balnik Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μπορεί κάποιος που έχει το L200G να ανεβάσει την official rom για να μπορέσω να το επαναφέρω μετά από άστοχη προσπάθεια repartition. Προσπαθώ από το πρωί να μπω στο needrom άλλα είναι down. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 με πιο πρόγραμμα προσπαθησες να το κάνεις;;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balnik Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Όλα οκ το needrom επανήλθε και φλασαρισα τη rom από την αρχη. Μετά φλασαρισα τα EBR1 & 2 που βρήκα στο needrom (όλα με το sp_flash_tool) και τώρα το primary partition από 1gb έγινε 2.5gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 κάτσε γιατί σε έχασα, το repartition με ποιο πρόγραμμα το έκανες;; με το sp flash tool? Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balnik Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ακολούθησα αυτό: http://www.needrom.com/download/landvo-l200g-editing-primary-partition-25-gb-android-4-4-2/ ΠΡΟΣΟΧΗ τα EBR είναι για το L200G όχι για το δίκαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 OK, θα το κοιτάξω.... στο λενοβο πάντως έκανα δουλειά στο λεπτό με την εφαρμογή mtk meteos.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 και ενα ελληνικο βιντεο unboxing review... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balnik Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παρελαβε κανεις το L200S απο την προσφορα του geekbuying? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Όχι ακόμα, αλλά βλέπω να είναι κοντά.... :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 λοιπόν ήρθε το εργαλείο.... φανταστικό τηλέφωνο.... και τζαμπα τιμή.... τα κακά τώρα.... αν και το έχω λίγες ώρες, δεν βλέπω πως απενεργοποιηειται η δόνηση όταν σηκώνει ο άλλος το τηλέφωνο.... πράγματι το Google search δεσμεύει μέρος της οθόνης.... ο ήχος όταν ανοίγει είναι όντως ενοχλητικός, θα αφαιρέσω τα αρχεία του ήχου... αυτά αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankler Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Καλημερα, ξέρει κανείς πως συνδεέται με τον υπολογιστη?Το συνδεω με καλώδιο usb και ενω στο τηλεφωνο βγαινει ειδοποιηση οτι ειναι συνδεδεμενο σαν αποθηκευτικος χωρος ο υπολογιστης δεν το βλεπει!Ξερει κανείς τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Καλημερα, ξέρει κανείς πως συνδεέται με τον υπολογιστη?Το συνδεω με καλώδιο usb και ενω στο τηλεφωνο βγαινει ειδοποιηση οτι ειναι συνδεδεμενο σαν αποθηκευτικος χωρος ο υπολογιστης δεν το βλεπει!Ξερει κανείς τι πρέπει να κάνω? πρεπει να πατησεις το κουμπι στο τηλεφωνο "turn on USB storage" εδω δουλεψε με την πρωτη Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankler Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Δεν δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 λοιπόν ήρθε το εργαλείο.... φανταστικό τηλέφωνο.... και τζαμπα τιμή.... τα κακά τώρα.... αν και το έχω λίγες ώρες, δεν βλέπω πως απενεργοποιηειται η δόνηση όταν σηκώνει ο άλλος το τηλέφωνο.... πράγματι το Google search δεσμεύει μέρος της οθόνης.... ο ήχος όταν ανοίγει είναι όντως ενοχλητικός, θα αφαιρέσω τα αρχεία του ήχου... αυτά αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι... Πατησε Ελλαδα και το δικο μου σημερα απο την προσφορα του geekbuying. Σε λιγες μερες θα το εχω στα χερια μου. Σου ηρθε ρουταρισμενο ? Wifi ,gps , photos δοκιμασες ? Σαν ποιοτητα δειχνει καλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 λοιπόν ήρθε το εργαλείο.... φανταστικό τηλέφωνο.... και τζαμπα τιμή.... τα κακά τώρα.... αν και το έχω λίγες ώρες, δεν βλέπω πως απενεργοποιηειται η δόνηση όταν σηκώνει ο άλλος το τηλέφωνο.... πράγματι το Google search δεσμεύει μέρος της οθόνης.... ο ήχος όταν ανοίγει είναι όντως ενοχλητικός, θα αφαιρέσω τα αρχεία του ήχου... αυτά αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι... Καταρχάς καλορίζικο! Όπως τα λέγαμε με τη δόνηση. Γράψε μου αν είναι τόσο έντονος ο θόρυβος που προκαλεί, όπως είχα αναφέρει σε παλαιότερα post για το δικό μου. Αν όχι, κάποιο πρόβλημα θα έχει το δικό μου. Αναγκάστηκα να στείλω mail στη Landvo - Άμεση απάντηση, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα γιατί κατάλαβαν για την δόνηση των εισερχομένων κλήσεων και μου έδωσαν κατευθύνσεις για το πως θα την απενεργοποιήσω. Μάλιστα μου έστειλαν και φωτογραφίες με τα βήματα που έπρεπε να ακολουθήσω. Επανήλθα με νέο mail και συνημμένα κάποια video - αναμένω απάντηση. Για τους ήχους ανοίγματος-κλεισίματος αρχικά τους μετονόμασα και δεν ακουγόταν, αλλά μετά βρήκα κάποιον ήχο mp3 μικρής διάρκειας, τον μετονόμασα στο αρχικό όνομα (bootaudio.mp3 - shutaudio.mp3) και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) thanx ☺ από ποιότητα είναι άριστο.... ήταν σφραγισμένο στο κουτί του με θήκη σιλικόνης μια έξτρα προστασία οθόνης και μια ήδη περασμένη.... φωτογραφίες WiFi όλα μια χαρά εκτός GPS που δεν το έχω ακόμα δοκιμάσει.... αυτονομία καλή, φαίνεται καλύτερη από του λενοβο.... είναι ρουταρισμενο με μόνο δύο έξτρα εφαρμογές το supersu και μια εφαρμογή ενός καταστήματος πώλησης ρούχων που την αφαίρεσα η δόνηση είναι αυξημένη φίλε και εδω, βέβαια ενοχλητικη δεν ξέρω αν είναι για τους αλλούς καθότι δεν το έχω πολυχρησημοποιησει γακομα.... εν κατακλείδι είναι μια πολύ καλή αγορά νεώτερα.... το GPS είναι κανόνι.... η δόνηση στην απάντηση είναι ενοχλητική.... το δοκίμασα περνώντας άλλο δικό μου νούμερο Edited January 30, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Δηλαδή η μόνη λύση είναι να απενεργοποιηθεί τελείως η δόνηση από το κινητό ; :confused: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Όχι, ακόμα και αν την απενεργοποιησεις το κάνει.... και δεν είναι θέμα dialer.... έβαλα άλλον και μια από τα ίδια Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankler Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Μια ερωτηση σε ολους οσους το έχουν συνδεαται με ευκολια στο πσ η δεν συνδεεται καθολου.Στο δικο μου οταν βαζω το καλωδιο usb βγαζει μια ειδοποιηση στο πανω μερος της οθονης λειει ειναι συνδεδεμενο σαν αποθηκευτικοσ χωρος usb αλλα δεν εμφανιζει τιποτα στο πσ .Εχω φυσικα κλικαρει το usb debbuging.Εχει κανεις καμμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) όταν συνδέεις βγάζει ένα μήνυμα πάνω στην οθόνη του κινητού να ενεργοποιησεις τον αποθευτικο χώρο.... τοκανες αυτό.... σωστά;;; κάτι που ανακάλυψα είναι ότι η μπάρα της Google φεύγει όταν αλλάξεις launcher Edited January 30, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankler Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 όταν συνδέεις βγάζει ένα μήνυμα πάνω στην οθόνη του κινητού να ενεργοποιησεις τον αποθευτικο χώρο.... τοκανες αυτό.... σωστά;;; Καλημέρα, Βγαζει το μύνημα οτι συνδεεται σαν αποθηκευτικος χωρος usb αλλα μετα δεν το αναγνωριζει το πσ σαν αποθηκευτικο χωρο.Εχω το usb debugging κλικαρισμενο αλλα τιποτα.Μηπως πρέπει να καταβασω τιποτα drivers μτκ για windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Έχεις ρωτήσει τρεις φορές το ίδιο πράγμα χωρίς να κοιτάς τις απαντήσεις που σου δίνουν... Δες την ακριβώς προηγούμενη απάντηση. Πρέπει να "κατεβάσεις" την μπάρα ειδοποιήσεων και να πατήσεις πάνω στη σχετική ειδοποίηση και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει να ενεργοποιήσεις τον αποθηκευτικό χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankler Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Η διαδικασια ειναι γνωστη γιατι εχω και αλλες ανδροιντ συσκευες.Μονο που σε αυτη την περιπτωση το μυνημα εμφανιζεται για 1 δευτερολεπτο και αν το προλαβεις δεν γινεται τιποτα.Αυτος ειναι ο λογος που ρωταω αν υπαρχει καποια αλλη διαδικασια οπως εγκατασταση drivers. Υπαρχει καποιος αλλος κατοχος του κινητου που να εχει το ιδιο προβλημα για να με βοηθησει καθολου.Ενα ειναι το σιγουρο σε αυτο το τηλεφωνο τα πραγματα δεν γινονται οπως σε αλλες ανδροιντ συσκευες Edited January 30, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 δεν ξέρω αν το γνωρίζετε το τηλεφωνακι έχει gestures.... πολύ χρήσιμο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Η διαδικασια ειναι γνωστη γιατι εχω και αλλες ανδροιντ συσκευες.Μονο που σε αυτη την περιπτωση το μυνημα εμφανιζεται για 1 δευτερολεπτο και αν το προλαβεις δεν γινεται τιποτα.Αυτος ειναι ο λογος που ρωταω αν υπαρχει καποια αλλη διαδικασια οπως εγκατασταση drivers. Υπαρχει καποιος αλλος κατοχος του κινητου που να εχει το ιδιο προβλημα για να με βοηθησει καθολου.Ενα ειναι το σιγουρο σε αυτο το τηλεφωνο τα πραγματα δεν γινονται οπως σε αλλες ανδροιντ συσκευες φιλε μου σε παω στοιχημα πως αν το συνδεσεις σε αλλο υπολογιστη θα δουλεψει μια χαρα...οχι σε αλλη usb σε αλλο pc.. και για οσους δεν το εχουνε ηδη δει: http://www.myphone.gr/d/landvo/l200.395/hands-on/ και εδω: Edited January 30, 2015 by aelarav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts