Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζω ότι η ερώτηση είναι κλασσική και μπορεί να έχει καταλήξει κουραστική αλλά θα ήθελα μια εμπεριστατομένη απλή απάντηση για το ποιο προτείνεται βάσει της εμπειρίας σας,το 910f ή το 910c,διότι χάθηκα στο πλήθος των 70 σελίδων που έχει το θέμα.Επιπροσθέτως αν καλύπτει πλήρως την εγγύηση τους η samsung στην χώρα μας.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωρίζω ότι η ερώτηση είναι κλασσική και μπορεί να έχει καταλήξει κουραστική αλλά θα ήθελα μια εμπεριστατομένη απλή απάντηση για το ποιο προτείνεται βάσει της εμπειρίας σας,το 910f ή το 910c,διότι χάθηκα στο πλήθος των 70 σελίδων που έχει το θέμα.Επιπροσθέτως αν καλύπτει πλήρως την εγγύηση τους η samsung στην χώρα μας.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μπορείς να διαβάσεις τότε τις 25 σελίδες του θέματος Exynos© Vs Snapdragon(F) στο οποίο γίνονται συγκρίσεις ή έστω τις τελευταίες 10 σελίδες και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

Η Samsung καλύπτει και τα δύο παραπάνω μοντέλα στην Ελλάδα.

Καποια εφαρμογη ανταλλαγης μηνυματων η κλησεων τυπου Voip σου κανει την δουλεια.

Viber έχω, skype, αυτά...

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδια εχω πολωνικο c αλλα δεν εχει ερθει καμια αναβαθμιση! Εχει καποιος ηδη αναβαθμιστει σε lollipop??
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Παιδια εχω πολωνικο c αλλα δεν εχει ερθει καμια αναβαθμιση! Εχει καποιος ηδη αναβαθμιστει σε lollipop??

δοκιμασε να κανεις μια χειροκινητη αναζητηση ΟΤΑ!

δοκιμασε να κανεις μια χειροκινητη αναζητηση ΟΤΑ!

Μολις το δοκιμασα...τπτ...

Τελικα εχει κανει κανεις αναβαθμιση στην 5??

Μπορείς να διαβάσεις τότε τις 25 σελίδες του θέματος Exynos© Vs Snapdragon(F) στο οποίο γίνονται συγκρίσεις ή έστω τις τελευταίες 10 σελίδες και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

Η Samsung καλύπτει και τα δύο παραπάνω μοντέλα στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα το μοντέλο c μπορεί να συνδεθεί στα 4G δίκτυα των παρόχων κινητής τηλεφωνίας;

δοκιμασε να το κοιταξεις και μεσω kies οι περισσοτεροι απο εδω περασαν λολλιποπ με οντιν την Πολωνικη!

@clhorus

ναι δουλευει κανονικα! το εχω με κοσμοτε!

Μέσω Odin...

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

δοκιμασε να το κοιταξεις και μεσω kies οι περισσοτεροι απο εδω περασαν λολλιποπ με οντιν την Πολωνικη!

@clhorus

ναι δουλευει κανονικα! το εχω με κοσμοτε!

Ο StratosGr σε άλλο forum γράφει:

Μία διαφορά που ίσως και να δεις στην πράξη είναι το 4G+

Μόνο το F το υποστηρίζει.

Άλλο το 4G άλλο το 4G+ ;

Άλλο το 4G άλλο το 4G+ ;

Ναι, το 4G νομίζω δίνει θεωρητικά ταχύτητες downloading μέχρι 100, ενώ το 4G+ μέχρι 300

Άλλο το 4G άλλο το 4G+ ;

ναι το 4G+ βγηκε τωρα στην Ελλαδα και υποστιριζει ταχυτητες 300 mb/s , το 4G το απλο δεν φτανει τοσο! η διαφορα στο μοντελο C & F ειναι στο μοντεμ του σηματος 4G το F πιανει ταχυτητες μεχρι 300 που μλις ανακοινωθηκαν στην Ελλαδα και το C πιανει μεχρι 150!

Ναι, το 4G νομίζω δίνει θεωρητικά ταχύτητες downloading μέχρι 100, ενώ το 4G+ μέχρι 300

ναι το 4G+ βγηκε τωρα στην Ελλαδα και υποστιριζει ταχυτητες 300 mb/s , το 4G το απλο δεν φτανει τοσο! η διαφορα στο μοντελο C & F ειναι στο μοντεμ του σηματος 4G το F πιανει ταχυτητες μεχρι 300 που μλις ανακοινωθηκαν στην Ελλαδα και το C πιανει μεχρι 150!

Το σωστό είναι το 150 :cool:

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δηλαδή αν κάποιος έχει πακέτο για δεδομένα 1Gb/μήνα, μπορεί να τα υπερβεί με 4 δευτερόλεπτα downloading! Και μετά, συνεχίζοντας με αυτό το ρυθμό, αρχίζει να "κατεβάζει" το χρέος της Ελλάδας! :cry: Τέλεια! :lol:

God Bless Wi-Fi!

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δηλαδή αν κάποιος έχει πακέτο για δεδομένα 1Gb/μήνα, μπορεί να τα υπερβεί με 4 δευτερόλεπτα downloading! Και μετά, συνεχίζοντας με αυτό το ρυθμό, αρχίζει να "κατεβάζει" το χρέος της Ελλάδας! :cry: Τέλεια! :lol:

God Bless Wi-Fi!

μωρε και MB & GB και οτι θες να εχεις σχεδον ολος ο κοσμος παραπονιεται οτι δεν πιανει καλα καλα 3G οχι 4G και μαλιστα 4G+ ! αντε πες θες ντε και καλα 4G+ το εχει μονο Αθηνα-Θεσσαλονικη και αυτες ζητημα σε παραπανω απο 2 σημεια να πιανει!

EDIT: το μεγαλυτερο που καταφερα να πιασω ποτε στα Γρεβενα παντα με Κοσμοτε και με τον Exynos model

http://postimg.org/image/6m3nylmw3/

Edited by kostashark

Καλησπέρα !! Στο μαύρο χρώμα το γύρω γύρω ειναι μαύρο η ασημί ; Γιατί στο Ίντερνετ το βρίσκω και με μαύρο και με ασημι γύρω γύρω ..

Καλησπέρα !! Στο μαύρο χρώμα το γύρω γύρω ειναι μαύρο η ασημί ; Γιατί στο Ίντερνετ το βρίσκω και με μαύρο και με ασημι γύρω γύρω ..

Φιλικά Γιώργος

Είναι μια απόχρωση γραφίτη, με μία ασημί ρίγα.

Edited by StratosGR

Τελικα ξεκλειδωσε ο θρυλικος 64αμπιτος επεξεργαστης???

Ακομα περιμενω την αναβαθμιση, δυστυχως... κολλωνω να το κανω μονη μου μεσω kies κτλ...

Καλημέρα.Εγω βαριόμουνα να περιμένω και φλάσαρα την Πολωνική.Η lolipop ειναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή σε Android δεν είναι βέβαια στα 64bit αλλά με έχει εντυπωσίαση πρώτη φορά κρατάω το Touchwiz ui της Samsung πάντα έβαζα nova launcher επίσης η μπαταρία πάει καλύτερα θα βάλω 2-3 φωτογραφίες στο topic,έχει καλύτερη διαχείριση στην μνήμη ram και γενικά το κινητό έχει γίνει πιο γρήγορο.

Καλημέρα.Εγω βαριόμουνα να περιμένω και φλάσαρα την Πολωνική.Η lolipop ειναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή σε Android δεν είναι βέβαια στα 64bit αλλά με έχει εντυπωσίαση πρώτη φορά κρατάω το Touchwiz ui της Samsung πάντα έβαζα nova launcher επίσης η μπαταρία πάει καλύτερα θα βάλω 2-3 φωτογραφίες στο topic,έχει καλύτερη διαχείριση στην μνήμη ram και γενικά το κινητό έχει γίνει πιο γρήγορο.

Λογικα . αφου και το s6 βγηκε με exynos 64bit σε λιγο καιρο θα βγει καποια αναβαθμιση που θα το υποστηριζει...

Λογικα . αφου και το s6 βγηκε με exynos 64bit σε λιγο καιρο θα βγει καποια αναβαθμιση που θα το υποστηριζει...

συμφωνω και εγω..ερχεται η αναπτυξηηηηηηηηη

Το κινητό δεν έχει 4g –lte; Δεν μου βγάζει επιλογή.

Ανάλογα τον πάροχο που έχεις. Αν έχεις wind δεν θα δεις γτ η wind δεν έχει 4g ακόμα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)