωνής , ή να ΜΗΝ υποστηρίζει Ελληνικά, οποτε αν το γυρίσεις στην αγγλική γλώσσα μπορεί ξαφνικά να δεις το εικονίδιο με το μικρόφωνο να εμφανίζεται, και αν είναι έτσι εννοείται ότι πρέπει να ενεργοποιήσεις να "καταλαβαίνει Ελληνικά". Αν δεν είναι έτσι, τότε όπως είπα πρώτα κάτι έχει να κάνει στις ρυθμίσεις.
  6. όταν δεν υπάρχει το μικρόφωνο, τότε το πατάς παρατεταμένα, για να σου δείξει και άλλες επιλογές. Δηλαδή, αν σου δείχνει π.χ. εικονίδιο σαν κείμενο, εκεί είναι που βγάζεις το pen και γραφεις. Αν όμως το πατήσεις παρατεταμένα τότε σου βγάζει και άλλες επιλογές κρυμμένες. Η μία απο αυτές είναι το μικρόφωνο. Ναι. Λάθος κάνεις κάπου. Τουλάχιστον στο τηλ. μου (δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει πρόβλημα) μου δείχνει κανονικά το λόγο που έχω βάλει στο ξυπνητήρι. Τώρα όσον αφορά τους ήχους δεν το έχω ψάξει, και δε μπορώ να απαντήσω σίγουρα. Αλλά τον "τίτλο" του ξυπνητηριού τον γράφει.
  7. 1. η πιο νέα είναι 2. κάπου εδώ μέσα έχω δει παλαιότερα. Αν ψάξεις θα βρεις πως και τι χρειάζεται. 3. Απ'όσο διαβάζω εδώ μέσα εδώ και 1 χρόνο, ναι, υπάρχει πρόβλημα. (χωρίς να μου έχει τύχει εμένα) 4. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ , μη σε παραπλανησω αθελα μου. 5. Επίσης δεν γνωρίζω. Αυτα που γνώριζα εγώ στα είπα. - Ελπίζω ότι κάποιοι θα βοηθήσουν που ξέρουν στα υπόλοιπα.
  8. Το πατάς παρατεταμένα για να πας στην επιλογή που θες, και όταν πας στο μικρόφωνο το πατάς, αλλά εννοείται ότι πρέπει να είναι συνδεδεμένο με το ίντερνετ το κινητό.
  9. Ρυθμίσεις-> Σάρωση δακτύλου αν κατεβάσεις το χερι σου στην οθόνη για να σου δείξει την "άνω μπάρα" , γράφει "απο τη δεξιά μεριά με ένα αστεράκι "Γρήγορη σύνδεση". Το πατάς και ψάχνει και βρίσκει συσκευές συμβατές. Εκεί μπορεί να συνδεθεί ενδεχομένως, όπως μπορεί να συνδεθεί και με υπολογιστή. Και εμένα μου το έγραφε στην αρχή. Αγνόησέ το. Σήμερα δεν υπάρχει. Μετά την αναβάθμιση μου το έβγαλε.
  10. Σε μένα δουλεύει φίλε μου. Αλλά κάποιος άλλος το ανέφερε σαν πρόβλημα ότι δεν έπαιρνε το αποτύπωμα του δακτύλου του (όχι στην εφαρμογή της winbank , σε άλλο "επίπεδο"), και έδινε κωδικό για να μπει. Ξαναλέω, ότι σε εμένα δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα κανονικά. Εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με το market (play store) που ενώ ήμουν συνδεδεμένος, δε δούλευε καθόλου λες και δεν είχε ίντερνετ καθόλου. Πως πέρασε;;; Του έκανα ένα restart και όταν το ξανάνοιξα και συνδέθηκα με το wifi μπήκα στο play market και άλλαξα λογαριασμό να δω αν θα δούλευε. Δούλεψε με την 1η. Μετά το ξαναγύρισα στον προηγούμενο λογαριασμό και δούλεψε κανονικά. Όσο για το πρόβλημα που αναφέρεις στο υστερόγραφό σου, άλλαξε τις ρυθμίσεις περί δακτυλικών αποτυπωμάτων. Υ.Γ. όσο για το 2ο πρόβλημά σου, όντως είναι πρόβλημα μεγάλο, γιατί μετά σταματάει να είναι τηλέφωνο και μένει μόνο το "Gadget" . Ελπίζω να είναι προσωρινό.
  11. Και σε μένα ήταν το καλύτερο που είχα δουλέψει. Το έχω αλλά δεν δουλεύει. Κάποτε δούλευε. Ίσως φταίει κάποια ρύθμιση (πιστεύω δλδ). Θυμάμαι ότι δούλευε, μέχρι που σταμάτησα να το δουλεύω αφού δε χρειαζόταν, και κάποια στιγμή (πάνε πολλοί μήνες βέβαια) είχα κάνει κάποιες ρυθμίσεις ώστε όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο, ή να λέει το τηλέφωνο που με καλεί στην περίπτωση που δεν το έχω στις επαφές μου, ή αν το είχα στις επαφές μου να μου λέει το όνομα που με καλεί. Αυτό ίσως άλλαξε κάποιες ρυθμίσεις με το control. Σκέφτομαι να το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά βαριέμαι να το ξαναφέρνω εκεί που ήταν. Το θέμα είναι ότι όταν το δούλευα έβρισκε κατευθείαν (αυτό που δοκιμάζει ποιο "κανάλι" πιάνει) με την 1η άντε με τη 2η, ενώ τώρα ψάχνει ψάχνει, και από επόμενο σε επόμενο φτάνει στο τέλος και δεν έχει βρει τη συχνότητα που να πιάνει την τηλεόραση στην προκειμένη περίπτωση.
  12. Οκ. Σωστός. Ίσως φταίει ο συγκεκριμένος πλοηγός μου. Αλλού που το ξαναδοκίμασα δουλεύει. Το control για τις συσκευές δε δουλεύει. Ίσως φταίει καμιά ρύθμιση. Έχω αυτή την εφαρμογή που μου σύστησες, επειδή όταν την έβαλα η εργοστασιακή δε δούλευε ενώ αυτή δούλευε άψογα. Τώρα όμως δε δουλεύει εδώ και κάποιο καιρό και σκέφτομαι μήπως έχει σχέση με το ότι είχα κάνει κάποτε κάποια ρύθμιση που όταν χτυπάει το τηλέφωνο πρώτα μου λέει το όνομα αυτού που παίρνει εφόσον είναι στον κατάλογο και το βλέπει. Οπότε ίσως αυτό να φταίει.
  13. Στον πλοηγό τελικά κάνει αντιγραφή. Αλλά αν ανοίξεις μια οποιαδήποτε εφαρμογή π.χ. έναν πλοηγό gps που θες να κάνεις ένα copy αυτα που γραφει, πριν πατούσες το κουμπί στο πενάκι και άρχισε απο εκείνο το σημείο να κάνει την αντιγραφή μέχρι κει που συνέχιζες να τσεκάρεις. Τώρα αν πατήσεις το κουμπί θα ανοίξουν κατευθείαν οι επιλογές του. Αλλά και το remote control (3 έχω, οπότε κάτι άλλο φταίει και όχι η εφαρμογη) που δεν πιάνει καμιά συσκευή. Έχω ΚΑΙ αυτό που λες, αλλά δε μου δουλεύει.
  14. Το δικό μου ζεσταίνεται, αλλά είναι φυσιολογικό. Στα θετικά: Α) (όσον αφορά τις φωτογραφίες) δεν έχει γίνει πιο γρήγορο, κλείνει με τον ίδιο χρόνο το κλείστρο, αλλά δεν ακούγεται καθόλου σχεδόν και ίσως αυτό δε μπερδεύει Β) Συμφωνώ επίσης, οπως συφωνώ και σε κάποια άλλα πράγματα π.χ. για το s pen και για την "ομορφιά" που εχει πλέον, και όχι μόνο, αλλά σου δίνει και άλλες δυνατότηες όπως να κανονίζεις εσύ όταν θα πατάς το πενάκι ή θα το βγάζεις (ανάλογα πως το έχεις ρυθμίσει) για το τι θα σου βγάζει να κάνεις, π.χ. να σου βγάζει και κατευθείαν το ημερολόγιο για να γράψεις εκεί μέσα, και έπειτα να μένει μια "σκιά" (εφόσον το ρυθμίσεις) που όταν πατάς στη "σκιά" τότε θα σου ξανανοίγει κατευθείαν όλα αυτά που έχεις επιλέξει εσύ τι θες να κάνεις, δλδ τι σου χρειαζεται, αφου έχει ΜΕΧΡΙ 6 διαφορετικά πράγματα να βάλεις σε σύνολο. ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Διαφωνώ με το δακτυλικό αποτύπωμα αλλά και τον κωδικό. Τουλάχιστον για το δικό μου τηλέφωνο, δεν ισχύει αυτό. Πήρε κατευθείαν το δακτυλικό αποτύπωμα και δεν είχα και κανένα πρόβλημα με τον κωδικό. Συμφωνώ με το ότι ζεσταίνεται, αλλά έτσι και αλλιώς λόγω και της εποχής θα ζεσταινόταν παραπάνω απ'ότι πριν. Ζεσταινόταν και πριν όμως, ειδικά αν έπαιζες παιχνίδια. Άλλο ένα αρνητικό είναι (δεν ξέρω αν εννοείς αυτό στο αρνητικο Δ ) ότι πριν με το πενάκι μπορούσες να τσεκάρεις τι ήθελες από ένα browser π.χ. και να το κάνεις copy κλπ, ενώ τώρα δε μπορείς, παρά μόνο αν μπεις μέσα σε ήδη σημειώσεις και το κάνεις κει. Αλλά από πλοηγό δεν μπορείς να το κάνεις. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ: 1) Στο παραπάνω αρνητικό που έγραψα, δηλαδή ότι δε μπορείς να κάνεις αντιγραφή απο κάπου αλλού. Αν κάποιος έχει βρει λύση και μπορεί να βοηθήσει,,,, εδω ειμαστε. 2) Το remote control που είχα και δούλευε κάποτε, (για αυτό δε φταίει σίγουρα η αναβάθμιση αυτή σίγουρα αφού δεν το κάνει τώρα, αλλά καιρό, οπότε μπορεί να έφταιγε ακόμα και η προηγούμενη αναβάθμιση ή κάτι άλλο) τώρα δε δουλεύει ,,,, εδώ και καιρό δλδ. Δεν είναι το remote control που έχει απο τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αυτό δε δούλευε εξ αρχής. Αλλά είχα βάλει ένα άλλο που ήταν με πληρωμή και δούλευε αλλά πλέον δεν δουλεύει. Κατέβασα ένα άλλο, αλλά και το άλλο ενώ έχει πολλές δυνατότητες δε δουλεύει στην τηλεόραση η σε οποιαδήποτε συσκευή εδώ μέσα. ΑΝ μπορεί να βοηθήσει κάποιος, μου λέει και εμένα.
  15. όχι, δε χάνονται οι επαφές με το nova. τι άλλο ακριβώς θες να μάθεις για το nova ; Βασικά έχει πολλά + (το χρησιμοποιώ χρόνια και σε άλλες συσκευές) σχετικά με τη λειτουργία του τηλεφώνου, αφού με απλές κινήσεις των δακτύλων κάνεις ότι θες (ότι έχεις προγραμματίσει να κάνει-αλλά μόνο με το prime κάνει αυτά τα "παραπάνω πράγματα") αλλά ακόμα και ποσα εικονίδια θες στην οθόνη ρυθμίζεις (5Χ6 π.χ.) ή στις εφαρμογές κλπ. Γενικώς κάνεις τόσα πράγματα τα οποία δεν γράφονται όλα. Πες τι ακριβώς θες, και θα σου πω αν μπορείς. Υ.Γ. Ναι, είναι γρήγορο.
  16. έχεις και εναλλακτικό κωδικό,,,, που δημιουργώντας την ασφάλεια με το δακτυλικό αποτύπωμα σου ζητάει να φτιάξεις ένα κωδικό σε περίπτωση που δε το διαβάσει το αποτύπωμα για κάποιο λόγο. Οπότε δε χρειαζόταν να μπεις με κωδικό του google ή της samsung.
  17. έχω μια σειρά εργαλεία της CM (ανέκαθεν τα είχα και σε άλλα android) όπως το clean master το antivirus κ.λ.π. . Τα κατέβασα αυτά που μου σύστησες , και γι'αυτο ρωτάω τώρα: Να το βγάλω το clean master ? Γιατί όπως ξέρεις, μια εταρεία που βγάζει μιε εφαρμογή π.χ. αντιβιοτικό και την κατεβάζεις, μετά σου συστήνει να κατεβάσεις δικά της εργαλεία για άλλες δουλειές και αλληλουποστηρίζονται. Απο την άλλη 2 cleaners πολλά είναι. πιο πολύ η χασούρα δλδ, παρά το καλό που κάνουν μετά :)
  18. ειδικά στο θέμα με τη μπαταρία, και το λέω επειδή το έχω διαβάσει πολλές φορές το ίδιο οπότε δεν αμφιβάλω, αλλά προηγουμένως με το kit kat μου κρατούσε παραπάνω. Βέβαια έχω σκεφτεί και το ενδεχόμενο να γίνεται λόγω του ότι το ειχα καμια δεκαριά μέρες με το kit kat (λίγο καιρό δηλαδή) και έπειτα βγήκε το lolipop, και μετά απο αυτές τις 10 μέρες μπήκαν και άλλες εφαρμογές πάνω οπότε ίσως να οφείλεται η πτώση σε αυτό. Και μπήκε πολύ πράμα μετά. Αλλά σίγουρα κρατούσε περισσότερο πριν. Και μου κάνει εντύπωση που διάβασα ΜΙΑ ΦΟΡΑ κάποιον που είπε ότι του κρατούσε λιγότερο μετά κιτ κατ, όπως τυγχάνει να έχει γίνει σε μένα. Αλλά η πλειοψηφία λέει ότι η μπαταρία δουλεύει καλύτερα (παραπάνω μάλλον), οπότε μια πτώση της μπορεί να οφείλεται σε κάτι άλλο.
  19. Εμένα να πω την αλήθεια, το ίδιο μου φάνηκε. Καμιά τρελή αλλαγή απο το κιτ κατ στο lolipop. Βέβαια μπορεί να μην πρόλαβα να δω τα άσχημα που εσείς είδατε μια και το κιτ κατ το είχα καμιά δεκαριά μέρες ίσως και πιο λίγο. Αλλά και στην τωρινή κατάσταση με το 5.0.1 όταν "ζοριστεί" για πολλή ώρα ζεσταίνεται.
  20. εγώ το Ζ3 δε το έχω πιάσει καν στα χερια μου, αλλά το ΝΟΤΕ 4 είναι ότι καλύτερο είχα μέχρι τώρα. Το μόνο κακό είναι (για μένα, όχι για τους άλλους προφανώς) ότι στην πρεσβυωπία με χτύπησε πολύ η ανάλυση που έχει. Και το καλύτερο τηλέφωνο που είχα πριν το ΝΟΤΕ 4 ήταν το ΝΟΤΕ 3
  21. ε άμα κάνεις και γυμναστική "βοηθάει" εκεί αφού έχει προγραμματάκι για γυμναστική. Ψάχτο,,,, εφόσον ασχολείσαι με γυμναστική θα σ'αρέσει. Σε μένα είναι αδιαφορο ας πούμε, (και παρόλα αυτά το έχω κοιτάξει να δω τι κάνει) αλλά σε σένα κατά πάσα πιθανότητα όχι. Μήπως έχεις βάλει κάποιο lancher? Toν CM, To Nova κ.λ.π. ας πουμε;
  22. Ξερει κανείς να μου πει αν στο S Voice ή στην εφαρμογή "εγγραφή φωνής" μπορούμε να βάλουμε την Ελληνική γλώσσα (και αν ναι πως) ώστε όταν ηχογραφείς κάτι που λες να το γράφει στα ελληνικά, κάτι που τώρα δε μπορεί να κάνει αφού δεν έχει την ελληνική γλώσσα μέσα;
  23. Αν έχεις σκοπό να τρέχεις και να κρατάς δεδομένα, να μετράς τα βήματα σου, να κάνεις δίαιτα , να παίρνεις τους παλμούς της καρδιάς σου και διάφορα άλλα, έχει λόγο που είναι εκεί. Αν δεν θες να κάνεις τπτ από όλα αυτά, πέτα το. (έτσι κι'αλλιώς αν το θες αργότερα ξαναβγαίνει, widget είναι)
  24. να καταλαβαίνει ότι το κοιτάς μήπως;;; Γιατί έχει τετοια λειτουργία, όσο το κοιτάς να μην κλεινει
  25. Προφανως επειδή εκεί βρίσκει χώρο. Αν θες να το βάλεις σε άλλη σελίδα, βγάλε τα widgets που υπάρχουν εκεί και βάλτα σε μια άλλη σελίδα αν θες να τα βλέπεις, και πήγαινε εκεί το widget του καιρού. Κάθε widget δεν έχει πάντα ίδιο μέγεθος. του καιρού πιάνει τη μισή σελίδα. Μετέφερε κάπου αλλού αυτα που έχεις εκει και που θες να βάλεις του καιρού
×
×
  • Create New...