Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γύρω στα 150mb είναι η οτα και δείχνει να φτιάχνει κάποια glitches που είχαμε στην κάρτα αλλά και καλύτερη αναμονή. 5.0.1 είναι ακόμα. Δεν νομίζω να ασχοληθώ και πολυ για να την βάλω. Αν περαστεί σε καστομ τότε θα δοκιμάσω. Πάντως τπτ νέο ακόμα.

Thanks φίλε, το είδα κι εγώ στο sammobile, είναι για Philippines...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει παρατηρήσει κανένας σε φωτογραφία selfie σε σκοτεινές συνθήκες να βγάζει κόκκινη σκιά στην κάτω μεριά της οθόνης??[ATTACH]61292[/ATTACH]

παιδια καλησπερα!!

μια ερωτηση..

γιατι οταν ειμαι στην κυρια καμερα και θελω να γυρισω στην μπροστινη μου βγαζει το εξης μηνυμα..

αδυν. το ανοιγ. της εφα.

το com.vlingo. midas ειναι απενεργοποιημενο .....

τι ειναι αυτο??

Μπες στα settings της μπροστά κάμερας και βάλε το voice control στο off. Δεν θα στο βγάζει μετά.

Ευχαριστούμε φίλε. Να είσαι καλά. Δεν το είχα σκεφτεί Και λέω άστο δεν πειράζει μιας και δεν βγάζω selfie

Θοδωρής

Off topic αλλά ξέρετε παρόμοια εφαρμογή με iBooks...;;;

εχω πολλα pdf στην extsd,,μπορω να τα εχω ολα μαζι νοικοκυρεμενα???

Γενικά για pdf και epub το Moon reader pro είναι κορυφαίο.

Γενικά για pdf και epub το Moon reader pro είναι κορυφαίο.

Εγώ έχω αγοράσει και χρησιμοποιώ πάρα πολύ και το ezpdf reader...

Ηρακλής!

παιδια μια ερωτηση, το τηλεφωνο καποιες φορες τρωει κολλημα και δεν γινεται τιποτα παρα μονο να βγει η μπαταρια, ειμαι με lollipop, εχει συμβει σε αλλους; δεν ειναι οτι το εκανε μια φορα, το εχει κανει 5-6 φορες σε 20 μερες

παιδια μια ερωτηση, το τηλεφωνο καποιες φορες τρωει κολλημα και δεν γινεται τιποτα παρα μονο να βγει η μπαταρια, ειμαι με lollipop, εχει συμβει σε αλλους; δεν ειναι οτι το εκανε μια φορα, το εχει κανει 5-6 φορες σε 20 μερες

μου το εκανε οταν ειχα την boc5.κολαγε ο tw

μου το εκανε οταν ειχα την boc5.κολαγε ο tw

Με boc3 είμαι εγώ και δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα....

Ηρακλής!

Με boc3 είμαι εγώ και δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα....

με boc 3 ειχα βρει την ηρεμια μου.μετα εβαλα custom και τελειωσαν τα προβληματα μου γενικοτερα

ΟΤΑ όχι ακόμα δεν έχει βγει!

Έχει βγει Boe1 αλλά όχι για τις χώρες που έχουμε ήδη. Εγώ θα την περάσω το βράδυ μάλλον . Οτα δεν θα έρθει

Δημήτρης

Παιδιά ενώ όταν συνέδεα memory stick στο κινητό το διάβαζε πλέον δεν κάνει τίποτε. Δεν ξέρω αν το κάνει από την 5.0.1 και μετά. Καμιά ιδέα;;
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Σε συνέχεια του παραπάνω είχα συνδέσει 2 διαφορετικά stick ίδιου ακριβώς τύπου και δεν τα διάβαζε, ενώ παλιά τα διάβαζε. Τελικά σύνδεσα ένα καινούριο που έχω και το διαβάζει κανονικά. Τώρα τι γίνεται δεν ξέρω...:wacko:
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Σε συνέχεια του παραπάνω είχα συνδέσει 2 διαφορετικά stick ίδιου ακριβώς τύπου και δεν τα διάβαζε, ενώ παλιά τα διάβαζε. Τελικά σύνδεσα ένα καινούριο που έχω και το διαβάζει κανονικά. Τώρα τι γίνεται δεν ξέρω...:wacko:

Ένα format από FAT32, exFAT, or NTFS διαβαζουν τα κινητα αν δεν κάνω λάθος. Και εγω έχω δύο το ένα το διαβάζει το άλλο όχι. Δεν θυμάμαι ποιο είναι ποιο να σου πω βέβαια

Θοδωρής

Δεν τα έχω κάνει κάποιο φορματ, αλλά είναι δουλεμένα κατευθείαν και τα 3. Απλά το παράξενο είναι ότι πριν τα δύο ίδια τα διάβαζε ενώ τώρα όχι. Θα δοκιμάσω και στο τάμπλετ να δω. Ευχαριστώ για την απάντηση.

FAT32 & exFAT διαβάζει η συσκευή όχι NTFS, για NTFS θέλει τροποποιημένο kernel.

καλημερα σας!!

για το note 3 που ειχα πριν,ειχα ενα καλωδιο OTG Και εβαζα σε στικακι ταινιες και της εβλεπα.

προσπαθησα χθες να κανω το ιδιο με το note 4 και τζιφος...

κανω κατι λαθος???

καλημερα σας!!

για το note 3 που ειχα πριν,ειχα ενα καλωδιο OTG Και εβαζα σε στικακι ταινιες και της εβλεπα.

προσπαθησα χθες να κανω το ιδιο με το note 4 και τζιφος...

κανω κατι λαθος???

ok το βρηκα!!

Edited by Sofos_5
Συνένωση Μηνυμάτων.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)