Mbokota Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Δεν νομίζω (εκτός κι αν έχουμε καμία έκπληξη). Δεν θα πάθεις τίποτα βλέποντας την (κι εγώ έχω μυωπία - τι μυωπία, χωρίς γυαλιά είμαι τυφλός). Την «απλή» ταινία την είχε στη fnac με 10 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, αλλά είχα ήδη πάρει 5 DVD και δεν την πήρα... Κοίτα. Είχα δει το Spy Kids 3D σε dvd (δυστυχώς όχι στον κινηματογράφο αν και θα μπορούσα:cry: ) και ύστερα από το τέλος της ταινίας, και εφόσον είχα τηρήσει το πότε πρέπει να τα βγάζω και πότε όχι (δεν ξέρω αν το έχετε δεί) μετά συνήθισαν τα μάτια μου και έβλεπα κλείνοντας φερειπείν το δεξί ψιλομπλέ και κλείνοντας το αριστερό ψιλοκόκκινα. (ή το αντίθετο) Βέβαια μετά ηρέμησαν. Και γενικά όποτε φοράω τέτοια γυαλιά αυτό παθαίνω. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Μπορεί να είναι από την πολλή ώρα. Δεν ξέρω για να σου πω με σιγουριά... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Μπορεί να είναι από την πολλή ώρα. Δεν ξέρω για να σου πω με σιγουριά... :( Αλοίμονο. Δεν είσαι και οφθαλμίατρος. Πάντως αν υπήρχε ενδεχόμενο οπτικό πρόβλημα, η ταινία δεν θα είχε βγεί. Βέβαια απορώ με τον φίλο μου που παρόλο που έχει μεγαλύτερη μυωπία, όταν το είπα με εβγαζε τρελό. Δεν ξέρω αν είμαι ο μοναδικός ή αν το έκανε για πλάκα.:( Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 http://adisney.go.com/disneypictures/nightmare/index.html Ένα λίνκ της ταινίας. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Αν και το πόσταρα και στο ειδικό θέμα, νομίζω πως πρέπει να μπει και εδώ. 18 φωτογραφίες από το Harry Potter and the Order of the Phoenix. Ημερομηνία κυκλοφορίας, 13 Ιουλίου 2007. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 ανυπομονώ για το "The Departed" (ο πληροφοριοδότης) που βγαίνει στις 23/11 αν και πιο πριν είχαν πει ότι θα έβγαινε τέλη Δεκεμβρίου! οι κριτικές είναι διθυραμβικές πάντως,..... Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 ανυπομονώ για το "The Departed" (ο πληροφοριοδότης) που βγαίνει στις 23/11 αν και πιο πριν είχαν πει ότι θα έβγαινε τέλη Δεκεμβρίου! οι κριτικές είναι διθυραμβικές πάντως,..... Το εχω κατεβασει αλλα ακομα δεν το εχω δει. Φαινεται να ειναι πολυ δυνατο.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 ανυπομονώ για το "The Departed" (ο πληροφοριοδότης) που βγαίνει στις 23/11 αν και πιο πριν είχαν πει ότι θα έβγαινε τέλη Δεκεμβρίου! οι κριτικές είναι διθυραμβικές πάντως,..... same here :) Την παρασκευή θα πάω λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 re paidia tin pempti edeixe to trailer tou 300 stin parastasi ton 12:45 gia to bond sto faliro kai ap' oti xero tha vgei kata to kalokairi, ta trailer kai kala den einai apo tainies pou prokeite na vgoun suntoma?:blink: by the way sto the departed den einai korufaio to tragoudi pou paizei stin arhi tou trailer? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Μπορεί να έδειξε teaser trailer... Δεν υπάρχει όμως χρονικό όριο στα trailers, να πρέπει δηλαδή να είναι για ταινίες που θα βγουν εντός του επόμενου τριμήνου λ.χ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 ναι πραγματικα τα τρειλερ ειναι στην ευχερια των παραγωγων και των διανομεων π[οτε θα βγουν στον αερα! δεν παιζει ρολο ποτε θα βγει η ταινια! εδω στο dvd του κωδικα ντα βιντσι ειχε τεασερ απο το angels and demons που ακομα δεν εχει γυριστει ουτε σκηνη! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 εδω στο dvd του κωδικα ντα βιντσι ειχε τεασερ απο το angels and demons που ακομα δεν εχει γυριστει ουτε σκηνη! Τι δείχνει δηλαδή; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Mporei na leei gia to vivlio.. an ypirxe tetio teaser tha to eixe toumpano i apple.com/trailers Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Το εχω κατεβασει αλλα ακομα δεν το εχω δει. Φαινεται να ειναι πολυ δυνατο.:D το κατεβάζω και εγώ, αλλά θα το δω πρώτα στη μεγάλη οθόνη!! ο Leonardo είναι κούκλος!! :love: :love: Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 ναι πραγματικα τα τρειλερ ειναι στην ευχερια των παραγωγων και των διανομεων π[οτε θα βγουν στον αερα! δεν παιζει ρολο ποτε θα βγει η ταινια! Εξαρτάται από το πόσο ενδιαφέρον/ανυπομονησία υπάρχει για την κάθε ταινία. Δεν είναι περίεργο για ταινίες όπως το Spiderman ή το Harry Potter να βγαίνει teaser ένα χρόνο πριν ή και περισσότερο αλλά αυτές αποτελούν σπάνια εξαίρεση. Ουσιαστικά μπορεί να γίνει μόνο σε επόμενη ταινία καθιερωμένου franchise, αλλιώς δεν ασχολείται κανείς. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Τι δείχνει δηλαδή; patontas to play kai prin arxisei i tainia grafei angels and demons kai akougetai kati san soon in production another novel of dan brown! kati tetoio! pistevo oti theoreitai teaser kai ayto! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 τώρα που έρχονται τα χριστούγεννα θα κυκλοφορήση καμιά... ανάλογη ταινία; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Το μόνο που γνωρίζω είναι αυτό, αλλά δεν ξέρω εάν και πότε θα έρθει Ελλάδα... Αν και φαντάζομαι ότι γύρω στα Χριστούγεννα πρέπει να έρθει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 το illustration πότε βγαίνει;; trailer που θα βρούμε?? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Νομίζω τον άλλο μήνα.Το τρέιλερ πάντως αυτουνού το είχα δει στο σινεμά και δεν με ενθουσίασε. Πριν από καιρό είχα διαβάσει μία αρκετά γνωστή τριλογία.Την Τριλογία του κόσμου από τον Phillip Poulman.Κάποθ λοιπόν είχα διαβάσει ότι την ιστορία αυτή θα την κάνανε ταινία.Έχετε ακούσει κάτι? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 το illustration πότε βγαίνει;; trailer που θα βρούμε?? Ποιό είναι αυτό; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 απ'οτι διάβασα μάλλον αύριο στις 23 είναι η πρεμιέρα. Παίζουν Ε. Παπούλια, Γ. Καπουτζίδης και αρκετά γνωστά ονόματα, ελπίζω να μπορέσω να την δω. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pig7 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Transformers η ταινία είναι γεγονός! Οσοι πιστοι προσέλθεται! http://www.tranformersmovie.com από την Paramount στις 4/7/07 Παράθεση Commando 7 Vermelho Etoliko Red Klan Όπου κ αν βρίσκεσαι Θ’ ακολουθήσω… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Transformers η ταινία είναι γεγονός! Οσοι πιστοι προσέλθεται! http://www.tranformersmovie.com από την Paramount στις 4/7/07 to trailer ehei vgei pantos edo kai kairo sto site tis apple Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Άσε που είχα δώσει το link από το imdb πριν κανένα μήνα (τουλάχιστον)... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts