Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το μεσαίο κουμπί(με τον αισθητήρα δακτυλικου αποτυπώματος) την πρώτη φορά που το πατάω μου φαίνεται σκληρό αλλά μετά την 2η 3η φορά πατιεται κανονικά,και τς δικά σας Έτσι είναι;

παιδια στα μνμ υπαρχει καποια ρυθμιση το μνμ pop up αν θυμαμαι καλα ετσι λεγεται που εμφανιζεται σε μικρο παραθυρο οταν εισαι φβ ιντερνετ κλπ κλπ! γινεται να το κανεις να μην εμφανιζει το περιεχομενο του μνμς αλλα να φενεται μονο το ατομο που στο στελνει;;; ειναι πολυ σπαστικο αυτο! για την μπαρα ειδοποιησεων γινεται για αυτο δεν βρηκα κατι! καμια ιδεα;

Παιδιά καλησπέρα. Έχω διαβάσει ότι στην Ευρώπη υπάρχει νόμος που ουσιαστικά απαγορεύει, στην περίπτωση μας, στην Samsung, να αρνείται να επισκευάζει συσκευές ως εκτός εγγύησης λόγω knox counter. Ισχύει κάτι τέτοιο για την αντιμετώπιση του καταναλωτή στην Ελλάδα ή εδώ μας δουλεύουν κανονικά;

Παιδιά καλησπέρα. Έχω διαβάσει ότι στην Ευρώπη υπάρχει νόμος που ουσιαστικά απαγορεύει, στην περίπτωση μας, στην Samsung, να αρνείται να επισκευάζει συσκευές ως εκτός εγγύησης λόγω knox counter. Ισχύει κάτι τέτοιο για την αντιμετώπιση του καταναλωτή στην Ελλάδα ή εδώ μας δουλεύουν κανονικά;

Δεν προκειται να βγαλεις ακρη φιλε!Επισης στην ΕΕ εχεις δυο χρονια εγγυηση σε καθε ηλεκτρικη συσκευη η Apple ομως δινει 1 οπως και η Sony σε πολλες συσκευες πχ playstation με λιγα λογια κανουν οτι θελουν και δεν τους πειραζει κανενας.

Ρωτάω επειδή θα αγοράσω το Note μέσα στην εβδομάδα και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μείνω χωρίς root επειδή θα είναι αιτία ότι θα χάσω την εγγύηση :-\ Να υποθέσω ότι δεν είχε κανείς θετική εμπειρία σε αντίστοιχη περίπτωση...

Ρωτάω επειδή θα αγοράσω το Note μέσα στην εβδομάδα και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μείνω χωρίς root επειδή θα είναι αιτία ότι θα χάσω την εγγύηση :-\ Να υποθέσω ότι δεν είχε κανείς θετική εμπειρία σε αντίστοιχη περίπτωση...

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Η εγγύηση ισχύει όταν η χρήση της συσκευής γίνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή. Ο Knox counter έχει λόγο που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Λόγω προστατευόμενου περιβάλλοντος Knox. Αν εσύ τώρα πας και παραβιάσεις την ασφάλεια το λογισμικό γίνεται ξέφραγο αμπέλι και παύει να προσφέρει την προστασία που θέλει η εταιρεία.

Άρα εγγύηση πάπαλα.

Καλησπερα !! Ποια η διαφορά του n910c με το N910f ?

διαβασε εδω αναλυτικα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404919

επισης ξερεις κανεις να μου απαντησει σχετικα με το παραπανω μου ποστ

επισης ξερει κανεις να μου απαντησει σχετικα με το παραπανω μου ποστ

Δυστυχώς δεν νομίζω πως γίνεται αυτό που ζητάς.. μπορείς μόνο με εφαρμογή τύπου textra,Gosms,Handsent και γενικότερα εφαρμογές μηνυμάτων τρίτων από το Play Store.

Νομίζω ότι root υποστηρίζεται με towelroot,χωρίς να πειραχτεί ο Knox..Δεν είμαι σιγουρος όμως..

Βεβαια ξεχνάς c recovery και xposed..

Εγώ έχω Βουλγάρικο και ακόμη δεν έχω lolipop...

Πως απενεργοποιώ το φλας για να μην ανάβει όταν με καλούν;; Δεν μπόρεσα να το βρω...:wacko:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Η εγγύηση ισχύει όταν η χρήση της συσκευής γίνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή. Ο Knox counter έχει λόγο που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Λόγω προστατευόμενου περιβάλλοντος Knox. Αν εσύ τώρα πας και παραβιάσεις την ασφάλεια το λογισμικό γίνεται ξέφραγο αμπέλι και παύει να προσφέρει την προστασία που θέλει η εταιρεία.

Άρα εγγύηση πάπαλα.

Ο ευρωπαϊκός νόμος και κατ επέκταση η εγγύηση την οποία παρέχει η Samsung εντός της ΕU, λέει ότι αν δεν αποδειχτεί από τον κατασκευαστή ότι φταίει αλλαγή στο software δική σου, που χάλασε για παράδειγμα το Home button, είναι υποχρεωμένοι να σου το αλλάξουν. Όπως αντιλαμβανόμαστε, δυσλειτουργία hardware μπορεί να συμβεί όταν αρχίζουμε να πειράζουμε ρεύματα κτλ. Οπότε σε μια τέτοια περίπτωση, άρνηση επισκευής αντιστοιχεί σε μη συμμόρφωση του νόμου.

Ο ευρωπαϊκός νόμος και κατ επέκταση η εγγύηση την οποία παρέχει η Samsung εντός της ΕU, λέει ότι αν δεν αποδειχτεί από τον κατασκευαστή ότι φταίει αλλαγή στο software δική σου, που χάλασε για παράδειγμα το Home button, είναι υποχρεωμένοι να σου το αλλάξουν. Όπως αντιλαμβανόμαστε, δυσλειτουργία hardware μπορεί να συμβεί όταν αρχίζουμε να πειράζουμε ρεύματα κτλ. Οπότε σε μια τέτοια περίπτωση, άρνηση επισκευής αντιστοιχεί σε μη συμμόρφωση του νόμου.

Εγω φιλε μου με το ταμπλετ μου(note 10.1 2014)που το εστειλα να μου φτιαξουν το home button που απο την αρχη ψιλο κολλουσε μου αρνηθηκαν επισκευη και μου ειπαν για αλλαγη πλακετας.Στην απαντηση μου που τους ειπα τι σχεση εχει το ρουτ με το κουμπι μου ειπαν οτι αυτη ειναι η τακτικη της εταιρειας.Και οταν της ειπα οτι αμα βγαλω το ρουτ και σβησω τους counter(πραγμα που δεν γινεται) και φαινεται μαμα θα το δεχτουν?Και μου ειπαν off the record?ΝΑΙ θα το αλλαξουμε.

Επισης απο τις διαφορες custom roms μπορουν να συμβουν διαφορα,δεν ειναι μονο τα ρευματα...

Εγω φιλε μου με το ταμπλετ μου(note 10.1 2014)που το εστειλα να μου φτιαξουν το home button που απο την αρχη ψιλο κολλουσε μου αρνηθηκαν επισκευη και μου ειπαν για αλλαγη πλακετας.Στην απαντηση μου που τους ειπα τι σχεση εχει το ρουτ με το κουμπι μου ειπαν οτι αυτη ειναι η τακτικη της εταιρειας.Και οταν της ειπα οτι αμα βγαλω το ρουτ και σβησω τους counter(πραγμα που δεν γινεται) και φαινεται μαμα θα το δεχτουν?Και μου ειπαν off the record?ΝΑΙ θα το αλλαξουμε.

Επισης απο τις διαφορες custom roms μπορουν να συμβουν διαφορα,δεν ειναι μονο τα ρευματα...

Εγώ το θεωρώ απαράδεκτο να μην επισκευάζουν πράγματα που δεν μπορούν να χρεώσουν στον χρήστη (όπως το home button σε περίπτωση root-custom).

Εγώ το θεωρώ απαράδεκτο να μην επισκευάζουν πράγματα που δεν μπορούν να χρεώσουν στον χρήστη (όπως το home button σε περίπτωση root-custom).

Το χειροτερο ειναι που σου λενε για αλλαγη πλακετας(mobo).Δηλαδη τι σχεση εχει η πλακετα με το Home button??Ειναι απλα τραγικο φαινομενο.

Το μεσαίο κουμπί(με τον αισθητήρα δακτυλικου αποτυπώματος) την πρώτη φορά που το πατάω μου φαίνεται σκληρό αλλά μετά την 2η 3η φορά πατιεται κανονικά,και τς δικά σας Έτσι είναι;

Φίλε μου αν καταλαβαίνω καλά, την πρώτη φορά σου φαίνεται σα να σκαλώνει κάπου το κουμπί; Μου έκανε κι εμένα κάτι παρόμοιο... έχει πιάσει κάποιο σκουπιδάκι μάλλον... εγώ το καθάρισα βάζοντας ένα πολύ λεπτό πλαστικοποιημένο film στη σχισμή (sellotape διπλωμένο)... στην πλευρά που φαίνεται να σκαλώνει... πλέον είναι μία χαρά. Το ίδιο θέμα είχα κάποια στιγμή και με το Note 2... Η αλήθεια είναι πως το χρησιμοποιώ σε ψιλο βρόμικο περιβάλλον στη δουλειά οπότε δεν με εξέπληξε το γεγονός.

Ελπίζω να βοήθησα.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Εγώ έχω Βουλγάρικο και ακόμη δεν έχω lolipop...

Πως απενεργοποιώ το φλας για να μην ανάβει όταν με καλούν;; Δεν μπόρεσα να το βρω...:wacko:

Ρυθμίσεις - Προσβ/τητα - Ακοή - Ειδοποίηση φλάς

Καλήμερα στην παρέα και καλή Σαρακοστή σε όλους. Από το Σαββάτο και εγώ κάτοχος του Note 4 SM-N910C Ουγγαρίας, προερχόμενος από πολύ κάλο Galaxy S5. Λοιπόν έχω ένα προβληματάκι και θέλω αν κανένας εδώ ξέρει κάτι και μπορεί να με βοηθήσει. Το τηλ το πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένο (3 μηνών) σε άριστη κατάσταση, το έστησα κανονικά εφαρμογές κλπ όλα μια χαρά, και έφτασα στο Facebook το εγκατέστησα όλα ok και πάω στους λογαριασμούς του κινητού να κάνω συγχρονισμό ,μπαίνω στο facebook και πάω εκεί που λέει Συχρ. με τη συσκευή σας μπαίνω στο μενού μέσα και τικάρω στο Συχρ. με τη συσκευή σας, και μου βγάζει το μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η χρήση ενιαίας σύνδεσης (SSO) στο Facebook αυτήν την στιγμή" και πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων βγάζει μήνυμα " Δοκιμάστε να συνδεθείτε ξάνα μέσω ενιαίου σήμειου πρόσβασης". Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετώπισα και στο S5 που είχα εδώ και μια βδομάδα. Γνωρίζει κάνεις κάτι μήπως και έχει να προτείνη κάμια λύσ,η έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλήμα ? Ευχαριστώ

Κάτι θα υπάρχει που θα μπορούμε να κάνουμε ως καταναλωτές για να θιξουμε το θέμα και να διεκδικήσουμε αυτό που κανονικά είναι ήδη κεκτημένο. Κάποιο petition, κάποιο άρθρο μέσα από το myphone και γιατί όχι, μια επίσημη απάντηση από την Samsung.

Κάτι θα υπάρχει που θα μπορούμε να κάνουμε ως καταναλωτές για να θιξουμε το θέμα και να διεκδικήσουμε αυτό που κανονικά είναι ήδη κεκτημένο. Κάποιο petition, κάποιο άρθρο μέσα από το myphone και γιατί όχι, μια επίσημη απάντηση από την Samsung.
Το myphone δεν δύναται σε καμία περίπτωση να εμπλακεί σε τέτοιου είδους νομικές διαδικασίες, οπότε το ξεχνάς αυτό το σενάριο. Edited by truckman

να πας σε δικαστηριο οπως εκαναν προσφατα με την Apple για τον χωρο αποθηκευσεις! κατι τετοιο δλδ να κανεις για να βρεις το δικιο σου αλλιως αστο μην βασανιζεις τις σκεψεις σου!

καλημερα και καλη σαρακωστη.σημερα πηρα το νοτε 4 μετα απο ανταλαγη που εκανα ενα ιφον 6 πλας.δεν αντεξα μακρια απο το ανδροιντ.η ερωτιση μου ειναι για το λογισμικο λολιποπ.μπορω να το περασω με αλο τροπο εκτως απο οντιν?

καλημερα και καλη σαρακωστη.σημερα πηρα το νοτε 4 μετα απο ανταλαγη που εκανα ενα ιφον 6 πλας.δεν αντεξα μακρια απο το ανδροιντ.η ερωτιση μου ειναι για το λογισμικο λολιποπ.μπορω να το περασω με αλο τροπο εκτως απο οντιν?

3 ειναι οι τροποι.Α) με odin B)μεσα απο το Kies και Γ)μεσο ΟΤΑ.Στο Β και Γ πρεπει να εχει βγει για την χωρα του κινητου σου δηλαδη μεχρι στιγμης για την Πολωνια.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)