Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε θήκη τύπου book που να καλύπτει και τα πλαϊνά του τηλεφώνου τι προτείνετε ;

Οποιαδηποτε της Zenus απο μενα :)

Ακριβουτσικες αλλα παρα πολυ ποιοτικες.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.

Με τι bluetooth το χρησιμοποιείται το τηλέφωνο? Κλασικά χρησιμοποιούσα plantronics διάφορα, τελευταία φορά πήρα το HS 3000 της SAMSUNG το οποίο είναι ψιλοαπαράδεκτο. Σκεφτόμουν να πάω πάλι σε Plantronics, στο BackBeat GO2. Το έχει δουλέψει κανείς?

Ευχαριστώ.

Καλημέρα.

Με τι bluetooth το χρησιμοποιείται το τηλέφωνο? Κλασικά χρησιμοποιούσα plantronics διάφορα, τελευταία φορά πήρα το HS 3000 της SAMSUNG το οποίο είναι ψιλοαπαράδεκτο. Σκεφτόμουν να πάω πάλι σε Plantronics, στο BackBeat GO2. Το έχει δουλέψει κανείς?

Ευχαριστώ.

Εγώ με ένα Sony mw600 και όλα τέλεια. Συνεργαζονται άψογα

Θοδωρής

Σκέφτομαι το SBH 52, αλλά φοβάμαι τη συμβατότητα. Το έχει κάποιος? Edited by kostasaig

Σκέφτομαι το SBH 52, αλλά φοβάμαι τη συμβατότητα. Το έχει κάποιος?

Πάρε το 50,σκίζει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλημέρα.

Ευχαριστώ.

Εγώ έχω το 52αρι και λειτουργεί κανονικά.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πάρε το 50,σκίζει.

Σκέφτομαι το SBH 52, αλλά φοβάμαι τη συμβατότητα. Το έχει κάποιος?

Εγώ έχω το 52αρι και λειτουργεί κανονικά.

Κι εγω με 52 και δεν εχω κανενα απολυτως θεμα, αλλα οπως λεει και ο Theodore41 και το 50 ειναι καλο. Βασικα ειναι ιδιο αν θυμαμαι καλα, αν εξαιρεσεις το οτι το 52 εχει και ανοικτη ακροαση (μπορεις δηλ. να το κρατας σαν μινι ακουστικο στο αυτι σου), το οποιο προσωπικα πρεπει να το χρησιμοποιησα μονοψηφιο αριθμο φορων. Οποτε επειδη δεν ξερω σε τι τιμες ειναι τωρα και τα δυο, αν τθεται θεμα τιμης βεβαια, απλα προτιμησε το φθηνοτερο αν εχει μεγαλη διαφορα. :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπέρα! Θέλω να πάρω έξτρα μπαταρία για το note 4. Έχει αγοράσει κανένας τις μπαταρίες που πουλούν σε καλή τιμή στο σκρουτζ αλλά χωρίς συσκευασία? Είναι όντως γνήσιες και καινούριες?

Καλησπέρα! Θέλω να πάρω έξτρα μπαταρία για το note 4. Έχει αγοράσει κανένας τις μπαταρίες που πουλούν σε καλή τιμή στο σκρουτζ αλλά χωρίς συσκευασία? Είναι όντως γνήσιες και καινούριες?

Αν θέλεις Samsung θα σου συνιστούσα να πάρεις από κάποιο αναγνωρισμένο service και όχι από skroutz.

Την έχω πατήσει δύο φορές στο παρελθόν (χωρίς αυτό να σημαίνει πως το ίδιο ισχύει για όλα τα μαγαζιά), απλά να πω πως ήταν τόσο καλά "καμουφλαρισμένη" η μπαταρία που κι εγώ νόμιζα πως πρόκειται για αυθεντική, μέχρι που φούσκωσε στο μήνα επάνω (με τον κωδικό της επιβεβαίωσα μέσω Samsung πως πρόκειται για απομίμηση).

Επειδή η συσκευή ήταν σε θήκη εντωμεταξύ άργησα να το καταλάβω και σιγά σιγά μου πέταξε έξω την οθόνη.. μαγικές στιγμές..

Ψάξε από eBay από αναγνωρισμένο πωλητή κατά προτίμηση Κορέα μεριά. Πήρα 2η μπαταρία με το κουτί φόρτισης της σε καλή τιμή αυθεντικότατη και σε δέκα μέρες περίπου ήταν κοντά μου.

Rules are meant to be broken :shifty:

Καλυτερα να παρω το κιτ τοτε που εχει μπαταρια και φπρτιστη μαζι να ειμαι σιγουρος..! Ακομα οι αγορες απο το εξωτερικο ειναι δυσκολες!

Τελικα εχει βρει κανεις καποιο Τempered Glass να εφαρμοζει αψογα?

Δεν υπάρχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ίσως από eshop που η τιμή της είναι σχετικά καλή

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Οταν έχουμε βάλει temperate glass ποιά μύτη βάζουμε στο s-pen ?

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομίζω το x one κάθεται καλά. Εγώ αυτό έχω.

εγω εχω βαλει και ειναι αψογο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6044089#post6044089

(ποστ 950-952 φωτο);)

αυτο ειναι

http://www.netimes.com/shop/nillkin%C3%A2%C2%84%C2%A2-nanometer-antiexplosion-tempered-glass-screen-protector-for-samsung-galaxy-note-4-p-5473.html?cPath=87_986

καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη θήκη... ??? Ευχαριστώ....

http://www.amazon.co.uk/UltraSlim-Samsung-Protective-EasyStand-Leather/dp/B00QF5S7C2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1437738302&sr=8-1&keywords=manna+note+4

.

Τώρα το είδα,και λέω να το πάρω,γιατί η πλαστική που έχω βάλει δεν μου αρέσει γιατί κολλάει το χέρι.

Θα προσπαθήσω να μου το φέρει κάποιος που θα έλθει τον Αύγουστο από την Αμερική,αφού δε δουλεύει πια το PayPal για την Ελλάδα.

Ελπίζω να τα καταφέρω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη θήκη... ??? Ευχαριστώ....

http://www.amazon.co.uk/UltraSlim-Samsung-Protective-EasyStand-Leather/dp/B00QF5S7C2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1437738302&sr=8-1&keywords=manna+note+4

Την είχα στο note 2. Από τις καλύτερες θήκες που έχω δοκιμάσει απλά δίνει όγκο.

Είναι όμως όμορφη.

Θοδωρής

Τώρα έτσι όπως είναι η κατάσταση με τις αγορές από εξωτερικό, ξέρει κανείς πως μπορούμε να αγοράσουμε το συγκεκριμένο glass ;

NILLKIN™ Nanometer Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector for Samsung Galaxy Note 4

Τώρα έτσι όπως είναι η κατάσταση με τις αγορές από εξωτερικό, ξέρει κανείς πως μπορούμε να αγοράσουμε το συγκεκριμένο glass ;

NILLKIN™ Nanometer Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector for Samsung Galaxy Note 4

Μπορείς με προπληρωμένη κάρτα π.χ από public.

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)