Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορούμε να δημιουργήσουμε αρχεία word ή excell απ' ευθείας στο κινητο με κάποια ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή του κινητου.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Το έβαλα το πρωί στις 5:45 για φόρτιση με 20% μπαταρία και στις 7:20 φόρτισε πλήρως. Είναι φυσιολογικό τόσο γρήγορα;

Έχω ξετικάρει την γρήγορη φόρτιση από τις ρυθμίσεις...

Μήπως βλάπτεται έτσι η μπαταρία;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλημέρα. Το έβαλα το πρωί στις 5:45 για φόρτιση με 20% μπαταρία και στις 7:20 φόρτισε πλήρως. Είναι φυσιολογικό τόσο γρήγορα;

Έχω ξετικάρει την γρήγορη φόρτιση από τις ρυθμίσεις...

Μήπως βλάπτεται έτσι η μπαταρία;

Η μπαταρία χάνει την απόδοσή της σταδιακά σε χρόνο ζωης με την γρήγορη φόρτιση ενεργή και όχι ανενεργή!

Εχει βγει εδω και καιρο ....

απο το xda οποιος θελει να την κατεβασει....

http://forum.xda-developers.com/note-4/general/note-4-n910c-lollipop-5-0-1-multiple-t3028939

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Εγώ από χθες με την BOE5. Έχω το U μοντέλο.

Ότι και να πεις είναι λίγο. Άργησαν να την δώσουν αλλά έκαναν πολύ καλή δουλειά.

Πλέον η ελεύθερη μνήμη είναι πάνω από 1 gb.

Το stand by έχει βελτιωθεί πολύ, ελπίζω και η μπαταρία του. Θα το τσεκάρω σήμερα αύριο και θα σας πω

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εγώ από χθες με την BOE5. Έχω το U μοντέλο.

Ότι και να πεις είναι λίγο. Άργησαν να την δώσουν αλλά έκαναν πολύ καλή δουλειά.

Πλέον η ελεύθερη μνήμη είναι πάνω από 1 gb.

Το stand by έχει βελτιωθεί πολύ, ελπίζω και η μπαταρία του. Θα το τσεκάρω σήμερα αύριο και θα σας πω

Ακόμα 5.0.1 εε;;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

http://forum.xda-developers.com/note-4/general/note-4-n910c-lollipop-5-0-1-multiple-t3028939

Αρχηγέ όπως τα γράφω είναι. Αυτή βγήκε χτες από Πολωνία. Έχει βγει πιο πριν boe1 boe2 και τώρα BoE3. Όλες στης 5.01. Και έχει αλλαχτεί μόντεμ bootloader στην πρώτη. Η τελευταία είναι το e3

Δημήτρης

Μαλλον τοτε το προσθεσανε στο post ..

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαφορες συνολικα?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Μαλλον τοτε το προσθεσανε στο post ..

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαφορες συνολικα?

Εγώ ακόμα δεν πέρασα καμμια αλλά λένε για βελτίωση σήματος ,wifi , ram και κάποια bugs τα οποία δεν φαίνονται οπτικά. Βέβαια το delay του call και του recents είναι εκεί ακόμα. Ελπίζω στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση να φτιαχτούν αυτά.

Δημήτρης

Χτες βράδυ που τσέκαρα σε αυτό το topic η τελευταία που ειχε βγει η οποία και φλασαρα ηταν η ΒΟΕ2. Δεν νομίζω να είναι απο καιρό!

Συγνώμη κιόλας, αλλά τι είναι αυτό με το xda-developers?

Είναι κάτι σε μορφή update που το κάνουμε εμείς, μόνοι μας? Γιατί δε γίνεται αυτόματα ?

Είναι κάτι σε μορφή update που το κάνουμε εμείς, μόνοι μας? Γιατί δε γίνεται αυτόματα ?

το xda ειναι ενα φορουμ που εχει να κανει με custom rom και mods.τιποτα το stok δεν εχει να κανει με xda

Στο xda βρίσκεται link με την ρομ και την οποία περνάμε μέσω odin. Δεν έρχονται αυτόματα αυτά τα updates συνήθως.

Θοδωρής

Να μιλήσουμε Ελληνικά?

ROM== ???

Είναι το ίδιο με το root?

Χάνουμε εγγύηση αν κάνουμε root ή αν βάλουμε rom (όταν βάζουμε rom είναι το ίδιο με το flash?) ?

Odin===? Και γιατί να το κάνουμε μόνοι μας και να μη γίνεται αυτόματα? Είναι σαν κάποιο update δηλαδή...?

To odin χρειάζεται εγκατάσταση σε PC-windows based ....?

Edited by fouskmech

Να μιλήσουμε Ελληνικά?

ROM== ???

Άλλο firmware είτε custom από κάποιον developer είτε στοκ της εταιρίας.

Όχι δεν είναι το ίδιο.

Χάνουμε εγγύηση αν κάνουμε root ή αν βάλουμε rom (όταν βάζουμε rom είναι το ίδιο με το flash?) ?

Χάνουμε την εγγύηση ναι αλλά σε άλλα τηλέφωνα μπορείς να επανφερεις στοκ ρομ και να μην έχεις πρόβλημα. Στα samsung δεν γίνεται. Χάνεις εγγύηση λοιπόν. Ναι το φλασαρισμα που λέμε είναι όταν βάζουμε ρομ.

Odin===? Και γιατί να το κάνουμε μόνοι μας και να μη γίνεται αυτόματα? Είναι σαν κάποιο update δηλαδή...?

Είναι μικρά updates που δεν τα δίνουν παντού. Αν θες να έχεις το τελευταίο το κάνεις αλλιώς όχι.

Το odin είναι εφαρμογή για pc ναι.

Από ότι κατάλαβα είσαι νέος στο Android καλό είναι να διαβάσεις τους οδηγούς και να μάθεις την ορολογία μετά όλα θα έρθουν μόνα τους.

Edit σορυ για το χάλια ποστ.:o

Edited by tpal
Θοδωρής

Να μιλήσουμε Ελληνικά?

ROM== ???

Ορολογία του Android --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ευχαριστώ για τη βοήθεια - εξήγηση, αλλά....

"Ευχαριστώ.... δε θα πάρω...." τι εννοώ.. τόσα χρόνια με win 3.1, 3.11, 95, 98, 2000, NT, XP, 7, Vista, 8, 8.1 .... ε... βαρέθηκα να κατεβάζω updates και service packs....

Κάθησε ο πωπός μου σε mac ... και .... never go back.

Θα μου πείτε... και τι θές το note, όταν έχεις mac...? Παραδέχομαι ότι το Note, είναι πολύ καλό, και κατά την ταπεινή μου γνώμη, πολύ καλύτερο από άποψη λειτουργιών/δυνατοτήτων από το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ iphone.

Αλλά δεν αντέχω άλλο να κάνω το Μηχανικό Λογισμικού. Μου φτάνει που είμαι Μηχανολόγος χαχαχχααχ.

Άντε να βγει καμμία επίσημη έκδοση του Android και βλέπουμε... Καλή σας συνέχεια....

Root μόνο για την σαβούρα που είναι πολύ ρε παιδιά καθώς και για πλήρης αξιοποίηση του greenify.

Μόνο για αυτά νομίζω πως αξίζει.

Εγω 2 χρόνια να ρουραρω συσκευή αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα το νοτελι να το φέρω πιο κοντά στα μέτρα μου.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλησπέρα, επιτρέψτε μου μερικές ερωτήσεις...

1) Υπάρχει τρόπος να κλειδώσει το τηλ, ΧΩΡΙΣ να πατήσουμε το πλήκτρο power ? Εκτός φυσικά από το να το αφήσουμε να το κάνει μόνο του.

2) Μπορεί να κλειδώσει/ξεκλειδώσει με 2-πλό tap?

3) Κατάφερα να το ξεκλειδώνω φωνητικά (βλέποντας ένα video στο youtube) αλλά μόλις ξεκλειδώσει, λέι ότι δεν μπορεί να βρεί κάτι. Εμφανίζεται το μικρόφωνο και λέει ότι δεν έχει σύνδεση.

Ευχαριστώ !

Καλησπέρα, επιτρέψτε μου μερικές ερωτήσεις...

1) Υπάρχει τρόπος να κλειδώσει το τηλ, ΧΩΡΙΣ να πατήσουμε το πλήκτρο power ? Εκτός φυσικά από το να το αφήσουμε να το κάνει μόνο του.

2) Μπορεί να κλειδώσει/ξεκλειδώσει με 2-πλό tap?

3) Κατάφερα να το ξεκλειδώνω φωνητικά (βλέποντας ένα video στο youtube) αλλά μόλις ξεκλειδώσει, λέι ότι δεν μπορεί να βρεί κάτι. Εμφανίζεται το μικρόφωνο και λέει ότι δεν έχει σύνδεση.

Ευχαριστώ !

1)Screen off and lock (playstore)

2)Με nova launcher premium και ρύθμιση στο διπλο ταπ να τρεχει screen off and lock.

Ξεκλειδωμα οχι ακομα.

3)Ισως να θέλει internet;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)