LOKATZIS71 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Δουλεύω σε μια εταιρεία. Ορισμένοι συνάδελφοι πήραν iphone 6 ή 6+ ορισμένοι πήραν note4. 7 iphone - 4 note4 . Από τα 4 λοιπόν note κάναμε όλοι στο γραφείο την μετάβαση στην lolipop . 2 κάναμε χωρίς reset και 2 συμπεριλαμβανωντας και εμένα χωρίς. Στις 8 ώρες που είμαστε μαζί με τις ίδιες περίπου χρήσεις ,τα 2 με τα reset και τα άλλα 2 με τα χωρίς δεν έχουν καμία μα καμία διαφορά στην κατανάλωση. Ίσα ίσα που αυτά με την διαδικασία του factory reset παρουσιάζουν προβλήματα λακαρισματος . Πριν 4 μέρες, με έναν συνάδελφο κανονίσαμε να κάνουμε το πείραμα της αντοχής. Τα ανοίξαμε συγχρόνος 8:30 το πρωί και βάλαμε να παίξουν και τα 2 τον άρχοντα των δαχτυλιδιών χωρίς gsm ενεργοποιημένο. Όταν τελείωσε η ταινία, 2 ώρες και 49 λεπτά, το δικό μου είχε 64% και το δικό του 59% . Για να μη παρεξηγηθώ, ότι εφαρμογές έχω απενεργοποιημένες έχει και εκείνος . Εγώ προσωπικά όταν θα τύχει να ξαναπεράσω firmware δεν θα κάνω ούτε πριν ούτε μετά reset για να ξαναστηνω από την αρχή. Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου για την συμβουλή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Σε οτι λειτουργικο κ να κοιταξεις, η καθαρη εγγατασταση ειναι καλυτερη απο το update... Ισος επειδη ηταν αρχη να μην ειχε στρωσει η cache... Τι να πω μπορεί να έχεις δίκιο. Αλλά η επίσημη διαδικασία της Samsung δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με reset. http://www.samsung.com/us/support/faq/FAQ00052704/61332 Τι πρόβλημα θα είχε αν το έκανε recommendation. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Update χωρίς format είναι απλά τύχη αν θα κάτσει, αν θέλετε να παίζετε με την τύχη σας κανένα πρόβλημα, αλλά όταν εμφανιστούν τα κολλήματα μην παραπονιέστε χάλια η αναβάθμιση, μην την κάνετε και άλλα τέτοια. Format, update, format & καθαρή εγκατάσταση εφαρμογών από playstore για να είναι κάποιος σίγουρος ότι κάτι δεν πήγε στραβά στην αναβάθμιση, δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι όσοι διαμαρτύρονται για lags & κολλήματα, πέρασαν την αναβάθμιση χωρίς format. Εγώ το είχα ξαναγράψει ότι η όλη διαδικασία της επαναφοράς κτλ μου φαίνεται λίγο urban myth που κυκλοφορεί από forum σε forum και δεν αναφέρεται πουθενά επίσημα. Και η απορία μου είναι πως αν πράγματι αυτή η διαδικασία είναι αναγκαία τι γίνεται με τα εκατομμύρια των κατόχων που δεν μπαίνουν καν σε αυτή τη διαδικασία; Τα τηλέφωνα τους lagαρουν και υπολειτουργουν; Και πως είναι δυνατόν αν ισχύει αυτό μα μην δίνει η κάθε εταιρία τις αντίστοιχες οδηγίες; Θέλουν δηλαδή να υπονομευσουν την απόδοση των κινητών τους; Σου φαίνεται πολύ περίεργο μια εταιρία να θέλει να υπομονεύσει την απόδοση των προηγούμενων μοντέλων όταν όλως τυχαίως την ίδια εποχή έρχεται το νέο με προεγκατεστημένη την τελευταία έκδοση που πραφανώς δεν έχει τέτοια θέματα? Λίγες φορές έχουμε δει εταιρίες να δίνουν σκάρτα updates στις προηγούμενες συσκεύες και να τις χαντακώνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Παιδιά μη μπερδεύετε τα Android με τα Windows. Αν δείτε όλες, νομίζω, οι εφαρμογές του Play Store πατιούνται από πάνω και δεν κάνουν απεγκατασταση και μετά εγκατάσταση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOKATZIS71 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Update χωρίς format είναι απλά τύχη αν θα κάτσει, αν θέλετε να παίζετε με την τύχη σας κανένα πρόβλημα, αλλά όταν εμφανιστούν τα κολλήματα μην παραπονιέστε χάλια η αναβάθμιση, μην την κάνετε και άλλα τέτοια. Format, update, format & καθαρή εγκατάσταση εφαρμογών από playstore για να είναι κάποιος σίγουρος ότι κάτι δεν πήγε στραβά στην αναβάθμιση, δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι όσοι διαμαρτύρονται για lags & κολλήματα, πέρασαν την αναβάθμιση χωρίς format. Σου φαίνεται πολύ περίεργο μια εταιρία να θέλει να υπομονεύσει την απόδοση των προηγούμενων μοντέλων όταν όλως τυχαίως την ίδια εποχή έρχεται το νέο με προεγκατεστημένη την τελευταία έκδοση που πραφανώς δεν έχει τέτοια θέματα? Λίγες φορές έχουμε δει εταιρίες να δίνουν σκάρτα updates στις προηγούμενες συσκεύες και να τις χαντακώνουν? Φίλε μου εάν κάνω reset τη συσκευή μου ενώ έχω περάσει την Lollipop με Update θα μου βγει το λειτουργικό της kitkat που ήταν εξ'αρχής. Όταν την ενεργοποίησω ξανά θα μου έρθει η Lollipop η όχι. Γιατί το τηλέφωνο είναι από skroutz Ελληνικό αλλά για χώρα Ρουμανίας το κινητό. Πέστε μου γιατίμε εέχετε μπερδέψει λίγο. Συνχωρεστε την αμάθεια μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Φίλε μου εάν κάνω reset τη συσκευή μου ενώ έχω περάσει την Lollipop με Update θα μου βγει το λειτουργικό της kitkat που ήταν εξ'αρχής. Όταν την ενεργοποίησω ξανά θα μου έρθει η Lollipop η όχι. Γιατί το τηλέφωνο είναι από skroutz Ελληνικό αλλά για χώρα Ρουμανίας το κινητό. Πέστε μου γιατίμε εέχετε μπερδέψει λίγο. Συνχωρεστε την αμάθεια μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας Φιλε αν εχεις περασει λολιποπ και κανεις επαναφορα εργοστασιακων δεν γυρνας στην κιτκατ.Απλα καθεται καθαρη πλεον η λολιποπ.Απλα παιρνεις μπακαπ φωτο αρχεια γιατι σβηνεται ο εσωτερικος χωρος του κινητου. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOKATZIS71 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Φιλε αν εχεις περασει λολιποπ και κανεις επαναφορα εργοστασιακων δεν γυρνας στην κιτκατ.Απλα καθεται καθαρη πλεον η λολιποπ.Απλα παιρνεις μπακαπ φωτο αρχεια γιατι σβηνεται ο εσωτερικος χωρος του κινητου. Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Εγώ σήμερα προχώρησα στην αναβάθμιση του Note © σε lollipop. Δεν έκανα reset και τέτοια, μου έβγαλε το μήνυμα την κατέβασε και πάτησα εγκατάσταση. Έτσι κι αλλιώς το έχω λίγες μέρες, δεν είχα περάσει καμία εφαρμογή μέσα, ούτε συγχρονισμό είχα κάνει, ούτε καν στο store δεν είχα μπει. Ελπίζω να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Τώρα το έχω κλειστό και φορτίζει... Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Η επαναφορά δεν είναι απαραίτητη, αλλά σε εξασφαλίζει από προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν σε κάποιες περιπτώσεις και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Είναι θέμα τύχης αλλά και των εφαρμογών που χρησιμοποιεί καθένας μας. Στο Μ8 δεν είχα κάνει όταν πέρασα την lollipop γιατί περίμενα το Σαββατοκύριακο και είχα 2-3 μικροπροβληματα. Όλες τα προηγούμενα updates της kitkat τα είχα περάσει χωρίς φορματ. Μου έχει τύχει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και να μου δημιουργηθεί πρόβλημα από το backup των εφαρμογών που έριξα μέσω Helium. Γενικώς η επαναφορά βοηθά γιατί καθαρίζει τα πάντα. Μάλιστα προτείνω οι εφαρμογές να κατέβουν ξανά από το Google play και όχι μεταφορά apk μέσω κάποιας εφαρμογής backup. Μην σας τρομοκρατεί η όλη διαδικασία. Εγώ κάνω το εξής: Βεβαιώνομαι ότι δεν έχω περάσει από λάθος κάποια νέα επαφή στην μνήμη της συσκευής. Εφόσον ολες είναι στο λογαριασμό του gmail μου, δεν ασχολούμαι μαζί τους. Μεταφέρω τα πάντα από την μνήμη του τηλεφώνου στον υπολογιστή μου. Αφαιρώ την SD card και κάνω φορμάτ πριν περάσω την νέα Rom. Κάνω το update είτε ota είτε μέσω Odin και με το που τελειώνει, ξανακάνω φορματ μέσω recovery. Κατόπιν περνάω τον λογαριασμό gmail και αφήνω να περάσει επαφές και κάποιες στάνταρ ρυθμίσεις που κρατάει. Περιμένω να εγκατασταθούν οι εφαρμογές και μετά τσεκάρω πρώτα τις διαφορες ρυθμίσεις όπως location κλπ. Τέλος βάζω κωδικούς και επιμέρους ρυθμίσεις στις εφαρμογές που απαιτούνται. Είναι ένα δίωρο γεμάτο για να έλθει η συσκευή όπως ήταν πριν. Δεν γίνεται όμως σε κάθε update. Δεν θα χρειαστεί ξανά όσο είμαστε σε lollipop. Στην 5.1 πχ δεν θα κάνω επαναφορά. Μόνο ένα wipe cache πριν την περάσω. Όμως όταν έχουμε major update, κάνω πάντα. Όχι μόνο σε android αλλά και στο iPhone. Να ξέρετε πάντως ότι η lollipop έχει θεματάκια ακόμη. Εδώ το ios 8 χρειάστηκε ένα σωρό updates για να στρώσει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Eγω παντως που εκανα επαναφορα μετα την εγκατασταση δεν εχω δει πανω απο 4 ωρες μπαταρια (δεν ξερω γιατι) και επισης κολλησε κανα 2 φορες σε παιχνιδια. Δεν μου ειχε κανει τιποτα πριν.Να ειναι τυχαιο?δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Προσωπική εμπειρία.... Είχα κάνει αναβάθμιση σε lollipop χωρίς να κάνω μετά την εγκατάσταση επαναφορά του κινητού. Κανένα πρόβλημα δεν είχα με την λειτουργία του κινητού, ούτε και με την μπαταρία. Εχθές και μετά απο όλα όσα διάβασα είπα να κάνω μια επαναφορά του κινητού και να το στήσω απο την αρχή.... Αφού πέρασα κάμποσες ώρες για να στήσω το κινητό πάλι απο την αρχή (στήσιμο προγραμμάτων, ρύθμιση, αρχικές καρτέλες κ.λ.π) κατάλαβα ότι έκανα τελικά πατάτα με την επαναφορά.... 1) έχασα αρκετό χρόνο χωρίς λόγο 2) η μπαταρία κατεβαίνει σε χρονο dt 3) πάντα έχω την απορία μήπως έχω ξεχάσει κάτι στις ρυθμίσεις και δεν είναι το κινητό όπως το είχα. Εγώ προσωπικά ...δεν το ξανακάνω Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Προσωπική εμπειρία.... Είχα κάνει αναβάθμιση σε lollipop χωρίς να κάνω μετά την εγκατάσταση επαναφορά του κινητού. Κανένα πρόβλημα δεν είχα με την λειτουργία του κινητού, ούτε και με την μπαταρία. Εχθές και μετά απο όλα όσα διάβασα είπα να κάνω μια επαναφορά του κινητού και να το στήσω απο την αρχή.... Αφού πέρασα κάμποσες ώρες για να στήσω το κινητό πάλι απο την αρχή (στήσιμο προγραμμάτων, ρύθμιση, αρχικές καρτέλες κ.λ.π) κατάλαβα ότι έκανα τελικά πατάτα με την επαναφορά.... 1) έχασα αρκετό χρόνο χωρίς λόγο 2) η μπαταρία κατεβαίνει σε χρονο dt 3) πάντα έχω την απορία μήπως έχω ξεχάσει κάτι στις ρυθμίσεις και δεν είναι το κινητό όπως το είχα. Εγώ προσωπικά ...δεν το ξανακάνω ακριβως το ιδιο και εγω στο 3 σου:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Προσωπική εμπειρία.... Είχα κάνει αναβάθμιση σε lollipop χωρίς να κάνω μετά την εγκατάσταση επαναφορά του κινητού. Κανένα πρόβλημα δεν είχα με την λειτουργία του κινητού, ούτε και με την μπαταρία. Εχθές και μετά απο όλα όσα διάβασα είπα να κάνω μια επαναφορά του κινητού και να το στήσω απο την αρχή.... Αφού πέρασα κάμποσες ώρες για να στήσω το κινητό πάλι απο την αρχή (στήσιμο προγραμμάτων, ρύθμιση, αρχικές καρτέλες κ.λ.π) κατάλαβα ότι έκανα τελικά πατάτα με την επαναφορά.... 1) έχασα αρκετό χρόνο χωρίς λόγο 2) η μπαταρία κατεβαίνει σε χρονο dt 3) πάντα έχω την απορία μήπως έχω ξεχάσει κάτι στις ρυθμίσεις και δεν είναι το κινητό όπως το είχα. Εγώ προσωπικά ...δεν το ξανακάνω Η μπαταρία τώρα θέλει ένα δύο κύκλους και θα έρθει στα ίσα της μην αγχώνεσαι. Απλά οποίος την πέρασε από πάνω και δεν είδε κανένα πρόβλημα ας κάτσει χωρίς επαναφορά να μην στήνει πάλι. Δεν είναι αναγκαίο και υποχρεωτικό Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Εδώ και 10 μέρες περίπου έκανα και εγώ το update τελικά μέσο OTA σε lollilop...Μόνο θετικά έχω να πω μέχρι στιγμής!Μπαταρία προς το καλύτερο...η αναμονή της συσκευής είναι εκπληκτική!Μου θυμίζει ώρες ώρες το αθάνατο s2 μου που του πέρναγα custom roms και η μπαταρία «άδειαζε» με στο σταγονόμετρο ενώ εμφανίστηκε επιτέλους το LTE από wind και γενικά όλα καλά μέχρι στιγμής!Η αλήθεια είναι ότι είχα και εγώ μια σκέψη στο να κάνω μια επαναφορά πριν και μετά την εγκατάσταση σε lollilop αλλά το άφησα έτσι γιατί δεν ήθελα να μπω ξανά σε διαδικασία στησίματος του κινητού από την αρχή...Αν και σε παλαιότερες συσκευές που είχα όταν έκανα αναβαθμίσεις πάντα έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...Anyway το παρακολουθώ για την ώρα και αφού δεν έχω κανένα απολύτως θέμα το αφήνω έτσι! Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Εγώ σας μίλησα με στοιχεία . Δεν ξανακάνω επαναφορά με καινούριο firmware. Το κινητό δεν καλυτερεύει. Αν δεν χειροτερεύει. Επιμένω, τα app από play store πατιούνται από πάνω και δεν κάνουν επανεγκατασταση. Δεν είναι Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Η επαναφορά δεν είναι απαραίτητη, αλλά σε εξασφαλίζει από προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν σε κάποιες περιπτώσεις και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Είναι θέμα τύχης αλλά και των εφαρμογών που χρησιμοποιεί καθένας μας. Στο Μ8 δεν είχα κάνει όταν πέρασα την lollipop γιατί περίμενα το Σαββατοκύριακο και είχα 2-3 μικροπροβληματα. Όλες τα προηγούμενα updates της kitkat τα είχα περάσει χωρίς φορματ. Μου έχει τύχει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και να μου δημιουργηθεί πρόβλημα από το backup των εφαρμογών που έριξα μέσω Helium. Γενικώς η επαναφορά βοηθά γιατί καθαρίζει τα πάντα. Μάλιστα προτείνω οι εφαρμογές να κατέβουν ξανά από το Google play και όχι μεταφορά apk μέσω κάποιας εφαρμογής backup. Μην σας τρομοκρατεί η όλη διαδικασία. Εγώ κάνω το εξής: Βεβαιώνομαι ότι δεν έχω περάσει από λάθος κάποια νέα επαφή στην μνήμη της συσκευής. Εφόσον ολες είναι στο λογαριασμό του gmail μου, δεν ασχολούμαι μαζί τους. Μεταφέρω τα πάντα από την μνήμη του τηλεφώνου στον υπολογιστή μου. Αφαιρώ την SD card και κάνω φορμάτ πριν περάσω την νέα Rom. Κάνω το update είτε ota είτε μέσω Odin και με το που τελειώνει, ξανακάνω φορματ μέσω recovery. Κατόπιν περνάω τον λογαριασμό gmail και αφήνω να περάσει επαφές και κάποιες στάνταρ ρυθμίσεις που κρατάει. Περιμένω να εγκατασταθούν οι εφαρμογές και μετά τσεκάρω πρώτα τις διαφορες ρυθμίσεις όπως location κλπ. Τέλος βάζω κωδικούς και επιμέρους ρυθμίσεις στις εφαρμογές που απαιτούνται. Είναι ένα δίωρο γεμάτο για να έλθει η συσκευή όπως ήταν πριν. Δεν γίνεται όμως σε κάθε update. Δεν θα χρειαστεί ξανά όσο είμαστε σε lollipop. Στην 5.1 πχ δεν θα κάνω επαναφορά. Μόνο ένα wipe cache πριν την περάσω. Όμως όταν έχουμε major update, κάνω πάντα. Όχι μόνο σε android αλλά και στο iPhone. Να ξέρετε πάντως ότι η lollipop έχει θεματάκια ακόμη. Εδώ το ios 8 χρειάστηκε ένα σωρό updates για να στρώσει. Εχεις απολυτο δικιο και προτεινω ακριβως το ιδιο στα παιδια...Κανω την ιδια διαδικασια απο το Galaxy S ακομη,και σχεδον ποτε δεν ειχα προβλημα...Γενικος καθαρισμος και στησιμο απο την αρχη...παντα τα backup αφηνουνε "σκουπιδακια";) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Γειά σας παιδια μια ερώτηση λέω να μεταβω απο note 3 κ τωρα xperia z3 σε νοτε 4 ερωτηση αυτο με τον οχταπυρηνο τον εχυνος μετα το update δουλευουν κ οι 8 πυρινες κ πηγε στα 64bit ο επεξεργαστής που λεγανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) Γειά σας παιδια μια ερώτηση λέω να μεταβω απο note 3 κ τωρα xperia z3 σε νοτε 4 ερωτηση αυτο με τον οχταπυρηνο τον εχυνος μετα το update δουλευουν κ οι 8 πυρινες κ πηγε στα 64bit ο επεξεργαστής που λεγανε? Πάντα δούλευαν και οι 8 πυρινες! Για το 64 όχι δεν εγίνε έμεινε κλειδωμενο στα 32 στο μέλλον αν γίνει κάτι κάνεις δεν ξερει Edited April 7, 2015 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδιά στην κάμερα όταν είσαι στην φάση να βγάλεις φωτογραφία εμφανίζεται το σχήμα του κύκλου (ότι δηλαδή εστιάζει?εννοώ αυτόματα και οχι να πατάς με το δάχτυλο) εμένα δεν το εμφανίζει....είμαι με την 5.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδιά στην κάμερα όταν είσαι στην φάση να βγάλεις φωτογραφία εμφανίζεται το σχήμα του κύκλου (ότι δηλαδή εστιάζει?εννοώ αυτόματα και οχι να πατάς με το δάχτυλο) εμένα δεν το εμφανίζει....είμαι με την 5.0.1 Ούτε σε μένα το εμφανίζει. Νομίζω όμως ότι το εμφάνιζε με Kit Kat, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Και εμένα δεν το κάνει. Δεν το είχα προσέξει γιατί πάντα πατάω εγώ να κάνει focus. Και στην kit kat δεν το είχα προσέξει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Δεν η θυμάμαι να σου πω γιατί ημουν ουσιαστικά ούτε 2 μέρες με kit kat....αλλά αν δεις σε όλα τα βίντεο στο YouTube τους το εμφανίζει ( μάλλον kit kat έχουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Εμφανιζεται μονο οταν πατησεις σε ενα σημειο για να κανει manual focus... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloy4s Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) Δεν η θυμάμαι να σου πω γιατί ημουν ουσιαστικά ούτε 2 μέρες με kit kat....αλλά αν δεις σε όλα τα βίντεο στο YouTube τους το εμφανίζει ( μάλλον kit kat έχουν) κανένας Έλληνας δεν έχει ανεβάσει βίντεο με την όλη διαδικασία; Παιδιά στην κάμερα όταν είσαι στην φάση να βγάλεις φωτογραφία εμφανίζεται το σχήμα του κύκλου (ότι δηλαδή εστιάζει?εννοώ αυτόματα και οχι να πατάς με το δάχτυλο) εμένα δεν το εμφανίζει....είμαι με την 5.0.1 με το κιτκατ όντως εμφανιζόταν. τώρα δεν εμφανίζεται. Edited April 7, 2015 by eloy4s Παράθεση Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Δυστυχώς οι περισσότεροι είτε δεν διαβάζετε είτε κάνετε του κεφαλιού σας. Για να περαστεί σωστά η lollipop κάνεις πριν και μετά επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Ήδη κυκλοφορεί η νέα Boc 5 που είναι ακόμα καλύτερη. Η μπαταρία είναι καλύτερη από κιτκατ. Δεν σημαίνει ότι θα πάρετε 2 ώρες επάνω. Έχει τρομερή αναμονή πάντως. Όποιος έχει κατανάλωση φταίει αποκλειστικά ο χρήστης. Τέλος διαβάστε πάλι και το ποστ του Tesalat στο νήμα της μπαταρίας. Αυτά. Σε ευχαριστώ πολύ για αυτά που μου έστειλες. Σε παρακαλώ εγώ δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν κάνω αναβάθμιση σε Lollipop αλλά ΟΤΕ και μετά. Χρειάζεται να κάνω τώρα αφού έχει περαστεί η Lollipop! !!! Και επίσης με την επαναφορά δεν θα σβηστούν τα δεδομένα του κινητού που έχω? ?? Περιμένω τη συμβουλή σας. Να συμπληρώσω και εγώ στην στατιστική ότι και εγώ πέρασα την λολιποπ χωρίς επαναφορά κτλ. Είπα να το ρισκάρω και αν δεν μου καθότανε τότε θα του έκανα επαναφορά. Δεν ξέρω αν ήμουν τυχερός αλλά δείχνει να έκατσε μια χαρά και χωρίς προβλήματα. Η μπαταρία σε αναμονή τουλάχιστον είναι αρκετά καλύτερα. Σε κανονική χρήση δεν έβγαλα άκρη ακόμη γιατί η χρήση που του κάνω παίζει και συμπέρασμα δεν βγαίνει....:wacko: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts