alextrela Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Δείχνει μόνο τον C , την κάρτα δεν την βλέπει ο κάδος. Εάν τότε μάλλον δεν γίνεται κάτι εκτός αν υπάρχει πχ κάποιο τρίτο πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά που δεν γνωρίζω η απλά προσέχεις μην διαγραφεις κάτι προτού είσαι σίγουρος ότι δεν σου χρειάζεται. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddimitra273 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Το πηρα και εγώ εχθές , πρώτη φορά με win tablet. Καλή αρχική εντύπωση , μάλλον μικρή διάρκεια μπαταρίας καλή οθόνη και touch. Το πληκτρολόγιο δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές αλλά μάλλον θα το παρω για την ευκολία του μαγνητικού κονεκτορα Καλησπέρα και καλη χρονία!..Επειδη ενδιαφέρομαι κι εγώ, οτάν λέτε μικρή διάρκεια μπαταρίας, πόσες ώρες βγάζει ας πούμε με σερφαρισμα μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Είμαι στην δεύτερη ουσιαστικά φόρτιση και η αυτονομία πάει προς το καλύτερο. Δεν μπορώ να σου πω συγκεκριμένα αλλά η αίσθηση μου είναι περί τις 6 ώρες. Ο task manager λέει 17 παρά κάτι ώρες για σήμερα αλλά ήταν σε sleep αρκετές ώρες. Μετά όμως έπαιξε καμια ώρα YouTube και τώρα είναι στο 1/4 η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Το πληκτρολόγιο δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές αλλά μάλλον θα το παρω για την ευκολία του μαγνητικού κονεκτορα :worry: - δηλαδη φιλε τι προβληματα εχει (?) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 :worry: - δηλαδη φιλε τι προβληματα εχει (?) Όπως ειπα , δεν το εχω , απομοτι διαβάζω στα review του linx 10 στο αμαζον η αίσθηση στα πλήκτρα είναι ασαφής και η στήριξή του οριγκαμι όχι καλή με μαγνήτες. Τελικά έβαλα παραγγελία για θήκη και βτ πληκτρολόγιο μιας και το οριγκαμι είναι διαθέσιμο και από το ε σοπ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Τελικά έβαλα παραγγελία για θήκη και βτ πληκτρολόγιο μιας και το οριγκαμι είναι διαθέσιμο και από το ε σοπ . :rolleyes: - με το καλο να ερθουν,γραψε μας μετα την κριτικη σου. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Υπάρχει και στην Ελλάδα το keyboard στην εξωφρενική τιμή των 69e http://www.gameexplorers.gr/item.php?id=6042050 Linx 10 inch Tablet Vulcan EXCURSION XB VTA1005XB WinBook TW100 και PiPO Work W1 "σχεδόν" τα ίδια με το ίδιο keyboard και η λίστα μεγαλώνει αν το ψάξετε λίγο ακόμα. Eδώ μια παρουσίαση του keyboard Aυτό που θέλω να πω είναι ότι οι επιλογές για πληκτρολόγιο + θήκη είναι άπειρες είναι δηλαδή πολλά tablet που χρησιμοποιούν το ίδιο,οπότε με ψάξιμο θα βρούμε αρκετές εναλλακτικές σε ποιότητα και τιμή. Edited January 3, 2015 by hall2001 Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackhawk007 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Όσο αφορά το πληκτρολόγιο, το συγκεκριμένο είναι η ίδιο με αυτό που αναφέρθηκε πριν; Οπότε ειναι συμβατό; http://www.e-shop.gr/innovator-k108b-windows-keyboard-10-for-tab-w108b-p-PER.211811 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Όσο αφορά το πληκτρολόγιο, το συγκεκριμένο είναι η ίδιο με αυτό που αναφέρθηκε πριν; Οπότε ειναι συμβατό; http://www.e-shop.gr/innovator-k108b-windows-keyboard-10-for-tab-w108b-p-PER.211811 Μάλλον ίδιο φαίνεται λέω να το χτυπήσω. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ρε παιδιά το home button σας δουλεύει γιατι εμένα το μόνο που κάνει είναι να κατεβάζει το virtual keyboard στην home screen; Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δουλεύει, με πάει στην start page Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δουλεύει, με πάει στην start page Ευχαριστώ και μένα δουλεύει τώρα,μάλλον είναι bug του classic shell θα βάλω πάλι το stardock. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Λοιπόν παιδιά το τόλμησα και πήρα το πληκτρολόγιο από eshop και κάνει αλφάδι για το Vero. Η ποιότητα είναι καλή και αρκετά βολικό και σαν πληκτρολόγιο και σαν θήκη γιατί αγκαλιάζει το tablet ωραία και αποτελεσματικά, με ωραίο μεταλλικό κάτω μέρος που σου δίνει την αίσθηση στιβαρής κατασκευής. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι οι μαγνήτες στο κούμπωμα δεν φαίνονται να είναι αρκετά ισχυροί. Αυτά προς στιγμήν γιατί μόλις το πήρα, οπότε αύριο θα σας πω περισσότερες λεπτομέρειες. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Μερικές φωτογραφίες. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Μερικές φωτογραφίες. Multi-touch support αμ πως! Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Μετά την συμβίωση 4 ημερών με το dock keyboard θα έλεγα ότι τα αποτελέσματα χρήσης είναι αρκετά μέτρια. Στα + το ωραίο design και το χαμηλό βάρος. Στα - που είναι και πολλά εδώ που τα λέμε,η απουσία αριστερού tab κλικ,η ασαφή κίνηση πολλές φορές του touch pad (θέλει αρκετή εξοικείωση) η συμπεριφορά των πλήκτρων στο πάτημα είναι διαφορετική στην αίσθηση αγγίγματος ανάλογα τι πατάς με μερικά πλήκτρα να είναι θορυβώδεις κάτι που μαρτυρά κακή και φτηνή υλοποίηση και τέλος οι μαγνήτες στο dock (η του tablet τέλος πάντων) που δεν αρκετά δυνατοί να κρατήσουν την συσκευή σταθερή. Παρόλα αυτά θα έλεγα ότι στα 29,90 που το δίνει το e-shop και ανάλογα βέβαια τις απαιτήσεις του καθενός σ΄αυτά τα λεφτά δεν περίμενα και κάτι καλύτερο. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis35 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Multi-touch support αμ πως! Το πήρα και εγώ και το πληκτρολόγιο και συμφωνούμε σε όλα ειδικά στο πόσο απογοητευτικό είναι οι μαγνήτες, ήθελα όμως να σε ρωτήσω πως κατάλαβες ότι έχει multi-touch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Το πήρα και εγώ και το πληκτρολόγιο και συμφωνούμε σε όλα ειδικά στο πόσο απογοητευτικό είναι οι μαγνήτες, ήθελα όμως να σε ρωτήσω πως κατάλαβες ότι έχει multi-touch? Kανονικά 2 δάχτυλα πάμε πάνω κάτω, αντιθετη φορά των δαχτύλων οριζόντια άνοιγμα κλεισιμο (zoom in out). Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouts1 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 καλησπερα σε όλους! Σκεφτομαι και εγω για την αγορα του συγκεκριμενου tablet οποτε θα εκτιμουσα την βοηθεια σας για να καταληξω. 1. ποσα χωρο αφηνει ελευθερο για τον χρηστη το λειτουργικο 2. ποσο δυνατο ειναι το wifi (την εχω πατησει με αλλο κινεζικο που ειχε συνεχως αποσυνδεσεις και πολυ μικρη εμβελεια στο σημα του) 3. αν ειναι ok το store των windows (απλα παιχνιδια και εφαρμογες). Σιγουρα δεν φτανει το android αλλα ειναι αρκετο? 4. Τι λεει σαν ταχυτητα για surfing, video hd , κτλ 5. εντυπωσεις που σας εχει αφησει? ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 16gb ελευθερα με όλα τα updates χωρίς office, αλλά με μερικές εφαρμογές. Το WiFi κανει κάτι νερά και έχω βρει updated driver αλλά δεν τον έχω περασει , στρώνει με ένα disable/enable . Πιάνει καλντέρα από το moto g μου. Οκ , αλλά δεν παίζω παιχνίδια Ταχύτητα οκ Εντυπώσεις θετικότατες αλλά με ενδιέφερε να είναι φουλ PC , για να τρέχω και desktop εφαρμογές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unfriended Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Γεια σας παιδια ενδιαφερομαι κι εγω να παρω αυτο το ταμπλετ αλλα ειδα σε ενα review οτι περιέχει ξεχωριστο φορτιστη. Ηθελα να ρωτησω, και μπορει να είναι ηλιθια ερώτηση, αν περιέχει καλοδιο usb για συνδεση σε pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 το ειδα κι εγω σημερα στον κωτσοβολο αν και ηταν κλειστο και δεν ανοιγε με τιποτα οποτε το μονο που εχω να πω ειναι οτι φαινοταν αρκετα καλο σε ποιοτητα κατασκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εχει δικό του φορτιστη ,όχι USB, και όχι δεν εχει μαζί καλωδιο USB ....αλλωστε είναι και το ίδιο ένας κανονικος υπολογιστής με win 8.1 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoi Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Γεια σας παιδια ενδιαφερομαι κι εγω να παρω αυτο το ταμπλετ αλλα ειδα σε ενα review οτι περιέχει ξεχωριστο φορτιστη. Ηθελα να ρωτησω, και μπορει να είναι ηλιθια ερώτηση, αν περιέχει καλοδιο usb για συνδεση σε pc Έχει ξεχωριστή θύρα φόρτισης και αρκετά αδύναμο βύσμα (θέλει προσοχή ή πατέντα για προστασία από σπάσιμο). Δεν περιέχει καλώδιο USB (δεν το χρειάζεσαι). Φόρτισα κινητό από την USB του (αργά, αλλά πήρε μπόλικο χυμό:p). Έχει κάνεις άλλος θέμα με τον σκληρό του; Γιατί βλέπω πολλά peaks στο 100% του. Αλλο αρνητικο είναι η αυτόματη συμπλήρωση (αν δεν έχει την λέξη αποθηκευμενη, σου βγάζει την πίστη μέχρι να την γράψεις και να μην στην διορθώσει). Το μήνυμα αυτό το έγραψα από την ταμπλέτα, χωρίς δυσκολία. Για γενικη χρήση, είναι τρομερό. Απλά, επειδή θα μπείτε στην αγορά του φουλ λειτουργικού, ίσως κάποια στιγμή να θελήσετε, κάτι καλύτερο (και πιο ακριβό). Πχ, δεν μετανιώνω για την αγορά του, αλλά αν είχα περισσότερα, θα πήγαινα σε surface pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω οι γωνιές θέασης του είναι ικανοποιητικές ; Μήπως χάνει σε φωτεινότητα αν το βλέπεις υπό γωνία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts