Jump to content

pig7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pig7

  • Ημ. Γέννησης 29/08/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pig7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δηλαδη μηπως θα μπορουσες να γινεις ποιο συγκεκριμενος γιατι απο το συνκ του σιντι δεν βγαζω ακρη.
  2. Ρε παιδια ερωτηξη: Πως μεταφερω τον τηλεφωνικο καταλογο απ'το βιβλιο διευθυνσεων των Γουιντοους? Εχει κανεις ιδεα?
  3. OK σε πολυ σπαμ επιδωθηκαμε. Ενας που να απαντησε στην ερωτηση μου δεν υπαρχει οποτε καλυτερα να κλειδωθει...
  4. Το "κ" χρησιμοποιειται στο γραπτο λογο ευρεως απο το 90% των ελληνων, για τα υπολοιπα οκ ζητω αφεση αμαρτιων. Προφανων δν ασχολειθηκες σαν moderator να διαβασεις το περιεχομενο του κειμενου μου απλα σου γυαλησε το "π", "δν","κ" κ ειπες να κανεις παρατηρηση σαν τον κακο και γερο διαχειρηστη της πολυκατοικιας μου. Ετσι λοιπον δεν διαβασες οτι δεν θελω να κανω φορματ του σκληρου αλλα απεγκατασταση του λειτουργικου και μονον αυτο. Λιγη ευγενεια δεν βλαπτει!Δεν ειναι αναγκη να αποπερνεις τον καθε νεο που θελει να κανει μια ερωτηση.
  5. Λοιπον παρηγκειλα ενα ΠιΣι απ το ESHOP(ευχαριστω παιδια να 'στε καλα) κ για να γλυτωσω χρηματα καθως το μπατζετ ανεβηκε πολυ ειπα να μν παρω καινουρια windows. Τα εγκατεστησα λοιπον στον ενα σκλυρο αλλα καπου με χαλουσαν π ηταν αγγλικα κ ειπα να τα ξαναβαλω σε ελληνικα. Οκ λοιπον κ αυτο αλλα δν καταλαβα οτι τα ειχα εγκαταστησει στον 2 σκλυρο. Οποτε τωρα πλεον θελω να τα βγαλω απ'τον ενα σκλυρο κ να κρατησω μονο τα ελληνικα. Οποιος εχει τις απαραιτητες γνωσεις ας βοηθησει παρακαλω. 2ο ζητημα θα ηθελα να ξερω αν μπορω να κανω φορματ σε εξωτερικο σκλυρο δισκο western Digital κ αν ναι πως. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  6. Οταν εχεις φαει "μπανακι" απ το ΕΒΑΥ για καθυστερηση πληρωμης αντικειμενου πως κ ποτε ενεργοποιειτε παλι ο λογ/μος σου?
  7. Κ η επιστροφη ποσο θα διαρκεσει?
  8. Κ ολο αυτο για να παρω τα χρηματα μ πισω η απλα για να το ξερει το ebay?
  9. Λοιπον διαβαστε τι επαθα κ αν καποιος εχει την οποιαδηποτε εμπειρια να με βοηθησει. "Εκλεισα" μια μπλουζα DsQuared απο ενα τυπο τον πληρωσα μεσω PayPal ολα καλα κ ολα ωραια... Οι μερες περνουν το αντικειμενο δν ερχεται κ ειπα να τ στειλω ενα μνμ... Ο χρηστης δν υπαρχει πλεον στο ebay την εκανε. Ετσι λοιπον το επομενο βημα ηταν να καταγγηλω το περιστατικο στο ebay κ μεσω της σχετικης φορμας με απρεπεμψε στο Paypal... Εκει μ ζηταει το Transaction ID για να προχωρησει η καταγγελια... αλλα κ η ταυτοτητα της συναλλαγης ως δια μαγεια λειπει... Ενταξει προφανως την εφαγα αυτο ειναι το πλεον σιγουρο... Μηπως λοιπον μπορει να με βοηθησει καποιος?
  10. http://rapidshare.com/files/138051863/__914___943___957___964___949___959_018.mp3 Παιδια μηπως ξερει κανεις τον τιτλο τ τραγουδιου? Η ποιοτητα ειναι σχετικα καλη...σχετικα ξαναλεω:p
  11. Ρε παιδια μηπως μπορει καποιος να μ πει την tracklist του CDτων BSB π εβγαλε ο BestFM? Ευχαριστω!
  12. Τενκ γκιου μαϊ φριεντ!Τενκ γκοιυ!
  13. Προφανως λες αυτο...ARNO ELIAS - EL CORAZON
×
×
  • Create New...